Reklama

Kdy jste se naposledy počůrali? :-)

Katka (Ne, 1. 9. 2019 - 16:09)

Vůbec nechápu, proč se to do té propouštěcí zprávy píše, taky jsem měla nehodu po operaci a samozřejmě zrovna tohle z celé té zprávy musela moje obvoďačka komentovat.

Pavla (So, 7. 9. 2019 - 16:09)

Mě to nevadí, je to takový malý důkaz, prostě černé na bílém, že jsem se ve svém věku opakovaně počurala.

Anna (Po, 2. 9. 2019 - 07:09)

Včera jsem s kamarádkou přečkávala hroznou bouřku v autobusové zastávce a já to měla plný a do deště jsem nemohla a tak jsem se modlila,jestli to vydržím až najednou to povolilo a pochcala jsem kalhotky a tak jsem si sukni vyhrnula a za velkého smíchu kámošky jsem to na bobku dovychcala přes kalhotky všechno. Nakonec se ona vychcala taky,ale měla to pod kontrolou a kalhotky si sundala a až pak začala chcát.

Návštěvník (Po, 2. 9. 2019 - 13:09)

Dobře ty, přes kalhotky. Jen škoda, chtělo to džíny. Hlavně z toho nedělat jaký je to průšvih, o nic nejde, však se to vypere. Ta moje přítelkyně je z toho taky celá na nervy, kdyby se jí to stalo. No bóže, to by byl teda obrovský průšvih.

xindl FF (Út, 6. 8. 2019 - 09:08)

Třeba se ti to může líbit. Znám holku a tý je dvaadvacet a svou potřebu dělá přes kalhotky a i na WC nebo mimo něj si je nesundá a pustí to. Vždy má sukni a pak v těch mokrých kalhotkách normálně chodí. Je to úchylný,ale ne nebezpečný. Když se jí to líbí?

Lada (So, 3. 8. 2019 - 14:08)

Většinou to tady jen se zájmem čtu, ale dneska můžu i přispět. Jsem nějaká nachlazená a ráno se mi chtělo kýchnout, což se i stalo a zároveň s tím jsem cítila, že jsem si docela dost ucvrnkla do kalhot. Byla jsem docela v šoku z toho, že si musím kvůli kýchnutí jít vyměnit prádlo, stalo se mi to poprvé a snad i naposledy.

Petr (Ne, 4. 8. 2019 - 12:08)

Nerad tě straším, ale u mé sestry takhle začal únik moči. Ale třeba to u tebe byla jen nehoda.

Lada (St, 7. 8. 2019 - 16:08)

Neděs mě, pořád doufám, že je to nachlazením, i když jsem si ještě jednou ucvrnkla a to dneska cestou od doktorky, no ostuda, stydím se ještě teď.

Pavla (Čt, 1. 8. 2019 - 18:08)

Nechtěně jsem se počurala v nemocnici po operaci v 19ti letech, ale přiznávám, že me to docela zaujalo, takže jsem to během svého pobytu ještě 2x zkusila úmyslně a pak ještě jednou doma. Trochu se za to stydím, ale líbilo se mi to, i když to následné řešení pak byl celkem trapas.

Kubajs (Čt, 1. 8. 2019 - 05:08)

A už jste zkusili i kakání? to zas máme rádi mi s partnerkou, čůrání taky, ale líbí se mi když mě ona pokadí nebo se posereme navzájem, pořádně to rozjedeme, pomažeme po sobě a pak si to rozdáváme. taky jsme to napřed viděli v pornu, jednou opilí to vyzkoušeli a nějak nás to chytlo a teď si to užíváme často, rozhodně stojí za vyzkoušení, doporučuju!

Petra G. (Čt, 1. 8. 2019 - 17:08)

To jsem nikdy nezkoušela, protože bych asi hodila. Až jednou budu mít děti, tak nevím, jestli zvládnu přebalovat. Když jsem byla na návštěvě u příbuzných a mají tam mimino, tak je napadlo, ať si to zkusím. Jak jsem rozdělala plínku, abych ji sundala, tak se to ve mě začalo zvedat a musela jsem zmizet. Čůrání je v pohodě, ale tohle už ne a myslím, že jsem to už psala, že bych to nedala.

