Reklama

Nečekaný průjen v nevhodnou chvíli

Autor diskuse
Katka

Slalo se mi to na dovolené v Egyptě, když jsme cestovali místním autobusem z Káhiry. Najednou mě začaly hrozné křeče v břiše a chtělo se mi střašně na záchod. V autobuse WC nebylo a ani nebylo možné zastavit, někde, kde by se mohl člověk schovat. Nikdy na ty chvilky nezapomenu, jak jsem se svíjela v křečích na sedadle, tekly mi slzy a říkala, že to prostě musím vydržet, že se dospělá ženská přece nemůže po....v autobusu...Zadek jsem mačkala do sedadla a brečela.Když jsme konečně přijeli na místo a já se zvedla ze sedadla, tak už jsem to prostě neudržela. Byl to nejhorší trapas v mém žitotě...Stalo se vám někomu taky něco tak hrozného, nebo jsem jediná a největší smolařka na světě?

Marek (So, 2. 11. 2019 - 15:11)

Mě se to stalo v autě kdyz jsem jel 3 hodiny potřeboval jsem strašně kadit. Mě jsem strašné nutkání tlačit a vykadit se. V tom jsem začal prdět a potom mi hovínko začalo líst ven. A držel půlky ale hovínko drželo na krajíčku a byl to obrovský průjem. A potom mi to spadlo do kalhot. Byl to strašný zbloukanec

Scatter (Po, 12. 8. 2019 - 11:08)

Hodná Kiki, konečně se tu něco děje, moc hodná! Scattík si udělá dobře...

Kikina (Ne, 11. 8. 2019 - 07:08)

Hajám si to spokojeně v postýlce když v tom mě vzbudily silné tlaky v mém bříšku. Sakra co to je? Aha už vím před spaním jsem do sebe vrazila medicínu a teď je tu očekávaný průjmik ve vhodnou chvíli. Mám na sobě hodně upnuté džíny tak to bych měla jít radši na záchod dřív než se brutálně pokakám. No jo ale mě se nechce vstávat v postýlce je mi dobře tak se asi v klidu vykakám do těch džín to jsem zvědavá kam to v těch těsných riflích půjde. Tlaky rostou a já cítím že už brzy mi to vyjede ze zadečku. Lehnu si tedy do své oblíbené polohy na bříško a už nebudu nic řešit... Uff už budu opravdu hodně kakat a... Je to všechno v gatích. Právě mi vybouchnul zadeček :0) strašně jsem se pokakala a vychutnávám si tu báječnou úlevu. V džínách plno tak zas můžu nerušeně spinkat dál.

Pavel S. (Ne, 11. 8. 2019 - 09:08)

To musí být skvělé, ten pocit, když to jde ven. Já to jednou zkusil. A to ty džíny potom vyhodíš? Já je teda vyhodil. A zkusila jsi někdy bílé?

Kikina (Ne, 11. 8. 2019 - 10:08)

Tak já se nejradši pokakávám v legínách to je moje nejoblíbenější oblečení ale v těch těsných džínách to má taky něco do sebe. Zkusila jsem všechno možné teď momentálně jako spodní prádlo na kakání používám ty modré dívčí retro trenýrky a ty teda peru dnes je to jejich třetí akce a kaká se do nich úplně luxusně hodně poberou a většinu toho nákladu udrží na zadečku. Džíny a legíny vyhazuji nekupuju si na to žádné drahé oblečení nebo teda musím se přiznat že nedávno jsem zabila nové džíny za šest stovek ale to byla výjimka. Lepší řešení než vyhodit to nemám stejně mám obvykle ve zvyku se zřídit tak že je to nevypratelne :0)

Pavel S. (Ne, 11. 8. 2019 - 12:08)

Těsné džíny jsou moc hezké. A co zkusit nějaké hezké bílé krajkové kalhotky? To by vypadalo hezky a bílé džíny. To se nedivím, že to vyhazuješ, ono co s tím jiného. Do pračky bych to nedával, jedině mít na to jednu vyhrazenou. Vzít si na to nové džíny, to je fajn, to je skvělý nápad, máš moje sympatie a podporu. To by mě asi dost vzrušilo, vybalit je a hned se do nich udělat.

Scatter (St, 10. 7. 2019 - 11:07)

Holky tady je nuda, to se žádná neposerete? Nemám nad čím honit kurva...

