Reklama

Vzrušuje mě, když mladá žena něco rozšlápne

Spar (Pá, 16. 8. 2019 - 07:08)

Já jsem v dětství často vyhloedával situace, kdy jsem mohl poznat váhu dospělé ženy. Přitahovaly mne i veřejné váhy na nádražích a v obchodních domech a dlouhé chvíle jsem u nich číhal, kdy se nějaká žena půjde zvážit, a když na váhu stoupla, fascinovaně jsem se díval, jak pod váhou jejího těla ručička váhy skáče až tam, tak daleko, na tak vysoká čísla, kam ji já svojí dětskou váhou nedostanu.

Návštěvník (Čt, 22. 8. 2019 - 20:08)

Když tě lákalo poznat váhu dospělé ženy, zkusil jsi ji také někdy na sobě? Nechat si šlápnout třeba na ruku nebo nohu...?

bbbbb (Čt, 15. 8. 2019 - 15:08)

....

Praktik (Ne, 18. 8. 2019 - 22:08)

Jsi "Havloid - Mongoloid", ze se nezmuzes na nic jineho nez: bbbbb

bbbbb (Ne, 11. 8. 2019 - 12:08)

....

Elen (Čt, 8. 8. 2019 - 18:08)

Tak si predstav, kdyby ti slapla na nozicku. To by jsi brecel a urcite par kosticek na kasicku.

Milovnik podpatku (Pá, 9. 8. 2019 - 10:08)

A kdyby mela kovove JEHLY, tak ho "prispendli" k asfaltu.

Elen (Pá, 9. 8. 2019 - 14:08)

Tak skonci v nemocnici a klidne na voziku. To uz neni zadna sranda.

Praktik (Po, 12. 8. 2019 - 17:08)

Kosti by byly rozdrcene, to je jiste. "Na vozik" to ale neni. :-)

Elen (Út, 13. 8. 2019 - 16:08)

Vim, ale postrasit muzu.

Praktik (Út, 13. 8. 2019 - 22:08)

Pisou tady docela NESMYSLY!! Stylu, ze po slapnuti jehlou zustavaji "otisky podkuvky" nekolik dni. Mam pritelkyni, BAVI ji, lehnout si celem ke mne a "pripichnout" mne jehlou ruce proti zdi. Z dlane se otisk ztrati za tri dny. Z bicepsu pripadne z loketniho svalu, za DEVET az DVANACT mesicu!! Jsem "oznacen" NEUSTALE!! :-) NEVYHLEDAVAM to, lec mi to nevadi. :-) Boli to ale STRASNE, az se potim. :-) Navic si to dokazi vypocitat, NE JAKO ZDE "RADOBY FYZICI", nebot muj dalsi obor "vejsky' je M + F. :-) :-)

Praktik (Út, 13. 8. 2019 - 21:08)

:-) Je ale pravda, ze slapnuti jehlou, NENI sranda. Kdyz jsem studoval svoji prvni "vejsku", ekonomku v Praze, chodili jsme chlastat. :-) Sli jsme do mestske dopravy, cislo busu si pamatuji DOTED!! :-) 147. Ja vozralej upadl na podlahu. Spoluzacka "Ilonka", mi slapla "jehlou" na prst. Kost neprskla! :-) Jen tam mam, DO DNESKA", jizvu. Uz TRICET LET!! :-) :-)

Honza (St, 7. 8. 2019 - 16:08)

Když jsem měl asi tak 8 let, měl jsem zdravotní problémy a častokrát jsem chodil k lékaři. Před vchodem budovy byl vysoký strom, ze kterého na podzim padaly na chodník ořechy.
Zdravotní sestry z ordinací často chodili kouřit před vchod. Jak se tam procházeli moc se nedívali pod nohy. Vždy jsem se na to díval fascinovaně, jak snadno a hlasitě praskají pod jejich nohama, ale oni si to vůbec ani nevšímali.

Spar (St, 7. 8. 2019 - 16:08)

Také jsem byl jako malé děcko fascinován tím, jak pod váhou těl dospělých žen snadno praskají spadané vlašské ořechy, když na některý ořech žena při chůzi stoupne a rozšlápne jej na placičku, jako by se nic nedělo. Obvykle si toho žena ani nevšímala, brala jako samozřejmost, že každý ořech její váha snadno a úplně rozdrtí. Ženy vážily vždycky o hodně víc než já a z toho praskotu ořechů ta jejich váha byla vyloženě cítit. Ve mne ta váha ženy pokaždé vyvolávala obdiv a respekt.. Pro mne jako pro dítě byla váha dospělé ženy přece jen obrovská, když jsem nevážil ani polovinu její váhy.

bbbbb (Út, 6. 8. 2019 - 18:08)

....

Eva (Po, 5. 8. 2019 - 18:08)

A to jsi pak sestřičkám řekl, aby na krabičku šláply, nebo jsi ji jen nechal na podlaze a počkal, jestli ji přehlednou a rozšlápnou ji?

Pro evu (So, 10. 8. 2019 - 07:08)

Ty ráda rozslapavas věci??kolik ti je?výška a váha?vel.tapek?Radek prerov

Spar (Po, 5. 8. 2019 - 20:08)

Podařilo se mi ty sestřičky přemluvit, aby se na krabičku postavily. Řekl jsem, že je to jako sázka, zda ta krabička pod sestřičkou praskne či ne. Sestřičky se tomu jen zasmály, a každá z nich se pak na krabičku normálně a pomalu postavila celou váhou jejího dospělého těla. Samozřejmě krabička nemohla udržet tak velkou váhu, dospělá žena přece jen váží o hodně víc než osmileté dítě, a krabičku každá sestřička úplně rozdrtila, prošlápla ji až na podlahu. Předtím jsem krabičku zkoušel rozšlápnout já, ale krabička pode mnou vydržela. Musel bych na ni asi skákat, aby alespoň praskla. Pod nohou sestřičky to pokaždé jen hlasitě křuplo a krabička byla pod váhou jejího těla rozšlápnuta. Každá sestřička samozřejmě vážila nejméně dvakrát víc než já, to mi bylo jasné, ale tím víc mne ta váha jejich dospělých těl fascinovala a přitahovala..

Spar (Po, 5. 8. 2019 - 09:08)

Ještě bych k tomu připomenul, že to byl pro mnne tehdy dost silný zážitek. Od té doby jsem se ještě během pobytu v lázních začal dost vášnivě zajímat o to, kolik která sestřička váží a zakrátko jsem již znal váhu každé sestřičky na všech směnách. A nová krabička na mýdlo také dlouho nevydržela, protože jsme si ji nechal úmyslně rozšlápnout od jiné sestřičky, než která mi rozšlápla tu první a ještě než jsem jel domů, jsem si stačil sehnat další dvě krabičky, které opět dvě další sestřičky na mé přání rozšláply napadrť stejně jak tu první a druhou. Ten pocit ve sprše, když jsem před sebou viděl sestřičku v plavkách a její mohutná stehna, z nichž každé bylo tlusté jak hrudník dítěte a když jsem cítil velký respekt před váhou jejího velikého těla, když jsem se bál, aby mi například nestoupla na nohu, se zapomenout nedá.

bbbbb (Ne, 4. 8. 2019 - 14:08)

....

Reklama

Přidat komentář