Reklama

Ariana a Raven

K (Čt, 15. 8. 2019 - 19:08)

Naše kucharinka Květa opět vyplodila sáhodlouhý status o tom, jak vařila pro svého chlapa :-D začínám ji podezřívat, ze je to lež.

Maji (Út, 13. 8. 2019 - 23:08)

S tím cvičením to je jen pro efekt. Vyfotí se a odejde z fitka. Vždyť i ten její předchozí trenér jí jen využil ke svoji popularitě.Kdyby cvičila pravidelně,vypadala by asi jinak. Nejvíc k smíchu jsou její vnady,na které je pyšná.Vubec jí nedochází,že vzbuzuje spíše lítost,než obdiv.Na to má malý mozek.

Xy (Út, 13. 8. 2019 - 17:08)

Ta zenska hrozne sesla. Kdyz se splete a da fotku kdyz ji bylo 30. Spadly ji kontury obliceje (sysle maji daleko starsi zeny). Dve skvirky (radoby oci). Tohle neni nahoda. Je to jak vede zivot (ktery rozhodne neodpovida medialnimu). Jsou 50-tky ktere opravdu maji smrnc a sarm. Tohle je umelohmotno nahonena radoby krasa ktera se ztratila pred 20 lety. Zustala baba a to doslova a do pismene. A v 50 letech zena opravdu neni stara ale musi se o sebe starat. Ne rvat do sveta jak ŠUKÁ cvici neji maso atd. Atd. Mela by se sebou neco delat.

Návštěvník (Po, 12. 8. 2019 - 22:08)

Tak už ji asi opět vzal roha. Teď chudáček odpočívá,o víkendu se tolik nadřela.V tom bytě bych se cítila hrozně,bordel a vetešnictví.

Jita (Út, 13. 8. 2019 - 08:08)

Já bych se tam také cítila hrozně. Tolik veteše na jednom místě se jen tak nevidí, samé serepetičky, je na tom vidět, že je to bez ladu a skladu, bez špetky vkusu, samé cetky a ničemu. Jestlipak bude Arča dajná, udělá závěť ve prospěch týraných zvířat, nebo byt nechá propadnout státu? Věk už na to má, aby začala pomýšlet na své poslední věci, jako každý z nás.

Návštěvník (Út, 13. 8. 2019 - 10:08)

přeháníš, je jí padesát, ne devadesát, má kus života před sebou. ale ty jejích pracholapy a prochcaný sedačky, to musí být hrůza

Jita (Út, 13. 8. 2019 - 12:08)

Nepřeháním, záleží, jakou optikou se na to díváš. Podívej, v době Boženy Němcové byla její dvaapadesátiletá babička šedovlasá paní, ohnutá a zahalená v dlouhých sukních a požívala úctu pro svoji moudrost. Uteklo pár let, svět se obrátil naruby a podívej, dnešní padesátka si na fotkách ubírá 30 let a za nic by to nepřiznala, šukala by pořád, jak veverka a honí chlapy do pelechu. Že prej bohyně a amazonka. To všechno vytrubuje do světa, aby si každý přečetl, že ona přece chce a ještě dovede žít. Přitom hulí a chlastá jak chlap, přežírá se, ale její mediální obraz je in a top.

Iv. (Ne, 11. 8. 2019 - 18:08)

Když říká tomu milenci - zlatí- to si říkali s tím Tomen, nic bych za to nedala, kdyby mu i nadále vyklepávala pytlík. Měla by si na něj ta nová dávat pozor, ten přefikne všechno a je mu to jedno.

