Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Rakato (Ne, 18. 8. 2019 - 13:08)

Trpíš stihomamam. Nemíchej kořalku s drogami.

Návštěvník (Ne, 18. 8. 2019 - 14:08)

To nemíchám, jen jsem zkoušel pivo a lexaurin.Hi hi hi.

Návštěvník (Ne, 18. 8. 2019 - 14:08)

Ovšem na průměr v tomto národě v spotřebě piva, asi bohužel mám, lexaurin už nikdy více, to je v smrtící pro všechny pivaře. Protože neznají míru a může pří spolykání mnoha prášků dojít k zástavě dýchacího centra, případě zadušení zvratky ve spánku, který trvá třeba 32 hodin.

Návštěvník (Ne, 18. 8. 2019 - 12:08)

Někdy si říkám, proč na toho jedovatého kolovrátka ještě reaguju, ale on je tak zábavný. Evidentně již nic jiného než tento idiom o ČSSD nevymyslí...

19.8. (Ne, 18. 8. 2019 - 12:08)

Já žiji v zítřku, pro vás je dnešek včerejškem.

Návštěvník (Ne, 18. 8. 2019 - 12:08)

Jak koukám na dnešní datum...To je něco pro filosemity.

18.8. (Ne, 18. 8. 2019 - 10:08)

Možná poznali co chtěli,ten detektivní příběh není tak složitý jak se zdá.

Návštěvník (Ne, 18. 8. 2019 - 10:08)

JAHODO, co ty na to, jak se v Cannes vyslovil Lars von Trier na dotazy k filmu Melancholia : "Dlouho jsem si myslel, že jsem žid a byl jsem velmi šťastný, že jsem Žid ... Pak se ale ukázalo, že jsem nebyl Žid ... Zjistil jsem, že jsem opravdu nacista, což mně trochu potěšilo." "Co mohu říci? Rozumím Hitlerovi. Udělal několik špatných věcí, to absolutně, ale vidím ho, jak sedí na tam na konci svého bunkru ... trochu s ním sympatizuji, ano, trochu. “ Pak dodal„Ale jděte, nejsem pro druhou světovou válku a nejsem proti Židům. Jsem moc pro Židy; ne moc, protože Izrael je osina v zadku. Ale přesto, jak se mohu z této věty dostat ... OK, jsem nacista.

Návštěvník (Ne, 18. 8. 2019 - 10:08)

Ježiš ten ho zbil Miloš v lednu 2013, holt česká becherovka a pánové Müller Thurgau, vykovali Miloše a trocha síly, kterou neutopil jak Kníže v děvkách a pitkách chlastu, ale spíš v klábosení s bytovými intelektuály u sklenky, ty se musely někde projevit.

Návštěvník (Ne, 18. 8. 2019 - 10:08)

Američané nesouloží, oni obcují s penězi....

Návštěvník (Ne, 18. 8. 2019 - 10:08)

"V lednu 1918 přednesl Kongresu svých Čtrnáct bodů. Volal v nich po otevřené diplomacii, svobodě v obchodu, celosvětovém odzbrojení, právu národů na sebeurčení a hlavně vzniku Společnosti národů. Ta by ztělesňovala princip rovnosti, protože nečinila rozdíl mezi velkými a malými státy.[1] Wilson chtěl tímto programem ukázat Spojencům, že nechce, aby mír po první světové válce byl poznamenán tím, co zničilo všechny míry před ním: snahou vítězů „nahrabat si“."

