Reklama

Můžou větší děti při cestování nosit plenky?

A (So, 24. 8. 2019 - 12:08)

To máte dobrý hoši že se o vás tak starají a fandím vám aby jste to vydrželi co nejvíce a odepiste pokračování prosím.

Děcko (So, 24. 8. 2019 - 07:08)

Po asi tak hodině běhání po lese na mě přišli křeče v bříšku . Pak už jsem to nevydržel a naplno se pokadil do plen . Bratranec jen řek, že on je mokrej , ale než se vrátíme tak bude na tom stejně jako já. Byla to pravda . Myslel jsem si , že nás mamka nebo teta hned přebalí , ale oni nám jen sundali boty a poslali hrat do pokoje . Přebalení nastalo až večer před spaním . Po vykoupení sem si musel vylézt na stůl a dát ruce za hlavu . Mamka se ujistila , že jsem všude utřenej a pokládala si pleny pro mě na noc . Namazala mě mastí abych neměl opruzeniny a pevně mě zabalila do plen . Na spaní jsem dostal overal . Bratranec měl to samé . Po pohádce sme museli jít spát. Na noc nás uložili do spacích pytlů a dali nám dudlík .

Děcko (Pá, 23. 8. 2019 - 14:08)

Po dojetí k tetě jsem zjistil , že ona už o všem ví. Bratranec chvilku koukal . Maminka mě vysadila z auta a já před ním stál v dětských kraťasech z kšandama a v bodýčku a zcela jasně se rýsující plence která už byla celkem dost mokrá. Mamka řekla, že mě přebalí fo suchého . Ujala se toho , sle teta . Bratranec na mě celou dobu koukal jak u vytržení. Když se ho teta zeptala , zda se mu to líbí tak on odpověděl hned , že ano . A pak prohlásil ,,já to chci taky zkusit , nosit pleny ,, . Teta se zarazila , ale pak mu odpověděla, že tedy jo , sle i vše co k tomu patří. Dostal tedy stejné pleny jako já a bylo mu řečeno, že bude mít stejná pravidla jako já. Takže nás oba oblékají stejně. Neco smíme jist samy a část dostáváme v lahvi pro mimina . Mamka i teta se o nás starají, dělají z nás dvojčata. Oblečení máme stejné a pleny taky . Dostáváme jednorazovky typu ABDL , protože vypadají jako pro mimina . Pokračování později. Teď nás přebalili a půjdeme samy ven do lesa . Uvidím v jakém stavu přijdeme. Dostali sme láhve ze sunarem . Bratranec se pokadil při odpoledním spánku, ale já ne .

A (Čt, 22. 8. 2019 - 10:08)

Jak si dopadl na chatě u bratrance. Že od mami dostavas pleny po celý den a noc jak na to reagoval....... Já nosím také pleny na cestu nikdy si řeknu mamce aby my ji dala a nikdy ji dostanu automaticky. Ale neboj nejsi v tom sám že máš plenky doma já je také nosím doma hlavně vždy na noc vždy ráno je plena mokrá durch i pokadena. Nikdy mě i prebali do čistých plenek a mám je celý den mám 3 látkové pleny a přes ně jednorázovou plenu a svrchnimi a gum kalhotky a buď punčocháče a nebo gamase ale nikdy obojí. Říkám vždycky když jsem doma tak stačí jenom 3 látkové pleny s gum kalhotky a bavlněné bodyčko s dlouhým rukávem i s nohavici a nebo dupačky či overal.

Děcko (Út, 20. 8. 2019 - 22:08)

Mě začala mamka dávat pleny po mnoha mokrých nocích a i dnech . Mydlel jsem si , že jen vyhrožuje tím , že mě začne davat pleny . Když jsem měl další nehodu těsně před koncem školního roku , tak mamka nic neříkala, ale když jsem přišel ze školy , tak mě oznámila , že už toho má dost a dá mě pleny . Musel jsem se svléknout do naha a položit se na postel . Ona vzala jednorázovou plenu a na ní dala tři bavlněné. Nadzvedla mě a vše strčila podemně . Zabalila mě do plen a dala mi body a dětské kraťasy s kšandama na hraní . Řekla mě , že celé léto musim nosit pleny a používat je na plno . Bude mě prej oblékat jako batole a zacházet semnou tak . Celou dobu sme byly na chatě a teď se pojedek tetě a mému bratrancovi . Nevím co řeknou na pleny tak uvidíme.