Scatter (So, 27. 7. 2019 - 21:07)

Já mám třeba kamarádku co má jen 7 tříd základky, na školu jebala vždy, protože už oid mlada moc dobře věděla že jí bude k ničemu byla a je totiž nadpozemsky krásná a získá si jakéhokoli muže na kterého si jen ukáže. Samozřejmě včetně mě, je o dost mladší a raději si to rozdá s kluky v jejím věku, čemuž rozumím, ale i tak mi to nezabrání v tom ji platonicky milovat a podváděl bych s ní jakkoukoli ženu :))) rád ji rozmazluji dárky světových top m´dních značek a doplňků jen proto, abych ji měl před očima, směl si na ni sáhnout nebo snad čas od času i něco víc, je to totíž Bohyně na pozemském světě a udělal bych pro ni cokoli. Myslím, že zvlášť u žen je vzdělání až to nejmenší co potřebují, pokud teda nejsou moc ošklivé nebo jinak handicapované, vše je jen o tom, aby si ženy našli dostatečně zajištěného muže a mohou se klidně po zbytek života jen flákat a užívat si. já osobně bych to přál všem hezkým a milým ženám, jsou tu především pro potěšení mužů, i 80 letý stařec se bude rád koukat na 20ku v bikinách, třeba. Proto i tady Petrušku chválím bo má skvělý přistup, je ač mladá tak velmi rozumná, umí kluka uspokojit a především si zajistit jeho věrnost a uzamknout si jeho srdce a péro jen pro sebe, jelikož muž, který dostane vše po čem touží nemá potřebu a ani ho nenapadne aby hledal náhradní uspokojení jinde, jednoduše nemá k tomu důvod tak proč by to dělal. Škoda že Petro nemáš i starší sestru :D :D kdyby byla taky tak perfektní jako ty hned bych se jí začal dvořit :) Ostatně nač si všímat hejtů a názorů zdejších puritánů, je rok 2019 a čas už nikdy nepůjde zpátky, rok od roku budou lidé víc otevření všemu, co ještě před pár lety bylo považováno za zakázané ovoce a časem se posunou hranice zase o něco dál. O tom to je, takhle to má nastavený každý člověk od přírody, aby se učil, poznávala získával zkušenosti. Bambula co se bude bát vyzkoušet tohle nebo támhleto bude stát vždycky až na druhé, ale spíš třetí nebo páté koleji.

Petra G. (Ne, 28. 7. 2019 - 17:07)

Máš asi pravdu, to zjistím časem, jak to je. Starší sestru fakt nemám, ten můj (náš) kluk má 13 letého bráchu, takže zatím na nic, ale později to přijde, už se těším na zaučování. Sestra přišla v pátek domů s tím mým klukem a šel s nimi i jeho kamarád. Řekla mi, že už má vše domluvené a není v tom žádný problém. To jsem sama koukala, jak se mění a je víc odvážná, před měsícem by to nedala. Ještě jsem to s nimi probrala, aby se to náhodou nezvrhlo do nějakých žárlivých scén. Ten můj kluk už dávno ví, že jsem dost otevřená všemu a takovou mě i bere a mnohokrát prohlašoval, že je se mnou šťastný a nechtěl by mě opustit a ztratit. Je krásně zamilovaný a já do něj taky a jsem moc ráda, jak bere vše v klidu a v pohodě. Užili jsme si dlouhou krásnou noc ve čtyřech a spali až do oběda. Výkon celkem ušel, však ho za 14 dní vycvičíme. Toho jeho kamaráda jsme představili u oběda. Rodiče samozřejmě slyšeli naše výkony. Už rezignovali, jen byl komentář, ať nemáme dítě, že máme ještě čas. Oba kluci u nás zůstali i další noc a v pondělí ten můj odjíždí a ten jeho kamarád zůstane, aby nás udržoval v kondici. Tomu mému jsem řekla, že si to nemusí dělat sám, ale těch 14 dní ať si užívá taky s nějakou. Přece na něj nebudu přísná, aby chudák trpěl. Bude to test naší soudržnosti, jestli jsme si určeni a nepodlehne tam nějaké jiné a mě neodkopne. Je mi jedno, jestli tam bude do nějakých holek stříkat jak divý, to chápu a beru bez problémů, je to jen sex. Tak uvidím jak to dopadne, ale nerada bych ho ztratila po tak dlouhé známosti. Jo, jsem dost odvázaná, jak to o mě říkají, a co má být. Vlastně kdybych byla nějaká puťka, tak nemám co psát a ani o těchto stránkách nevím. Tak zase může nějaký chytrák rýpat.

