Reklama

Kdy jste se naposledy počůrali? :-)

Pavla (Čt, 1. 8. 2019 - 18:08)

Nechtěně jsem se počurala v nemocnici po operaci v 19ti letech, ale přiznávám, že me to docela zaujalo, takže jsem to během svého pobytu ještě 2x zkusila úmyslně a pak ještě jednou doma. Trochu se za to stydím, ale líbilo se mi to, i když to následné řešení pak byl celkem trapas.

Kubajs (Čt, 1. 8. 2019 - 05:08)

A už jste zkusili i kakání? to zas máme rádi mi s partnerkou, čůrání taky, ale líbí se mi když mě ona pokadí nebo se posereme navzájem, pořádně to rozjedeme, pomažeme po sobě a pak si to rozdáváme. taky jsme to napřed viděli v pornu, jednou opilí to vyzkoušeli a nějak nás to chytlo a teď si to užíváme často, rozhodně stojí za vyzkoušení, doporučuju!

Petra G. (Čt, 1. 8. 2019 - 17:08)

To jsem nikdy nezkoušela, protože bych asi hodila. Až jednou budu mít děti, tak nevím, jestli zvládnu přebalovat. Když jsem byla na návštěvě u příbuzných a mají tam mimino, tak je napadlo, ať si to zkusím. Jak jsem rozdělala plínku, abych ji sundala, tak se to ve mě začalo zvedat a musela jsem zmizet. Čůrání je v pohodě, ale tohle už ne a myslím, že jsem to už psala, že bych to nedala.

Scatter (So, 27. 7. 2019 - 21:07)

Já mám třeba kamarádku co má jen 7 tříd základky, na školu jebala vždy, protože už oid mlada moc dobře věděla že jí bude k ničemu byla a je totiž nadpozemsky krásná a získá si jakéhokoli muže na kterého si jen ukáže. Samozřejmě včetně mě, je o dost mladší a raději si to rozdá s kluky v jejím věku, čemuž rozumím, ale i tak mi to nezabrání v tom ji platonicky milovat a podváděl bych s ní jakkoukoli ženu :))) rád ji rozmazluji dárky světových top m´dních značek a doplňků jen proto, abych ji měl před očima, směl si na ni sáhnout nebo snad čas od času i něco víc, je to totíž Bohyně na pozemském světě a udělal bych pro ni cokoli. Myslím, že zvlášť u žen je vzdělání až to nejmenší co potřebují, pokud teda nejsou moc ošklivé nebo jinak handicapované, vše je jen o tom, aby si ženy našli dostatečně zajištěného muže a mohou se klidně po zbytek života jen flákat a užívat si. já osobně bych to přál všem hezkým a milým ženám, jsou tu především pro potěšení mužů, i 80 letý stařec se bude rád koukat na 20ku v bikinách, třeba. Proto i tady Petrušku chválím bo má skvělý přistup, je ač mladá tak velmi rozumná, umí kluka uspokojit a především si zajistit jeho věrnost a uzamknout si jeho srdce a péro jen pro sebe, jelikož muž, který dostane vše po čem touží nemá potřebu a ani ho nenapadne aby hledal náhradní uspokojení jinde, jednoduše nemá k tomu důvod tak proč by to dělal. Škoda že Petro nemáš i starší sestru :D :D kdyby byla taky tak perfektní jako ty hned bych se jí začal dvořit :) Ostatně nač si všímat hejtů a názorů zdejších puritánů, je rok 2019 a čas už nikdy nepůjde zpátky, rok od roku budou lidé víc otevření všemu, co ještě před pár lety bylo považováno za zakázané ovoce a časem se posunou hranice zase o něco dál. O tom to je, takhle to má nastavený každý člověk od přírody, aby se učil, poznávala získával zkušenosti. Bambula co se bude bát vyzkoušet tohle nebo támhleto bude stát vždycky až na druhé, ale spíš třetí nebo páté koleji.

