Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Čůrání holek (Út, 20. 8. 2019 - 11:08)

Já mám sousedky a když k nim přijde na návštěvu kamarádka a jsou venku tak většinou brzy některáz nich potřebuje chcát a to mám vymyšlený a vypozorovaný, že chodí skoro vždycky za malou kůlnu se dřívím kam mám suprový výhled od nás ze záchodu. A to je zážitek! Videl jsem jak chčijou Martina a jeji sestra Aneta i jejich kamarádky Karolína aSimona a někdy i přijde Žaneta a taky chodí často chcát za kůlnu . Jsou to holky od 15 do 18 let a chčijou tak,že stačí aby šla jediná a než se vychčije jsem hotovej do záchodu. Někdy musím čekat třeba hodinu i víc a pak je to vzrušující maximálně,někdy jen pár minut. Někdy jde jedna,jindy všechny ,ale většinou chodí jednotlivě.

Host (Út, 20. 8. 2019 - 12:08)

no teda! A máš vysledovaný jakou mají prcinku jednotlivé holky a jak chčijou? Já bych to určitě měl vyzkoumaný.

Čůrání holek (Út, 20. 8. 2019 - 12:08)

Mám to rámcově vysledovaný a vybavuji si i detaily. Martina nechodí chcát často,ale chčije ze začátku pomalu až se pak rozechčije a teče jí to světlým proudem dolů. Chčije víc nad zemí a je to dobře vidět. Oni tak ty holky chčijou většinou všichni. Aneta ta je rychlejší a někdy si myslím,že už chčije do kalhotek,protože když si odhalí zadek ,jde z ní proud naplno. Simona ta většinou chčije hodně na bobku a není to vidět,ale Karolína ta to dává z polodřepu z výšky a chčije hodně a většinou dlouho třeba na dva tři proudy s malým stopem,asi znovu zatlačí a ještě jí to jde znovu potom. Žaneta má podobný chcaní jako Karolína a někdy to má na pochcání jako Aneta někdy chvíli čeká než začne chcát. U ní je to taky dobře vidět, taky má zadek při tom zvednutý do podřepu.Nejčastěji chodí chcát Karolína a Aneta.

Honza (Út, 20. 8. 2019 - 13:08)

A utírají si ty holky pysky po tom čůrání?

Návštěvník (Út, 20. 8. 2019 - 13:08)

fšechny je pošli na urologické a neurologické vyšetření. věř mi

Host (Út, 20. 8. 2019 - 12:08)

A kterou holku preferuješ? Která se ti líbí nebo její potřeba?

Návštěvník (Út, 20. 8. 2019 - 10:08)

a kdybys mi to u toho udělala s mým piňdourem,tak bych ti tu pipinku nebo baculičku postříkal i dovnitř.

Miška (Út, 20. 8. 2019 - 10:08)

Já už dnes čurala dvakrát. Ráno jsem si došla na WC, protože jsem byla rozespalá a volila jsem nejkratší cestu, protože moje baculka už musela na malou hodně rychle a taky to hned to šlo a byla to rychlá úleva, protože jsem to čurala hned silně a podruhý jsem to pustila teď před chvílí na zahradě, kde jsem si nejprve povídala po netu s Kárkou a po ranním čaji se mi chtělo taky a tak jsem si jen vyhrnula sukni a stáhla kalhotky a u lavičky to pustila do trávy.Taky to šlo rychle a prudce, ale jen chvíli ,ale pak ještě šel mírný pramínek až do kapiček. Nebylo to tak dlouhý čurání jako ráno. Po obědě půjdu ke kámošce a budeme asi u ní .

Klára (Út, 20. 8. 2019 - 08:08)

Prožíváme hezké ráno ,pojedly jsme a půjdeme na houby.Určitě. V noci jsme nočník nepoužily a čůraly jsme až ráno venku pod zápražím a chtělo se nám hodně, mně to šlo hezky svižně a ségře taky a čůraly jsme obě dlouho jak jsme měly plný bříška, ale vydržely jsme to a nikdo to nepustil dřív do kalhotek, ale až když jsme byly na bobečku pustily jsme čůrání ven. Já jsem měla tmavší moč než Nikola,ale nic mne nebolelo a nepálilo a tak asi normálka. Možná proto,že jsem po večeři měla kafe a Nikola ne. Tak a bereme košíčky a vyrazíme na hřiby hlavně!

Tonda Vlas (Út, 20. 8. 2019 - 00:08)

Autor tu udělal z Jakuba padoucha a málem jsem jel za jeho báchorkou do Polšči, do Kroščenka nad Dunajcem. Pravý Jakub už sem nechodí skoro tři roky a tak tu mám náhradu v Lucce (luci) jejíž příspěvky jsou ještě říznější, než ty Jakubovy. A pak se mě na nábožných tématech podivují, proč tu Lucku tak zbožňuju.----------------A korunu tomu nasadil multinick Zkoumal, on jak tu píše nehorázné báchorky pod různými mužskými a ženskými nicky, tak to vzal podle sebe a myslí si, že já jsem s Luckou jedna a ta samá osoba, jeden a ten samý multinick.

Tynka (Po, 19. 8. 2019 - 23:08)

No to je úchylárna. Hnus a humus!

