Reklama

Trestání kluků

Jirka (Ne, 1. 9. 2019 - 21:09)

Většina kluků, kteří někdy dostali výprask, ho dostala na zadek, alespoň v naší zemi. Ale já a můj brácha jsme byli vyjímka. Dostávali jsme bosí na chodidla, bylo to už pěkně dávno, v 70. letech. Na zadek jsme tedy taky někdy byli biti, ale většina výprasků, které jsme dostali, byla na holá chodidla. Před výpraskem jsme se museli vyzout do bosa, v zimě tedy musely dolů i punčocháče, takže svlíknout i kalhoty. Ale většinou jsme měli ponožky nebo podkolenky a sundat si je kvůli bití bylo rychlé a snadné. Pak se položit na břicho na postel, u nás v pokojíku a ohnout nohy v kolenou a zvednout je tak, aby holé paty byly nahoru. Dostávali jsme dřevěnou tyčkou, docela to bolelo. Ale nikdy to nebylo tak, že bychom pak nemohli chodit, to ne. Bylo to celkem praktické, nestyděli jsme se při tom, jako při bití na holou. A ve škole jsme mohli sedět a ne jako někteří kluci, kteří si po třídní schůzce skoro nemohli sednout a každý hned poznal, že dostali. Nohy po bití byly jen trochu červené, žádné pruhy, jako na zadku tam nezůstávaly. Takže když jsme např. byli ve škole bosí na tělocviku, tak nebylo nic vidět. Samozřejmě jsme tedy nikdy nebyli biti na chodidla před odchodem do školy, to bychom asi přece jenom trochu kulhali, dostávali jsme odpoledne, nebo večer a větší výprasky o víkendu. Ty menší výprasky byly tak 10 – 15 ran, ty větší tak 25 – 30 ran. Při tom větším výprasku jsem musel podržet bráchovi nohy a on mě taky. Biti jsme byli na celá chodidla, od paty až na prsty, ty rány dopadaly pomalu a střídavě. Dostávali jsme takhle asi od první až do sedmé třídy, brácha byl o rok starší, jemu to tedy skončilo dříve. Když jsme chodili do páté a šesté třídy, tak u nás o prázdninách byl bratranec, kterému bylo deset let. Za společnou lumpárnu jsme pak všichni dostali bosí na chodidla, jenže on takhle nikdy před tím bit nebyl, nechtěl se nechat takhle bít, tak jsme mu museli s bráchou nejdřív zout boty, (bylo to na venkově) pak ho položit na postel, sundat mu ponožky, zvednout mu bosý nohy a držet ho při bití. Za to, že takhle vyváděl, dostal zvlášť na každé bosé chodidlo 30 ran. Řval jako tur. Pak už byl úplně vzorný.

Péťa (Ne, 25. 8. 2019 - 17:08)

Jako kluk jsem byl potrestán zlechtáním do počůrání. Potrestali mě spolužáci za žalování, bylo to začátkem 90. let, bylo mi 10. let. Počkali si na mě po škole. Chytli mě za ruce a odtáhli mě do průjezdu ve starém, prázdném domě. Tam mě povalili na zem, na záda. Bylo léto, měl jsem na sobě tričko a kraťasy, na nohách tenisky. Začala příprava na trestání. Nejdřív mi stáhli tričko, pak mi roztáhli ruce a nohy. Bylo jich na mě asi šest. Klečeli mi na rukách a drželi mi nohy. Pak vytáhli velkou láhev limonády, násilím mi otevřeli pusu a začali to do mě lít. Kuckal jsem a sotva to stíhal polykat. Chvílemi dělali pauzy, aby mě neudusili. Celou láhev do mě nalili, pak mě stále drželi, nikam nespěchali. Cítil jsem, že se mi začíná chtít hodně čůrat. To už mě ti kluci, co mi drželi nohy, vyzuli tenisky a sundávali mi i ponožky. Pomalu mě začali lechtat na bosých chodidlech. Začali na patách a postupovali nahoru. I když jsem měl na holých patách kůži už trochu tvrdou, tak to lechtalo strašně. Když přešli doprostřed chodidel, tak už jsem řval smíchy a škubal sebou. Pak mě začali lechtat pod prsty, na bříškách chodidel, na nejcitlivější části chodidel. To už jsem trochu čůrnul do kalhot, začal jsem z toho plakat, celý rudý, zpocený. A další kluci mě začali lechtat na žebrech a na břiše. Pak mě po břiše plácali a tlačili mi na holý podbřišek. Lechtání mých bosých nohou ještě zesílilo. Lechtali mě rychle na celých chodidlech. To už jsem nevydržel, zařval jsem a pustil naplno moč do kalhot. Teklo mi to po nohách, teplá moč, za chvíli tam byla pořádná louže. Po celou dobu, když už jsem čůral, mě stále mučili. Pak už jsem ani nemohl řvát, jen jsem chroptěl a sténal. Pak trestání skončilo.