Petra G. (Ne, 28. 7. 2019 - 17:07)

Máš asi pravdu, to zjistím časem, jak to je. Starší sestru fakt nemám, ten můj (náš) kluk má 13 letého bráchu, takže zatím na nic, ale později to přijde, už se těším na zaučování. Sestra přišla v pátek domů s tím mým klukem a šel s nimi i jeho kamarád. Řekla mi, že už má vše domluvené a není v tom žádný problém. To jsem sama koukala, jak se mění a je víc odvážná, před měsícem by to nedala. Ještě jsem to s nimi probrala, aby se to náhodou nezvrhlo do nějakých žárlivých scén. Ten můj kluk už dávno ví, že jsem dost otevřená všemu a takovou mě i bere a mnohokrát prohlašoval, že je se mnou šťastný a nechtěl by mě opustit a ztratit. Je krásně zamilovaný a já do něj taky a jsem moc ráda, jak bere vše v klidu a v pohodě. Užili jsme si dlouhou krásnou noc ve čtyřech a spali až do oběda. Výkon celkem ušel, však ho za 14 dní vycvičíme. Toho jeho kamaráda jsme představili u oběda. Rodiče samozřejmě slyšeli naše výkony. Už rezignovali, jen byl komentář, ať nemáme dítě, že máme ještě čas. Oba kluci u nás zůstali i další noc a v pondělí ten můj odjíždí a ten jeho kamarád zůstane, aby nás udržoval v kondici. Tomu mému jsem řekla, že si to nemusí dělat sám, ale těch 14 dní ať si užívá taky s nějakou. Přece na něj nebudu přísná, aby chudák trpěl. Bude to test naší soudržnosti, jestli jsme si určeni a nepodlehne tam nějaké jiné a mě neodkopne. Je mi jedno, jestli tam bude do nějakých holek stříkat jak divý, to chápu a beru bez problémů, je to jen sex. Tak uvidím jak to dopadne, ale nerada bych ho ztratila po tak dlouhé známosti. Jo, jsem dost odvázaná, jak to o mě říkají, a co má být. Vlastně kdybych byla nějaká puťka, tak nemám co psát a ani o těchto stránkách nevím. Tak zase může nějaký chytrák rýpat.

Scatter (Pá, 26. 7. 2019 - 08:07)

Ne asi, názory nějakého arcipitomce jsou nám pěkně u zadku :)

mik (Čt, 25. 7. 2019 - 03:07)

Tak koukam ze se to tu zvrhlo zase v same virtualni nesmysly a blbosti ,, i sexuolog Radim Uzel uznava ze curani mezi partnery je castejsi nez by se mohlo zda a ja sam mam zkusenost ze jsem holky i starsi zeny na to nasel ale ne takove nesmysly co tu ted jsou od Scattera a Petry G . tak doufam ze se to brzy vrati k normalnim nehodam nebo treba i k nejkym zazitkum co se prozit daji ,hodne holek i statrsich zen potvrzuje ze kdyz se jim chce pri masturbaci curat ze je to pak hezci a intenzivnejsi je plno holek co chodi na posledni chvili a vlastne si s tou plnosti pohravaji , jsou takove co se jim i to pocurani se libi ,ale ono se da rozeznat kdy to je skutecnost nebo nejaky virtualni pribeh

Petra G. (So, 27. 7. 2019 - 16:07)

Proč virtuální, ty chytráku? Prostě se ten můj kluk díval na porno, kde tohle dělali a zakoukala jsem se s ním a potom jsme to začali zkoušet a nejen to. A ono je to fakt hodně vzrušující a líp se udělám a ten můj ho má potom fakt jako kámen, dělá mu to moc dobře, když ucítí to moje teplé mokro. A chodím s ním už dost dlouho na to, abychom spolu mohli dělat všechno možné, když není proti. A rozhodně mi nevadí, když to bude dělat s jinou, jen nasbírá zkušenosti. A že se sestra přidala a co jako má být? Tak ať si užívá taky, není už malé dítě a bude připravená. A jestli chci, aby mě to dělal i jeho kamarád? Co je na tom? Proč to nezkusit? Jsem snad ve věku, kdy si to můžu dovolit, až mi bude 80, tak mi to už bude na prd. Proč si neužít pořádnou jízdu? Podívej se, co dělá kupa vysokoškoláků. Na vejšku sice nepůjdu, ale proč bych měla být jako nějaká jeptiška v klášteře? Takové názory a předsudky hrozně miluji. Jak je vidět, tak lepší je sem nic nepsat, protože se vyrojí kupa chytráků, která bude kritizovat.

