Reklama

vzrušení při jízdě na koni

Petr (Po, 10. 2. 2020 - 18:02)

Ahoj,rád bych také vozil na zádech nějaké holky nebo dospělé dámy, klidně by vás mohlo být víc

Radim (So, 18. 1. 2020 - 09:01)

Měl jsem příležitost nést na ramenou jednu známou, naostro bez kalhotek. Přitažlivá žena s hezkou postavou, bylo vidět, že se jí to docela líbí. Když sesedala, doslova se ode mě odlepila, byl jsem za krkem úplně mokrý, zpočátku jsem to přisuzoval tomu, že jsem se zpotil. Jenže to byl hlavně výsledek jejího vzrušení. Měl jsem tu příležitost jen jednou, ale klidně bych jí toho koně dělal pořád.

Návštěvník (Út, 11. 2. 2020 - 20:02)

Teď jde o to, kdy byl vzrušený víc :-)

Návštěvník (So, 4. 1. 2020 - 18:01)

Ono asi také záleží na tvaru sedla. Jiné pocity bude mít žena v anglickém a jiné ve Westernovém sedle.
Řekl bych, že anglické je pro tento pocit asi vhodnější.

Martin (Čt, 2. 1. 2020 - 21:01)

Vzrušení žen při sezení a jízdě na koni může být .
Já zase znal ženu, co si ráda sedala obkročmo na pračku, když ždímala :-)

Návštěvník (So, 4. 1. 2020 - 17:01)

To musela být jízda :-)

Návštěvník (So, 14. 9. 2019 - 21:09)

Mám v práci kolegyni, která má koně a samozřejmě na něm jezdí. Ptal jsem se, jak je to s tím vzrušením a sdělila mi, že je to blbost. Že na koni nic takového nezažívá a dokonce tvrdí, že to jsou jen výmysly. Prý po jízdě a rajtování je jako žena spíše nepoužitelná. Tak nevím.

Jindra (Po, 16. 9. 2019 - 21:09)

Jednak to může být individuální záležitost,kdy to prostě každá žena cítí jinak,takže nelze toto považovat paušálně za nesmysl.Druhá možnost je i ta,že ti zkrátka neřekla celou pravdu,tak si vyber.

Návštěvník (Pá, 23. 8. 2019 - 20:08)

No, nevím, jestli bych zažil vzrušení při jízdě na koni, ale při sezení na své ženušce ho zažívám. Moje ženuška má totiž ráda, když jí masíruju záda a přitom chce, abych jí seděl na zádech nebo na zadečku. Musím říci, že je to opravdu příjemný pocit.

Petr (St, 21. 8. 2019 - 21:08)

V dětství jsme si na koně dost s holkama hráli a je pravda, že pro holky to byla dost zábava, rády na nás jezdily a také občas měly rády i to, když koně dělaly ony. Většinou jsme takto blbli před barákem na trávníku. Jednou jsme takhle blbli tři kluci a tři holky od nás ze školy.
Pamatuju si na jednoho kamaráda, který, když si holky s námi prohodily role a chtěly zase vozit nás, nějak nepochopil, co se po něm chce. Stál a civěl na kamarádku, jak před ním stojí na čtyřech. Pak najednou řekl: "Co mám dělat" Já jsem tehdy seděl na spolužačce, kterou tím tak rozčílil, že mi řekla, ať z ní sesednu, vstala, šla k němu a zařvala na něj na celé sídliště: " Ty jsi úplně blbej! Ona je teď kůň a ty si na ní máš sednout!" No, u všech v tu ránu záchvat smíchu.

Návštěvník (St, 21. 8. 2019 - 20:08)

