Reklama

Nahá před ženou

luci (Čt, 8. 8. 2019 - 12:08)

Zřejmě posuzuješ podle té své utrápené nudle a na dalmatina nemáš , tomu závidíš a štve tě to . Přej , bude ti přáno , dej a bude ti dáno , ale to ty neznáš .

Hanz (Čt, 8. 8. 2019 - 15:08)

Tak nám popis ty tvoje kozy ať o tobě mame kompletní obrázek. Tady už se nemusíš stydět, už tě tu kazdej zná jako nymfomanku ktera picha čokly a nejradši má plnou kundu semene. Máš aspoň 3ky ?

luci (Čt, 8. 8. 2019 - 17:08)

Mám 3+ a kundu mám opravdu ráda plnou semene , co je na tom špatného ? Když samec stříká do ní tak je to pravá soulož a silné orgasmy.

Hanz (Čt, 8. 8. 2019 - 23:08)

Tak to máš kozy z mého pohledu luxusní. Záleží také na postavě, ale verim že jsi hezka žena. Na tom že máš ráda kundu plnou semene není špatného nic. Nechtěl jsem aby jsi to takhle pochopila, naopak se mi to libi. Když to holce nastrikam do kundy tak mám pocit dobře dokoncene prace. Je to pravý živočišný sex ne s kondomem to je jako lizat zmrzlinu přes sklo. Jediný co se mi nelibi nebo spíš jsem to ještě moc nepochopil jsou ty psi. Ale nic proti každý má něco. A co tvoje prdelka? Jak vypadá a máš v ní ráda penis a sperma nebo robertka ? Nebo tomuhle druhu sexu neholdujes ? A velikost zadečku Prosím. Vím že to vypadá blbe, ale čtu docela často příspěvky na diskusi a vím že většina pisatelů jsou tu jenom honici a většinou zenskejch nicku stejne pisou chlapy. Ale tobě to verim za tu spoustu příspěvků. Promiň že se tě takhle ptám, ale po tom co jsi napsala si myslím že nemáš problém se sverit. Klidne se ptej i ty mně rád ti odpovím ať je to oboustranný. Díky

luci (Pá, 9. 8. 2019 - 00:08)

Nejsou to jen ti psi , ale někdy se zábava zvrtne a některé lidi vzrušuje krytí ženy psem . Je jich opravdu dost a do některých bych to vůbec neřekla . Někteří jen sledují , někteří se k aktivitě přidají . Soulož do konečníku jen někdy a proti mé vůli , ráda to nemám , ale nechám se znásilnit , je to asi jako s tím psem .

Hanz (Ne, 11. 8. 2019 - 14:08)

Aha tak to chápu takže se psem to neděláš rada, ale jenom proto že se to libi někomu jinému. Takže máš ráda spíš klasiku se spoustou semene ? Do zadečku tě to bolí ?

luci (Ne, 11. 8. 2019 - 18:08)

Když ženskou vyvážou , tak už si nemůže vybírat co chce a nechce .

hanz (Po, 12. 8. 2019 - 16:08)

Když to bereš takhle tak ne, ale tak je určitě něco co máš ráda. Neříkej že máš sex jenom když jsi přivázaná a někdo tě znásilňuje. Co máš ráda v normálním sexu ? Co orál ? máš ráda když ti někdo líže pičku? Nebo co obráceně zpracováváš ráda penisi pusinkou ?

luci (Po, 12. 8. 2019 - 18:08)

Mám sex ráda a jdu do experimentů . Zatím jsem vyzkoušela téměř všechno , ale análu jsem na chuť nepřišla s orálem problém nemám klidně až do konce .

Kat (St, 7. 8. 2019 - 01:08)

Už je to hrozně dávno. Viděla jsem bradavky spolužačky a byla jsem v šoku,měla je jak pivní tácky.Tak jsem byla ráda za svoje malé dvoječky.A pak v lázních paní (slečna) měla strašně velký velký pysky.Kačenku neměla vůbec hezkou ale koukala jsem

Hanz (Út, 6. 8. 2019 - 22:08)

To by mně zajímalo, jak to mají ženy ve společných sprchách. U nás chlapů je to něco jiného my tohle neresime. Ale třeba je holka ktera dam příklad má malý prsa a štve ji to a ve spolecne sprše se vedle ní natrasa nejaka kozatka

Anonym (Út, 29. 8. 2023 - 19:08)

asi tak, stejně jako chlapi si nenápadně okukujou péra a porovnávaj to jak na tom jsou, tak holky si takhle potají porovnávaj postavu, prsa, úpravu dole atd. 

luci (St, 7. 8. 2019 - 00:08)

Řekla bych ,že je to asi stejné jako když se tam sejdou chlapi s velkým a malým penisem.

hanz (St, 7. 8. 2019 - 16:08)

to bych neřekl, svým způsobem máš pravdu,ale prsa na ženský (pokud je má) jsou vidět na první pohled, kor v létě ..... nevím jak vypadáš jaký máš prsa Luci ? že máš kundu vytahanou to vím, ale jak jsi na tom s kozama nevím.

Mart (St, 26. 6. 2019 - 14:06)

Má tchýně je malířka a už dva roky ji často pózuji nahá. Nejprve jsem to nechtěla dělat, protože jsem se dost styděla, no spolu s mým manželem mě přesvědčili. Je to zvláštní pocit, svléknout se na pokyn a pak zaujmout speciální pozici, někdy i dost nemravnou, před jinou, starší ženou, se kterou se setkáváte každý den. Taky je postupem času stále více náročná co se týká mého pózovaní, takže někdy se už vážně pořádně stydím.

bludička (Út, 6. 8. 2019 - 13:08)

Jo to znám taky, mám o pár let starší kamarádku, která je fotografka. Když potřebuje něco nafotit s polonahou nebo nahou ženou a nesežene žádnou modelku, tak ji mám hned před dveřmi, musím se nalíčit, učesat, odveze mě do ateliéru nebo někam do přírody a tam se svlékám, oblékám a pózuji někdy i pár hodin.

Lida (Pá, 14. 6. 2019 - 11:06)

Sestrenici pristihli nasi kourit.Nezbili ji,ale po prichodu domu ji svlikli prede mnou I mladsim brachou.Divaka jsem se,museka si lehnout na zada,zvednout nohy a skrcit.Musela takto lezet,nohy roztahnout a nechat se prohlizet.Kdyz zkusila nohy k sobe,tara ji he roztzh a ja se divaka I s brachou.Vona studem pri tom bouchala pestmi do matrace a brecela.Nebrecela bolesti,ale tim,ze takto musela pred nami lezet a nechat sevicumovat.Pak si museka kleknout,vystrcit prdel a zase tak musela zustat.Uz kourit nezkousela.

taky Jana (Čt, 17. 11. 2016 - 10:11)

já bych se docela ráda podívala :-)

Jitka (Út, 12. 7. 2016 - 07:07)

Nevím ,ale co jsem zažila tak ženský sebe strašně porovnávaj s tou druhou. Někdy se cítím trapně ,ale je lepší být vysvlečená před 1é chlapama než před dvěma kamarádkama.Chlap se dívá na pastavu jak tě ošukat ženská porovnává prsa větší zadek zda je vyholená úplně nevím

Fernando (Út, 12. 7. 2016 - 01:07)

Tečko, proč by ses měla cítit trapně? Jen ať si tě porovnává - a bude muset uznat, že krásnější a vzrušující jsi právě Ty! :-)

Reklama

Přidat komentář