Reklama

Kdy jste se naposledy pokakali

Scatter (Čt, 1. 8. 2019 - 05:08)

Miluju holky co se umí posrat opravdu pořádně a miluju hru slib mi že se neposereš lásko
a ty stejně nikdy nedodržíš slovo a naopak se zesereš jako královna, fakt hodně, pořádně,
ukážeš mi jak to umíš a já vzrušením ani nedýchám, si úžasná, miluji tě lásko, vždyť ty ses celá posrala wow! chci tě! Chci tě moc! OK ale slib mi že mě teď neošukáš...slibuju, slibuju, ale stejně to nedodržím...

Scatter (Čt, 1. 8. 2019 - 05:08)

Wow, no doufám, že to nebylo naposledy Luci si senzační, moc mě to vzrušilo, hned mám perfektní ráno :) To je senzace, snad nemusíš vstávat ani do práce a pěkně si to užiješ!

Lucka (Čt, 1. 8. 2019 - 09:08)

Scattere, já ještě nechodím do práce. Je mi 19 a před měsícem jsem se vyučila. Teď jdu ještě na nadstavbu, takže ještě dva roky studia, ale nebydlím sama a tak jsem se krátce po napsání toho příspěvku šla radši dát dohromady. Kalhotky a noční košili jsem zabalila do té deky a vyhodila. Nevím co by řekli moji rodiče, kdyby svou velkou holku našli ráno v posteli totálně zesranou. Chtělo se mi pak ještě jednou, ale to už jsem radši udělala na záchodě. Každopádně to bylo poprvé a jestli naposledy, to nevím. Rodiče jedou na víkend na chalupu. Teď jsem prázdná, tak zkusím vydržet do soboty a když budu sama doma, tak možná něco provedu. Láká mě vzít si normální kalhoty, buď legíny nebo džíny a udělat to do nich, jaký to bude pocit. Každopádně, jestli něco provedu, tak to sem určitě napíšu.

Lucka (Čt, 1. 8. 2019 - 05:08)

Já se před chvílí pokadila v posteli. Vzbudilo mne po ránu bolení břicha a nechtělo se mi jít na záchod. Byla jsem zvědavá jaký to bude pocit se podělat, tak jsem si jenom pro jistotu hodila starou deku na postel, lehla si a nechala tomu volný průběh. Ze zadku mi vyjel pořádný průjem. Za tím trochu pevnější vrstva a za ní další průjem. Kalhotky a noční košile to odnesly. Jsem fakt hodně moc posraná a je to docela fajn pocit. Nic neřešit, nevstávat a prostě se pokadit. Docela svoboda, takže asi tu rozumím vám, co to děláte pravidelně.

Scatter (Po, 29. 7. 2019 - 14:07)

https://thisvid.com/videos/dirty-lounging-and-smear/ To je ono děvčata, takové vás chci! Kterápak si umí takhle hezky hrát?

Scatter (Po, 29. 7. 2019 - 14:07)

Musím uznale vzdát i veřejně hold Kikince, ta se umí tak, ale tak úžasně pokakat, že jeden orgasmus je málo, senzační to holka, nejlepší.

Scatter (Po, 29. 7. 2019 - 08:07)

nedaří se mi to najít

Kikina (Po, 29. 7. 2019 - 12:07)

Pošlu ti odkaz do mailu. Dala bych ho sem, ale když ho sem chci vložit tak mi to dává, že to nemůžu poslat, protože je to prý spam. debilní doktorka. Hlavně , že tu všechny diskuze trvale zamořuje ta pipina co má kluka dyslektika a skončila v manufaktuře kde navléká korále. neskutečný...

Kikina (Ne, 28. 7. 2019 - 20:07)

Kluci už to tam je akorát nejsem na pc ale na tabletu a nemůžu poslat odkaz. O jednu stranu zpět ho sem Radek dával tak na to mrkněte.

RadekPK258 (So, 3. 8. 2019 - 14:08)

Pokud by se někomu nepodařilo tady dohledat ten odkaz na fórum, kam Kikina napsala před pár dny tu povídku o její letošní nehodě, tak tady je ten odkaz:

https://pkkncz.000webhostapp.com

Nikola (So, 3. 8. 2019 - 19:08)

Díky za odkaz. Povídku jsem si přečetla. Já v podstatě to samé jako Kikina zažila na tom gymplu. Někdy tady o tom napíšu, ale nerada o tom mluvím. Bylo to dost ponižující a rok jsem na gymplu byla za neschopnou, posranou holku. Teď když to dělám v soukromí, tak si to užívám, ale podobnou ostudu už bych nikdy zažít nechtěla.

RadekPK258 (Ne, 4. 8. 2019 - 14:08)

Nikola: Nemáš, za co :o) Jestli se rozhodneš něco o svém pokakání na gymlu více napsat, můžeš to přidat i na to fórum, abychom si tam s Kikinou nepřipadali tak opuštěně, že tam píšeme jenom my dva :) Tady to brzy zapadne mezi dalšími příspěvky a tam to zůstane více na očích. Pokud tě to ještě dneska nějak trápí, možná se ti i uleví, když se z toho vypíšeš s lidma, od kterých určitě neuslyšíš žádná nepříjemná slova. Navíc většina zdejších asi něco podobného i zažila. Já jsem zde asi jedna z mála vyjímek, který podobnou nehodu nezažil. Ale i tak můžeš počítat s tím, že ani ode mne nic ošklivého neuslyšíš.

