Reklama

plenková disciplína

To je píčovina (Ne, 11. 8. 2019 - 18:08)

Co to je za blábol?

Hana (St, 7. 8. 2019 - 23:08)

Dceři je 14 a v pátek chce jít na narozeninovou párty , přitom má zaracha, tak chci aby tam nemohla jít, chci aby měla průjem a noc by strávila na záchodě , protože zákazy u nás nefungují.

To je píčovina (Ne, 11. 8. 2019 - 18:08)

Tak jí to výjimečně dovolte jít....

Věrka (Čt, 8. 8. 2019 - 11:08)

U nás jsou plenky součástí domácího vězení. Je to taková pojistka aby nezdrhla. Dcera sice vždy protestuje, ale nic s tím neudělá.

To je píčovina (Ne, 11. 8. 2019 - 18:08)

Mám menší otázku... Vaše dcera nemá menstruaci??? Vždyť to je o průšvih se záněty a psychickou ujmou...

Hana (Čt, 8. 8. 2019 - 16:08)

Tak ono není nic jednoduššího než si plínu sundat , převlíct se a tradá do světa, třeba i oknem.

Věrka (Pá, 9. 8. 2019 - 09:08)

No to by si doufám nedovolila. Navíc naposledy jsem ji takto potrestala asi před 2 roky to jibylo 13.
Čím je starší tak si dává pozor, protože ví že i v 15 pokud něco provede tak přijde nasekání na holý zadek při nasazování plenky a zarach.

(Út, 6. 8. 2019 - 16:08)

Zkuste laktózu je tekutá a sladká nejlepší je zamíchat do teplého.mleka a dát do kojenecké láhve promichat a vydudat nejlépe na noc a dát silné pleny pro jistotu kdyby se jí chtělo tak to nestihne na WC věřte mám vlastní zkušenosti.

Hana (Út, 6. 8. 2019 - 17:08)

Ona už ale z lahve nepije, a mlíko taky ne.

Hana (Po, 5. 8. 2019 - 22:08)

Dobrý den.
Můžete mi doporučit volně dostupná laxalativa? Nejlépe čípky, abych to do dcery dostala aniž by to vyplivla ?

Tohle je píčovina (Ne, 11. 8. 2019 - 18:08)

Tak jí na tu párty jí dovolte jít.... Jsou prázdniny.... Takhle bude posměchu všem vrstevníkům...

Tohle je píčovina (Ne, 11. 8. 2019 - 18:08)

Tak jí na tu párty jí dovolte jít.... Jsou prázdniny.... Takhle bude posměchu všem vrstevníkům...

Návštěvník (Ne, 4. 8. 2019 - 22:08)

Taky mi to připadá úchylné, u nás se trestá klečením v koutě ale nutit pleny na noc mi moc ready nepříjde.

to je píčovina (St, 31. 7. 2019 - 21:07)

Jste retardovaní nebo co???? Tohle je fakticky nejblbější diskuze na světě.... Neumím si představit holku v teen věku která při tom "trestu" musí snášet nejen to ponížení , i třeba menstruaci a tu bolest při prvních dnech... Většina holek jí začínají mýt cca od 10-13 let... Taková cesta k nízkému sebevědomí, traumatům nebo k sebevražedným sklonům... Raděj použijte trest učení nebo jim zadejte domácí práce například (nasekat dřevo, uklidit pokoj, vyluxovat atd.....) .

Kluk J (So, 27. 7. 2019 - 07:07)

Plenky jsem tajně zkoušel taky . Jenže vše co se tak dělá jednou stejně praskne . Bylo to těsně před vánocemi. Opět jsem měl na sobě plenku a hrál sem si . V tom přišla zcela nečekaně domů mamka . Koukala se na mě a hned se ptala co to má znamenat. Řek jsem jí po pravdě , že jsem chtěl pleny prostě vyzkoušet jako jeden můj spolužák . Ona na chvilku odešla. Vrátila se tak po hodině a zavolala si mě k sobě. Tam mě řekla, že když , se mi to tak líbí, tak mě pleny bude dávat , ale podle jejích pravidel . Pleny musím prej nosit neustále a na obě potřeby . Nesmím si je sám měnit ani si o výměnu říct . Hned se rozhodla mě přebalit . Dostal jsem silnou jednorázovou plenu a do toho ještě dvě bavlněné . Plena měla no sobě potisky a vypadala stejně jako ta co měl spolužák . Z tašky vyndala i overal a oblékla mi ho . Nejdřív po dobu vánoc a prazdnin se o mě starala jako o batole . Jenže já si i potom hrál na batole a tak se pokračuje . Vždy po navratu ze školy jde moje oblečení dolů a dostanu pleny , body a punčocháče a nebo overal . Ze spolužákem se kamarádíme ještě víc a pravidelně se navštěvujeme. Teď o prázdninách sme u neho na chatě. Plenky nosíme stále a moje i jeho mamka se o nás starají jako o batolat .

