Reklama

Přistihl vás někdo při onanii, nebo vy někoho?

ShabbaTot-Jahoda (Ne, 16. 6. 2019 - 08:06)

dennodenně jsou při onanii před monitorem přistiženi rudí nokové na Novinky cz.Vše kladně hodnocené komentáře pro KSČM,levici,rudé diktátory po celém světě a Rusko a všechny záporně hodnocené komentáře proti USA,EU a panu Kalouskovi!

Slovák (St, 12. 6. 2019 - 22:06)

Mňa prichytila svokra.Manželka mala rizikové tehotenstvo a druhú polovicu tehotenstva bola viac v nemocnici ako doma.A k tomu zákaz styku.Takže moja ruka sa ju snažila nahradiť.Ona nemala byť doma,ale nečakane a hlavne ticho prišla domov.Ja zabratý do erotiky pod sprchou som nič nevnímal a keď som vystrekol,som si všimol ,že vo dverách stojí svokra len v spodnom prádle a s uterákom v ruke.Povedala len prepáč,chcela som sa ospršiť.Vôbec nebola pohoršená.Usmievala sa a potom povedala,že toto videla prvý raz na živo.Že to bol vzrušujúci pohľad.A že ma chápe,keď má jej dcéra zákaz.A odišla.

Jitka (St, 29. 5. 2019 - 21:05)

Jednou jsem byla na koupališti a odskočila si na malou do keříků a pak přišel asi osmnáctiletý kluk a já ani nedutala, aby mne neviděl, on taky udělal malou potřebu a pak si ho začal honit až to bylo z něj venku a odešel. Já se styděla,ale vlastně nevím proč.

Radmila (St, 29. 5. 2019 - 20:05)

Přistihla jsem svého syna (12). Věděla jsem, že už tak rok a půl onanuje, i se semenem, nicméně toto bylo poprvé, kdy jsem ho viděla naživo při tom. Stálo to za to, takto vidět, jak si dělá dobře.

Tomáš (Út, 11. 6. 2019 - 23:06)

Mě matka když sem bohužel byl nahý tak se nedalo nic dělat , jen se pousmála a odešla už sem byl dospělý v te dobe , muj penis samozrejme zna jen ted byl v plne velikosti jen sme se na sebe podivali a ja jak odesla pokracoval uz bez ní , spíš nás to oba pobavilo v puberte bych stydel vic . Já ji nepristihl nikdy ale za to sem ji parkrat v noci slysel z loznice priznam se bylo to prijemny poslouchat ,spis bych se stydel pred otcem ale ten nas v mejch 14 opustil

Radmila (Ne, 16. 6. 2019 - 07:06)

Jak jsem již psala, přistihla jsem svého 12 leteho syna při onanii. Docela dlouho jsem ho takto potají mohla sledovat, neboť dispozice a uspořádání našeho bytu to umožňuje. Tedy alespoň v tomto případě. Co mě však udivilo nejvíc bylo to, co všechno na svůj věk zná. Zkoušel různé způsoby honění, druhou rukou si hladil a poplácával kule, no bylo toho víc. Pořád jsem ho měla za takového malého chlapečka, ale už jím není. Musím s ním jednat už skoro jako s dospělým.

Ládes (Pá, 16. 8. 2019 - 23:08)

Jen tak pro inspiraci. Čeho bylo ještě víc? Co ještě prováděl při té své onanii?

Radmila (Ne, 18. 8. 2019 - 05:08)

Tak jednak zkoušel různé techniky honění. Chvíli si stahoval sevřenými prsty předkožku, pak zase ukazovákem třel místečko jak je uzdička a nakonec přes vršek přes kuzičku kmital prstem až do vyvrcholení. Druhou rukou prsty si různě hnětl kule, poplácával se mezi zadečkem a kulama či si dal ruku pod zadek a dráždil a plácal si hráz. Po vytečení si po nějaké době přikládal semeno pomalu na nos a na pusu. No bylo to něco šíleně vzrušujícího.

Frýda (Ne, 18. 8. 2019 - 11:08)

Taky mám syna a je jen o něco starší než ten tvůj. Někdy mám možnost ho při tom sledovat a taky si hraje s kulkama. Hladí si je, prsty po nich zjemna plácá. No, asi to tak dělají všichni puberťáci. Hlavně že se sexuálně vybije a na pár hodin má klid. Vím však, že teď o prázdninách si to udělá ráno v posteli a je deset a už zase odchází. Poznám na něm, že už to zase potřebuje.

