Reklama

pro moji ženu chybí u mě sexuální chemie

Abe (St, 26. 2. 2020 - 00:02)

Je možné, že existují jakési feromony, které ovlivňují mezipohlavní vztahy. Mě se postaví na každou. Ostatně, mě se staví tak často, že u toho ani ženská být nemusí. Pak ale musím vzít rozum do hrsti, jestli je to reálné a bezpečné. Ve třinácti se mi stalo, že mi o rok mladší holka tahala penis z kalhot a honila jej a když jsem na ní nevlétl, udala mne, že jsem jí znásilnil. Naštěstí její matka, která jí znala zabránila nejhoršímu, ale aféra z toho byla a moje máma mne strašně zbila a mockrát jsem se musel za trest vyhonit. Ne vždy je chemie dobrým ukazatelem. Jde také o charaktery.

! (St, 26. 2. 2020 - 07:02)

Ještě nám napiš o té Červené Karkulce.

Abe (Pá, 28. 2. 2020 - 21:02)

Příběhů o chování odmítnutých, rádoby milenek, mám více, ale s Červenou Karkulkou jsem nic neměl. Lituji.

Eliška (Pá, 31. 1. 2020 - 18:01)

Jj, ty si kup, ty jsou na podporu ženského libida super. Sama jsem je brala a ten účinek je opravdu znát. Jinak jsou tam složky i na podporu růstů vlasů, nehtů a taky na kvalitu vlasů.

Anka (Ne, 22. 12. 2019 - 18:12)

Mám dotaz na holky :) Docela bojuju se ztrátou libida... Koukala jsem na net a zaujaly mě tyto tobolky https://www.amante.cz/amante-love-and-beauty/. Vaše zkušenosti? :)

Vikka (Ne, 1. 12. 2019 - 17:12)

Ja mohu jenom souhlasit. Na to prodloužení sexu jsou senzační právě ty https://www.amante.cz/amante-long-night/. My je sem tam použijeme a sex je pak nezapomenutelný.

Karla (Ne, 3. 11. 2019 - 11:11)

Za mě doporučuju tyto pilulky https://www.amante.cz/amante-love-and-beauty/amante-love-beauty-60-tobolek/. Jsou to doplňky výhradně pro ženy. I na zlepšení kvality nehtů, vlasů i pleti jsou senzační.

Božena (Ne, 3. 11. 2019 - 10:11)

My tak úplně naštěstí žádné problémy nemáme, ale… Co by to teda u nás chtělo, je něco, na prodloužení sexu. Je něco na to?

Pavel (Čt, 3. 10. 2019 - 06:10)

Ne ona je nebere, ona jen na ně dělá reklamu. A nevím proč se ptáš, když jsi s "Vilmou" jeden a tentýž uživatel fóra...

Naďka (St, 2. 10. 2019 - 20:10)

Prosím tě a ty ty pilulky od Amante bereš? Jak často a jak dlouho? A po jaké době jsi pozorovala ty účinky?

Vilma (St, 2. 10. 2019 - 20:10)

Taky jsem hledala, protože jsem na sobě začala pociťovat takovou nějakou ztrátu chuti. Ale nakonec jsem našla, zkusila a jsem nadšená. A tím pádem mohu doporučit https://www.amante.cz/amante-love-and-beauty/.

Kamča (Ne, 1. 9. 2019 - 22:09)

Ahoj, ráda bych si dopřála něco na podporu libida. Nevím ale, co přesně koupit. Máte s něčím takovým zkušenosti?

Martin (Pá, 2. 8. 2019 - 14:08)

