Reklama

Obřízka

zaujalo (So, 17. 8. 2019 - 00:08)

no, spíš byl zajímavější ten článek o tom klukovi, co za nechtěnou obřízku pak nafasoval asi dva mega, ale víc jsem to nezkoumal.

Nestranny (Ne, 11. 8. 2019 - 21:08)

PRECTENO NA FB OD JIRI MARIA MASEK melo byt na zacatku - vztahuje se to na cely text

Gin (Ne, 11. 8. 2019 - 23:08)

Hm....

Nestranny (Ne, 11. 8. 2019 - 21:08)

OBŘÍZKA je v některých kultech určitým probuzením do života. Ostrou bolestí na nejcitlivějším místě, která má probudit spícího a pozdravit ho: "Vítej ve světě predátorů! Vítej ve světě, kde tě bude žít bolet!". U některých kultů či sekt tato chvíle již přichází velmi brzy, u dalších na prahu dospělosti. Stává se stále větším nešvarem, že také krvelačné šelmy jen nějakým nedopatřením a tmářstvím jejich obětí nazývané lékaři berou do svých skalpelů úlohu kněží a obřezávají malé chlapce třeba prostě jen proto, že jim v pěti letech nejde přetahnout předkožka. Často je to i bez vědomí rodičů při některém jiném rutinným zákroku.

Zcela fatálně ovlivňují v té chvli nejen sexuální život obřezaného, ale také i jeho potomků. Ostrým bolestivým zásahem se dosahuje zejména rozpojení/oddělení od Jednoty, jejíž předpokojem a výhradní možností či stropem zůstává pro mnoho lidí "jen" spojení muže a ženy. Jde tedy o podporu hierarchické společnosti, kde je určeno, kdo koho musí poslouchat. Posiluje to pak dominanci muže a také nemožnost zpětného působení žen na jejich vůdcovskou bojovou "macho" pozici pánů tvorstva. Narušena je citlivost NS v místech 1. čakry, tudíž například u části dcer obřezaných znemožňuje dosahovat orgasmů a v podstatě i vylučuje pozdější možnost nalezení rovnoprávného vztahu s mužem, neboť její základní pozicí vůči němu, neznaje proč, je "vztek a vzdor". Muži pak podvědomě hledají dominantní pozici bez řečí.
PRECTENO NA FB OD JIRI MARIA MASEK:
Je zde samozřejmě i ta oceňovaná výhoda obřezaných, a to snad méně pohlavních nemocí. Jak však vidíte výše, tyto nemoci tímto přecházejí mnohem hlouběji, dotýkají se sociálních matric, zasahují již celé rody a soužití mužů a žen v nich.

Jakub (So, 10. 8. 2019 - 19:08)

Sambulum zde cingulum oxa.

Tonda Vlas (So, 10. 8. 2019 - 13:08)

Multinicku, zase si vymýšlíš. Já už jsem tu jednou odkaz na ten článek dal ale vidím, že to musím pohledat a dát to sem po druhé.

Jarda (Pá, 9. 8. 2019 - 08:08)

Ahoj, rád bych se s Vámi podělil o moji zkušenost s obřízkou. Vzhledem k tomu, že jsem až do svých 21 let trpěl fimózou s neskutečnými problémy, o kterých se nechci ani rozepisovat a vyzkoušel jsem všechny možné
a nemožné způsoby, jak se toho zbavit, jsem se nakonec rozhodl se svojí partnerkou pro obřízku. Ale i to mělo svá úskalí. Myslím tím lékaře. Nemohl bych snad ani být spokojenější, jinak řečeno happy, jestliže by urologové, které jsem oslovil nebo navštívil během svého hledání se alespoň obtěžovali se mě zeptat, jak bychom si představovali s mojí přítelkyní, aby moje obřízka byla provedena! Jaký by měl být výsledek? Po tolika letech utrpení s předkožkou a nešťastného sexuálního života a nenaplněných vztahů, bych odpovědel : "Radikálně !" To je asi to nejdůležitější na co by se lékař měl zeptat. Vypracoval jsme si s podporou mé chápající parnerky 10 různých variant požadavků, abych pak odpovědi lékařů mohl ocenit hvězdičkami od 1 do 10 a vyhodnotit pro nás toho nejlepšího. Nakonec jsem byl šťastný, když jsem našel toho pravého, který obřízku provedl plně k naší spokojenosti a kterého bych neváhal doporučit ostatním mužům. Jsem toho názoru, že každý muž má právo na dobrovolnou obřízku v dospělosti nejen ke svému štěstí, ale hlavně ke štěstí partnerky, alespoň tak, jak jsem toho docílil já , od toho nejlepšího urologa na světě.

