Reklama

Představuji si, že jsem malý chlapec a že si na mne celou váhou stoupla dospělá žena

Filip (St, 24. 7. 2019 - 03:07)

Sexuální podrext to tehdy nemělo. Bylo to spíš kvůli tomu že jsem provokoval a ona když už viděla, že ležím na zemi tak se mi postavila na hruď. Ale jak píšeš, rozumné to nebylo, ale taky to dokazuje, že malej kluk je schopnej tu váhu unést.
Přece jenom jsou žebra dost pružná.

Peťula (St, 24. 7. 2019 - 06:07)

To máš pravdu. Malej kluk je schopen do určité míry leccos překonat. Já to s bráchou praktikuju už tak rok a půl a neustále neznatelně přitvrzuju. Teď už toho snese opravdu hodně avšak po 20 minutách je naprosto vyřízen. Rychle se však z toho otřepe a někdy si ho vezmu do parády hned na to. To už ale pak stačí deset minutek a je k. o.

Koren (St, 24. 7. 2019 - 08:07)

Ano,ale to na něm buď sedíš,ležíš,a nebo ho jen svíráš stehny.Stání a šlapání je přece jen jiná kategorie.Třeba mě seděla dospělá žena na hrudníku,a měl jsem dost,ale z toho stání už bych měl trochu obavy.

Peťula (St, 24. 7. 2019 - 10:07)

Jistě, jak píšeš. Abych na něm stála, či dokonce po něm šlapala, tak to je něco pro mě neuvěřitelnýho. To mě nikdy jakživ nenapadlo. Dávám mu teda pořádně zabrat, ale jen způsobem, jak jsem již zmínila v dřívějších příspěvcích.

Filip (St, 24. 7. 2019 - 11:07)

Pokuď to na něm někdy chceš zkusit tak musíš hlavně začít zlehka. Ne že jednou přijdeš k němu do pokoje řekneš mu ať si lehne a začneš na něm skákat. Zkus mu třeba během těch vašich hrátek říct, že něco chceš zkusit. Stoupni si vedle něj a polož na něj jen jednu nohu a nepřidávej na ni váhu. Drž ji tam tak minutu a počkej na jeho reakci. Když mu to bude nepříjemné, tak raději nepokračuj. A pokuď mu to nebude vadit, zkus přidávat na tu jednu nohu váhu.

Peťula (Čt, 25. 7. 2019 - 06:07)

Jo a inspiruju se na fighting kids. com. videos vk, nebo Video Ye Wanga, m.vk.com/videos238317150. Nevím, jestli se ti zrovna třeba ten Wang podaří najít, ale při troše hledání snad jo. Všechno jsou to videa na zeleném linoleu.

Peťula (Čt, 25. 7. 2019 - 06:07)

Aby se bráška nepolekal, tak jsem včera vyzkoušela něco, na co je zvyklý, když na něm sedím. Přikládám mu chodidla na tvář, hnětu mu jimi obličej a co nejvíce ho přidušuju. Tentokrát jsem mu toto všechno dělala ve stoje, jednou nohou. Stoupla jsem mu i na hruď, tak jak jsi psal. Příště budu zase o něco víc přitvrzovat.

Širas (Čt, 8. 8. 2019 - 08:08)

Peťulo, psalas, že jsi bráchovi stoupla i na hruď. Děláš to na něm pořád a pritvrzujes?

Peťula (Pá, 9. 8. 2019 - 04:08)

Jo, dělám a inspirovala jsem se trochu z videí. Jednou nohou mu stoupnu na stehna hned nad koleny a druhou na hruď či břicho. Rukou se přidržuju květinové stěny. Vyvíjím nohou tlak hlavně na břicho až s obtížemi dýchá. Nebo sedím na sedačce a jednu nohu mu položím na krk. Mám to vyzkoušeny od něj a je to moc stísňující pocit. Druhou nohou zpracovávám obličej a hlavně chodidlem jej dusím. Hranou nártu ucpávám nosní dírky. A malinko zvětšuji tlak na krk a zase povoluji. Po pár minutách je úplně grogy bez schopnosti se bránit a pokračuju dál, jak jsem zvyklá.

