Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Návštěvník (Út, 13. 8. 2019 - 22:08)

Kolonialismus kapitalismu byl opravdu hrozný, protože ten byl na počátku spolu s bezohledným kapitalisticky feudálním otrokářským systémem, který proměnil a diverzifikoval etnické a kulturní složení obyvatel nejdřív USA a pak i Evropy, tím jak logicky prohrávali kolonizátoři své kolonie a stahovali se i se svými často smíšenými rodinami a svými loajálními aboridžinci v armádě a státní správě, firmách zpět do Evropy.
KDO tady šíří mýty o socialistické Evropě, jsou akorát ultra-radikálové.Protože jak píše na svém blogu Jan Provazník : "Jaká je skutečnost? V Evropě dominují strany pravého středu, strany konzervativní, postavené na křesťanských základech. Sociálně demokratické strany dlouhodobě oslabují. Tedy opak je pravdou. Evropa je stále ještě konzervativní, křesťansko-demokratická. Odkud se tedy bere ona životaschopnost mýtu o socialistické Evropě?"

Jedovatej (St, 14. 8. 2019 - 04:08)

"V Evropě dominují strany pravého středu, strany konzervativní, postavené na křesťanských základech. Sociálně demokratické strany dlouhodobě oslabují. Tedy opak je pravdou. Evropa je stále ještě konzervativní, křesťansko-demokratická. Odkud se tedy bere ona životaschopnost mýtu o socialistické Evropě?" --- Vodkud že se bere? Stačí malý zamyšlení - vobrovský přerozdělování a dotace, erárem vykrmovaný pochybný organizace, který se pod jalovejma kecama vo podpoře a pomáhání všelijakejch postiženejch, diskriminovanejch a ze svejch zámořskejch zemí válkama vyháněnejch snažej udržet pohodlnej život za erární prachy... přece by ti neziskovkáři nešli makat do nějaký fabriky, když maj nastudovanej kdejakej pseudohumanitní paobor... Nápady, který vysoce předčí socialistický hesko "Poručíme větru, dešti" --- co jinýho je třeba idiotský pěstování řepky a cpaní toho metylesteru z ní do motorovejch paliv? Co jinýho je fotovoltaika, další vynález zelenorudý kuchyně neobolševickýho eurounijního náčelnictva, u nás dovedenej k dokonalosti voranžovou verbeží, díky který solíme za fotovoltaickou energii ročně navrch desítky miliard? Co třeba ty nápady vomezovat chov dobytka, protože ten svejma pšoukama zvyšuje skleníkovej efekt? Dlouhý roky neřešenej problém s imigrací, zato zakazovaný uchošťoury a brčka na pití limonády, tohle že není socialismus, jako systém, kde rozhoduje banda mozkově slaboučkej jen na základě svejch bludnejch představ? Takže "konzervativní, křesťansko-demokratická" Evropa? Směšný... vyvozovat tohle ze zaslouženýho propadu sociálně demokratickejch stran... jak psal Tonda Zápotockej, "Vstanou noví bojovníci", a těch už teda je, vychovanejch zpovykanou Evropou, která si produkcí kdejakejch zelenorudejch magorů a salónních levičáků sama pod sebou řeže větev...

Rakato (St, 14. 8. 2019 - 12:08)

Podle mě je v západní Evropě socan všude, kam se podíváš. Ti lidé to ani neví, že jsou socany, ale socana nedělá strana, ale myšlení. A to je u většiny Evropanů proimigrantské, prosycené zdegenerovanou iracionální humanitou a debílkovským sebeobětováním ve prospěch prospěchářské svoloče z Afriky a Asie. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Na druhou stranu - EU se snaží aspoň vypadat proekologicky, a tak vymýšlí různá opatření. Což samozřejmě nepomůže, protože rozvojové země se chovají jako puštěné z řetězu a hlavní je pro ně růst ekonomiky, a ne ekologie. A tak se káci pralesy, znečišťuje primitivním průmyslem, kanalizace vede do řek a do moře, odpadky se vyhazují také do moře. A protože těchto znečišťovatelů je několik miliard (v Indii, Číně, Indonézii, Pákistánu, Africe), jde příroda do hajzlu navzdory opatřením Západu.

Rakato (St, 14. 8. 2019 - 00:08)

Existoval i kolonialismus socialistický, ale ten byl humánnější, protože po jeho skončení se kolonizátoři s veškerou vojenskou technikou odsunuli ze státu. My nemáme koloniální domorodce, zato máme cikány, a to vyjde nastejno.

luci (Út, 13. 8. 2019 - 23:08)

Bere se s dobroserství a pravdoláskařství . Pokud Evropa otevírá vrata Islámu , proti jehož expanzi panovníci Evropy v historii tvrdě bojovali a vítězili, tak se brzy dočkáme konce naší křesťanské civilizace. To jsou pořád řeči o zastavení migrace a skutek utek . K čemu mají státy na pobřeží Evropy torpédové čluny , k čemu válečné loďstvo vůbec , když je nepoužijí proti pašeráckým lodím ?

