Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Jedovatej (Út, 20. 8. 2019 - 04:08)

"opět mlžíš a účelově lžeš!..." --- Jahodovej, tak tohle je spíš tvůj problém... blekotal jsi tu vo svobodě slova na Západě, já ti jen tak z voleje nastřelil nějaký názorný příklady, jasně tě usvědčující z propagandistickejch keců, který jsou v silným rozporu s holejma faktama... a k tomu jako vobvykle nemáš nic. --- Vodvolávat se na nějakej seznam proruskejch webů, kterej sestavily HN a "HN vycházely z databaze proruských dezinformačních webů,kterou sestavil potrál Neovlivní .cz.Původní seznam obsahoval 29 proruských webů", to je teda dost ubohý i na tebe. Jahodovej, zapni mozek na plnej výkon, počkej, až se rozběhne a zahřeje, a zkus přemejšlet: Vopravdu ti není divný, že Neovlivní.cz a podobné spolky šmahem voznačej kdeco za proruskej web, aniž by byly schopný to nějak prokázat? Nebylo by spíš logický dokázat, že informace na těchto webech jsou lživý? Prostě a jasně - v takovejch případech urážky a nálepkování nasvědčují jedinýmu, a to je zoufalej nedostatek argumentů, a ty argumenty vopravdu nenahradíš blekotáním vo proruskejch webech, aspoň myslícím jedincům to rozhodně nestačí.

Jedovatej (Po, 19. 8. 2019 - 15:08)

Jahodovej troubelíne, pořád meleš něco vo bolševikách, vytáhni vobčas tu hlavu z prdele americkýho běloptáka a sundej klapky z vočí... --- "Smějete se Gretě Thunbergové? To je špatně, shodují se v Respektu, na Deníku Referendum a v Žít Brno. Není prý důležité, co mladá aktivistka dělá, ale jakou zprávu a poselství přináší. A že se na této zprávě shodují vědci. Na Deníku Referendum zašli dokonce o krok dále. Prý by se mělo postupovat jako na Západě a kritiky Grety z mediálního prostoru vytěsňovat." (Zdroj: https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Smeji-se-Grete-Pryc-s-nimi-z-medii-Thunbergova-nasla-sve-obrance-v-Cechach-592995) --- "...postupovat jako na Západě a kritiky Grety z mediálního prostoru vytěsňovat"? Co je to za trotly v tom Deníku Referendum, to volaj po cenzuře, jako za socíku? A ten vodkaz "jako na Západě" je vopravdu boží - tvrdím, že politickej východ je dnes tam, kde je zeměpisnej západ... --- Je to na tebe příliš složitý, Jahodovej troubelíne? Zvládáš jenom vopakovat svý moudra vo bolševikách a vo tý tvý skvělý Americe, nebo seš v nepříliš častejch chvílích schopnej i samostatnýho myšlení?

ShabbaTot-Jahoda (Po, 19. 8. 2019 - 19:08)

ještě bych se chtěl zeptat,proč parlamentní listy neuvádí,že celá Francie byla ochromena několika týdenní stávkou zelených vest a ani armáda a ani policie proti jinak smýšlejícím lidem v podstatě nezasáhla?...asi je to tím,že na západě a obvzláště ve Francii a Německu a v UK taky,je obrovská svoboda slova a osobního názoru a každý si tam může svůj postoj prezentovat a ne jak v Moskvě,kde účastníci "nepovolené demonstrace" dostali abuškem přes tlamu-až bylo vymalováno!! a jejich děti jim justice odebrala
?...ale ty neodpovíš,ty jsi bud blbej,anebo navedenej...ale ty nejsi blbej a proto moje otázka selského rozumu nyní zní-komu tady děláš propagandu?!