Rakato (Ne, 18. 8. 2019 - 13:08)

W. Wilson to myslel dobře, ale to neznamená, že to nebyl debil. Nečinit rozdíl mezi velkými a malými národy? Výšplecht magořiny z choré hlavy. Samozřejmě že tyto malé národy byly pro, ale pak by svět řídili primitivové z Afriky a Asie. A když se podívám na Indii (primitivní stát plný chudáků a náboženských kreténů) nebo Čínu (klasická totalita, kde si jedna strana udělala z národa slouhu), tak by se na řízení světa neměly podílet ani všechny velké národy. A tak, aby vůbec mohla vzniknout OSN, byla zřízena Rada bezpečnosti, která blokuje všecny kraviny, které vymyslí malé národy ve valném shromáždění. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Vůbec nechápu tu myšlenku centrálního řízení Země z jednoho místa. Proč by se měly národy míchat do věcí jiných národů? Ještě tomu rozumím u sousedů, ale aby např. Peru hlasovalo o něčem, co se týká jen Evropy nebo Asie? Malé národy by jistě chtěly strkat rypák i tam, ale proč jim to umožňovat? ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jinak řečeno - Zemi sjednotí až umělá inteligence.

Návštěvník (Ne, 18. 8. 2019 - 09:08)

To je ten problém. V USA vůbec Freud není nějaká rozšířená škola, o evropské židovské psychoanalitiky měli zájem v květinkovém šílenství v 68, ale pak už moc ne. Tam jede behaviorismus, zcela jiná škola. To je to co člověk vidí a nechápe na liveleak a youtube.

Návštěvník (Ne, 18. 8. 2019 - 10:08)

Soulož už v USA prostě nestačí. No není čemu se divit, prostě musí mít vždy to nejlepší a to co se stochasticky normálovým rozdělením Gausovou křivkou rozdělí v amrických domácnostech není v jejich pohledu konzumní kultury a fyzického pojetí ženy jako objektu sexuálního uspokojení a závisti mužů a žárlivosti jiných žen, prostě realisticky možné v reálném světě. Ne tehdy ,když je USA v průměru o 10 kg s větší nadváhou (měřeno BMI, ne v absolutních číslech) těžší než Evropa.

Rakato (Ne, 18. 8. 2019 - 13:08)

V USA si zakládají spíše na dobrém BMI, než na vysokém IQ. A když průměrný americký Anglosas vyhraje na dostizích, hned si jde vybělit zuby do sněžné bělosti, takže jeho úsměv pak oslňuje kolemjdoucí.

Návštěvník (Ne, 18. 8. 2019 - 10:08)

Realita života také nestačí, to je vidět v jejich filmech o ufonech a bojem se zlem v galaxiích.
Jak řekl správně autor Star-treku ve vzácném interview. Američané chtějí zlo aby existovalo, aby oni mohli být ti dobří a slušní a také aby se rozptýlili z tohoto světa v pohádkovém světě scifi, když např. odporně vraždí ve Wietnamu.

Návštěvník (Ne, 18. 8. 2019 - 10:08)

Jediný slušný američan byl W.Wilson, ale tomu nenechali prosadit Společnost národů, USA tam nevstoupila a jak to dopadlo, dvě světové války.

Návštěvník (Ne, 18. 8. 2019 - 09:08)

Angličané jsou také kontinentální, jak někdo insadersky poznamenal Splendid isolation (a teď se do ní zase hrnou, asi ví proč po zvolení té nové šéfky připomínající chytřejší Hillary Clinton ). Takže zatímco tady v evropě se to vyvíjelo nějak podle Freuda a Junga, tam měli ty své behavioristy.
Zatímco tady se stavělo a přestavovalo ve stylu Haussmana(správce Paříže druhá polovina devatenáctého století), a tady v ČR také (a dnes jsme takový skanzen pro turisty jak Paříž tak Praha), tak tam se stavilo průběžně , čekalo se s čím přijde Evropa a vzalo se z toho to nejlepší asi a hlavně se jelo naveliko. Firmy v USA mají kořeny někde v technické revoluci, vzniku žárovky a spalovacího motoru, železnice, elektřiny, války proudů a od té doby jsou vlastněné těmi potomky...

18.8. (Ne, 18. 8. 2019 - 09:08)

A co vypukne teprve v Praze.

Návštěvník (Ne, 18. 8. 2019 - 09:08)

Ty nejsi Quislindg, ty jsi spíš Zmikund. Víš proč ? Aby tvoje žena mohla být Zmi-kunda!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
I když pochybuju, že vůbec něco jako ženu si kdy poznal, natož, že ji máš...

Reklama

Přidat komentář