Návštěvník (Út, 13. 8. 2019 - 22:08)

Potíž je v tom, že kapitalisti si v podstatě lžou do kapsy. Mluví o úspěchu kapitalismu, ale jedině komunismus udělá vždy v zemi civilizační skok a např. v číně zredukoval chudobu od roku 1980, kdy 85% žili v extrémní chudobě púod 2 dolary denně na v podstatě nulu žijící v extrémní chudobě nyní.

Shabbatot-Jahoda (St, 14. 8. 2019 - 07:08)

No tak jestli je u tebe úspěch, že průměrná životní úroveň 85 procent v Číně je 2 $ na den,potom s tebou nebude asi něco v pořádku....soudruhu.....ale jinak jsou z Číny i dobré věci, třeba můj nový čínský mobil s 50 miliony MP ....super pěkná čínská hračka, již ji nedám z ruky

Návštěvník (St, 14. 8. 2019 - 10:08)

Patrně jsi to samé jako Rakato, ale dobře.
Provokuješ schválně blbě interpretuješ co jsem napsal, tak čti jakoby lépe : "v číně zredukoval chudobu od roku 1980, kdy 85% žili v extrémní chudobě pod 2 dolary denně na v podstatě nulu žijící v extrémní chudobě nyní."
Kapitalismus se nestará o chudé a jejich vytváření považuje za přínosnou kvalitu, to by jsi měl jako zdatný kapitalistický propagátor a komisař vědět...

Návštěvník (St, 14. 8. 2019 - 09:08)

Už jsem trochu pochopil tvojí náturu, že jsi dlouho věřil a měl iluze v levici a pak si prozřel...?!

Návštěvník (St, 14. 8. 2019 - 09:08)

A jak si říkáte u vás ve skouotu, kde vás cepují dle manuálu amerického Plukovníka ve výslužně Powela ? Bobřík mlčení by u tebe bylo třeba obnovit, ale reconnesaince a scouting v tom si vedeš líp než špionážní letadala USA army ty velebníčku satana a jeho armády.

aladin (Út, 13. 8. 2019 - 22:08)

"Hamáček zostra k Foldynovi: Buď bude respektovat politiku ČSSD, nebo nebude členem strany"....
Foldyna by udělal asi nejlíp. kdyby z téhlo shnilé strany vystoupil !!! ČSSD je jako EU, také nereformovatelná !!!

Návštěvník (Út, 13. 8. 2019 - 22:08)

Co na to kosa nostra bloguje nebo Olšer, musím si udělat názor...

aladin (Út, 13. 8. 2019 - 22:08)

"TV Barrandov dostala pokutu"....Takovouhle fintou ukradla RRTV rozhlasovou stanici ALFA původním majitelům a dnes ji vlastní Babiš a jmenuje se IMPULZ !!!

aladin (Út, 13. 8. 2019 - 22:08)

"Co přesně vybuchlo na severu Ruska, armáda tají. Mluví se o malém létajícím Černobylu".......Jestli mají Rusové izotop, kterým mohou prodloužit radioaktivitu stejné úrovně jako při výbuch na 50 let, tak ty byvaky co si stabí Sionisté na Marzu jim budou na hovno, 50 let v nich nepřežijí !!! Zblázní se a nebo zapomenou proč tam jsou !!!

Shabbatot-Jahoda (St, 14. 8. 2019 - 08:08)

Ty hele Aladin, proč rovnou nenapíšeš pravdu , že tam v Rusku bouchala atomovka.???!Jo a jestli i za toto mohou sijoniste,potom s tebou asi nebude něco hlavove v pořádku ,v psychiatrii se tomu říká vtíravé myšlenky a fixní idea.....

Návštěvník (Út, 13. 8. 2019 - 22:08)

Všichni mají v momentě stejné zprávy, jak slepice u Babiše zrní z pásového dopravníku, před vteřinou jsem to četl, je to na seznamu.Nezajímá mně to.

aladin (Út, 13. 8. 2019 - 21:08)

"Společnost ČEZ navyšuje zisk a kvůli špatné kvalitě dálnic Česko prodělává".....A nám se neustále zvyšuje cena elektřiny !!!

aladin (Út, 13. 8. 2019 - 21:08)

"O koalici v Praze se nebojím, říká Ivan Bartoš. A vysvětluje, jak chtějí Piráti připravit Babiše o dotace".... On Soros nedostal dotace, že tak Piráti běsní ???

Návštěvník (Út, 13. 8. 2019 - 21:08)

Tak Babišovi se to pomalu hroutí, tejď jde o to, co by se stalo, kdyby se rozpadl, tak by se měla vrátit většina voličů ano zpět ČSSD.

Návštěvník (Út, 13. 8. 2019 - 21:08)

Jahoda znaven marnou snahou si čte v americkém interestu a diskutuje s nácky někde na novinkách...

Reklama

Přidat komentář