Radmila (Čt, 22. 8. 2019 - 13:08)

Tak je to i přesně u nás. Ráno si to v posteli udělá, pak je někde venku, vrátí se k obědu a protože něco tuším, tak se podívám na určité místo které předemnou neutajil a tam najdu tričko s čerstvým semenem. Odpoledne to pak většinou vydrží bez, no a večer v posteli zase nanovo. Má velkou potřebu neustále si to dělat.

Mamka (St, 2. 10. 2019 - 08:10)

No tak muj kluk,14,si honi stale a chce abych se divala,jednou mne videl jak cucham k jeho pyzamu,bylo od semena a od te doby si honi predemnou,nuti mne to si taky muslicku vyprstit ale neodvazim se,co kdyby mne videl,vim ze si pujcuje moje kalhotky a cucha a olizuje je,ale abych si pred nim laskala pipinku to asi ne a pritom bych to strasne chtela,mam sylny mokry orgasmus a strikam pri tom ale asi bych se pred nim stydela,uz ted jsem vzrusena a jenom to pisu

Mamka (St, 2. 10. 2019 - 08:10)

No tak muj kluk,14,si honi stale a chce abych se divala,jednou mne videl jak cucham k jeho pyzamu,bylo od semena a od te doby si honi predemnou,nuti mne to si taky muslicku vyprstit ale neodvazim se,co kdyby mne videl,vim ze si pujcuje moje kalhotky a cucha a olizuje je,ale abych si pred nim laskala pipinku to asi ne a pritom bych to strasne chtela,mam sylny mokry orgasmus a strikam pri tom ale asi bych se pred nim stydela,uz ted jsem vzrusena a jenom to pisu

Huleš (St, 2. 10. 2019 - 09:10)

Jen to čtu a už mi stoji

Robin (St, 29. 5. 2019 - 18:05)

přistihla mne kamarádka , já jsem si ho honil a ona mne sledovala tajně,ale já jsem o ní věděl a ona myslela ,že ne a to mne vzrušovalo a do minuty jsem se vystříkal a ona to viděla!

Vojta (St, 29. 5. 2019 - 17:05)

Jednou večer umně prespavaly mí kamosi ze kterými se znám odmalička. Vecer kolem šesté si šly zahrát fotbal. Ja zůstal doma a koukal na kobru 11. Za nedlouho mně popadlo nutkání si ho pořádně vyhonit. Tak jsem se vslekl do naha a šel do pokoje si pořádně užít. Chvilku jsem si ho honil. Potom jsem si vzal polstar a začal do něho sukat. Ze začátku jsem prirazel pomalicku. Pak jsem ale zrychlil a začal jsem prirazet a hekat jako ozavod. Když už to na mně šlo a začal stříkat tak jsem prirazel ještě víc až jsem se vystrikal a celý spoceny a nahý se svalil na zada. Když jsem se svalil na zada tak jsem uviděl kámoše jak stojí u otevřených dveří s otevřenou pusou. Když jsem se rychle oblékl a chtěl jsem se omluvit tak mně začaly poplacavat po zádech. Prej takovou sukanici ještě neviděli.

Návštěvník (Út, 14. 5. 2019 - 22:05)

Jednou jsem si to dělal ve vířivce a dvě holky to viděli a jedna řekla jestli nechci pomoct tak mi to udělala.

Nikdo (Út, 14. 5. 2019 - 22:05)

Co mám dělat když mě načapal můj mladší bratr a asi to řekne rodičům??? (je mi 18 a jemu 15)

Nikdo (Út, 14. 5. 2019 - 22:05)

Co mám dělat když mě na spal můj mladší bratr a asi to řekne rodičům??? (je mi 18 a jemu 15)

Jirka (Ne, 17. 9. 2017 - 09:09)

Tak kdyz te nekdo nacape pri...Ahoj

Petr (Ne, 17. 9. 2017 - 09:09)

Mě načapal přítel mé...Mě nachytala matka , asi ve 13ti , byl jsem v nejlepším a už to nešlo přestat , vystříknul jsem přímo před ní . Říkala že je to normální v mým věku . Potom jsem si ho honil pořád , i když byla doma až do vojny . Po vojně jsem si ho začal honit jako vždy , ale usadila mě tím , že už to nechce poslouchat , že si mám někoho najít . Našel jsem svojí lásku a máme děti , ale občas si ho honím pod dozorem mojí lásky a někdy se dívají i její kámošky . To se udělám i víckrát za sebou.

Reklama

Přidat komentář