Jedovatej (Po, 19. 8. 2019 - 20:08)

"asi je to tím,že na západě a obvzláště ve Francii a Německu a v UK taky,je obrovská svoboda slova a osobního názoru a každý si tam může svůj postoj prezentovat a ne jak v Moskvě,kde účastníci "nepovolené demonstrace" dostali abuškem přes tlamu-až bylo vymalováno!!" --- A co ve Francii žluté vesty, šašku? Co Španělsko - jak svobodně mohli prezentovat svý postoje vobhájci katalánský samostatnosti? Obrovská svoboda slova v Německu, šašku? Zadej si do vyhledávače "Německo, svoboda slova, nebo ještě lépe, mrkni sem: http://www.czechfreepress.cz/evropa/sebereme-vam-vase-deti-aneb-svoboda-projevu-v-nemecku-soucasnosti.html. Malá ukázka z článku: "Skandální výsledky průzkumu zveřejnil Německý Institut pro veřejné mínění. Žijeme v době bláznů a šílenců? Po přijetí zákona o cenzuře v roce 2018 jsou v Německu tabu již i historická fakta a šrouby svobody jsou utažené téměř na maximum. Úřady stále více a více nařizují, co lidé říkat smějí a co nesmějí. O závažném vývoji v zemi neprobíhá diskuse a postoje a obavy občanů nejsou brány vážně. Za kritiku vládní migrační politiky jsou lidé už i trestně stíháni. Zachrání Německo záškolačka Greta na svém klimatickém tour po Evropě? Z výsledků výzkumu vyplívá, že mezi blízkými přáteli si dovolí mluvit upřímně a otevřeně 59% Němců, ale na veřejnosti jen 18%. Dvě třetiny občanů jsou přesvědčeny, že dnes musí být v Německu člověk velmi, velmi opatrný ohledně témat, protože některá jsou prý velice citlivá a přípustné jsou pouze některé názory ohledně těchto citlivých témat. Jedním z nejcitlivějších je pro většinu respondentů problematika uprchlíků, islámu a muslumů. 71% Němců si myslí, že na toto téma musíte mluvit velmi obezřetně. Nebo raději vůbec, že?" --- Kde máš tu tvou "obrovskou svobodu slova a osobního názoru"? Pokud budeš zase blekotat něco vo proruskejch webech, ten průzkum zmiňovalo mnoho informačních zdrojů ... kdo hledá, najde, tobě ale nejspíš stačí blekotat ty stále stejný nepodložený voloviny.

Návštěvník (Út, 20. 8. 2019 - 07:08)

Jen mozkově zcela bezcennej jedinec může blekotat vo proruskejch webech (PL jsou proruskej web, šašku?)

Hlavně ,že jsi si to sem dokonce překopíroval, už dva lidi ti to píšou, pořád tě to netrkne, lidem to tu vadí! Vkus ti neberu , ale vopírat se vo to můžeš, ale já ti sem také nekopíruju celé články z wikipedie, AP, CTK, Reuters, BBC, Guardian, Independent, BFMTV, ČT, Český rozhlas, Novaja Gazeta, Free Europe, Radio Free Europe-radio liberty.

Tak tě to trkne nebo už nepřestaneš tvými slovy " blekotat ty stále stejný nepodložený voloviny."

Jedovatej (Út, 20. 8. 2019 - 12:08)

"už dva lidi ti to píšou, pořád tě to netrkne,"... ubohej trapnej blbečku sdfg, ty dva lidi, to seš ty a Jahodovej? No, tak to je teda vopravdu přesvědčivý...

Rakato (Po, 19. 8. 2019 - 17:08)

Asi jsme svědkové nové formy státního převratu. Zatímco dříve Lenin nebo Hitler potřeboval zbědované obyvatelstvo s pocitem silného útlaku (v případě Němců ponížení), dnes se totalita nastoluje obtížněji, když životní úroveň stále roste. Ale jde to - pomocí mnohaleté mediální masáže obyvatel se nakonec ten matriarchát a totalitní korektnostní systém podaří zavést. Jestě chybí hon na čarodejnice, tj. lidi s odlišnými názory, pár zákonů k utužení pozitivní diskriminace, několik exemplárních soudní procesů s neústupnými, a mají to v kapse.

