Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

jestli (Pá, 26. 7. 2019 - 12:07)

jsi lhal, žádnou práci nemáš a jsi na dávkách, tak za to se stydět nemusíš. Stane se. Chlapské je se k tomu postavit na rovinu. V tom je tady pravdivý Aleš, napíše jak to je a ať si o tom myslí kdo co chce

die (Pá, 26. 7. 2019 - 12:07)

Miluno s Ukrajincem to dobré nebude, taky radím zbavit se ho. Ještě že tě nemlátí ale to když chlastá brzy přijde. Najdi si nějakou lehčí práci kterou zvládneš aby jsi na něm nebyla závislá.

Miluna (Pá, 26. 7. 2019 - 11:07)

Právě že už je tu přihlášený.Jsme tu oba.Ale jestli se předvede jako včera a začne na mě řvát a předhazovat i ty prachy tak já už se taky neudržim v klidu a něco mu ukážu.Já na něj pak zařvala taky ale on se mi snažil překřičet a dal pokoj až když sem ho poslechla a šla s nim do hospody a to se mi nechtělo jít protože mi lezlo vsechno na nervy a to jeho mluvení dokola.Doma taky chlastal pak povídá pořád dokola i věci opakuje dokola.A to mi na tom nejvíc sere že se s nim nedalo normálně domluvit a jít někam až by se mi chtělo.Denis tohle nedělal.Sem teď ve výčitkách jestli sem fakt neměla radši zkoušet to dítě a i když už na to nejsem ale měla bych hodnýho chytrýho chlapa.Ale do poslední chvíle sem doufala že mi nenechá ale mizel mi pomalu.Fakt k vzteku všechno.Radko já nemam na nikoho ani pomyšlení.Já teď řešim jak ty dny vůbec přežít a byla bych ti k ničemu ale snažim se aspoň vypsat z toho jinak to snad už nezvládnu.V pondělí nebo úterý má jít asi do práce a já mam odjet na týden k Milánkovi a až přijedu tak pak ještě bude mít volno týden.

Návštěvník (Pá, 26. 7. 2019 - 12:07)

ha, přihlášený, tak to bude problém. Máš vůbec rozum?
Přihlásit si někoho po pár souložích?

Radka (Pá, 26. 7. 2019 - 10:07)

To je strašný,smutný.Já ale žiju v podobných pocitech a vnitřně trpím.Proto bysme spolu měly pokračovat a vzájemně se držet.Přemýšlej o tom Milu.

Miluna (Pá, 26. 7. 2019 - 09:07)

Mě už začla chytat i nějaká hysterie.Chce se mi brečet,klepu se až vstane co bude.Nevim jak se ho zbavit,on ten předchozí byt pustil a vše si zařídil tady.A já mam i strach bez těch peněz a teď by to použil proti mě že sem ho využila jen i na řidičák.Chodim srát,v žaludku mam na blití a třesu se,nevim jak se uklidnit.Do toho další horkej den a to už taky nedávam.Venku se v tom nedá být a auto má teď v opravně.A já nevim že se mi to vždy zvrtne a chlap se vždy chce jen nastěhovat a já sem tohle a to sem ho upozorňovala a on že mu to nevadí a přitom včera mi seřval.Nejradši bych se sama sebe už nějak zlikvidovala,to neni život když sem jiná a nezvládam nic.Už abych byla starší a mohla to ukončit (abych tolik neublížila rodině) aby už byl doufam klid.Andy nejhorší je že když sem chtěla jít k rodičum on chtěl jít semnou ale já ho tam tahat nechci,on je jinej má jiný názory než oni.A moc mu huba jede a já nechci aby se třeba chytli.To neni Denis:'( teď se mi po něm stýská strašně,ten byl klidnej a takovej jinej achjo to je život hnusnej.

Miluno (Pá, 26. 7. 2019 - 11:07)

Je tam přihlášený? Když ne , tak ho vyhoď, nebo nechej vyvézt policii.