Honzík 8 (Út, 20. 8. 2019 - 11:08)

Tak už mne nejsou davany 4 látkové pleny ale pouze 2 látkové ale přes ně mám jednorázové pleny a gum kalhotky. Jsice jsem často prebalovan ale jde to také říkal jsem mamce ať mne dává 4 látkové pleny že to déle vydrží že se do nich pocuram za den přibližně 5x a pak se pokadim a pak mne čeká výměna pleny... A dnes večer na mne bude dávat pozor sousedka i s veškerou prebalovckou. Ale nemám představu jestli jsem mne její děti nebudou posmivat že já nosím pleny a punčocháče a oni nikoliv tak uvidím. A teď mamka říká že se sousedka na mne půjde kouknout jak vypadám v plence a už jde nojo to půjde dobře s prebalovanim a já jsem se sousedky zeptal jestli se mne její děti nebudou posmivat že nosím pleny a ona mi řekla že nebudou že také dostávají pleny na noc ale občas je mají i přes den když se v noci nepomoci tak jim je nechává a když se náhodou přes den pocuraji tak je automaticky prebali a sousedka říká mamce že ji pleny nemá dávat že jich má dostatek že pro tři děti to stačí klidně že má obojí jak látkové tak i jednorázové i s gum kalhotky ale stejně až k ní půjdu tak už budu mít pleny na sobě ona bydlí ve stejném baráku co mi tak to je výhoda že nemusím jít nikam daleko už vydim že bych šel v plenkách a gum kalhotkách a punčocháčích a bodyckem nikam daleko a teď říkám mamce že budu chtít prebalit do čistých plenek a hlásí se sousedka že mne prebali do čistých plenek bavlněných ono to je před obědem to bude flaska se sunarem a pak půjdu na chvíli spinkat ale i s dudlikem zatím vše pokračování článku zítra.

Honzík 8 (Po, 19. 8. 2019 - 14:08)

Tak jsem se pořádně posral a pomocil do plenek minule to byla velká nálož Sunar a projimadlo nejde dohromady tak mne jsou davany pleny stále mamka s taťkou se střídají když chci prebalit mamka ještě ráno mne vždy prebali když jde do práce a ráno s te práce přijde taťka pak na mě dohlíží a odpoledne mne prebali a pak večer zase mamka atak to jde dál furt dokola přebalování akorát mamka mne dává ještě bodyčko ze zavinavackou jsem stále v plenkách zatím mne pleny nevadí dá se říct že jsem už dlouho v plenkách a budu chtít dlouho dokud já sám neřeknu stop a nebo mamka s taťkou že mne nebudu prebalovat do plenek.

33 (Čt, 15. 8. 2019 - 17:08)

Dobrý den dnes po ránu jsem dostal pleny od táty jelikož mamka nebyla doma tak všechno řekla tátovi aby se o mne postaral ale i s přebalováním já jsem Honza a v noci se pomocuji tak mne mamka soupla 4 látkové pleny a svrchní a gum kalhotky a ráno když mamka šla do práce tak mne ještě prebalila do čistých plenek a teď před chvílí mne prebalil táta byl jsem durch pocurany tak mne vyměnil pleny za čisté a mamka přišla a ptala se tatky jak šlo přebalování u mne a on řekl že dobře že mne před chvílí prebalil. A mamka koupila nijake jednorázové pleny abych nemusel furt mít látkové a i punčocháče nakoupila nijake ale silonky a pro domácí použití že je budu muset nosit tak mne řekla ať si je vezmu jaké chci a já odpověděl že mne je musí nasadit ona já sám se také neprebaluji tak jedny vytáhla a nasadila mne je a pak mi sundala tričko a nasadila bodyčko s dlouhým rukávem a stáhla dolů a pak prelnula mezi nohama a zapla a takto budeš chodit stále i když budeš mít jednorázové pleny a pak mne zkusila dětskou obuv zn prestige byli to různé druhy čísel dostala je od kamarádky s práce já mám číslo právě 33.myslin že byli od čísel 30 až do 36,5 více už nikoliv teď mám v puse dudlík a k večeru dostanu krupicnou kaši hodně tekutou aby prošla dudlíkem s kojenecké láhve. A teď.mamka říká že budou lahve 2 v jedné kaše a v druhé Sunar s trochou projimadla abych se trochu i vypraznil nekadil jsem už tři dny tak to bude pořádně do plenek i s curanim.