Filip (Po, 19. 8. 2019 - 23:08)

Tynko jakou máš pipinu ?Malé pysky ti čouhají ze štěrbiny ven a nebo máš uzavřenou čárku. A čůráš někdy venku ?

Luboš (Po, 19. 8. 2019 - 23:08)

no já si při představě močící Klárky nebo Míši nebo obou do minutky udělám tekutý teplo v dlani. Funguje to spolehlivě.

(Po, 19. 8. 2019 - 23:08)

Bych chtěl mit jejich pipinu co nejblíž,a jak by začala některá chcát, vše bych její chcaní vypil a pak jí tu pipinu vylízal,až by se z toho udělala. Vím,že chčije krásně a to její chcaní krásně chutná. Čím víc by potřebovala chcát tím víc bych ho vypil. Celý její proud z pipiny bych vypil do poslední kapky. Já jsem do ní blázen. Já si to musím udělat teď hned i bez ní.

Host (Po, 19. 8. 2019 - 19:08)

No konečně nějaké superčůrání holky! To mně dost chybělo. Jak jste byly spolu, tak ty vaše čůrací momentky měli menší šťávu. Díky.

Pissík (Po, 19. 8. 2019 - 22:08)

No to je pravda, je to kreativně živý a dost rajcovatelný. Mně to připadá hodně autentický. Někdo tady pochyboval a tvrdil, že to píše jeden člověk ,nějakej dědek. No nevím jestli by měl takové znalosti o pissu v detailech a o ženským močení. Ale dá se to okoukat, pokud má nebo měl partnerku a dělali to spolu. Ale ten drive mi spíš sedí na ty holky. Tohle je okoukaný styl holek. Ale souhlasím, může to psát dvojice dívek starších než zde uvádějí a mají zkušenosti s pissem. To by potom sedělo víc.

Miška (Po, 19. 8. 2019 - 19:08)

Já doplním Klárku. Už mi není tolik smutno a včera jsem sice trochu plakala v posteli, ale teď už je to pryč a s Klárkou jsme v kontaktu a i s Markétkou z Roztok u Jilemnice i s Liborem, ale s tím méně. Klárka píše že měla se ségrou nutný čurání a já dnes taky. Kámoška dnes přišla a byly jsme u Dyje a ona potřebovala už delší chvilku, ale bylo kolem hodně lidí. Ona ,že už to nevydrží a občas poskakovala a často si baculku držela rukou a to bylo už kritický. Nakonec jsme zaběhly pod malý můstek, kam nebylo vidět a Eliška to pustila tak rychle, že si ještě ani nedřepla a hned čurala jen si stáhla kalhotky a byla ještě ve vyšším podřepu a baculka jí už čurala proudem. No trochu si to pustila i do kalhotek, ale nechala si je nakonec na sobě, protože měla sukni a co kdyby zafoukal vítr a někdo se podíval, že tam nic nemá za oblečení. Říkala, že je asi nastydlá a že to dnes moc nevydrží a od rána už byla na malé několikrát a vždycky ikdyž vyčurala třeba málo,šlo to rychle ven. Já si pamatuju jak Klárka po koupání měla zánět asi ze sinic a taky to bylo ne moc dobrý a měla až antibiotika. Já jsem taky potřebovala čurat a vyčurala jsem se potom taky a myslím, že jsem vyčurala stejně hodně jako Eliška, ale ne tak prudce ale šlo mi to normálním proudem a počkala jsem až se vyčurám a pak jsem se oblékla a šly jsme dál. Teď už taky asi nějaký velký čurání nebude. Jen před spaním normálně. Když to píšu začíná mi být smutno po Klárce, tak ji ještě zavolám na dobrou noc.

Klára (Po, 19. 8. 2019 - 19:08)

Už jsme na chaloupce a jsem moc ráda, že si můžeme užívat tohoto prostředí. Cestou jsme obě musely hodně čůrat a tak jsme si zastavily a na docela blbým místě u silnice a tak jsme si jen otevřely dveře ,stáhly kalhotky a udělaly to hned rychlepřímo u auta a nikam jsme nešly dál. Stejně asi někdo odhadl, co tam děláme, protože jsme byly hodně napitý a nějak se stalo,že jsme před cestou už nešly na malou a pod námi se tak udělaly velké loužičky. Teď už jsme v pohodě a žádný kritický čůrání nehrozí, možná v noci ,ale tam máme nočník. Libor se těší, že přijede na víkend a já na něj taky moc. Dnes budeme jen odpočívat a možná opečeme buřty na ohýnku. Miška volala, už je taky v lepší pohodě a asi napíše sama.

Znalec (Po, 19. 8. 2019 - 18:08)

Přes hubu!

(Po, 19. 8. 2019 - 17:08)

jsem jednou provokoval holku ,co šla na záchod,že to chci vidět až se pochcala z pod sukně do punčocháčů. Nejdřív jsem se skoro udělal ale pak se z toho sesypala a já jsem radši utekl. Jestli tohle čteš a vzpomeneš si na jaře v květnu jak jsem šel za tebou po kině v Ústí tak promiň. Přehnal jsem to.

Reklama

Přidat komentář