Reklama

Délka předkožky

ládín (Ne, 9. 9. 2007 - 00:09)

Strigo, ty stará židofko. Tobě bych uřízl poštěváka. Když obřízku, tak všem bez rozdílu.

Striga (Ne, 9. 9. 2007 - 00:09)

Když ptáka,tak bez předkožky!
Obřízku všem bez rozdílu!

Tralalák (Čt, 27. 12. 2018 - 18:12)

No tak "striga" je slovensky "čarodějnice", podobně v polštině "sztrzyga", kde už je význam zúžen na slovanského ženského démona. Vše se k nám pravděpodobně dostalo přes středověkou italštinu, ve které máme dosud výraz "strega", to vše z klasické latiny že slova "strix", což by dnes bylo volně přeloženo jako "upír".
Takže milá dámo, tedy ve shora uvedených významech, pokud jste dlouho nepůsobila ve spojených státech, kde je obřízka brána jako zcela normální - ach běda -, nebo jste nebyla dlouho "obráběna" araby/muslimy, nechte chlapům jejich předkožku na pokoji.
Vás také do obřízky - tedy ufiknutí klitorisu - "toho malého odporného penisu" nikdo nenutí jako někde v Africe.
Když jste napsala "Obřízku všem bez rozdílu!", pak bych ji také vřele dopřál i Vám.
Jistě pak dosáhnete kýžené aorgasmie a svou "frndu" si budete moci čistit i kártáčkem na zuby, protože skoro nic neucítíte.
Přeji Vám do dalšího života mnoho arabských "ptáků", jak sama píšete. Zdá se, že jste po nich celá žhavá.

taky petr (So, 8. 9. 2007 - 00:09)

Buď v klidu. Takhle dlouhá předkožka je v pořádku. Dlouhá předkožka má několik výhod (při zachovávání standardních hygienických návyků), jak pro muže, tak pro ženu. Za a) pohodlné onanování bez nutnosti shánět lubrikant. b) funguje jako pouzdro ve kterém se pohybuje penis zasunutý do pochvy. Tzn. v místě které není intenzivně mazáno (poševní vchod, malé stydké pysky), nedochází ke tření. To probíhá pouze uvnitř pochvy a činí tak soulož pro ženu příjemnější. c) navléknutý prezervativ při předkožce stažené nadoraz a následné shrnutí předkozky i s prezervativem v pochvě je při souloži vnímáno oběma jako naprosto přirozené a nijak neomezující. Příroda ti nedala předkožku proto, aby sis ji jako nějaký židovský pošuk ufiknul. O slepém střevu se dnes už také ví, že v těle plní důležitou roli v oblasti imunity. A také se ho každý s lehkým srdcem zbavoval.

petr (Pá, 7. 9. 2007 - 16:09)

Ahoj, je mi 15 let a mám větší předkožku. Pro upřesnění ikdyž je teplo a penis není zrovna úplně tak malý jako když je zima, přečnívá mi předkožka skoro 3cm přes konec žaludu. nemám problémy ani s jejím přetažením přes žalud ani s její čistotou. zajímalo by mne jestli je její velikost normální.

Návštěvník (St, 25. 7. 2007 - 13:07)

To je chlap, navíc žid jak poleno.

jj (St, 25. 7. 2007 - 12:07)

Radka, menej pozeraj porno

Radka (Út, 26. 6. 2007 - 09:06)

měla jsem už 3 obřezané chlapy a musím říct,že jejich pevné ohony mi přijdou mnohem přitažlivější než ty s vyplandanou kůží. kdykoliv jsem dostala chuť na oral, penis byl krásně čistý a díky napnuté kůži bez záhybů i velmi hezký

Patrik (Pá, 18. 5. 2007 - 19:05)

Lukasi, ja myslel, ze vy bukvicky jste cistotni. Priste neber do ust zadny ud, ktery nebyl umyt aspon pred dvemi hodinami.
Rovnez tak nelizej nemyte ritni otvory.

Lukas K. (Pá, 18. 5. 2007 - 15:05)

Zdravim, predkozku u chlapu nemam rad, je to hrozny pocit, kdyz si vemu ud do ust a ten neprijemne zapacha. Kluci radeji se nechte obrezat....Mel sem jednou zida a stalo to za to....

T. Pochva (St, 7. 8. 2019 - 15:08)

Dobrý den, Váš problém mě velice zaujal. Přemýšlím nad tím jestli jste větší kretén nebo gay.

T. Debil (St, 7. 8. 2019 - 15:08)

Dobrý den musim vás podpořit máte velkou pravdu

Tralalák (Čt, 27. 12. 2018 - 18:12)

No tak to jste asi oba prasata!
Kožený se buďto nemyje, nebo spíš jenom nebyl připraven na kuřbu někde na záchodků, kde ses na něj pravděpodobně přisál, jinak by si doma ptáka umyl!
Na těch záchodcích, povětšinou v barech, je to těžší, většinou bývají oba taky priožralí.
Nebo aspoň ten, na kterého se prisaješ, jinak by po tobě asi nic nechtěl ;-(
Resp. ty po něm, protože je připitý, a tím pádem svolný.
Lovu zdar!

Michel (So, 13. 1. 2007 - 20:01)

Určitě si zajdi k urologovi a nechej si chirurgicky odstranit uzdičku. Není to nic strašného. Provedou to v lokální anestezii, takže necítíš nic kromě toho vpichu... Za pár dní je to zahojené...

Global (Ne, 8. 10. 2006 - 14:10)

Taky mám asi delší předkožku. I ve ztopořeném stavu mi předkožka překrývá z větší části žalud. Nemám žádný problém s jejím stažením. Ale vždy když předkožku stáhnu, tak se potom sama vrátí zase zpět. Někde jsem četl, že by to mohlo být více přirostlou uzdičkou. Při sexu nemám žádný problém v pohodě dosáhnu orgasmu. Jen je někdy problém s používáním kondomu, kdy se mi zase předkožka v kondomu vrátí zpět k žaludu a požitek není tak intenzivní. Máte s tím někdo zkušenosti?? Obřezávat se nechci. Dá se to vyřešit nějakým malým zákrokem nebo je to normální??
Mohla by tím nějak trpět partnerka. Mám jen dlouhodobé zkušenosti s jednou partnerkou, takže nemohu srovnávat.
Díky za odpověd

jimicek (So, 7. 10. 2006 - 13:10)

To Olga: "upravujete" se kvuli sobe a ne kvuli chlapum

soteris (St, 27. 9. 2006 - 14:09)

poznala jsem muže s obřízkou i bez a žádný rozdíl se nekonal...tak prosím neposlouchejte ty názory že by se mělo řezat do pindíka...ta kůže tam je z nějakého důvodu a pokud nepůsobí žádný zdravotní probém nechte ji být...sex je to nejlepší i v jeho variantách, tak nemejte názor jak teleta (((

Bohouš (St, 23. 8. 2006 - 11:08)

To je ale romantická diskuze!

Trinky (Út, 22. 8. 2006 - 12:08)

Co si myslíš ??? mě se taky nelíbí velký pysky ...a dá si je snad nějaká holka řezat. Když se kluk meje tak tam žádnej maz nemá!! Když chodíš se samíma prasatama tak se nediv!!!Taky si nech udělat obřízku!! Uvidíme jaký ti to bude.A pokud de o prsa ,tak je naprostá blbost nechat si jakýmkoliv zbůsobem upravovat!

x. (Pá, 2. 9. 2005 - 14:09)

re :: Jo asi ju odrezal Mečiar nebo Dzurinda!!!no veru, ty si riadny kokot

Reklama

Přidat komentář