Otec j (Út, 20. 8. 2019 - 07:08)

No pokud jsi už pár dní nebyl kakat , tak se nediv . Nesmíš zadržovat velkou , to ti může ublížit. Sunar a tekutá kaše udělají už samy o sobě pěknou melu v plence .

Honzík 8 (Po, 12. 8. 2019 - 14:08)

Tak jak byla v.noci bouřka tak jsem se strachem pokadil a pocural tak mamka mne nahnala do koupele abych se omyl a sundal mokré pyžamo a po špiněne a pak jsem přišel zpět do pokoje a na posteli byli připravené pleny ale i s gum kalhotky. Tak jsem si lehl a čekal jsem na mamku až přijde pak přišla a řekla že mne dá pleny radši kdyby se něco přihodilo ještě a za tamto jsem se omluvil. Tak mne pak vzala pod kolena a nadzvedla mne dala po demne pleny i s gum kalhotky a bavlněné pleny dala mezi nohama a zapla gum kalhotky a už jsem nedostal žádné pyžamo byl jsem už jen tak bez pyžama jen horní část jsem měl. Plenky jsem dostal asi ve dvě ráno a v sedm ráno jsem byl přebalen do čistých plenek a po obědě znovu čistou plenu jsem dostal a teď mamka říkala že mne bude prebalovat do konce měsíce že plínky budu mít přes den i noc a od září podle toho jak si řeknu já ale většinou si je nechám dávat na noc a o víkendu zase non-stop zatím mne nevadí že je mám mezi nohama...........

Honzík 13 (Ne, 4. 8. 2019 - 13:08)

Dnes mi mamka dala dvě látkové pleny a přesně jednorázové pleny jedeme na výlet já se normálně v noci pomocuji tak mám vždy pleny ale pouze tak dvě látkové pleny s gumovými kalhotky. A teď nevím proč to takto udělala. A teď bere tašku a dává do tašky jednorázové plenky plus i látkové a můj oblíbený aviril mast a pudr a říká že je teplo tak si mám vzít kraťasy a delší tričko že se to pretahne přes kraťasy aby to tak nebylo vidět že mám pleny na sobě chtěla mne dát silonove punčocháče pod kraťasy ale já nesouhlasil že pleny a kraťasy stačí ale ona řekla že je radši vezme sebou i s dlouhými kalhoty vždy se mohou hodit a teď jí musím říct aby mne prebalila že jsem se pocural a trochu pokadil. Mami potřebuji prebalit prosím a řekla abych si lehnul že se koukne na to nadeleni v mých plenkách. Tak sundala plenu jenom látkovou a nechala mne jednorázové byla mokrá jen látkovka byl jsem jen pocurany to jak moc stykala mezi nohy tak se mne zdálo že i kadim. Takže jsem dostal jenom pampersku a gum kalhotky a využila toho že ležím v posteli tak my natáhla zmíněné punčocháče silonove a místo kratasu jsem dostal tepláky určený pro děti co nosí plenky se širokým pásem okolo pasu jsou výši ale podle mě tam byli sle neboli ksandy a ona je musela upravit říkala že se pak dobře prebaluje že stáhne tepláky a punčocháče a gum kalhotky a na závěr znečišťenou plenu. A prý začalo pršet tak asi nikam nepůjdeme tak už mne sundava tepláky a punčocháče jen pod kolena a i gum kalhotky šli dolů i jednorázovou plenkou tu jen rozepla a říká že mne dá 4 látkové pleny a pak zpět tu jednorázovou plenu a už mne zase dává bodyčko než my ho stáhne tak natahuje punčocháče přes pleny co nejvíce a pak zase stahuje bodyčko co nej dolů aby mne ho zapnula mezi nohama a říká že mne bude dávat spát na chvíli a abych si nic nemohl s toho co mi dala tak mne zabalí ještě do zavinovačky to pak se nemůžu ani hnout když třeba kadim tak nemohu pokrčit ani nohy abych se lépe vykadil. A ona si odskoci nikam co budu mezitím spinkat a dohlidne na mne občas sousedka kdybych se vzbudil dřív a chtěl bych prebalit do čistých plenek.