Filip (So, 10. 8. 2019 - 16:08)

Zkusila si se mu postavit na hruď obouma nohama? A nemyslíš, že to šlapání na krk je už trochu moc?

Peťula (So, 10. 8. 2019 - 17:08)

Ježíši to né. Na krk mu nešlapu, jen mám na něm nohu, vlastně chodidlo volně položené. A i to je už dosti skličující jak jsem psala. A pokud jakoby přitlačím, tak spíš pohybuji chodidlem tam a zpět. Ani na hruď bych se mu nedokázala postavit oběma nohama. Je mi to jaksi úplně proti mysli. Když, tak jen jednou nohou a semtam stlačit, zase povolit, prostě jen tak mírněj si pohrávat hlavně s bříškem.

S (Čt, 29. 8. 2019 - 22:08)

Tak jak pokračuješ s bratrem? Žije vůbec ještě?

Peťula (Pá, 30. 8. 2019 - 06:08)

Samozřejmě žije a byl někdy až moc živej, takže jsem ho musela párkrát trochu zpracovat. Ale moc jsme se přes prázdniny doma neviděli. Každý byl často někde jinde. A v pondělí nám začínají školy.

Hanča (Pá, 9. 8. 2019 - 10:08)

Já mám ještě trošku mladšího brášku a také po něm šlapu a mučím ho. Zkoušela jsi brášku také počurat? Já tím čuráním vždycky končím mučení. To jsi měla vidět, jak bráška byl vykulený, když jsem na něj poprve vyvalila své hustě chlupaté přirození a silným proudem jsem mu počurala obličej. Strašně mne rajcuje, když ho mohu zmučit, zdusit a ještě pořádně počurat.

Peťula (Pá, 9. 8. 2019 - 17:08)

Tak to jsem nezkoušela a myslím ani nikdy zkoušet nebudu.

Peťula (St, 24. 7. 2019 - 11:07)

Vyzkouším. Každá rada je dobrá. Byli jsme vždycky zvyklí na ten nejbližší kontakt, jak se říká tělo na tělo, ale dnes, jak přijde bráška v podvečer domů, tak zkusím tady toto.

jjjj (Ne, 30. 6. 2019 - 22:06)

Myslím, že osmiletého kloučka by téměř zašlápla i padesátikilová dívka, když se mu postaví na hrudník. Ale pokud si na takové dítě stoupne celou svou váhou urostlá sedmdesátikilová dáma a bude na něm chvíli stát, tak je to pro toho kluka prakticky jistá smrt. Tu její váhu ten kluk rozhodně nemůže přežít a do minuty musí být po něm..

Jana 36 let (Pá, 21. 6. 2019 - 15:06)

Rozdíl mezi váhou dospělého a dítěte je markantní.... Já jsem jednou stoupla na nohu synovci, který měl 9 let a chtěl, abych mu na nohu stoupla, že je zvědav, jak jsem těžká. Tak jsem se nechala přemluvit. Kluk chudák měl slzy v očích jak ho to bolelo a pak říkal, že nevěděl, že je dospělý člověk tak moc těžký.... Takže pro takového malého kluka je dospělý člověk vždy opravdu velmi hodně těžký, když samozřejmě váží mnohem více než děti.

Peťula (So, 22. 6. 2019 - 14:06)

Já si takto hraji se svým 13 letým bráškou. Avšak nestojím na něm, pouze sedím, nebo ležím. A dá se říct, že jen občas a to ještě opatrně plnou svou váhou. Takže stoupnout si na hruď osmiletého chlapce, to by bylo pro něj fatální.

Peťula (So, 15. 6. 2019 - 20:06)

Kluk prožil hrozná muka a za chvilku budou následovat další. Budu na něm ležet jako 69,hlavu bude mít sevřenou mezi mýma stehnama a nosem bude jen tak tři čtyři cm od mé kundičky. To si bráška užije.

Reklama

Přidat komentář