(Po, 22. 7. 2019 - 16:07)

To by šlo udělat také ale záleží na tom co mamka řekne jestli mne bude prebalovat či nikoliv stejně si vždy řeknu o plenu a uvidím jestli my jí dá stejně se schválně pomocim do postýlky nebo do kalhot a pak se ona rozhodne jestli mne bude dávat pleny na stálo.

(Po, 15. 7. 2019 - 10:07)

Tak jsme už odjeli na ten speciální dětský tábor v pátek na večer uvolněno se dvě místa tak si nás dva odvezli ale v plné výbavě přijeli dvě paní akorát když nás teta koupala tak ty paní říkaly ať nám dají každému 6 látkových plen že cesta bude dlouhá tak jsme dostali každej 6 látkových plen gumové kalhotky puncochce a bodycko nejdříve jsem šel na řadu já měl jsem vše na sobě jako dítě pak přijela paní s kočárkem a odvezla mne k autu a usadila do autosedačky a připoutala mne a pak jsem čekal na kamaráda a on dostal to samé také 6 látkových plen gumové kalhotky a punčocháče a bodycko a potom si pro něj jela paní s kočárkem a přivezla ho k autu a usadila do autosedačky a každý jsme dostali kojenecké láhve že sunarem plus ještě Dudlík byl na řetízku jedná sedačka byla na pravo a druhá na levo a paní u proatred kdyby nám náhodou vypadl Dudlík tak aby nám ho mohla dát zpět a každého nakrmit aby nám podržela kojenecké láhve neviděli jsme ven měly černé okna přijeli jsme tam kolem desáté hodiny večerní pak nás převezli zase v kočárku pro dvojčata rovnou na dětský pokoj byli tam klasické dětské postýlky tam nás jen sundali puncochce a bodycko a oblékli do dupaček a v postýlce na každého čekala zavinovačka pak nás do ních zabalili a šli jsme spát ale předtím jsme dostali kojenecké láhve s nijakým obsahem buďto projímadlo a nebo něco na spaní a nebo obojí.A ráno když jsme vstávali tak jsme oba byli dost mokrý a pokadeny tak nás odvezli do koupelny a sundali z nás úplně všechno a chvíli jsme by nahý pak přišel na řadu depilační strojek a veškeré ochlupení muselo pryč úplně do hladka pak nás znovu omyly a potom jsme byli daní na přebalovací podložku a pult pořádně namazat a zapudrovat pak jsme dostali znovu asi tak 4 látkové pleny složené na široko gumové kalhotky a čisté dupačky oni jsou z nás úplně malý miminka těsně po narození rok nám bude Uruba po 14 dní a pak se budeme učit na nočník ale stejně budeme používat stále pleny ale krátko době a doma je budeme používat zatím také ale ty kalhotkove co si můžeme sundávat a nandavat sami že nás nikdo nemusí prebalovat....A pak by jsme si od plen měli odviknout úplně Ale já přemýšlím že si mamce vždy řeknu o látkové pleny když budu třeba nemocný a marodit ale už nemohu psát miminka telefon nepoužívají používají jen pleny Dudlík plus co k tomu patří vše ostatní a vidím že máme u postýlek i chrastítko teď jsme v plenkách a postylkach v zavinovacce máme každý Dudlík je tady velká jídelna a tam jsou všechny děti co noseji plenky od miminek až do 3 až pěti let.

to je píčovina (St, 31. 7. 2019 - 21:07)

Tohle není reálné...

to je čurákovina (Ne, 4. 8. 2019 - 14:08)

Podle mě tady není reálné vůbec nic. Vypadá to na diskusi čtyřicetiletých parafiliků.

Otec j (So, 20. 7. 2019 - 08:07)

Tak to ti přeju hodně štěstí na táboře. Ohledně plen se budeš muset rozhodnout ty sám. Zda snima zcela skončíš a nebo si je necháš furt . Taky si je můžeš brát občas, třeba o víkendu či prázdninách a do školy chodit bez nich .

Reklama

Přidat komentář