Doma to utajit nejde a vím, že hrozně ráda se pozoruje. Až moc často stojí před zrcadlem, různě se otáčí, sleduje se. No a co víc? Třeba zadeček má už jiný, než třeba před rokem. Za rok za dva, až víc vyspěje, bude mít krásnej zadek i tělo. Už teď je to znát.
To jo a myslím, že si toho ani nebyla vědoma. Ze dvakrát se zeptala (jen jinými slovy) jaký pocity při tom zažívají kluci. Jestli to prý maj stejný, nebo jiný, než holky. Takže z toho je jasný, že ten pocit při onanii či orgasmu zná.
Jako nepatrné náznaky už má i ségra, ale nemůžu rict, že už má prsa. Taky ji vidím skoro denně, nějak se před sebou nestydíme, ve společném pokoji to ani jinak nejde.
Je jasný, že si se sebou už ségra hraje. Poznám to podle pohybů že se nademnou něco děje. Chybí mi však u ní takové to pravé vyvrcholení. Žádná holka není schopna potlačit těch prvních pár vzdechů a rychlejšího dýchání. To prostě nejde a to mi u ní zatím chybí. Škoda, že jsem si nezapsala, v kolika jsem měla takový už skutečný orgasmus. Vím ale, že při oslavě mých jedenáctin jsem si to potom večer v posteli dělala. Takže od deseti a něco už jsem si ji musela zpracovávat.
Ségře nevadí když k ní vstoupím do koupelny. Mám dojem, že i na to poslední dobou čeká abych ji viděla. Většinou je ponořená v pěně, ale někdy je už i v osušce. Naposledy asi před týdnem jsem si všimla, že ještě nemá vůbec chloupky. Já jsem je malinko měla až tak kolem jedenácti.
Jednou jsem přišel domů ze školy, vešel do pokoje a ségra byla udýchaná a červená ve tváři. Měla na sobě jen kalhotky, ale večer taky podle zvuků a pohybů poznám, že si hraje.
A nenapadlo tě , že bys jí mohl pomoct ? Ale opatrně , otčím mi pomohl a než mi dozněl orgasmus , tak najel a udělal to do mne. Užívala jsem hormony na akné , takže se nic nestalo.
To má chloupky docela brzo jestli je jí teprve 10 let. Měls možnost si všimnout kde jí vyrůstají? Jestli jen nahoře na sponě nebo už i kolem pysků? Je tmavovláska? Mě začaly růst před pěti lety, v deseti a něco. Jsem plavovláska.
Kontroluješ jí pak kalhotky a prostěradlo? Jestli už má orgasmus, tak to podle množství vytečeného sekretu je znát. Teda většinou. Některé dívky vytečou minimálně. Já, když jsem začínala, tak i při hraní si s ní jsem byla mokrá dost.
To lehké vzdychání a zrychlování kmitání prstem značí, že se schyluje k orgasmu. Vzdychy při vyvrcholení jsou pak úplně jiné. Je možné, že tvoje sestra ještě nedospívá k plnohodnotnému orgasmu ale neříkám, že nemůže vytéct. Kdybych u ní byla přítomna, tak stoprocentně poznám zdali již má orgasmus. A to fakt jen podle tří, čtyř vzdychů.
Asi už tak na konci druhé třídy jsem se o tyto věci začala zajímat. Už v těch deseti, jedenácti jsem si hlavně večer dlouho s ní hrála a zkoumala. Myslela jsem na kluky i holky, co byli už v sedmičce a výš. Dost se mi líbily tehdy holky. Jejich těla. Nevím, jestli to můžu napsat, snad ano. Představovala jsem si, jak se s nimi cucám a roztírala jsem si svoje sliny po nose, obličeji. To mě hrozně tenkrát vzrušilo a byla jsem mokrá, aniž bych se přivedla k orgasmu. I teď mám takové svoje libůstky, svoje tajnosti při uspokojování.
Komentáře
Stránky
Stránky
Přidat komentář