Reklama

Výprask před diváky

Vašek (St, 21. 8. 2019 - 17:08)

Tak ja jsem jednou dal výprask manželce. Dohodli jsme se na tom. Je to tak 10 let. Vzala si pujcku a tu pak nezplácela. Tim jsem se to dozvedel. Dostala paskem na holou.

Dušan (St, 21. 8. 2019 - 14:08)

Já bych zase před diváky dostat chtěl. Pro mě je to erotický náboj, když diváci vidí, jak při dopadu stahují půlky. Pro mnohé lidi je to rajcovní. Několikrát jsem na holou dostal a obě strany byli spokojeny... Ten co mi na holou dával, se tím doslova bavil a dokonce si u toho i zpíval... :)

Jan (Út, 20. 8. 2019 - 15:08)

Proc by se manzelka jako stydela, to jako jeji holy zadek videl poprve?

karel (Čt, 15. 8. 2019 - 12:08)

Najde se tady nějaká,která potřebuje na holou?Email:[email protected]

Pepík (So, 3. 8. 2019 - 16:08)

V dětství, je to už hodně dávno – psal se rok 1970 jsme spolu s kamarádem Kájou byli svědky toho, jak náš další kamarád Zdeněk dostal výprask, bylo nám tenkrát devět let. Šli jsme tehdy se Zdeňkem k němu domů, protože jsme se zdrželi venku déle, než jsme měli dovoleno a Zdeněk měl hodně přísného tatínka. Slíbili jsme mu, že se za něj přimluvíme. Zdeněk odemkl dveře a vešli jsme do předsíně. Hned se prudce otevřeli dveře z pokoje a Zdeňkův táta vběhl s řemenem do předsíně. Byl rozzuřený a tak jsme se nevzmohli na slovo. Táta na Zdeňka zařval, že bude hned na místě bit. Nešťastný Zdeněk se na místě musel zout, boty i ponožky dolů, pak se musel celý svléknout donaha, ohnout se a opřít ruce o kolena. Já a Kája jsme se museli taky úplně zout, bosky se postavit se ke stěně a dívat se. Zdeněk dostal strašný výprask řemenem, který dopadal na jeho záda a zadek. Slzy mu stříkaly z očí, naříkal a křičel, trochu přešlapoval, jeho bílá kůže celá zrudla. Po výprasku se zhroutil na zem a usedavě plakal.

ZDENĚK (Út, 30. 7. 2019 - 15:07)

Tehdy jsem byl bit za více prohřešků.Nejen za špatné známky ve škole,které jsem si nenechal zapsat do žákovské knížky a mamka se všechno dověděla od paní učitelky ale také za lhaní a pozdní příchod domů,tak jsem to dostal v jednom pořádným výprasku.Mamka pozvala pání učítelku na kafe a tak si spolu popovídaly.Druhý den jsem sí vrazil rezatou jehlu do kolena,jeden kluk mi podkopl nohy a já jem upadl dost blbě.Nejdříve mi museli vyndat jehlu a asi proto,že byla rezatá tak mně museli přeočkovat.Druhý den pro mne přišla mamka do školy a mamka se zeptala paní učitelky jak jsem se choval.Když paní učitelka řekla,že dobře ,tak jsem jí musel ukázat jak jsem dostal.Moc jsem nechtěl ale netroufl jsem si odporovat.No pak už jsem nějakou dobu výprask nedostal.

Grůt (St, 31. 7. 2019 - 12:07)

Tak to chápu, u mě to bylo v podstatě to samé. Pak stačila maličkost a rázem spolužák přihlížel mému výprasku na holou rit. Tehda jsme měly na lžíci na boty takové kožené poutko a tím sem dostal vyčiněno. Do dnes pamatuji ten zvuk jak to pleskalo po zadku i přes můj křik a proseni.

