Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

Miluno (Čt, 15. 8. 2019 - 19:08)

Jak zvládáš autoškolu?

Andrea (Čt, 15. 8. 2019 - 19:08)

Milco, máš teď volno, já za směnu nachodim i 6 km,Karle, děkuji, každému se nelíbí drobné holky,Milu, dobrý pocit máš?Jsi šikulka

Miluna (Čt, 15. 8. 2019 - 16:08)

Dneska sem měla na starost několik plánovaných příjmů a dvakrát sem byla se vzorkama.Do toho kolem pití,jídla,několik krmení,přebalování.Mam pocit že sem naběhala maraton,až teď sem si v klidu sedla.Ale jinak dobrý.A další službu v neděli takže teď budu mít čas na odpočinek.Horší že sem udělala blbej pohyb hlavou a trochu mi zatuhnul sval na krku.To bych fakt nebyla já abych si něco neposrala.Akorát ten včerejší problem zatim snad dal pokoj,i když nevim na jak dlouho.A co vy jak je? No Karle pro tebe třeba jo ale ne pro typy který milujou baculky i když bych být baculka nechtěla.

Karel (Čt, 15. 8. 2019 - 14:08)

Miluno Andreo to jste obě kočky podle rozměrů váha/výška ,krása.

Ota (Čt, 15. 8. 2019 - 12:08)

Tak jak zvládáš Milunečko?

Miluna (Čt, 15. 8. 2019 - 06:08)

Jen sem ten zdrav.stav dala pryč.

Sany11 (St, 14. 8. 2019 - 22:08)

Gratuluji Milu a preju, at vydrzis.

Ota (St, 14. 8. 2019 - 22:08)

Tak jak ti je moje milovaná pani lékařko? Jsi moc šikovná.Škoda že nevidim jak se o ty lidi staráš.Místo Sergeje jsem tě ale mohl odvézt já.Přeji ti ať je ti zase dobře,jen jestli ti neni zaše špatně před menstruací.Mně bolí záda a nohy.

Lalla (St, 14. 8. 2019 - 18:08)

Milu, to přejde, neboj. Já bych tam asi hned k lékaři nešla, koupila bych si ten hořčík. Také mám nějaké neurologické problémy, beru dvě tablety Mg zároveň, ráno. Zkus to, ale chce to čas

Miluna (St, 14. 8. 2019 - 18:08)

Achjo Lalluš jsou to starosti s tim zdravim když i ty sama máš neurologický problemy.Já si taky béčko a Mg pořídim,co sem četla pro ty nervy a neurologický problemy je to důležitý a nevim jak tomu dát dlouho čas? Mě napadalo si k doktorovi zajít příští týden.Aspoň aby mi tam koukl jestli tam něco nemam.Taky se bojim té nemoci o které píšu výš ale to by asi člověk musel slyšet v kuse? Nevíš? Jak anonym psal že on má pískání který nejde léčit.Já teď jedu domu,Sergej pro mě dojel a ráno mě zase prý odveze.Tak budu vstávat ve 4:30.

no (St, 14. 8. 2019 - 16:08)

Když jsi v nemocnici, objednej se u ušního. Mě třeba v uších píská, ale to je neléčitelný. A nevím, jestli se teď dělá u řidičáku i zdravotní prohlídka, řekni to tam.

Miluna (Čt, 15. 8. 2019 - 06:08)

Díky Sany,už sem v práci nevim teď ráno co dřív.Otíku napíšu později.

Lalla (Čt, 15. 8. 2019 - 12:08)

Aspo%n vidí, že nejsi žádný nováček a že dokážeš pracovat i samostatně

Lalla (Út, 13. 8. 2019 - 20:08)

Milu, moc ti gratuluji k nové šanci, mám radost s tebou. A kde je to nebo jak daleko od Písku, jestli to tedy není tajné. Mezi těmi dvanáctkami budeš asi muset občas být na ubytovně, viď?