Ona (Pá, 26. 7. 2019 - 08:07)

potřebuje, aby ji živil, protože se jí nechce pracovat přece. Někam jet a mít radost z dovolené taky neumí. Heslo Milči života je nuda a já, já, já

Miluno (Pá, 26. 7. 2019 - 08:07)

Proč si ty chlapy hned k sobě kvartýruješ?
14 dní jeho dovolené se pokuste prožít někde venku mezi lidmi, přece ti slíbil, že budete vyjíždět.Jinak to dopadne špatně. Jiná rada, prostě ho vyhoď. Ale nebudeš mít ty finanční výhody, pro které si ty chlapy k sobě bereš. Jiná rada asi není.

Andrea (Pá, 26. 7. 2019 - 06:07)

Milu,klid, řekni mu přímo že potřebuješ klid, zajdi k vašim na chvilku,projdi se,mluv s ním přímo,jinak se budete hádat,on takhle vlastně neví co ty chceš

Miluna (Pá, 26. 7. 2019 - 05:07)

Otí,Radko,Alice nějak se mi probudily nervy a je mi zle.Nemůžu už tady vydržet.Nevim kam mam jít abych se ho chvíli zbavila a rodičum nechci dělat starosti.Nějak se mi to vymklo kontrole a je mi špatně.Já už mam ten život stejně v prdeli.Nemůžu už spát je mi na blití,já nezvládam jeho požadavky abych se mu celý dny věnovala tak jak po mě chce a jak pomalu nezavře hubu a někam s nim pořád lezla jak chce aby mohl si dát chlast a hulit a zároveň byla od něj kontrolovaná.Nevim jak to mam už vydržet než vypadne do práce.Včera na mě vyjel.Nevim co už mu mam říct aby mi pochopil že sem na nervy že za to nemůžu že nesnesu s někym být celý dny.

? (Čt, 25. 7. 2019 - 13:07)

Už se Miluno učíš?

Miluna (Čt, 25. 7. 2019 - 20:07)

Jo učim ale je to tu už doma na hlavu.Už sem psychicky totálně vyšťavená.

Miluna (Čt, 25. 7. 2019 - 13:07)

To je hrůza tyhle dny.Už mi nějak hrabe.Je mi to jedno spíš Radko už.Tak si mi vem jak chceš ty.

:( (St, 24. 7. 2019 - 23:07)

No teda tady je smutno a prázdno

Radka (Út, 23. 7. 2019 - 13:07)

Nechci tě otravovat ale nedávno jsi mi vůbec neodpověděla.My taky máme dovolenou ale jak se udělalo horko tak zatím jsme nikam nejeli.

Miluna (Út, 23. 7. 2019 - 20:07)

Já teď nevim na co sem neodpověděla? Jestli myslíš Lucku,tak už nic nepsala asi měsíc.V září zkusim navrhnout další pokus o setkání,teď to zatim nechávam být a jinou nehledam a ani mi žádná jiná,mimo ní nezajímá a nepřitahuje.A jak to máš ty?

Radka (St, 24. 7. 2019 - 11:07)

Jo Lucku jsem myslela.Já taky jinou nehledala a nehledám ale kdyby jsi se někdy rozmyslela tak s tebou bych šla hned.Mám pochopení že jsi byla do ní zamilovaná tak nám to zničila ale kdyby náhodou si zase chtěla se mnou tak bych šla nebo i jen popovídat a tak.Jestli uděláš řidičák můžeš za mnou zajet.

Radko (Čt, 25. 7. 2019 - 10:07)

Není ti trapně se stále Miluně vnucovat.

no (Čt, 25. 7. 2019 - 12:07)

Radka má smůlu, že je upřímně nadšená, nedělá vofuky jako Lucinka. Tohle Milunu rajcuje, jakási nedostupnost a rozvíjení fantazie. Radka je prostě ... Radka

Reklama

Přidat komentář