Lenka (Čt, 1. 8. 2019 - 07:08)

tak dostala jsem snad vším, ale poutkem od lžíce nee teda :-)

Grůt (Čt, 1. 8. 2019 - 16:08)

No bylo to poutko z kožené brašny, co už odslouzila, a bylo to praktické, aby se dala lžíce zavěsit na věšák na bundy. Ale k mě smůle první věc máme po ruce tehda. Spolužák z toho byl dost zaskočena jak mi pak řekl. Bylo vidět, že se mu nejspíš z nervozity i postavil v kalhotách.

luci (Út, 6. 8. 2019 - 09:08)

Pokud měl erekci při sledování exekuce na tobě vykonávané , svědčí to o jisté míře sexuálního sadismu .Normálně , Jinak řečeno vulgo : každý stáhne ocas.

Ľubica (Út, 6. 8. 2019 - 12:08)

Môj muž dostane erekciu vždy, keď ma vypláca. U nás je to jeden zo zaručených spôsobov.

luci (Ne, 11. 8. 2019 - 01:08)

Není sám , takových je víc .

Ľubica (Po, 12. 8. 2019 - 12:08)

Tomu celkom verím. Väčšinou je to ale výhoda, no niekedy je to trochu otravné.

Zuzana (Pá, 16. 8. 2019 - 07:08)

Mě manžel dává na holou rákoskou :) :) někdy je to dost boelstivé

Návštěvník (So, 17. 8. 2019 - 13:08)

Rákosku by som asi nevydržala. Úplne mi to stačí rukou alebo maximálne vareškou. Väčšinou dostanem rukou na holý zadok, to manžela tak vzruší, že nasleduje sex a niekedy usúdi že môj zadok je málo červený a dostanem ešte prídavok.

Zuzka (Ne, 18. 8. 2019 - 08:08)

no, tak ruka a vařecha u nás bývá taky. Nicméně rákoska je ve větší oblibě. Teda můj zadek ji tolik rád nemá.

Lenka (St, 31. 7. 2019 - 06:07)

Tak to já pravidelně dostávala rovnou ve škole od učitelky. Místo poznámky jsem vždy slízla výprask na holou. V kabinetu se ohnout přej kraj stolu a už to jelo....

Věra (Čt, 1. 8. 2019 - 12:08)

A stalo se ti, že tě někdo viděl při výprasku? Já jsem taky párkrát takhle byla v kabinetu, bylo to za kouření v škole a naštěstí ne na holou ale jenom přes kalhotky. Jednou třídní zapomněla zamknout a vletěl tam kluk o ročník níže s pomůckami. Třídní ho sice hned vyhodila no i tak mě zahlédl. Měl ze mne pak legraci až do konce školního roku.

ZDENĚK 62 (Út, 6. 8. 2019 - 06:08)

Já jsem táké byl několikrát bit v kabinetu.Po vyučování jsem šel za paní učitelkou pro žákovskou knížku.Měl jsem čas se rozhodnout,jestli poznámku za což by doma byl výprask a měl bych zaracha nebo dostat na zadek bez poznámky.Tak moc na výběr nebylo.Většinou tam nikdo nebyl,tak to proběhlo bez problému,stáhnul kalhoty,vystrčil holý zadek a dostal rákoskou.Jednou se mi stalo,když jsem byl už připravený na výprask a měl už jsem stážené kalhoty a vystrčený zadek připravený na výprask vešla do kabinetu slečna učitelka,která nás měla na výtvarku.Slečna učitelka si vzala pomůcky a při odchodu se jen koukla jak dostávám na zadek.Styděl jem se víc,než ,když jsem dostal doma výprask před kamarádkou.Byla u nás na návštěvě,zrovna když jsem ten den dostal dvě čtyřky a pětku ve škole.Dostal jsem řemenem před ní a jejíma rodičema.Jinak jsem většinou byl bit bez diváků.

Lenka (Čt, 1. 8. 2019 - 13:08)

:) :) joj, tak aspoň jsi neměla holou prdel :) no ve škole se mi to nestalo, že by mě někdo viděl, jak dostávám na holou. Doma ale jo, kolikrát mě mamina dala na holou před návštěvou nebo kámoškou...

Reklama

Přidat komentář