Reklama

Obřízka

Tonda Vlas (Út, 30. 7. 2019 - 18:07)

To samé by někdo mohl tvrdit o "medvědím uchu".

luci (Út, 30. 7. 2019 - 18:07)

Ale ano , pokud to někdo chce ? Tak proč ne ? Jsou takový , kteří se nechají nejen obřezat , ale i vyřezat . Kdo chce kam , pomozte mu tam.

Tonda Vlas (Út, 30. 7. 2019 - 18:07)

Pokud to někdo mocí mermo sám chce, tak nemám námitek. Mnozí ale hořce litovali, že se podvolili obřízkuchtivé náně.

Nikča (Út, 30. 7. 2019 - 18:07)

A samozřejmě i s vyřezanou uzdičkou :-) ;-)

Nikča (Út, 30. 7. 2019 - 18:07)

Nejlepší a nejhezčí penis je obřezaný a vyholený:-) ;-) :-*

Zkoumal (Čt, 25. 7. 2019 - 14:07)

Světová zdravotnická organizace odhaduje, že na celém světě je obřezán každý třetí chlapec mladší 15 let

Tonda Vlas (Pá, 26. 7. 2019 - 09:07)

V DRTIVÉ většině je to z důvodu náboženského tmářství.

Martin (Čt, 25. 7. 2019 - 05:07)

Ahoj Tino, já jsem chtěl normálně o obřízce mluvit hned. O jejich výhodách, nevýhodách, o tom jak to vnímají ženy, jestli se jim to líbí atd. Jenže to tady nejde, nejdříve mě tady před operací Tony vystrašil (i když to bylo ze zdravotních důvodů) , pak mi řekl že jsem agresivní cirkumfetišista, později mě označil za člověka zmrzačeného a snad i podřadného a ještě později, že jsem nějaký Zkoumal. Už to tady jen čtu a bavím se tím, jak v poslední době dostává Tony na frak...diskutovat rozumně se tu nedá....Tony si bohužel ve své choré mysli myslí že tato diskuze je jeho hlásná trouba proti obřízce a úplně to tu zničil. Ať si založí svoji diskuzi - antiobřízka a neopruzuje jinde!

Zkoumal (Čt, 25. 7. 2019 - 09:07)

Martine, přesně jak to popisuješ, tak jsem narazil na Gina. Říkám si hello, vo co go? Agrese , nadávky , nasilí,vyhrožování, nanipulace smyšlenými autoritami, vymyšlení zmrzačení chlapci, stohy dokumentů na jakási oznamení...Proto jsem zvolil nick Zkoumal, abych se ginovi dostal až ke kořínku, jeho zájmy, o co mu jde, proč je takový? a tak dále. Strašně mu vadila taková logická a pravdivá odhalení. Závěr analýz některých obřízkových servrů, gay seznamek s tématem obřízky, příspěvků gina na doktorce v rubrikách o spodním prádle chlapců atd, modrým koníkovi, emimimu, a jeho web stránek, kdy Tony zvolil zákeřný nick -ve své podstatě gin spadá do kategorie zlých duchů - a začal psát i lékařům a vyhrožovat jim, tak závěr je takový, že je mentálně a sexuálně narušený. Pokud zde bude řádit a jako že bude, tak veškeré snahy o obnovení diskuze budou marné. Když neví jak, zaspamuje a jedem dál. Je to opravdu deviantní jedinec svalující vinu na Zkoumala a teď je tu najednou 20-30 zkoumalů.
Nakonec jemu vadí, že teď už sem nevleze ani 'obřízkychtivá nána'. Tady vidíš o co mu jde, on tady na ni číhá!, Aby přiživoval jen svoji zvrácenost. A toho se nezbavíme. Musel by se léčit. Obřízek chtivé nány a curkumfetišisti ho živí, rozdrážďují jeho max. zájem o obřízku tak, že vzpění a negativní formou jakéhosi "odporu" a hlásné trouby ukájí své zvrácené chtíče. O není schopen vztahu ani se ženou!

Gin (Po, 22. 7. 2019 - 20:07)

To je bratru hezký exemplář! Nikdy nepřetahovat a naopak zkusit ještě více natáhnout a vytáhnout, aby byla hezky tlustá, dlouhá a masitá!

KonečňěKObřízce (Po, 22. 7. 2019 - 00:07)