Návštěvník (Po, 19. 8. 2019 - 11:08)

Amerika jako celek v žádném případě nepřebírat hotový produkt, ale jen něco, nakonec je to i v Bibli? Zkuste všechno, toho dobrého se držte a toho špatného se vyvarujte...

Návštěvník (Po, 19. 8. 2019 - 11:08)

Sobecké programové kapitalistické popírání společnosti a nesmyslné prosazování individualismu vede v USA k tomu, že kromě vysokého počtu bezdomovectví vévodí i statistiky vězeňství, přitom vězení tam mají horší úroveň než v jiných vyspělých státech, jako jsou země západní Evropy!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zatímco Spojené státy mají pouze 5 procent světové populace, má téměř 25 procent svých vězňů - asi 2,2 milionu lidí. Jeden z každých 100 amerických dospělých je uvězněn, míra na hlavu pětkrát až desetkrát vyšší než v západních zemích Evropa nebo jiné demokracie, zpráva našla.

Rakato (Po, 19. 8. 2019 - 13:08)

Z toho je vidět, že kriminálních debílků mají USA už teď dost, takže další z Mexika a Hondurasu nepotřebují. ------------------------------------------------------------------------------------- Kdo ví, možná že my máme tak málo vězňů, protože nestíháme pořádně trestat kriminalitu. Já znám hned několik lidí, kterým by slušel kriminál. Ty ne?

Návštěvník (Po, 19. 8. 2019 - 11:08)

USA bohužel vedou spousty válke, během 200 let své existence, každých asi 20 let vedou válku, ukradli půdu indiánům, házeli bomby na civilisty jiných malých zemí co s jejich politikou neměli co dělat, starají se o zbrojení, domácí ozbrojenoc, ropu, protože jsou v tom prachy, a bezdomovectví, v tom žádné prachy nejsou, tak proto. Američané hromadí věci, tzv. stuff a plní si jím byty a domy, stěhují to do skladů, když už je toho hodně a stěhují se do větších domů, aby se to tam vešlo, jezdí velkými dodge auty, naprosto zbytečně předimenzovaný, kde jede jeden chlap v jednom trucku o 3 tunách.Co vy na to, to je ta země, které máme dělat malé dvojče ?! Copak je malý úspěšný basketbalista, nebo malý hráč amerického fotbalu, vždyť je to blbost, ČR nesmí ve všem následovat ameriku ale jen si vyzobávat to dobré,bez diktátů SHAPIRŮ APOD.,ten ukázal o co mu jde, tím že kryje právně drancíře OKD a obyvatel bytů OKD a je to finanční desperád.

Návštěvník (Po, 19. 8. 2019 - 11:08)

ČSSD je strana, která něco dělá z bezdomovectví a takříkajíc se chytla a zareagovala i historicky na realitu kapitalismu, tedy dravé honby za čímkoli, co za sebou ovšem zanechává spoustu poražených a to zbytečně, proč vítěz má brát v společnosti vše, nejde o jednotlivce, kapitalismus si pouze hraje, že bohatý jednotlivec existuje mimo společnost, ve skutečnosti zabere a usurpuje si místo třeba 10,100,1000 jednotlivců.
PTÁM se voličů pravice a to je i SPD i když nahnědlá jak by se vypořádali s např. BEZDOMOVECTVÍM, protože jedině ČSSD se snaží ho nezvyšovat (ODS bezdomovce dělá).
Je přitom velký rozdíl a potenciál pokud by vládla pravice nadělat mnohem víc bezdomovců.
STATISTIKY MLUVÍ JASNĚ, USA V BEZDOMOVECTVÍ VEDE PODLE SERIOZNÍCH VĚDECKÝCH PUBLIKACÍ, NIKOLI SFALŠOVANÝCH WIKIPEDII TABULEK.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rakato (Po, 19. 8. 2019 - 13:08)