Jirka. (Čt, 25. 7. 2019 - 15:07)

Tak koukám, že se probudil nějaký cenzor a určovatel toho co se má psát. Doba sociku se vrací!!! Tak moc jsme je odsud hnali na východ, až se nám sem zase vrátili z druhé strany ze západu. Jen tak dál, ať je "líp" !!! Co nejvíc zakazovat a nařizovat !!

Peefreak (St, 13. 11. 2019 - 04:11)

Mik zabije každou diskusi o čurání. Je to idiot...

Scatter (Út, 23. 7. 2019 - 16:07)

No kdybyste časem chtěli tak i já mívám dobré nápady, zaplatil bych třeba všem dovolenou někde kdekoli a mohla by to být neskutečná jízda hehe, já se rád obklopuju mladejma lidma okolo 20ti, mají v sobě ještě tu jiskru která časem vyprchá, nedávno jsem měl v posteli 17ku a je to fakt úplně něco jiného než třeba 30ka, jo mladý prdelky jsou holt mladý prdelky, probouzí ve mě divocha :D

Scatter (Út, 23. 7. 2019 - 16:07)

Tak to klobouček dolů, to jsem nečekal, že se tím rodičům sveříš, ale zase když už se tak stalo alespoň máš čistý stůl a svědomí. Té role kámoše bych se s radostí zhostil, ale asi jsem už starší a možná daleko (Olomoucko) no hlavně to pak záleží na domluvě, jestli to tomu svému navrhnes a jak se k tomu postaví nebo jestli chceš kámoše na tajňáka a neříct mu to, nicméně když si mu dala ségru asi by to mohl oplatit. Pak je jen otázka jak na tom kámoš je, jestli suka taky tak dobře, jakou má vybavicku, zkušenosti, nikdy nevíš třeba by tě to s ním nebavilo nebo taky naopak bavilo až moc. To je takové to tajemno. Ale vycítil jsem z toho že spíš toužíš i po tom aby tě někdo píchal před ním a on třeba sestru nebo i oba naráz tebe? Rozhodně si teď ve věku kdy se nejvíc experimentuje a si nejvíc rozjetá, hlavně to chce do všeho vstupovat s rozvahou a cílem si to maximálně užít a hlavně nikdy nelitovat. Nezbedo, za rok mi tu budeš psát jak sis to užila i se ségrou někde na swingers párty ne? No ale proč ne, uč se, poznávej a hlavně užívej a čůrání především, jsi zlatá!

Petra G. (Út, 23. 7. 2019 - 16:07)

Tak jsme doma z chaty. Brácha je ještě u babičky a rodiče chodí do práce, tak je pohoda. Do neděla u nás bude ten už náš kluk spát a potom jede se svojí rodinou na dovču. Radost z toho nemá, ale musí to nějak vydržet. Když se rodiče dozvěděli, že šuká nás obě, tak to sice s poznámkami, ale museli překousnout. S tou kamarádkou máš asi pravdu, ještě to budu zvažovat. Než ten náš kluk odjede, tak bych to chtěla zkusit nějak udělat s tím jeho kamarádem. Nějaký nápad? Přece nás někdo musí těch skoro 14 dní pěkně opečovávat. Strkat si tam uměláka a nebo vibrátor se mi moc nechce, není nad to, když to do mě pěkně nastříká, proto nemám kondomy ráda, je to takové o ničem. Sestře se to taky zalíbilo a má to radši v sobě než u něho v gumě. *********** To čůrání v té povídce, kdyby to byla pravda, tak to bych nedala. Sice v tom vydržím podle situace i den, ale večer se musím pořádně umýt a do postele jdu pěkně voňavá a čistá. Do postele bych to asi nedala, možná, až budeme bydlet někde sami, tak bych to zkusila. ale teď ne.

Jirka. (Út, 23. 7. 2019 - 16:07)

A od čeho máš sestru. Ať ho naláká a jestli ten kamarád není blb, tak vás začne protahovat obě. Moc času nemáš a začni co nejdříve, dokud tam máš toho vašeho současného kluka. Pokud mu to dobře vysvětlíte, tak to snad vezme, byl by hloupý, kdyby ne. Lepší vědět, kdo se o vás stará, než být celou dobu v nejistotě. Tak šup, šup, ať už je u vás v posteli a nejlíp, kdyby u vás přespával, tak si můžete užívat na plno, pokud ho rodiče nevyhodí, ale vypadá to že asi ne, podle toho co píšeš.

