Reklama

Děti a punčocháče.

Aleš (Pá, 16. 8. 2019 - 09:08)

já jsem zažil něco velmi podobné. Jen já jsem byl na druhé straně. Posmívali se mně. Máma našla pod polštářem punčocháče čo mi připravila do školy. přišel výslech. Od té doby mě pravidelně kontrolovala zda jich mam na nohach. V škole nebila lustrácie před tabulí, ale situace se uklidnila. Až časem jsem zistil, že mama mluvila s třídni.

99999 (Po, 12. 8. 2019 - 16:08)

Netrep blbosti.Tie pančuchy ti udierajú na mozog.

Jirka (St, 14. 8. 2019 - 09:08)

A proč sem vlastne lezeš???? Ja ještě nikdy nebyl na stránkach o raketové fyzice. Co myslíš proč.....?!!!

Aleš (St, 14. 8. 2019 - 21:08)

Možná zkoumá vztah mezi volnými neutriny, a trojitou vazbou uhlíku v kontextu globálního oteplování z ohledem na sexuální orientaci a je nasraný že ho to vždy přesměruje na děti v punčocháčích.

Michal (Čt, 8. 8. 2019 - 15:08)

Jo a stalo se to na začátku 90. let, ta 7. třída, když to počítám, byl školní rok 1992/93.

andule (Po, 5. 8. 2019 - 08:08)

Já jsem si myslela, že jsem jediná, na kterou mamka dohlížela jestli je dostatečně oblečená až do vysoké školy. Na střední škole v nižších třídách jsem pár poznámek a blbých situací v souvislosti s punčocháči pod kalhotami zažila také, později už to bylo lepší i když vysvětlovat klukovi na rande proč nosím v červnu pod džínami silonky není nic příjemné. Tresty jsem žádné nedostávala, protože jsem mamku nakonec vždy poslechla i když se mi to vůbec nelíbilo a někdy jsem taky zkoušela odmlouvat no vždycky měla mamka navrch a já jsem stejně skončila v punčocháčích a v teplém svetru.

Pet (So, 10. 8. 2019 - 15:08)

Před asi 30 roky když jsem potkal svoji manželku,bylo to v červenci na nějaké zábavě.A měla pod kalhotami také silnější punčocháče.Tenkrát bývalo po Svaté Anně už přes noc docela chladno.Tenkrát to bylo naprosto normální.punčocháče pod kalhotami nosila každá druhá.
Teď už tak nikam nechodíme,Ale loni jsme byli na nějaké oslavě v srpnu bylo to venku tak jsme si punčocháče pod džíny vzali oba.Netuším co s tím všichni nadělají.

Blue (Po, 5. 8. 2019 - 09:08)

To znám. Mamka vždy zvítězí. Za mě punčocháče co se sami svlékaly z nohou a holinky o 3 čísla větší po někom, ve kterých sem měl povit, že si zvrknu nohu byl pro mě největší boj v dětství.

Martina (Ne, 4. 8. 2019 - 12:08)

Z punčocháčů mám taky slušně trauma. Moje maminka taky trvala na teplém oblečení, takže jsem musela nosit od října až do jara a to dokud jsem byla doma. Zažila jsem dost posměchu. Musela jsem je mít i třeba v létě do letniho kina nebo na koncert. To si asi každý dovede představit, co jsem zkusila. Párkrát jsem domlouvala, ale to mi bylo rychlé ručně vysvětleno, že takhle ne. Jednou asi v 17 jsem se v létě vrátila z kina bez nich, mamka to zjistila a skončilo to slušným výpraskem. Víckrát už jsem si to nedovolila.

Petřík 8 (Pá, 2. 8. 2019 - 18:08)

Já po doma nosím punčocháče normálně ale když jdu ven tak pod kraťasy mám punčocháče silonove ale když je jenom chladno a v zimě pod kalhoty nosím klasické dětské bavlněné a nikdo se mne ve škole nesmeje že. že mám punčocháče. Normálně je nosím i pod zimní kombinézu nejdříve si vezmu plenku hugies a pak dětské bavlněné punčocháče a pak teplou kombinézu mamka mne vše pripravy a to vše si musím vzít ale nikdy dostanu i plenky když mám kalhoty a punčocháče to mám místo trenek tu plinku to používám jednorázové plenky a na doma látkové pleny já se pomocuji tak to mamka chce abych to takto nosil jinak když nemám pleny tak nesmím vyjít ven a to mám plinku nikdy i teď přes léto ale bez punčocháču.