Xy (Ne, 11. 8. 2019 - 14:08)

To je tak pomatena osoba. Misto aby neco delala tak jen sdili sra*ky z netu. Ona zadnou knihu nenapise. To sou jen vykriky do tmy. Je lina na vse. Ona si mysli jak je vtipna a zabavna ale jeji humor hranici s blbosti. Takova sprosta pavlacova baba. Jasne ze 50 let neni zadny vek. Nicmene clovek by cekal ze to nejak v hlave srovnane a ne ze vypisuje jak v tomhle veku ŠUKÁ.

haha (Ne, 11. 8. 2019 - 14:08)

To máš pravdu, on hlavně kdo o tom moc kecá, tak skutek utek

Rozmarila (Ne, 11. 8. 2019 - 13:08)

Arianka zažila nádherný romantický den s novým přítelem, akorát stíhala celé odpoledne přispívat na Facebook......ha ha.... A vy to totiž nevíte, ale všichni s mánio v osm zalehnou , protože mají léky, které je uspí a často spí 10-12 hodin. Takže žádná vášnivá noc, ale léky na palici ...Znám pár lidí s maniodepresí a úderem 8 večer se nedovoláte :-)))))

? (So, 10. 8. 2019 - 13:08)

Mě by zajímalo, jak je to s tou její ochranou zvířat a láskou k přírodě.Pořád o sobě tvrdí jak miluje přírodu a zvířata a přitom jednou, když tam dala jedna její tupá fanynka GIF jak tam velrybáři mávají penisem zabité velryby tak Ariana se tomu chechtala jakože hrozná prdel.

Maji (Pá, 9. 8. 2019 - 10:08)

Upravenými fotkami

Rozmarila (Pá, 9. 8. 2019 - 07:08)

Ariana totiž neví, že pro sex zadarmo si přijde spousta mužů i ke starému vorvanovi . Jinde by musel platit trojku a tady má ještě pití a chlast zadara, zavře voči aby neviděl to stáří. A ona z toho dělá romantickou chvilku, že žije naplno ha ha.

... (Čt, 8. 8. 2019 - 19:08)

Ona nechce vztah, ona chce žít - rozuměj š.kat a š.kat a s vyš.kaným mozkem z hlavy pak bude radit " klientům", rozuměj - těm blbcům, co jí nosí tisíce až pod nos. Jó, to má někdo život, dát nohy do praku-sex a dát je k sobě- už se nesou za ty její vypindávky peníze.

haha (Čt, 8. 8. 2019 - 19:08)

No ty jí snad závidíš:). Proč to nezkusíš živit se jako ona? A že ji lidi nosí peníze? Pro mě nepochopitelné, ale nosí jí je dobrovolně, tak o co jde?

Maji (Pá, 9. 8. 2019 - 10:08)

Určitě ji všichni jen závidíme.Tu její blbost,jednoduchost a i to,že všichni, když poznají, jaká je její skutečná tvář,vezmou roha( i ženy).Ti,co jí píšou pochvalné ódy pod upravenými formami, z ní mají tak akorát srandu,asi tak.

... (Pá, 9. 8. 2019 - 09:08)

Té osobě není co závidět. Stáří, špeky, neschopnost přijmout realitu jaká je, neschopnost se zapojit do pracovního procesu. Absence rodiny, dětí, případně v jejím věku už také vnoučat, také není k závidění. A hrát si v 50 na bohyni sexu, to promiňte, to fakt zavání jasnou diagnózou. Baba neumí uvařit ani si doma uklidit. Za chvíli na ni už nikdo nevleze a v proch.aným bytě od zvířat a zasekaným veteší bude tak tak dožívat a ani pes po ní neštěkne. Já si svého života velice vážím a jí nezávidím opravdu nic.

haha (So, 10. 8. 2019 - 14:08)

Jo to beru a souhlasím. Jen mi šlo o to, že těžko jí vyčítata, že spí s chlapama, když jí to tak vyhovuje, navíc je blbá a zas tak stará není, aby si nemohla někoho najít na vztah. jenže je hysterka a tak od ní každý uteče. A že jí lidi nosí prachy, to také není vina nýbrž lidská blbost. To stejné s vařením, OK nemusí "umět" vařit, stejně nemá komu, ale proč jí tam někdo nosí jídlo a ona se tím pak chlubí? Jo a lidi, ona tomu kocourovi nekoupila zachůdek? To je fakt prasárna smrdutá

Tedíček (Čt, 8. 8. 2019 - 18:08)

Tak Květa se válí v kočičích chcankách a hází u toho nohy do praku :-D :-D a byla celá rozradostnělá že nenosí kalhotky ... smraďoška, no hlavně že se před tím vysprchovala

Reklama

Přidat komentář