Oli (Pá, 26. 7. 2019 - 20:07)

Tak to je super, že kluci už víc jak týden nezlobí :)

Oli (Pá, 26. 7. 2019 - 20:07)

Tak to je super, že kluci už víc jak týden nezlobí :)

pan Kajetán (Ne, 14. 7. 2019 - 21:07)

Pak byla chvilku pauza, ten větší spratek si musel svlíknout ty pochcaný kalhoty a spoďáry, odnýst to do špíny a umejt se, aby to tam nepáchlo močí. Mě pak něco napadlo, donesl jsem z lednice colu a ten malej smrad musel pořádně pít. Chtěl jsem, aby se mu při lechtání pak chtělo hodně chcát… Ten větší spratek přišel umytej, oblík si čistý kalhoty a spoďáry, musel ale zůstat bos. Na postel jsem pro jistotu položil deku, malej smrad si musel svlíknout kalhoty a ve spoďárech, bos, ležel na posteli na tý dece. Bosý palce jsem mu pevně svázal a pak mu dál holý nohy podle návodu slepil lepenkou. No a začalo mučení. První byly na řadě zase ty holý paty. Malej spratek je má víc tvrdý, než ten větší a i kůži pod prstama má už trochu tvrdou. Ale lechtivej je strašně. Jen mu ten větší sáhl na paty, zaječel a pak už jen vřískal, míň nebo víc. Lechtání probíhalo podle stejného scénáře – nejdřív pořádně paty, pak prostředky chodidel, pod prstama – při tom moch malej zešílet, jak ječel a začal uchcávat do spoďárů, prsty ze spodu, svrchu, mezi palcema a prstem, na nártech a kotníky. Pak šel po nohách nahoru, až ke spoďárům, malej sice ječel, ale ne tolik, jako při lechtání chodidel. No a tak následovalo lechtání jazykem. Větší spratek musel olizovat holý paty a ten menší ječel, jako by ho na nože brali, pak už pořád uchcával, jazýček mu kmital uprostřed chodidel, no a přišlo to nejlepší – lechtání jazykem pod prstama. Malej spratek zaječel, až to muselo bejt slyšet až na ulici. Silně uchcával, ale naplno to pořád nepustil, ani když mu ten větší cucal holý prsty, jen po kapkách uchcával. Tak mu znovu musel začít lízat paty a to už se malej smrad konečně naplno pochcal, teplá moč mu tekla po nohách. A lechtání skončilo. Musel si sundat pochcaný spoďáry, já pak řekl, nebudeme ztrácet čas a jdeme na výprask. Malej, pochcanej smrad, svlečenej z těch spoďárů si lehnul na břicho, na tu pochcanou deku, já jsem odepjal řemen a už dostával. Řval a bulil. Dostal pětadvacet, musel sbalit tu deku, spoďáry, odnést to a jít se umýt. Když se vrátil, tak si na břicho lehnul ten větší spratek. Kalhoty si musel před tím sundat a pod zadek stáhl spoďáry. A už dostával. Řval víc, než ten malej.

pan Kajetán (Ne, 14. 7. 2019 - 20:07)

Tak ten starší spratek už je vylechtný. Malý začal na patách, tam má kluk kůžičku už trochu tvrdou, ale jen trošku. Ale šimralo to pěkně, začal se smát, pak klučík pokračoval v lechtání uprostřed chodidel, zase bylo hahaha, ale pak začal lechtat chodidla pod prstama, kde jsou nejcitlivější a to bylo vřískání! Pak lechtal holý prsty, nejdřív zezadu, pak zepředu a pak nárty a kotníky, mezi prsty se moc nedostal, jen mezi palcem a tím druhým prstem ho šimral. Pak šel tedy po nohách výš, ale kluka to tolik nemučilo, jak tu píšete. Tak jsme se vrátili k chodidlům a toho malýho smrada jsem přiměl vypláznout jazyk a musel toho většího pořádně lechtat jazykem! Začal zase na patách a ten větší spratek začal silně ječet a ucvrkl si do kalhot. Malý mu jazykem lechtal chodidla uprostřed, to bylo křiku! No a pak ho začal olizovat pod prstama, no a ten velký spratek zařval a pořádně se připočůral. Malej smrad mu olízal pak nárty a nakonec mu musel cucat prsty. No a to už se ten větší spratek pochcal naplno, pustil všechno do kalhot. A tak skončilo jeho mučení. Malej pak plival, za chvíli to čeká jeho, pořádný zlechtání…Jinak ten spratek měl šňůrkou svázaný jen prsty, nad kotníky, pod a nad koleny byl omotaný tou lepenkou. Za chvíli jdeme lechtat toho menšího. Pak dostanou na prdel. Ale nebudu jim nic lámat, ani je někde pálit.