Scatter (Pá, 28. 6. 2019 - 06:06)

Wow, no konečně nějaká nová příhoda, senzace, vzrušilo mě to, celou bych tě zlíbal Jituško. O můj Bože, musela si být tak krásně zesraná!! Bylo by mi ctí po tobě uklidit, ale dopadlo to ještě dobře, jen si představ, kdyby si nestihla vstát a celá se takto zesrala ještě v postýlce. Od toho tu máme jiné adeptky, zítra je sobota, naše senzační kamaradka Kiki jistě něco chystá, urcitě má v plánu se zítra zkakat jak malá holka, snad jo, budu jí za to vděčný a krásně se z ní udělám. A Nikolko, jakápak ostuda, rozveď to trošičku, je to tu anonymní, pochlub se, jak si se celá nekontrolovatelně zesrala, prosím, si úžasná, jste prostě holky fantastický!

Kikina (Pá, 28. 6. 2019 - 07:06)

Scatiku tyhle holky to evidentně nebere tak jako nás dva tak jim dopřej klid. Jestli chceš pohonit tak mrkni na naší pokakanou diskuzi a přečti si příspěvek od Pavly který tě snad dostatečně uspokojí. Jinak na zítra pochopitelně něco chystám v tom se nemýlíš. Tak buď do zítra hodný a já ti třeba zase vyfotím a pošlu své plné kalhotky :0)

Nikola (Čt, 27. 6. 2019 - 18:06)

Tak tohle se mi stalo skoro stejně na jaře. No ostuda jako hrom.

Jitka (Čt, 27. 6. 2019 - 09:06)

Ráno jsem sevzbudila, křeč do břicha a rychle na záchod, ale doslova to jen jsem vstala teklo z konečníku ven a já jsem doběhla.na záchod posraná nejen v kalhotkách, ale celý nohy a i zem. Hrozný a pak jsem byla ještě jednou. Průjem šílenej.

Scatter (Út, 25. 6. 2019 - 11:06)

Schizofrenie se léčí jinde, ale sere mě, že všechny diskuse upadly a jsou uplně neaktivní...

Scatter (Ne, 23. 6. 2019 - 19:06)

Kdyby ses radši hezky posrala udělala bys líp a třeba by ti i někdo pomohl

Kikina (Ne, 16. 6. 2019 - 09:06)

Taky jsem si to musela hned udělat. Byla jsem tak vzrušená že jsem se ani nemusela moc snažit stačilo jen zlehka přitlačit prstíky na pipku a během chvíle bylo hotovo. Mé tělo se zmítalo ve fantastickém orgazmu a já blahem vrněla jako kočka. Přetočila jsem se na bok a spokojeně usnula. Vzbudila jsem se až teď pokakaná až za ušima. Vyspinkana jsem do růžova ale vykakaná ještě úplně ne. Cítím že je tam ještě průjmik a já budu ještě kakat. Tak a už je to hotový a další řídká várka je v oblečení. Je to pohoda udržovat si pořád zadeček pěkně v teple :0)

pavel (Ne, 16. 6. 2019 - 08:06)

Tak po týhle sobotní noci to bylo , no , prostě bezva 2x orgazmus a příjemný pokakání .Už jsem opět čistej a přebalenej , akorát do tanečních.

Scatter (Ne, 16. 6. 2019 - 06:06)

Ooooh si nádherně posraná Kiki, honím si čuráka jako o závod!! Můj ty Božeee!!!

Kikina (Ne, 16. 6. 2019 - 05:06)

Poklidně si hajám v postýlce zkakaná už od večera ale teď mě vzbudil průjmik. Křeče v bříšku narůstají tak co s tím? Přeci nebudu vstávat. Jsem v kalhotkách a legínách jako vždy a je čas doplnit ten náklad v nich. Přelehnu si tedy na bříško a ulevím svému zadečku... A už to jede teplý průjmik mi právě vystřelil ze zadečku a já se dopokakala. To je krásná úleva. Tak a teď můžu v klidu spinkat dál :0)

Scatlover (So, 15. 6. 2019 - 15:06)

Jsi moc šikovná Sandro :*

Sandra (So, 15. 6. 2019 - 09:06)

Pokakala jsem se.

Bobrik (So, 15. 6. 2019 - 02:06)

Kdo se dneska první pomalá a nejdéle vydrží dostane hvězdičku tipují kikinku pokud nebude někde na výletě.

Reklama

Přidat komentář