Dnes už i u nás je bezdomovectví, díky globálnímu oteplení, zajímavým stylem života. To jen ty bezdomovce stigmatizuješ a děláš z nich nesvéprávné chudáky. No tak nemají vlastní bydlení, a co má být? Hodně lidí dnes nemá vlastní auto a jezdí na leasing, někdo nemá ani vlastní knížky a půjčuje si je v knihovně. A vadí to někomu? Rozhodně je takový bezdomovec svobodnější než ty, protože je bez závazků, háže bobek na všechno. Má proto na rozdíl od tebe má čistou hlavu, nehoní se mu v ní nějaké -ismy a jiné zmatené myšlenky, které tě trápí, a úlevu ti přináší jen to, že je vysypeš tady na internetu. Socialisticky věci sdílej, a ne vlastni!

Návštěvník (Po, 19. 8. 2019 - 11:08)

USA mají bohužel jednu z nejvyšších mír bezdomovectví mezi rozvinutými zeměmi. Celoživotní prevalence doslovného bezdomovectví v USA se odhaduje na 6,2% ve srovnání s 2,4% v Německu, 4,0% v Itálii a 3,4% v Belgii

Návštěvník (Po, 19. 8. 2019 - 11:08)

Holocaust mne nezajímá, protože již ho znám, a nepotřebuji další informace, ne že bych ho popíral, to na vysvětlenou, právě naopak, již nesnesu další a další opakování a připomínání holocaustu, mimo samozřejmě výročí atd. osvobození, památníky atd.,toť vše, Jahoda toto ví, o II.WW. již jsem tu diskutoval leta.

Shabbatot-Jahoda (Po, 19. 8. 2019 - 11:08)

Pokud tě nezajímá holokaust,potom bys zasloužil od esesáka na gestapu bejcakem přes tlamu,na stole zmalovat hřbet taky bejcakem ,pomucit hlady a odsunout do koncentračního tábora,kdy by ses nadýchal plynu ty dobytku a pak protočit na roštu v kremacce a protáhnout kouřem v komíně.Svet by byl hned krásnější a lehčí o jednoho Kratěna, všem neonacistům by to patřilo,aby byli v obraze, jaké jsou svině

Návštěvník (Po, 19. 8. 2019 - 11:08)

Já jsem ti to napsal, pokud máš něčeho dost, máš toho plnou hlavu, tak tě to prostě už nezajímá, můžeš být spokojen, jsem tím naprosto prosycen, vím o každém koncentráku, všech pokusech a zločinech nacistů, stačí?!I teda ustašovců...

Shabbatot-Jahoda (Po, 19. 8. 2019 - 11:08)

Kretena

Návštěvník (Po, 19. 8. 2019 - 10:08)

Musím uznat, že ač je Jahoda agresivní anti-komunista (takže bývalý komunista a duší stále komunista, navenek již tvrdý kapitalista-prostě změnil v bipolárním vidění světa stranu a stále žije v komunismu), že je lecčíms zajímavý, ale přes ty zbytečné nadávky se nedostanem k rozumné komunikaci. Chce to povolit jistou svobodu projevu a např. i tvrzení "nezajímá mně holocaust" není žádný antisemitismus. Každého zajímá co se mu zlíbí a nikdo mu nemá právo dávat témat, kterými se musí zabývat, to bylo za komunistů.

Návštěvník (Po, 19. 8. 2019 - 10:08)

Tak dnešní provoz na doktorce byl standardní, já si skvěle užil dne a fakt mne to tu dnes bavilo a lituji, nešlo prostě odpovědět na všechno i na témata, která mně ale vůbec NEZAJÍMAJÍ, jako je blízký východ, židé, holokaust, izrael, ho*no, p*-ča a Jahoda.
---------------------------------------------------------------------------------------
NEZAJÍMAJÍ!!! to je moje právo, sám jsi agresivní a dobytek patří na tebe!
Pro takové magory jako ty pouhé zmínění slova např. NEGREV je důvodem, že někdo nasazuje na Izrael! Vše vyřeší paní v bílém s velkou injekcí, a třeba se PO*ER!

Reklama

Přidat komentář