Scatter (Po, 22. 7. 2019 - 06:07)

Nasdílím zde svou oblíbenou povídku, třeba i pro inspiraci Petro, snad se taky bude líbit (takovou holku bych chtěl) :)....Počůrávací orgie.
Ahoj Jsem ani né 30-ti letá holka ,která ze všeho nejvíc miluje počůrávání a nejvíce do postele. Tedy bed wetting. Počůrávám se do kalhotek od nějakých 14 ti let, kdy mě to začlo vzrušovat a já objevila tehdy na internetu sadu indexovaných povídek, které jsem četla každý den. Ukázalo se, že ze všeho nejvíc miluju ten pocit horka, když mi po zadečku stékají horké proudy čůráni a rozlevá se mi pod zadkem horké jezírko. Poslední dva roky čůrám do postele téměř každou noc a když nemůžu, tak alespoň 3x týdně. Momentálně jsem ve fázi, kdy před spaním vypiju schválně 2 litry pití už v době kdy mám plný močák a jdu si lehnout. Pak opakovaně čůrám když se vzbudím v noci i ráno. Postel mám promáčenou tak, že mé bílé prostěradlo je již prakticky žluté, matrace celá čvachtá a je to hodně silně cítít čůráním. Oblíbila jsem si, že mám jedny kalhotky na noční počůráváni a ty peru maximálně jednou do měsíce. Miluju jak jsou žluté, promáčené a jak jsou cítít chcankama. Každý večer si je natáhnu na sebe, se čvachtnutím lehnu do postele, přikryju se a užívám si tu slast mokra a tepla když pustím nový příval. Už jsem jednou měla možnost poznat kluka kterému se to také líbí. Tak jsem ho vzala k sobě. Když viděl tu spoušt a v ložnici cítil čůrání, zjístil, že to není taková elegance jako v porno videu, ale že ve skutečnosti je bed wetter holka mokrá až na vlasech a cítit to je taky dost. Zvlášt když jsem celou noc pod peřinou a pak pod ní čichnu, to je síla. Nicméně lehl si semnou do té postele a nakonec si to i užíval. Tu noc jsem to pustila plným proudem nejméně 3x. Vzbudil se úplně mokrý, já také, hladil mně po mokrých pramenech vlasů, po mokrých zádech a hlavně durch promočeném zadečku. Nicméně se mu to posléze později už tak nelíbilo a bohužel si našel jinou slečnu. Nejspíše suchého provedení :D. Počůráváni jsem vylepšila tak, že přes den, místo na záchod chodím čůrat do postele. Čapnu si nad mokrou matraci a pouštím to plnými doušky do postele. Nedávno jsem popíjela s kamarádkou která o mem fetiši ví a já ji navrhla, zda by si to nechtěla zkusit být hoooodně dirty holka. Nakonec že jo. Vzala si z postele moje nejméně 20x prochcané bílé kalhotky a natáhla si je na sebe a lehla si v nich do té mokré postele. Byla úplně nadšená tak jsem ji řekla at to přes ty kalhotky pustí pod sebe. Začla s hlasitým crčením chcát a byla unešena tím, jaký to je slastný a zvrhlý pocit. Pak si 10 minut v té posteli hověla vrtěla se a užívala si mokro. Nakonec vstala ale chtěla si ty mé kalhotky nechat po zbytek večera, prý ji krásné dráždí kundičku. Dala jsem pod ni v obyváku v křesle tři ručníky a na nich si sedla. Skoro pořád se hladila po těch kalhotkách. Kalhotky byly cítit docela dost, vydržela v nich hodinu, pak si je vyslíkla hodila do louže v posteli a šla se osprchovat. Řikala mi, že jsem čuně, ale že ji to docela vzrušilo, takže mě chápe. Super bylo, že jsme do 4 do rána chodily spolu čůrat do mojí postele, což pro mě byla novinka ale líbilo se mi to. Mě pak vzrušovalo, že ležím v posteli do které čůrala moje BFF, bylo to zvláštní a byla jsem nadržená pokaždé jak jsem si to uvědomila. A to jsem celá já, sčunatělá holka která si užívá svůj fetiš.