Miluna (St, 14. 8. 2019 - 10:08)

Je to Lallo pomalu k 70km od Písku.Ale město tady říkat nechci.Teď právě čekam s pacientkou na sono než si jí převezmou.Jinak dobrý.Ale po pravdě mi zase od noci začli brát moje zdrav.problemy.Silnější nervozity a ještě jiný problemy,ani nemam chuť už to psát.Ale opět mam mít teď Ms ale zatim nepřichází.Ale dneska musim říct že mi pomáhá jak mam myšlenky na pacienty a sebe se snažim ignorovat.Jen je to tady zrovna jako důchoďák.Nejmladší pacientce je přes 40,pak asi dvě padesátky a jinak hodně starých lidí.Ta čtyrycítka byla plačtivá a měla na pokoji dvě osumdesátky a chudák prosila mě jestli bych jí mohla přestěhovat k mladšim na jiný pokoj.Jenže mladší tu nejsou a padesátky a šedesátky jsou už obsazený spolu.Budu za ní chodit jí chudinku uklidňovat,umim si představit jak jí je.A nadstandart je taky obsazený.Tak nevim jestli jí sestry daji jinam.Kolektiv zatim nejde poznat jakej je ale je nás tady hodně třicetiletých.Chodila sem s jednou sestrou a ta byla hodná.No a doktoři zatim nevim,dva se usmívali ale český ale tak normálně se usmívali.Ale občas vnitřně očekávam že vyleze Denis jak je to nemocnice ale bohužel nevyleze,musim se s tim smířit a nemyslet na to tak.

Lalla (St, 14. 8. 2019 - 12:08)

To bude dobrý Milu. Skoro sedmdesát km od Písku mám já zahradu a kousek dál je nemocnice v jednom menším městě. Tak jsi možná kousek ode mě .)

Miluna (St, 14. 8. 2019 - 14:08)

No tak to je dobrý:-) akorát teď záleží na jakou stranu že jo.No musim ale říct podle toho co sem dělala že je to tu asi těžší než na Chirurgii.

Miluna (Út, 13. 8. 2019 - 20:08)

Prodavačky jsou chudáci když to tak můžu posoudit.Otík se mi ozval na profil.Chtěl mi do práce doprovodit ale sem mu napsala že nemusí.Nechci aby kvuli mě se takhle objetovával když má co dělat sám se sebou.To máš skvělý když to máš kousek.Já si přeju mít tuhle práci taky jednou v Písku.Horší je že asi neusnu.Já vždycky když mam vstávat a sem vyspalá tak se mi udělá taková blokace na usnutí a musim vždy jít někam první den nevyspalá:-( můžu dělat co chci abych usla a nejde to.Jestli zakápnu na hodinu nebo max dvě,budu ráda že vůbec něco:-(

Miluna (Út, 13. 8. 2019 - 19:08)

Já mam 177cm a 64kg a taky mi to jeden čas lezlo pod šedesát a to je pro mě jako pro tebe pod padesát viď,to už bylo pro mě taky málo.Tak nejsme Andy nějak podobné co se týká váhy k poměru výšky:-) já sem ale radši že sem štíhlá protože nadváha k vyšší postavě tak to vypadá mohutně a takový ženský se mi právě nelíbí.A cesta mi bude trvat busem jízdou přes hodinu a když vemu cesta v Písku na bus a pak z nádraží do nemocnice tak dohromady další hodina.Mít už řidičák a auto tak sem z domova v práci za hodinu.Jo jak je to vkládaný tim volnem tak je to skvělý.Dost mi to zaujalo jak mi to říkali a mile mi překvapilo že to máš zrovna tak.Na té chirurgii to bylo střídaný s 8h směnama a vůbec toho volna takhle nebylo.Jestli to budou většinou fakt takhle dodržovat tak to bych byla vděčná.Že je mezi čas nabrat síly viď.To je podle mě daleko horší směny prodavačů,který chodí denně celý týden v kuse a pak jednou za dva týdny volný víkend,to mi připadá hrozný.

Andrea (Út, 13. 8. 2019 - 20:08)

Milco,to cestování bude zápřah na to se připrav, já to mám do práce docela kousek,jak autem,tak mhd, práce prodavaček si vážím

Reklama

Přidat komentář