S manzelkou jsem 11 let v manzelstvi. Predtim jsme spolu 8 let zili. Oba jsme svymi prvni partneri. Po 5letech MD nastoupila do prace. Vubec se netesila ale ted po 1/2 se z ni stal workoholik. Rika ze ji prace zacala bavit, dostala se na karierni drahu, je z ni managerka a chce to dokazat ze to neni nahoda. Tak si nosi praci domu, mam pocit ze si urvala az prilis velke sousto protoze chce delat vsechno. Samozrejme se me ptala ... ja ji v tom podporoval ale kdyz clovek pracuje snazi se neco dokazat tak hold neco musi stranou. Deti vidi cca 2 hodiny denne a pak zase pracuje. Na me tam neni misto. Vsechny domaci prace jsem prevzal ja ale o to vic prace si prinese. Az jsem to nevydrzel a chtel jsem po ni spolecnou chvilku v posteli,nechtela, ja to nechal a sel spat. Ona ZA CHVILI prisla osprchovana. Lehla si vedle me jako ze se pomilujeme, ale ja to citil ze to neni ono. Proto jsem ji jen tak libal po celem tele, hladil a drazdil postevacek... byla jak mrtvola asi usla. Na to jsem ji rekl at si jde spat jinam. Na druhy den jsme se pohadali a ona mi rekla ze me nemiluje, ma me strasne moc rada ale nekde si to zapomnela pred 2 roky... me milovat. Je to uz 14 dni. Od te doby jsme se jednou kratce vasnive milovali ale jen kratce. Jindy nebyl cas.
Duvodem me nemilovat: uz to je dva roky ze jsem byl neodbytny a chtel to casto, nemela naladu a zacala to delat z povinosti v ramci manzelskeho klidu. Ano to taky koncilo hadkami a zacli si delat naschvaly. Jednou JSEM NEMOHL JA jindy ona... proste takova jesitnost. Kdyz na to doslo chybel v tom naboj. Kdyz jsem se sni snazil dat rec vylezlo z ni ze uz to tak casto nepotrebuje, ze to neni spontalni a pod. Mela pravdu, kolikrat jsem ji chytl ze se pomilujemu, ale znate ty reci: jsme spinavi, zuby... az to vsechno bylo, cekal jsem na ni v posteli a to vite to tam vychladne kazda jiskra a takovy sex jsem nechtel.
Chapu byla na MD ja zlenivel a nemela cas na blbosti.
Jak rekla ze me nemiluje uplne se zmenila kdyz ji chci dat pusu ... je to problem, v aute sedi jako zarezana ani ruku mi dat nemuze, jakoukoliv neznost od ni nemuzu cekat. Ty bezne veci mezi manzeli se za dva roky vytratili a ted uz o ne nestoji nebo nepredstira zatimco me chybi. Mohl jsem si to vsimnout ale nevsiml. Proste takove ty pekne veci se vytratili. Stale jsem ji kupoval darky a kvetiny ale chybely ty city takovy kamarad co podrzi.
Proc to ale pisi je ten fakt ze zatim co ona mi rekla ze me nemiluje, me to zase naskocilo. Chci byt s ni porad...ale ty pochybnosti o nemilovani me ubiji. Zacal jsem ji podezrivat, protoze ona je z tech lidi co nemumi rict ne a o takovy sex nestojim.
Muze me znovu zacit milovat/byt aktivni nebo me miluje a je paralizovana praci?
Tech 14 dni si pripadam jak psik co ceka na pohlazeni ale pro zamilovaneho je to malo...

marta (Pá, 2. 8. 2019 - 16:08)

Kdysi jsem to četla a asi každý psycholog vám to potvrdí, že jakmile se ze vztahu dvou lidí vytratí to pouto intimity, už těžko se dá zpátky navázat. A je úplně jedno z jakých příčin ta ztráta vznikla. Z těch dvou lidí se stanou dvě bytosti, které žijí jen vedle sebe. Pokud nemají jiného partnera na sex a chybí jim to, tak občas si ho spolu prožijí, ale jen jako technickou záležitost.

A máme sex? (St, 19. 6. 2013 - 06:06)

Sex máme takový jako si ho...A děláte si to dobře?

Olina (So, 15. 6. 2013 - 18:06)

Sex máme takový jako si ho uděláme.

Když vy ženský (So, 15. 6. 2013 - 18:06)

ale vždyť vy by jste se měly aktivně zůčastnit ane jenom čekat a čekat a pak si stěžovat.Sex je obou a musíte si ho umět prožít.

ilona (Po, 10. 6. 2013 - 09:06)

Petro Moravcová když nebudeš pohlavně žít tak se z tebe stane zapšklá baba.Občas je třeba vyméct poavučiny nebo kliknout na myšku ,jinak to není k životu,udržovat plamínek mládí.

Rejpal (Ne, 13. 7. 2014 - 13:07)

Život se sexem je jako hovno bez prdele.

Básník (So, 12. 7. 2014 - 13:07)

Život bez sexu je jako prdel bez hoven.

Reklama

Přidat komentář