Kat (Ne, 14. 7. 2019 - 19:07)

To chce se inspirovat starými praktikami. Lámání v kole. To by kostičky takového 10 letého klučiny pěkně praskaly. A potom by už určitě byl hodný.

pan Kajetán (Ne, 14. 7. 2019 - 19:07)

Tak ten starší už leží na posteli, je bos a nohavice u kalhot si musel vyhrnout až nad kolena. Ruce jsem mu pevně svázal za zády začal mu svazovat nohy podle návodu tady. Takže jsem mu k sobě připoutal oba holý palce u nohou a začal mu svazovat nohy nad kotníky, pak jsem se posunul výš a svázal mu nohy pod a nad koleny. No a ten mladší spratek ho teď bude svejma malejma ručkama muset lechtat, začínáme na chodidlech.

pan Kajetán (Ne, 14. 7. 2019 - 19:07)

Zdravím, trochu jsem se tu inspiroval. mám doma takové spratky dva, devět a deset let. A od rána se nějak nemůžou vejít do kůže a v pokoji strašně řvou. Tak jsem na ně prve vlítnul a každý dostal jednu výchovnou. A budu realizovat něco z výše popsaných věcí. Oba ti malí smradi si zatím sundávají ponožky, jsou z toho celí paf, co asi bude...

Janina (Ne, 14. 7. 2019 - 19:07)

Tak to má být. Takže nejprv se zaměřit na jejich šlapky, takových deset minut ať si to užijí. Pak, pevně jim stáhnout nohy těsně pod kolínky a těsně nad. Lepší než šňůra je ta širší samolepící páska. Ta jim znehybní nohy dokonale. Samozřejmě i ruce je potřeba jim svázat do nehybnosti. A pak již jít na ta stehna. Pěkně do nich vtláčet prsty. A nepřestávat. Ať si to chlapečci do syta užijí.

Kryštof (St, 8. 7. 2020 - 18:07)

Pane bože co to má být svazovat děti vždyť co je to za výchovu takhle vychovali dozorce z Osvětimi a sériové vrahy nebo sadisty. Chápu že se svými ratolestmi máte problémy ale tohle nikam nevede. Vždyť jak jsem od pana Ondřeje četl i po tom výprasku poškozeného svázali.

Honza (St, 14. 8. 2019 - 12:08)

Vy takhle někoho lechtáte Janino? :D Měla byste i podobný návod na přítelkyni? :)

Janina (St, 14. 8. 2019 - 18:08)

Takto to děláme s bráchou. Nejprve já mu dávám pořádně do těla a pak si to mučení zase užiju já od něj. Náhodně jsme se k tomu dostali po shlédnutí nějakých videí. Zjistili jsme, že se nám to líbí a vzrušuje. Tak to už asi necelý rok děláme.

Honza (Čt, 15. 8. 2019 - 06:08)

To znám, taky rád lechtám, nechcete pokecat a probrat lechtání? Pokud ano, napište na [email protected]. :)

Janina (Čt, 15. 8. 2019 - 16:08)

Teď jdu do třeťáku a bude tam hodně učení a navíc mám ještě více aktivit, takže zatím na dopisování nejsem připravena. Tady na Doktorce jsem našla téma kterým žiju a také jsem přispěla do debaty. Je to pro mě super vzrušující.

Honza (Pá, 16. 8. 2019 - 08:08)

To tema, kterym zijes je tohle? A jak se vlastne lechtate? Muzes popsat? :)

Janina (Po, 2. 9. 2019 - 18:09)

Už jsem to ve svých předchozích příspěvcích popsala. Takto to víceméně děláme. Nejprve začínám já a to tím, že bráchu dokonale znehybním. Na třech místech mu stáhnu páskou nohy, samozřejmě palce a další prstíky na nohou taky. Ruce svážu za zády a ještě kolem těla. Do pusy roubík a oči a nos ovážu šátkem. Ten nos proto, aby se mu ztížilo dýchání. No a začnu ho lechtat. Zlatým hřebem, kterým končím není lechtání, ale všechny prsty jedné ruky mu vtlačuji na kolena a hlavně do stehen od kolínka k rozkroku. Je to fakt super šílený a hrozně velká muka pro něj. A z toho důvodu má ten roubík, nebo míček v puse. Jeho křik by byl slyšet až na ulici při tom vtláčení prstů do stehen. A stejně tak můj křik, až si role obrátíme. Tím teda s bráškou žijem. Je o tři roky mladší ode mě.

Stanik (Čt, 15. 8. 2019 - 19:08)

Jdeš do třeťáku, to zn. že už máš 18? A kolik je bráchovi?

Příznivec tres… (Ne, 14. 7. 2019 - 17:07)

No, dobrý, ten nápad to se mi líbí. Takže ten zlobivý spratek musí být bosky, aby mu šly svázat palce, takže pře trestáním ho vždycky pěkně vyzout, nebo mu to nařídit, ať je bos. Super!

Janina (Ne, 14. 7. 2019 - 18:07)

Jasně že musí být bos. Jinak by mu palce na nohou nešly svázat. A nejen to. Pak pokračovat od palečků dál a všechny další prstíky obtočit šňůrkou a to hodně pevně. Neboť bude dobré, aby byl na chodidlech lechtán a pak, bez možnosti pohnutí, by byl mučen na tu nejvyšší míru. Prostě, musí si to chlapec užít.

Reklama

Přidat komentář