Vážení, vite o tom, že tento web funguje 20 let? Že byl založen L.P. 1999? Že je to jeden z nejnavštěvovávanějších webů o zdravém životním stylu ? Tedy o obřízce? Víte, že celé týmy lékařů, terapeutů, kosmetiček, odborníků pracujících ve zdravotnictví,fitnessu a ekologii doporučují obřízku mužů v každém věku? Víte že obřízka léčí? Víte, že všichni odborníci doporučují obřezat všechny muže tedy 100% mužské populace? Víte že to říká fyzioložka a guru kouč?
Víte, že mužský organismus potřebuje obřízku, aby si udržel zdravý rytmus ? Víte, že například italští pacienti s obřízkou se léčili lépe, když měli obřízku nízkou a těsnou nežl-i vysokou a volnou? Proto je třeba obřezat všechny muže. V událostech, komentářích to řekla seminaristka obojživelnice, a bývalá intaktivistka Gina Circoncisiová živě.
Víte, že čím dál víc Evropanů volá po tom, aby se zavedla povinná obřízka mužů. Některé k tomu vedou potíže spojené s ranní očistou. „Dovedu si představit, že některým lidem vadí, že třeba jim trvá delší dobu, než se přizpůsobí sexu po obřízce a po tu dobu třeba méně spí a jsou unavenější,“ vysvětluje bývalá intaktivistka.
To se však podle ní ještě dá zvládnout. Mnohem větším problémem je nadbytek předkožky. Lidé totiž mají tendenci zpožďovat odchod do zaměstnání nebo do školy nejen z důvodu raní předkožkové očisty, která trvá 2x déle a spotřebuje se 2x více vody, právě proto je obřízka nejdůležitějším pevným bodem životního rytmu a boji proti suchu. " Suchem proti Suchu" Proto se považuje za vhodné, aby se obřízka zavedla do praxe tak jako třeba tomu je v Koreji (Jižní) . Zachovat by se podle ní měla jednoznačně obřízková období.
Víte, že obřezaní muži se rychleji dostávají z deprese než ti neobřezaní?
Obřízka podle Giny C. ovládá i lidskou náladu nebo imunitní systém. Proto si myslí, že v první řadě by měl být obřezán Gin a obřízky by měly být prováděny odborně a na základě politického rozhodnutí. „Vyjádřila se Evropská společnost pro studium obřezaných mužů z celého světa, vyjádřila se Světová společnost pro studium ještě neobřezaných mužů a vyjádřila se Evropská intaktivistická společnost. To jsou, myslím, tři nejdůležitější společnosti, které se k tomu mohly vyjádřit a jejich vyjádření bylo jednoznačné. Zůstat u standardního obřezávání, a ne život s předkožkou a ginem“ doporučuje Gina.

Gin (Ne, 21. 7. 2019 - 22:07)

Tony, udělej tlustou čáru a začni se tématu věnovat seriozněji, odborněji, trochu i kriticky z druhého pohledu. Zkus trochu působit jako seriózní odborník.... a ne jako slon v porcelánu, který se urval ze řetězu, běží, běží a vůbec nic jiného nevnímá.... vidíš, kam až to došlo? Nemůžeš se nad tím aspoň zamyslet? nebo jsi opravdu tak tvrdohlavý? Já i když mi neustále nadáváš a spojuješ mě s nějakým Zkoumalem, tě do určité míry stále pořád chápu....vím o co ti jde.... asi by to bylo dobře, kdyby tu tady byl i ten protipól proti obřízce.... i když opravdu ničemu nevadí... minimálně se lidé mohou seznámit s různými alternativami apod...způsob jakým to děláš, je ale naprosto tristní, směšný a hloupý...vždyť se podívej, co jsi vyvedl! Pořád věřím tomu, že jsi opravdu aspoň trochu inteligentní a dovedeš překonat svou tvrdohlavost, abys zkusil něco změnit.... a na závěr malá rada, žij a nech žít...lidi lze informovat a do určité míry i ovlivňovat aniž bys neustále otravoval, nadával, vyhrožoval....

Zkoumal (Pá, 19. 7. 2019 - 08:07)

No věřím, že na tuto dobu nevzpomínáš moc rád, že? Chybí ti ženská, která by tě srovnala do latě a naučila by tě poslouchat. Potom budeš šťastný a obřezán pouze vzpomínat na tuto dobu, kterou prožíváš zrovna teď - tedy tu horší etapu tvého života, kdy jsi ještě neposlouchal a tvé chování bylo hanebné až zločinné.

Tony (Pá, 19. 7. 2019 - 09:07)

To je právě ono, sex se ženskou se mi líbí, jenom když vidím, jací se se všech mých kámošů stali nehorázní podpantofláci, tak to není vůbec nic pro mě.

Koki (Čt, 18. 7. 2019 - 13:07)

Já nejradsi nedaleko Božího Daru z Německé strany u Oberwiesenthalu nebo na Kleti nebo nejlépe na moři. Mým životním zážitkem bylo pozorovat Jižní kříž při plavbě po Amazonce Rio Negro nebo noční hvězdy z Kota Kinabalu na Borneu.

Koki (Čt, 18. 7. 2019 - 12:07)

Kde nejradši pozoruješ noční nebe?

Tony (Čt, 18. 7. 2019 - 12:07)

Podle toho, kde jsem. Soustavně to nedělám, pouze když je zajímavá konstelace jako byla v tyto dny.

Tony (St, 17. 7. 2019 - 15:07)

Jenže ty znám, jako jsem loni díky opozici poprvé zaregistroval Mars, tak jsem letos poprvé viděl Saturna. Jupitera jsem sice už viděl asi tak před sedmi lety. To byl je stejné konstelaci s tou večerní Venuší, jen byl kousek (zda pod ní nebo nad ní) si už přesně nepamatuju.

Zkoumal (St, 17. 7. 2019 - 15:07)

Hezčí je zimni Orion se Síriem a Lyra s Vegou nebo M 31 a Plejády s Kassiopeou. A západní Venuše k tomu

Mora (St, 17. 7. 2019 - 07:07)

Proxima centari

Reklama

Přidat komentář