Jeník 10 (So, 3. 8. 2019 - 14:08)

Tak jsme včera dorazili do hotelu a teta mne před polednem dala spát na tři hodiny dala mne dudlík a kojeneckou lahev se sunarem kterou jsem musel vydudat a nežli mne dala plenky tak mne oholila mezi nohama a nohy a ruce abych byl hladký bez ochlupení pak přišlo na řadu dětský pudr kterým mne zasypala a pak mne dala látkové pleny a gum kalhotky a bodyčko a nakonec mne zabalila do zavinovačky a uložila do dětské postýlky která byla na pokoji a řekla a spát ale mne se nechtělo a ona řekla že se mi brzo bude chtít usnout asi do deseti minut jsem usnul a probudil jsem se k večeru až asi jsem musel mít v kojenecké lahvi něco na spaní a i projimadlo tam muselo být byl jsem durch promoceny ale i posrany že to v plence cvachtalo nemohl jsem se hnout když jsem byl ještě v zavinovacce zabalený chtěl jsem čistou plinku ale teta nikde nevím kam šla ale měla to dobře vymyšlené že mne takto zabalí do plenek apod. Tak jsem musel v tom být dokud nepřišla a to se mne chtělo ještě čůrat a kadit ale plenky už byli tak nacucane že to už pomalu nešlo ale já jsem to pustil ještě jednou. Ať vydi že příště mne dá víc plenek mezi nohy a pak přišla a řekla jak se máš a co tvoje plenky a já řekl že to bude pořádná nadílka v plenkách a ona řekla že mne vysvobodi že zavinovačky a koukne na pleny. A řekla to je velké nadeleni v plenkách to musím s tebou do koupelny ta koupelna nebyla na pokoji ale mimo byla společná tak mne odvezla do koupelny a já jsem se jí zeptal kde byla a ona shánět pro mne kočárek ale ten nesehnala tak si nikde půjčila invalidní vozík dětský a v tomto vozíku mne vozila všude. To já jsem u ní byl v pěstounské péči ona přišla o své děti při auto nehodě. A já si myslím že se s toho asi zbláznila že s desetileteho kluka udělala mimino a batole. Ale už jsem od ní pryč ono jednoho dne přišla k ní domů sociální pracovnice a když ta pracovnice viděla vše dětské tak se jí ptala jestli nemá náhodou miminko a ona řekla že nemá a pak to přišlo že si privolala mne. A ptala se mě jak jse mám a já jsem řekl to snad tady vydite vše dětské. Mně je dvanáct let a musím se chovat jako mimino či batole které kadi a moči do plenek. A co na tom bylo smutné tak jsem ani do školy nechodil. Jen do páté třídy jsem chodil a pak vůbec takže jsem musel znovu od první třídy chodit abych se vše naučil zpět. To pak bylo ponížení že dvanácti letech musíte do první třídy. Už bych to nechtěl zažít toto už jsem velký a chodím do práce a mim dětem bych tohle neudělal. Jen má přítelkyně synovi a dceři dá plinku protože se oba občas pocuraji ale většinou přes noc a přes den jsou bez plenky.

Jeník 10 (Pá, 2. 8. 2019 - 15:08)

Dnes jsem jel s rodiči na dovolenou mimo českou republiku letíme letadlem a mamka mi říkala ráno až se budu oblékat tak mne dá plenku a já koukal s udivený proč mne ji chce vůbec dávat zeptat jsem se mami proč my chceš dát plenu když se nepomocuji a ona řekla pro jistotu. Teď ještě letíme a stále jsem v plence už mne i dvakrát prebalovala ani jsem si nevsimnul prý jsem byl úplně. Mokrý a i pokadeny mám sebou balík dětských plen jednorázových spíš to vidím na pampersky a budu je mít i v hotelu. Prý místo bodyčka budu nosit jedno dílne plavky krásně to ty pleny stáhne takže nikdo nepozná že mám pleny do vody. Teď mne musí jíti prebalit do dětské kabiny jelikož budeme přístavat za hodinku jelikož jsem celý pomoceny a trochu posrany. A jestli celou dobu pobytu budu muset mít pleny tak to nevím. A ještě pak doma do konce měsíce tak to také nevím co bude dál jestli budu nosit plenky a nebo nebudou tak to nevím.

