Reklama

Masturbace v 10 letech-je to normální??

Karel (Út, 10. 9. 2019 - 13:09)

Evčo, pokud tomu svému klukovi dovolíš, aby se k vám přidal, tak se potom nesmíš divit, že bude osahávat nebo rovnou šukat i tu tvoji kamarádku. Ale pokud se už teď na vás obě dívá a při tom si honí čuráka, tak si myslím, že už je to jedno. Ať se k vám klidně přidá.

Evča (Út, 10. 9. 2019 - 14:09)

Sedí vedle mě a přečetl si to. Mám se tě zeptat, co má asi tak při tom dělat? Sedět a koukat jak debil, odejít a udělat si to jinde a nebo si to udělat před námi? Nijak mi to nevadí, to jeho honění a kamarádce taky ne, takže pro nás dvě určitě třetí možnost. Jestli mi vadí, že bude mít něco i s kamarádkou? Sex s kamarádkou mi taky toleruje, tak asi nebudu sobec. A třeba to bude ještě lepší. Teď mi tady říká, že určitě bude, že uvidím.

Karel (Út, 10. 9. 2019 - 14:09)

No, já kdybych byl na jeho místě, tak bych se k vám dvěma přidal. A pokud by to tobě evčo nevadilo, tak bych si zašukal s váma oběma.

Evča (Út, 10. 9. 2019 - 15:09)

Chtěla bych to zkusit, teď to sice hrdě chci, ale jsem zvědava, až k tomu dojde, co budu dělat. A až ji to bude dělat, tak to snad nestopnu a nebudu žárlit. Kluci jsou na tohle jiní a s další holkou by do toho šli asi všichni. Ale prý neví, jestli by zvládl druhého kluka se mnou, ta představa, že by se ho měl dotknout je pro něj hrozná. Já bych do toho šla hned. Říkám mu, že by mu to potom ani nijak nepřišlo zvláštní. Ten ksicht co nahodil... Takže klasika, která nijak nevybočuje z průměru.

Karel (Út, 10. 9. 2019 - 15:09)

Evi, tak potom sem určitě napiš, jestli ten tvůj přítel ho tam té tvé kamarádce strčil a jak jsi to zvládala. Možná by pro tebe bylo lepší, kdyby potom ošukal hned tebe. Ale nevím, tolik se v ženských zase nevyznám.

Evča (Út, 10. 9. 2019 - 15:09)

Tak já taky nevím, ještě jsem to nedělala. A mám ho nechat nejdřív do ní a potom do mě a nebo obráceně? Začínám z toho být nesvá až nervózní, jako poprvé s holkou. Pokud to dám, tak podruhé to už bude asi lepší. On je samozřejmě v pohodě a natěšený.

Karel (St, 11. 9. 2019 - 07:09)

No nech ho, ať ho nejprve strčí do té tvé kamarádky. A tebe přitom může současně lízat. Budete spokojené obě najednou.

Evča (Čt, 12. 9. 2019 - 16:09)

Tak jak to šlo? Nejdřív ruční práce, lízání a kouření tak různě jak kdo chtěl a potom jsem kamarádce nasedla nad obličej a lízala mě a pomáhala si rukou. Můj kluk do ní zasul, ale původní plán, že mi ho občas strčí do pusy selhal, protože z nás byl tak vedle, že to do kamarádky nastříkal. Tak jsem s kamarádkou dala 69 a ten můj mě pomáhal taky lízat. Potom jsme se zase dělali rukama a líbali a když byl připravený, tak ho strčil do mě s podmínkou, že to do mě taky udělá a kamarádka s ním mě vylížou. Dál jsme zase pokračovali ručně a líbáním a ještě jsme z něj dostali třetí výstřik na nás a to jsme si navzájem slízali. Tak až na ten menší neplánovaný zádrhel skvělé a co nejdřív to zopáknem. Jo a správně asi každý pochopil, ochranu má zakázanou, s ní by to nebylo ono. A kupodivu mi bylo jedno, že to dělá s kamarádkou, protože ten vzájemný prožitek za to stojí. Zvláštní, že jsem ani nežárlila. Když jsem psala, že s holkou je to skvělé a nádherné, tak takhle to je ještě lepší.