Když jsme byli starší děti, tak jsme si se sestřenkou také hráli na koně. Musím přiznat, že mne to tehdy dost vzrušovalo, když na mě seděla a rajtovala mi zadkem na zádech. Myslím, že už tehdy věděla, že mi to dělá dobře. Jednou ale chtěla, že se vyměníme. Klekla si na čtyři, prohnula záda, vyšpulila tudíž zadeček a řekla - sedni si na mě. Dost mne to tehdy vzrušilo, opatrně jsem na ní nasedl - přeci jen, byla to křehká holka, ale překvapila mne, měla docela výdrž. Vozila mne po pokoji, mne do dost silně vzrušovalo a najednou jsem věděl, že je zle. Bylo to najednou ve slipech. Pomali jsem sesedl a řekl, že si musím odskočit. Na záchodě a v koupelně jsem se dal do pořádku, z pračky vyndal jiné slipy a jako nic se vrátil do pokoje. Ona byla zase na čtyřech, otočila na mne hlavu a řekla: Kobylka tu na tebe čeká, že ji zase osedláš. No a pokračovali jsme v jízdě dál a zase jsme se několikrát vyměnili. Tak takhle vypadaly prázdniny se sestřenicí :-)

Nika (Po, 19. 8. 2019 - 23:08)

Na koni často až do orgasmu a někdy několikrát za sebou. Chci to. Nutně a moc!

honimir (Út, 20. 8. 2019 - 01:08)

chceme podrobnosti :)

Nikčo, (Po, 19. 8. 2019 - 23:08)

A vzruší tě také, když tě někdo nese třeba na ramenou nebo na zádech?

Návštěvník (Po, 19. 8. 2019 - 21:08)

Na koníčky jsme si v dětství hráli dost a pokud vím, tak se to líbilo hlavně holkám. Zejména, když právě ony seděly klukům na zádech. Myslím, že už tehdy se jim to líbilo.

Topic (Čt, 15. 8. 2019 - 22:08)

Akorát si neumím představit to zažít s klukem, já to zažil jen s holkama, tim myslim ségra a sestrenka...

Petr (Po, 19. 8. 2019 - 20:08)

Pokud jsem se pral s klukama a sedl si na něho, tak v žádném případě nebyla erekce. Spíše takový pocit nadvlády. Ale pokud jsem se z legrace pral - no spíše kočkoval s holkou, tak pokud jsem si na ní sedl, tak to bylo dost nebezpečné :-) To nám bylo tak okolo 13 - 14 let, tedy navycválaná telata. Pamatuji si, jak jednou se pode mnou spolužačka otočila na břicho a pak se se mnou na zádech zvedla na čtyři. Já jsem si ji pochopitelně osedlal jako kobylku a zavelel: "Hýjé" a pleskl jsem ji po jejím dívčím zadečku. Čekal jsem, že mne shodí a zabije, ale jí se to líbilo a chvilku mne takto povozila na svých zádech. Tehdy jsem to měl na krajíčku a málem to pustil do trenek. No, nakonec jsme tomu přišli na chuť a po škole jsme si občas na "koníčky" zahráli a i role vyměnili.

Topic (Út, 20. 8. 2019 - 08:08)

Ja tohle zažil se ségrou a sestrenkou. Spis jak segra na to byla sestrenka, tu to dost bavilo. Casto jsme se skadlily, když jsme spolu travily čas. Naopak sem skončil i na zádech, ruce mi držela za hlavou a seděla mi obkrocmo na břiše. A samozdrejmne, ze se mi z toho postavil. Já se jí puvodne snažil zlochtat, takže sem ji vyzul botu na jedny noze. Ona toho pak využila a nohu mi strčila až do trenek a schválně mi ho třela tou vyzutou nohou až sem vyvrcholil do trenýrek. Takže znám tyto pocity.

Petr (St, 21. 8. 2019 - 20:08)

Tak já zažil něco podobného. Při kočkování s přítelkyní, když jsem jí také lochtal jsem ji položil na břicho, obkročmo jsem si na ní sedl a rukama jsem jí lechtal na krku. To ona vždy sebou házela, strašně sw hihňala a pištěla. Jenže jak sebou pode mnou házela, tak se mi prostě pořádně postavil :-) Takže jsem jí přestal lechtat a jezdil jí rukama po zádech. Jenže ona to mé vzrušení potvůrka poznala, rukou si sáhla na záda, nahmatala mi ho a začala mi ho v této pozici zpracovávat. No, to se nedalo vydržet. Obkročmo sedím na jajích zádech, ona se pode mnou pohupuje a její ruka mne má v moci. Za chvíli to měla na zádech :-)

Topic (Út, 20. 8. 2019 - 08:08)

Tak to potom ano, to je pochopitelné.

Reklama

Přidat komentář