Scatter (Po, 22. 7. 2019 - 06:07)

Petro ty jsi prostě božská, pokaždé mě něčím mile překvapíš, tak třeba to že jsi proti kondomům, v tom jsme oba stejní, v životě bych si ho nevzal, měl jsem ho jednou a naposledy ve svém životě a i to je moc a samozřejmě mě i tesi, že jsi rada vystříkaná a doprejes to i segře. tak jsem rád že se vám vše skvěle podařilo a myslím že to on i sestra určitě ocení, rozhodně je ráda že ji taky opichá a nemusí tam chudinka jen ležet a koukat po vás. Na tvém místě bych se rozhodně nebál že by tě tvůj opustil, to mi přijde jako sci-fi když má vše co si jen může přát. Teď si jen budete užívat všichni 3 a bude to pořádná jízda. :D no a když to čtu dál tak bych zatraceně bral tu roli kamaráda :D :D to bych se vyřadil jak za mlada hehe. S tou kámoškou ti nevím jestli ji k tomu prizvat, záleží na tom jak dobře ji znáš, aby třeba nezareagovala špatně a pak někde něco nevyžvanila a nerozbila tím vaše přátelství. Jinak kdyby jste chtěli fajn kamaráda, tak se hlásím do služby [email protected], můžu v lecčem pomoct nebo tak, cítím se tím být i zavázán, když jsem byl mladší a potřeboval pomoc nebo milenecký azyl, vždy mi starší lidi pomáhali a tak teď by měla být zas řada na mě :D Vy jste hotoví andílci, kdybyste měli jakkýkoli nápad s radostí vám pomůžu jej zrealizovat. Nic bych za to samozřejmě nechtěl, ale kdybyste mě za odměnu pochcali, tak bych byl moc rád ;D. Jsi senzacni, ostatní holky by si z tebe měli brát příklad Peťulo, všichni 3 jste úžasní moji andílci, hlavně buďte obě pokud možno stále pochcané, to je základ totiž, být pořádně mokré i trochu jinak :p

Vláďa (Pá, 19. 7. 2019 - 17:07)

Já chodil s holkou a asi tak po dvou měsících jsem zjistil, že má ségru a to dvojče k nerozeznání od sebe, nechtěla mě to říct. Tak jsem si říkal, jestli se někdy i neprohodili. Někdy jsme šli ve třech do kina a nebo po zábavách a jednou i na výlet. Dobré bylo, jak každý koukal. Nejhorší bylo, jak je hned rozeznat, která je která. Když jsem si dával pozor, tak jsem zjistil, že se fakt na rande občas prohodí a nakonec to přiznaly. Přestal jsem to řešit, jen jsem jim na rovinu řekl, ať si přestanou dělat blázny a řeknou která přišla, jestli se mnou chtějí chodit obě, tak v pohodě, ale bez toho blbnutí a tajností. Šukal jsem obě samostatně nebo i v trojce. Teď s tou jednou už máme vlastní byt a čekáme dítě. Ta druhá se taky usadila a má přítele. Když se sejdeme tak na to rádi vzpomínáme. To byly časy které se už nevrátí. Stejně si ale nejsem jistý, jestli žiju s tou, co jsem se poprvé seznámil a nebo s tou druhou. To nechtějí přiznat a tak to už nechávám být.

Scatter (Pá, 19. 7. 2019 - 09:07)

Přesně tak je to zábava a o nic nejde, posílí se tím sesterské vazby, však jde jen o občasný úlet který ty sama schválíš, pokud budeš svýho takto rozmazlovat tak se nemusíš bát že by ti nebyl věrnej, naopak jen tak zpevníš váš vztah. Není nad to užít si prcačku ve třech a vzájemně po sobě chcát, prostě Božía lze tak strávit hodně času :) Moc vám fandím Škoda že já nikdy neměl holku se segrou vždy jen s brachou nebo tak, taky by mě lákala představa užívat si s oběma, ikdyž bych třeba chodil jen s jednou :) Jak zpívá No Name tu písničku ty a tvoja sestra, ikdyž je neposlouchám tak to je vlastně o tomhle taky :) https://motherless.com/733C138 Uplně tě vidím jak si to užíváš když po tobě ten tvůj chčije kdykoli a kdekoli. Jste zlatí všichni tři a užívejte co to jde, já mít tu možnost hned bych do toho vletěl s váma :D

Petra G. (So, 20. 7. 2019 - 17:07)