Scatter (Pá, 26. 7. 2019 - 08:07)

Ne asi, názory nějakého arcipitomce jsou nám pěkně u zadku :)

mik (Čt, 25. 7. 2019 - 03:07)

Tak koukam ze se to tu zvrhlo zase v same virtualni nesmysly a blbosti ,, i sexuolog Radim Uzel uznava ze curani mezi partnery je castejsi nez by se mohlo zda a ja sam mam zkusenost ze jsem holky i starsi zeny na to nasel ale ne takove nesmysly co tu ted jsou od Scattera a Petry G . tak doufam ze se to brzy vrati k normalnim nehodam nebo treba i k nejkym zazitkum co se prozit daji ,hodne holek i statrsich zen potvrzuje ze kdyz se jim chce pri masturbaci curat ze je to pak hezci a intenzivnejsi je plno holek co chodi na posledni chvili a vlastne si s tou plnosti pohravaji , jsou takove co se jim i to pocurani se libi ,ale ono se da rozeznat kdy to je skutecnost nebo nejaky virtualni pribeh

Petra G. (So, 27. 7. 2019 - 16:07)

Proč virtuální, ty chytráku? Prostě se ten můj kluk díval na porno, kde tohle dělali a zakoukala jsem se s ním a potom jsme to začali zkoušet a nejen to. A ono je to fakt hodně vzrušující a líp se udělám a ten můj ho má potom fakt jako kámen, dělá mu to moc dobře, když ucítí to moje teplé mokro. A chodím s ním už dost dlouho na to, abychom spolu mohli dělat všechno možné, když není proti. A rozhodně mi nevadí, když to bude dělat s jinou, jen nasbírá zkušenosti. A že se sestra přidala a co jako má být? Tak ať si užívá taky, není už malé dítě a bude připravená. A jestli chci, aby mě to dělal i jeho kamarád? Co je na tom? Proč to nezkusit? Jsem snad ve věku, kdy si to můžu dovolit, až mi bude 80, tak mi to už bude na prd. Proč si neužít pořádnou jízdu? Podívej se, co dělá kupa vysokoškoláků. Na vejšku sice nepůjdu, ale proč bych měla být jako nějaká jeptiška v klášteře? Takové názory a předsudky hrozně miluji. Jak je vidět, tak lepší je sem nic nepsat, protože se vyrojí kupa chytráků, která bude kritizovat.

Jirka. (Čt, 25. 7. 2019 - 15:07)

Tak koukám, že se probudil nějaký cenzor a určovatel toho co se má psát. Doba sociku se vrací!!! Tak moc jsme je odsud hnali na východ, až se nám sem zase vrátili z druhé strany ze západu. Jen tak dál, ať je "líp" !!! Co nejvíc zakazovat a nařizovat !!

Peefreak (St, 13. 11. 2019 - 04:11)

Mik zabije každou diskusi o čurání. Je to idiot...

Scatter (Út, 23. 7. 2019 - 16:07)

No kdybyste časem chtěli tak i já mívám dobré nápady, zaplatil bych třeba všem dovolenou někde kdekoli a mohla by to být neskutečná jízda hehe, já se rád obklopuju mladejma lidma okolo 20ti, mají v sobě ještě tu jiskru která časem vyprchá, nedávno jsem měl v posteli 17ku a je to fakt úplně něco jiného než třeba 30ka, jo mladý prdelky jsou holt mladý prdelky, probouzí ve mě divocha :D

Scatter (Út, 23. 7. 2019 - 16:07)

Tak to klobouček dolů, to jsem nečekal, že se tím rodičům sveříš, ale zase když už se tak stalo alespoň máš čistý stůl a svědomí. Té role kámoše bych se s radostí zhostil, ale asi jsem už starší a možná daleko (Olomoucko) no hlavně to pak záleží na domluvě, jestli to tomu svému navrhnes a jak se k tomu postaví nebo jestli chceš kámoše na tajňáka a neříct mu to, nicméně když si mu dala ségru asi by to mohl oplatit. Pak je jen otázka jak na tom kámoš je, jestli suka taky tak dobře, jakou má vybavicku, zkušenosti, nikdy nevíš třeba by tě to s ním nebavilo nebo taky naopak bavilo až moc. To je takové to tajemno. Ale vycítil jsem z toho že spíš toužíš i po tom aby tě někdo píchal před ním a on třeba sestru nebo i oba naráz tebe? Rozhodně si teď ve věku kdy se nejvíc experimentuje a si nejvíc rozjetá, hlavně to chce do všeho vstupovat s rozvahou a cílem si to maximálně užít a hlavně nikdy nelitovat. Nezbedo, za rok mi tu budeš psát jak sis to užila i se ségrou někde na swingers párty ne? No ale proč ne, uč se, poznávej a hlavně užívej a čůrání především, jsi zlatá!

Reklama

Přidat komentář