Tonda Vlas (So, 10. 8. 2019 - 11:08)

To je sice hezké ale nedávno byla v britském tisku zpráva o mladém Britovi, který se po roce kvůli obřízce, kterou mu provedli v jeho jednadvaceti letech z důvodu fimózy, zasebevraždil.

Ciprota (So, 10. 8. 2019 - 12:08)

Hm,to ano,ale nečetl jsi to celé. Že to bylo kvůli jiné holce,co ho vydírala a veřejně ponižovala.

:-) (St, 7. 8. 2019 - 07:08)

A co jako? Za tebe pojišťovna nic neplatí, že na to tak okatě poukazuješ. Jinak Steve, opravdu nejsem ten původní Zkoumal! Začal jsem tu kdysi psát pod svým pravým jménem Martin. Obřízka mi pomohla a jsem jen naštvaný na sebe, že jsem na to nešel dřív. Bohužel Antonín Vlas ze mě tady svojí nenávistí toho Zkoumala udělal. Nejdříve chudáka, potom zmrzačence a nakonec i Zkoumala. Jak jsem již několikrát řekl, mám pro Vlasovu činnost určitě pochopení, ale dělá to naprosto špatně. Kdo je "ten druhý" opravdový Zkoumal nevím, nikdy kromě této diskuse jsem se s ním nesetkal. Neboj, už sem psát nebudu nic. Stejně je to tu jen banda tuhých idiotů kterým kraluje ten největší asociál a magor s jakým jsem se kdy ve svém dosavadním životě setkal!

Láďa (Po, 5. 8. 2019 - 12:08)

Dobrý den je my 46 a nejsem spokojený sam že sexem manželce to prý nevadí ale mě jo nevidrzim moc dlouho myslíte že by my pomohla obřízka chtěl bych to ale taky to dost stojí co by jste my porodila

Jenda (Pá, 2. 8. 2019 - 12:08)

Mám svou předkožku trochu delší, tak že při ztopoření zůstává přes žalud. Ale má to taky svou výhodu. Když je partnerka zpočátku suchá, tak při zásunu místo vklouznutí do pochvy, žalud vyklouzne z předkožky a líp pronikne dovnitř. Než začne mazat. A hygiena? Samozřejmě se musí umývat, jako všechno. Nechá si někdo vymlátit zuby, aby je nemusel čistit? To je přesné přirovnání.

Obřezán (Pá, 2. 8. 2019 - 10:08)

Jsem obřezán a nijaj mně to nediskriminuje. To jen Tony s tím má problémy.

Tonda Vlas (So, 10. 8. 2019 - 18:08)

Já s tím problémy mít nemohu, protože vopižlanej nejsu. To jsou mi tu ale poloměry, já se ohradím proti napadání mé osoby, popřípadě, že mi někdo krade nick a admin mi to smaže a fejky zde nechává.

Jakub (So, 10. 8. 2019 - 19:08)

Jediný správný postup.

Roman (Pá, 2. 8. 2019 - 10:08)

ja take a parada už bych předkožku nikdy nechtěl......i sex je krasny

Kevin (Pá, 2. 8. 2019 - 09:08)

Ahoj my friends. Jsem American v Praha. Rad diskuzi circumcision. Chci psat : "To be clear…I love being cut. I’m proud to be cut. Fuck, I’m glad I was cut at birth. I think all guys should be, and if I had a son, I’d have him cut at birth too." _ cesky translator : Abych bylo jasné ... Miluji obřízku. Jsem hrdý na to, že jsem obřezán. Do prdele, jsem rád, že jsem byl obřezán po narození. Myslím, že by měli být všichni kluci obřezaní, a kdybych měl syna, nechal bych ho obřezat po narození také.

luci (Pá, 2. 8. 2019 - 10:08)

Američan z Vysočan , nic proti obřízce . Pokud má někdo potřebu takové úpravy a vyhovuje to , tak v pohodě.

Zkoumal (Čt, 1. 8. 2019 - 11:08)

A cos čekal ty bláhový?! Nediv se, máš jí plnou moči, krve, smegmatu, slin a pre-ejakulátu. Pomůže pořádně vydrhnout rejžákem a zbytky obřezat!

Gin (Čt, 1. 8. 2019 - 10:08)

Jauuu, auuu, to mě zase dneska ta moje zarudlá předkožka svědí, bolí a pálí! Jsou to muka pekelná!! Auuuu....

Reklama

Přidat komentář