Aleš (Pá, 2. 8. 2019 - 08:08)

Punčochové všeznalec je rozdíl mezi tkaným a pleteným. A které oblečení není takové?Pouze že by sis oblékal igelitové sáčky.

Nikto (Pá, 2. 8. 2019 - 09:08)

Mlčeti zlato......

Nikto (Čt, 1. 8. 2019 - 08:08)

Pokiaľ človek dochádza do školy, či do práce menia sa pančucháče na drtiče mrazu. Pletené oblečenie drží teplo pri tele. Tkané oblečenie skôr odoláva vetru. Kombinacia pančušky a nohavice je veľmi výhodna a výkonna. Ja nedám dopustiť na túto kombináciu.

Jirka (St, 31. 7. 2019 - 17:07)

Zdravím , nevím jak vy ale u nás v rodině jsme my kluci zvyklí nosit punčocháče doma automaticky .Bráchovi už je 15 a nosí je doma uplně v pohodě , mě je 12 a nosim je taky jako domácí / oblečení/ .Pod ně si ale slipy nebereme , proč taky .Do školy si je bereme když je chladno a někdy musíme čekat na bus delší dobu ,od nás k zastávce to máme skoro 2 km takže aspoň za nás klidně řikám kdykoliv .

Jindra (St, 31. 7. 2019 - 10:07)

Když jsem se po prvé setkal s posmívaním, netušil jsem proč. Kluci se mi posmívali a já nevěděl, proč prstem ukazují na moje punčošky. Nabylo to ve škole ale venku na ulici. Punčošky jsem měl poskladaný do harmoniky na kotnícich a lemovaly moje boty. Já si stáhl kalhoty a začal jsem si punčocháče natahovat a kluci se smáli ještě víc. Byli to starší kluci a smáli se mi jenom proto, že jsem měl punčocháče. Chodil jsem do 1. třídy.

Mpík (St, 24. 7. 2019 - 22:07)

Tak ty zcela od dětství nesnáším a moje dcerka to má obdobně. Oblékání je vždy boj.

Nikto (Po, 29. 7. 2019 - 14:07)

Keď vieš, že je to zle, tak prečo s ňou bojuješ?

Stano (St, 24. 7. 2019 - 15:07)

Seter tvoj príbeh, že si sa nestretol s posmechom pre pancuchace, je naozaj svetla výnimka. Aj to čo píše Lenka potvrdzuje, že aj dnešný chlapci sa ich zdráhajú nosiť. Aleš prepáč ale považoval som ta podľa tvojich predchádzajúcich príspevkov za arogantného bula, ale asi som sa mýlil , učiteľske deti to nikdy nemali v škole jednoduché a určite nie keď sa pre telocvikom objavili v pancuchacoch.

Seter (Pá, 2. 8. 2019 - 21:08)

Stano, na predchádzajúcej strane máš hneď dvoch chlapcov - Jirka a jeho 15 ročny brat ktorí pančucháče nosia v súčasnosti a bez problému. Myslím si, že ak by sa im pre ne niekto posmieval, asi by ich tak bezstarostne alebo dobrovo%lne nenosili. Aleš a ty ich v súčasnosti nosíš, alebo nie ? Tentoraz som ja nepochopil aký máš dnes k ním vzťah. Myslím si, že ich nosíš, alebo uvažuješ o tom. Radšej o tom napíš a "igelitové sáčky hoď do odpadu na plast". Inak kuriozita, vraj novinový papier v topánkach je výborný termoizolant. Naopak aj zmrazené potraviny zabalené v niekoľkých vrstvách novín sú ako v termotaške.

Aleš (Út, 6. 8. 2019 - 07:08)

Jak jsem psal, když jsem je musel nosit, tak jsem je nenáviděl a když jsem s nich vyrostl tak jsem začal po nich toužit. Mám nyní panske polske silonky Adrian, ale to není to, co byly ty staré dětské nenáviděné socialistické. Hlavně se bojím jako by reagovalo na to okolí. I ty silonky nosím potají.

Reklama

Přidat komentář