(Čt, 1. 8. 2019 - 17:08)

Tak jak souhlasili s plenkami že jste jim dali nebili proti a dala jste látkové pleny a nebo jednorázové a dávali si pleny sami a nebo jste je museli jim je dát a co během letu byli přebalování do čistých plenek. Jestli jo tak to byla velká spotřeba jednorázových plen. Dělali malou a velkou potřebu do nich a nebo je měli jen pro jistotu kdyby se něco přihodilo.

Božena (Po, 29. 7. 2019 - 20:07)

Tak jsme se rozhodli z kamarádkami že jim je projistotu dáme

(Po, 29. 7. 2019 - 09:07)

Já bych také nedával pleny v letadle jsou záchody čisté když doma se nepomocuji tak je zbytečné jim je dávat ale jestli mají strach s létání tak bych jim je dal ono větší dítě nebo menší dítě se že strachy můžou pomocit ale záleží jak které děcko. Já když jsem letěl s tetou letadlem tak mne pleny normálně dávala vždy před odletem mne dala plenku a to mne bylo patnáct let byl jsem drobnější postavy takže klasické jednorázové plenky větší velikosti číslo šest mne normálně byli ale stejně jsem přes ně měl vždy i gumové kalhotky a pak mne normálně v letadle i přebalovala byla tam kabinka na přebalovani malých dětí. ale když jsem třeba byl jen pomoceny tak mne prehidila plenky i na sedačce nebo mezi uličkou mezi sedadli stáhla mne punčocháče gum kalhotky a pocuranou plenku otrela ubrousky trochu promazla mastí a dala čistou plenku pak zpět gumové kalhoty a punčocháče a když cesta trvala dvanáct hodin tak každé tři hodiny přebalování a když jsme dorazili do cíle tak už pleny pomalu došli. A na letišti zašla teta do krámku s dětskými potřebami jako byli plenky a tam koupila balení plen jednorázové pampersky c. 7 normální ale i do vody a pak jsme konečně jeli k hotelu a na recepci hotelu dostali další dva balíky plen a ostatní věci co ktomu patří když jsme šli k vodě jestli do bazénu nebo k moři tak já měl vždy pleny do vody já nechtěl ale musel jsem poslouchat vždy večer jsem byl prebalen že jsem měl dvě látkové pleny a pampersku a punčocháče a na závěr i pogumované bodyčko a ještě dudlík ale nikdy byla večeře v kojenecké lahvi.... tak já jsem byl celý prázdniny ale minulý rok v plenkách prý jsem byl dítě když jsem měl i malou nohu 35/5 a nosil jsem obuv prestige ale v zimě jsem nosil zimní kombinézu a dětské bavlněné punčocháče ale občas i s plenkou pamperskou nechtěl jsem ale teta byla jiného názoru když jsem dítě které nosí dětské oblečení tak budu nosit i plenky. Ale i teď občas mne dá pleny na noc už ne pampersky ale klasické látkové pleny 80x80 ale jsou mne i 70x60 což je zajímavé už vlastně od pondělí do pátku slibovala že mne bude dávat pleny a dneska ráno mne prebalila do čisté pleny mám 4 látkové pleny a gum kalhotky a punčocháče a přesně jsem dostal ještě bodyčko ale růžové.

Božena (Ne, 28. 7. 2019 - 13:07)

Za tu češtinu se omlouvám párkrát jsme se překlikla

Nikola (So, 27. 7. 2019 - 15:07)

Chci se zeptat používaá někdo plenky v letadle joko pojistku letíme s mími dětmi a kolekyněma a jejich dětmi k moři celkem sme otom přemíšleli dětem je kluci:8 a11a 13 holky :9a12 14 děkuji za odpověď

Otec j (Po, 29. 7. 2019 - 07:07)

Pokud děti mají potíže s pomočováním tak je vhodné plenu do letadla dát . Jinak to nemá smysl . V letadle wc je a to vždy čisté. Takže si tam může kdokoliv odskočit.

Návštěvník (So, 27. 7. 2019 - 23:07)

Nauč se pořádně česky, krávo.

Reklama

Přidat komentář