Jsem na místě s lepším signálem. Tak se mi večer v posteli, když jsem s tím mým šukala, podařilo, aby ošukal sestru. Jelikož leží vedle nás, tak jsem dala jeho ruku na její zadek a pošeptala mu, aby to dělal i s ní a neležela tam jak kus dřeva. Sice byl náznak proti, ale jak už byl rozjetý a sestra z nás vzrušená, tak to šlo celkem bez velkého odporu. Já z jedné strany a sestra z druhé. Po chvíli dráždění do ní zasunul a nastříkal to dokonce do ní, protože jsem byla namáčknutá na něj zezadu. Má zakázanou ochranu a vždycky to musí nastříkat do mě, má tři možnosti kam a teď mu přibyla moje sestra. Ano, jsme obě zabezpečené, sestře jsem prášek podstrčila a je zaškolená. Užívali jsme si dlouho do noci. Druhý den, jsem dělala schválně, jako že nic a oni oba taky i když po sobě tak koukali a na mě co jako bude. Tak to zbylo nakonec na mě a prohlásila jsem, že jestli s tím bude souhlasit on a sestra, tak že bude jeho milenka. A pokud s tím oba souhlasí, ať to stvrdí pořádným počůráním se navzájem a šukáním. Tak se do toho pustili, a když jsem toho svého kluka viděla, tak jsem to nevydržela a začala si to dělat prsty až jsem si roztrhla legíny, počůrala se a udělala. Vše je ale stvrzeno a teď má dvě na sex, tak doufám, že ho budeme mít "na věky" a že nezdrhne za jinou. V pátek a dnes jsme mu obě daly zabrat v trojce i samostatně, ale podle radosti v očích je moc šťastný a spokojený. Máme dohodu, že s kteroukoliv kdykoliv a kdekoliv, stejně jako kdyby měl tajně další, ale s tím, že se nemusím nervovat a vím že je se sestrou. Doufám, že mě neodkopne a nebude s ní, to by zase nebylo dobré. To ukáže čas a setra si aspoň taky užije krás sexu. Ještě jsem takhle chtěla s kamarádkou, abych měla klid od těch keců s tím čůráním, ale teď si nejsem moc jistá. Mám nebo ne? Jinak ta trojka se sestrou, no je to sestra, takže pro mě to moc zážitek není a nedovedu si moc představit, že bych ji nějak sama dělala dobře i když v trojce se tomu moc neubráním. Spíš mě láká, kdyby ten můj kluk přivedl kamaráda. Zkusit by se to mohlo, jestli to zvládne a když jsem mu naservírovala sestru, tak by mohl souhlasit. Nechci se moc omezovat v tomhle věku, na to je manželství a důchod. I když si to manželství nedovedu představit. Ráda bych s ním vydržela co nejdéle, nebo na věky, protože je skvělý a moc si rozumíme a proto ta odměna sestra. Ale moc mě vzrušuje představa, jak mě to dělá i jeho kamarád, když na to dostaneme chuť a tomu mému to nevadí a přidá se. Tak, a už z toho mám vlhko v rozkroku. Je čas na cestu zpět na chatu, abych si to nemusela dělat sama, pokud to vydržím a dojdu.

Ondřej (Út, 16. 7. 2019 - 13:07)

Vy mě tady oba děláte chutě. Bohužel s tou mojí přítelkyní to není možné, to by mě dala. V tomhle je moc konzervativní. Mám sen ji zkusit s kamarády udělat dobře, proč ne, možností je dost, tři by měla zvládnout. Jenže na to nikdy nepřistoupí. Nechápu ji, proč není trochu víc uvolněná. Jo je skvělá, ale dala jasně najevo že jen my dva a tím to končí, žádné experimenty. O narozeninách se o to kamarádi pokoušeli a bylo zle. Mohla mít pěkné narozeniny. Já nevyznávám žárlivost, když jde o sex, tak si to má každý užít a když jsem u toho, tak o nic přece nejde. Někdo nemusí souhlasit, ale to je jeho problém. Něco jiného je zanášet cíleně a tajně a nebo aby ji udělal dítě někdo jiný s kterým se tajně schází, to bych nesnesl. Tak si to užívejte, dokud to jde. A ty Petro se neboj k tomu pustit i sestru, přece ji nenecháš chudinku jen mlsně koukat a ten tvůj bude rád a skvěla si to užije. To já můžu jen snít, jak bych to dělal i trochu víc odvazově. Nebo ji vyměnit, jenže najít nějakou normální je snad nemožné.

Reklama

Přidat komentář