Kikina (Ne, 4. 8. 2019 - 17:08)

No nikdy neříkej nikdy :0) já taky byla přesvědčená že mě se to nikdy stát nemůže a moje hnědá Cesta do práce mě z toho přesvědčení vyvedla. Holt zadeček si poroučet nedá a když se rozhodne že tě zrovna pokaká tak je mu zpravidla úplně jedno že ty jsi třeba zrovna na místě a v situaci kdy se to opravdu nehodí :0)

RadekPK258 (Po, 5. 8. 2019 - 19:08)

Kikina: Však já vím, že mě to může potkat kdykoli. Zvláště, když to pokouším asi podobně jako ty nebo možná i jiní. Tím myslím, že se mi někdy chce kakat, ale vím, že se chci třeba vykakat na nějakém určitém místě a nechci tedy kakat nyní, ale snažím se to zadržovat. Nebo vím, že bych se rád zase pokakal, ale zase ta aktuální siuace mi to nedovoluje udělat hned, takže to opět zadržuji. Někdy to pak trvá i pár hodin. To jsou zrovna takové okamžiky, kdy si myslím, že by se to mohlo i vymknout z rukou. Ale ono se to může stát i nevině... stáčí si dát někde k jídlo nějakou mňamku, která tak úplně nesedne a je hned zaděláno na nepříjemnou nehodu.

Nikola (Ne, 4. 8. 2019 - 15:08)

Ahoj, už jsem to na sebe práskla tady. Já nemám literární nadaní jako Kikina, tak nevím jestli bych to dokázala, tak úderně podat :-)

RadekPK258 (Po, 5. 8. 2019 - 19:08)

Nikola: Tak ono to není žádné literární fórum. Klidně by to stačilo ve stejné formě jako to, co jsi napsala sem. Spíše to fórum bylo myšleno jako místo pro nás pokakánky, kde by bylo možné se nerušeně bavit a místo, kde by se ty naše příhody dali nějak lépe zaznamenávat :) Ale nechám to na tobě, pokud bys tam chtěla (nebo i kdokoli jiný) něco připsat, celé fórum je tam dispozici.
A ještě k tomu tvému pokakání... Pamatuješ si na tvé první pokakání, kdy už ses pokakala ale umýslně? Jak dlouho po této události to bylo?

Nikola (Út, 6. 8. 2019 - 15:08)

Už jsem to tady tuším psala, ale je fakt, že chvíli to trvalo, než jsem se odhodlala k úmyslné nehodě. Skoro tři roky. Pravda je, že na tom gymplu, bezprostředně po tom, co se mi to stalo to byla brutální ostuda, ale když jsem zmizela od aktérů mé potupy, tak se mě zmocnilo něco zvláštního. Nebylo to sexuální vzrušení jako u Kikiny. Spíš fascinace nad tím, že jako čerstvě dospělá jsem se brutálně podělala jak batole. Prostě něco co se od určitého věku netoleruje. Od té doby jsem na to musela myslet a pořád jsem si říkala jaké by to bylo, kdybych to provedla v soukromí a eliminovala tu ostudu, ale pořád jsem měla v hlavě zasuté, že tohle ve svém věku dělat nemůžu, ale to pokušení bylo nakonec silnější než já. Jednou takhle moje spolubydlící na koleji odjela na víkend domů, zatím co já tam zůstala sama. Rozhodla jsem se, že teď to provedu, ale ve finále to byl zase ten boj s předsudky. Když už jsem to měla na krajíčku, tak jsem si řekla : Niki co blbneš. Chtěla jsem to ještě odpískat a jít na WC, ale už to nešlo zastavit. Totálně jsem se pokadila a zalíbilo se mi to. Vrátil se zase ten dávný někde v podvědomí zasunutý pocit. No a dá se říct, že od svých 21 let v tom jedu, ale jak už jsem tu napsala a scatter měl z toho srandu, tak mě po sexuální stránce plně uspokojí můj přítel. Pro mě to je nevšední únik z reality, takový úlet kdy já dokonalá vysokoškolačka, jak hlásají moji rodiče, odhodím zábrany a své slušné vychování a věnuji se něčemu společensky nepřijatelnému, takže tak. Kdo ví, možná, že kdybych byla bez přítele, tak taky budu masturbovat v pokaděných kalhotách jako Kikina, ale ona je jiný případ. Pro ní to je náhrada běžného sexu, kterého bych řekla, že není schopná a ani jí to nebere. A taky bych řekla, že droga kterou potřebuje k životu a nemůže bez ní fungovat, zatím co v mém případě mi to stačí jednou za čas, ale taky si to umím užít a patřičně se zřídit :-)

Ps : Kiki omlouvám se za tu analýzu, pokud by tam bylo něco co tě rozhodí. Holt docentka filosofie se nezapře :-)

Rony (Po, 20. 1. 2020 - 21:01)

Ahoj Nikoho, máš docela pravdu, to pokakavani je droga, sex mám rád, ale toto mě rajcuje. Partnerka mi to toleruje, ale nic ji to neříká.

Rony (Po, 20. 1. 2020 - 21:01)

Ahoj Nikoho, máš docela pravdu, to pokakavani je droga, sex mám rád, ale toto mě rajcuje. Partnerka mi to toleruje, ale nic ji to neříká.

Návštěvník (St, 7. 8. 2019 - 16:08)

Nechceš si raději koupit plenky, než si ničit oblečení?? Zkusila jsi je někdy?

Reklama

Přidat komentář