Evča (St, 11. 9. 2019 - 15:09)

Tak uvidím co bude. Dnes se sejdeme u nás. Rodiče jsou v práci, tak nás nebude nikdo rušit.

Návštěvník (Út, 27. 8. 2019 - 21:08)

Stydíš se....

Lukáš (St, 21. 8. 2019 - 00:08)

Ségra se taky nestydí.

Veruna (Út, 20. 8. 2019 - 15:08)

Taky jsem měla takové zkušenosti se synem když s tím začínal. Nevěděla jsem, jestli má poluce nebo už zná onanii. Dávala jsem mu večer čisté prádlo i veškeré povlečení a to několikrát za sebou. Nakonec jsem podle skvrn zjistila že už se utírá, to zn. že už honí. Poluci měl jen krátkou dobu, tak ze čtyři měsíce.

Jakub (Út, 20. 8. 2019 - 19:08)

Rada pro mamky, které nechtějí příliš často měnit synovi povlečení. Když mi začaly poluce, tak jednou večer o tom mamka začala mluvit, řekla mi o co jde a dala návod, jak to řešit. Prostě mi doporučila, abych každý večer při sprchování se vyhonil, že je to zdravé a u všech kluků nezbytné. Říkali jsme tomu večerní hygiena, zkraje se i zeptala, zda jsem si to udělal. Nebylo to u nás žádné tabu, ani v řeči, ani když mne i při tom viděla. Fungovalo to tak na 99%.

slunečnice (Ne, 18. 8. 2019 - 09:08)

Asi už tak na konci druhé třídy jsem se o tyto věci začala zajímat. Už v těch deseti, jedenácti jsem si hlavně večer dlouho s ní hrála a zkoumala. Myslela jsem na kluky i holky, co byli už v sedmičce a výš. Dost se mi líbily tehdy holky. Jejich těla. Nevím, jestli to můžu napsat, snad ano. Představovala jsem si, jak se s nimi cucám a roztírala jsem si svoje sliny po nose, obličeji. To mě hrozně tenkrát vzrušilo a byla jsem mokrá, aniž bych se přivedla k orgasmu. I teď mám takové svoje libůstky, svoje tajnosti při uspokojování.

Simona (St, 21. 8. 2019 - 09:08)

Zůstalo ti to, ten zvyk, se slinami? Děláš to i teď? A co ještě krasnyho se sebou provádíš.

slunečnice (Čt, 5. 9. 2019 - 18:09)

Pořád to se slinami tak dělám. Šíleně miluju jejich vůni a nic mě nevzruší tak, jako když je můžu vdechovat. Taky je často přidám do něčeho. To je jen část těch mojich libůstek a tajností, když už to tady několik z vás chtělo vědět.

Eva (Po, 19. 8. 2019 - 11:08)

Výše jsem uvedla některé svoje rituály a libůstky. Můžeš, slunečničko, prozradit některé z těch tvých? Mimochodem, se svými slinami to dělám také jako ty. Děsně mě to vzruší. A to je jen takový úvod při mém sebeuspokojování.

slunečnice (St, 21. 8. 2019 - 13:08)

Nevím, jestli to říct. Dělám ještě pár takových věcí při sebeuspokojování, ale mohli by tady o mě někteří napsat že jsem úchylná.

luci (Út, 27. 8. 2019 - 21:08)

Na masturbaci není nic úchylného , někoho to vzrušuje na určitých místech , někdo používá nějaký fetiš , někdo to dělá a nepřizná to .

Návštěvník (Po, 26. 8. 2019 - 11:08)

Klidně to napiš, ostatním to může být jedno co máš ráda.

Reklama

Přidat komentář