Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

ale (Čt, 25. 7. 2019 - 10:07)

Ona má přece pochopení.

? (Út, 23. 7. 2019 - 12:07)

Jezdit? Umíš už pravidla silničního provozu? Značky?

Miluna (Út, 23. 7. 2019 - 12:07)

Ne jezdit do provozu ještě ne,jen na nějakej plac si to osahat a asi jen ty základy co sem pochopila.Máme se domluvit na schůzce a dostanu i tu knihu.

Miluna (Út, 23. 7. 2019 - 12:07)

7:05 nejhorší je že chlapi ani moc o návštěvy nestojí.O návštěvy stojí jen záletníci který podváději svoje ženy a nikdo takovej by semnou nešel a ani mě by se nechtělo vědět že ten chlap má doma někoho,to mě tak spíš odpuzuje.Já radši nezadaný ale já mam výběr omezenej a když mi někdo chce jako Denis a Sergej tak oni bydlet chtěli a Denis k tomu ještě to dítě.Můžu být ráda vůbec za toho Sergeje ale to mluvení ještě když si včera dal pivo a pak štamprli bylo pekelný.A to sem chtěla jít ven a on mi přemlouval ať nechodim,no děs.A 10:40 a 10:59 ,máte pravdu,v tom co jste napsali je v obojim pravda.Dneska pujdu ať se mu to líbí nebo ne i když se trochu bojim aby byl doma klid.Jak se nasral a roztrhal mi tamto nebo když vyjeli na sebe s chlapama nebylo mi to příjemný.Nechci vidět chlapa nasranýho,připomíná mi to i pak Jirku jak to tenkrát dopadlo a zlomil mi prst.Čekam až mi zavolá pán a pujdu nějaký den jezdit.Akorát je mi líto že pořád vnitřně mi chybí Denis.S nim to bylo něčem lepší to sezení doma že se uměl líp chovat nebo jak to říct:( řadši na to nesmim myslet nebo na mě přijde pláč.A co kdo děláte,jeli jste někdo někam?

nojo (Út, 23. 7. 2019 - 10:07)

Jen jestli se to bude líbit Sergeji, když bude Miluna pořád pryč, když tolik žárlí.

Miluno (Út, 23. 7. 2019 - 07:07)

Je to tím, že jsi chtěla být sama, když ti zařídili Jirka s Fandou byt. Jen návštěvy. A ty si vždy chlapa nakvartýruješ. Budeš si muset sama zařídit peníze, kvůli nim si chlapa chceš udržet. Ale VŽDY to povede ke konci. Najdi si práci, ta v nemocnici tě naplňovala. Najdi si práci v důchoďáku, LDN, nemocnici. Budeš mít svůj příjem a nebudeš závislá. Tohle dopadne podobně jak tvé minulé vztahy. Ale to ti tady píšeme pořád a ty pořád jednáš stejně.

Miluna (Po, 22. 7. 2019 - 22:07)

Otíku neboj,já se těšim jak už k tobě přijedu.Už za pár dní.Sergej pořád mluví,už to nezvládam.Počítam dny ať už ty dovolený zkončí.Je mi to blbý ale nemůžu za to,je mi ho i líto,takhle je teď hodnej ale nevim co už mam dělat aby tolik nemluvil.Věřim že ty mi budeš chápat a si machr s těma kilama a zdravim i Andy.

no (Út, 23. 7. 2019 - 10:07)

když Sergej pořád mluví, řekni mu, že se chceš taky sama projít a jdi. Nekoukej pořád, jak on bude reagovat, prostě si prosaď, jak se cítíš dobře. Nemusíš pořád sedět a poslouchat. Ty myslíš jen na to, aby on neodešel, pze máš z něj peníze. Takhle si život jedině znepříjemníš a nemůže za to nikdo, ani Sergej, jen ty sama. Pak podnikáš útěky a to je naprd.

Andrea (Po, 22. 7. 2019 - 19:07)

Otiku,gratuluji,jsi borec, určitě si teď víc věříš,nikdo tu není,asi se dovolenkuji

Roman (Ne, 21. 7. 2019 - 15:07)

Čus Oto dneska jsi tady sám jo

Ota (Ne, 21. 7. 2019 - 20:07)

Asi nějak jo.Ale já jsem odpovídal po několika dnech Lalle.

Lalla (Ne, 21. 7. 2019 - 21:07)

Mám radost s tebou, Oto

Ota (Po, 22. 7. 2019 - 11:07)

Díky..ale zatim to teda teď stojí,asi týden nebo přes týden nevim přesně.Může se to stát že to pak jde pomaleji? Nevíš? Byl jsem teď zvyklý že každý týden kilo dole.

Lalla (Po, 22. 7. 2019 - 11:07)

Samozřejmě, že ta první kg jdou rychle dolů a pak už pomaleji. Nevaž se, ber to jako normální styl života. Snažíš se jíst málo slaného?

Ota (Po, 22. 7. 2019 - 12:07)

Jo slaného moc nemám.Ani to sladký.Ještě mi napadlo jestli už si tělo nezvyklo na tenhle styl života.Já jsem v celku spokojenej už i teď ale aby to bylo dokonalejší,potřebuju dolu ještě jednou 8kg a tim bych se pak vrátil k tomu jakej jsem býval ve dvaceti.Já od dvaceti přibral postupně dvacet,tak proto bych se k tomu chtěl zpátky přiblížit k postavě jakou jsem míval.Mohl bych se pak i oblíct tak aby Milča řekla že jsem pěknej.Nevim proč ale strašně bych to od ní potřeboval slyšet.Zase je mi líto že nepíše,ani na profil.

Ota (Ne, 21. 7. 2019 - 11:07)

Milunko zase jsem ti napsal na profil.Lalluš mám dole 8kg,tenhle týden to zatim teda stojí.Už mi chybí kousek k devíti.No přiznám se,stal jsem se teď posedlej nějak sám sebou.Často se teď prohlížim v zrcadle jak jsem se jakoby stáhnul a vyhladil a oblékam zpátky věci který jsem neměl několik let.Strašně se mi rozšířil šatník.Ale ještě bych chtěl zhubnout jednou tolik.Chci být trochu štíhlej chlap.Měl jsem začínající obezitu podle BMI a teď jsem v pár kilech navíc.Rád bych se dostal k hranici normálnímu BMI.Milunka tady píše jak jsou její chlapi vždy štíhlý,nevybírá si ty při těle tak bych rád aby mě viděla taky lepšího.A Lalluš jak jsi se ptala,tak vyřadil jsem z jídelníčku 90-95% sladkýho.Jim 3-5x denně.Snažim se aby jídelníček byl pestřejší a obsahoval častěji zeleninu a jim všeho menší porce.Nebo si navařim jedno jídlo,třeba například ryzoto a mam děleně po třech menších porcích 3x.Piju častěji vodu.Sekl jsem se sladkými limonádami.Už jen na zapití jídla pár loků coly.Skoro denně procházka.Cvičil jsem zatim jen 2x.A v práci je to horší tam jen stojim nebo sedim u stroje,takže prací nejspíš nehubnu.

Miluna (So, 20. 7. 2019 - 19:07)

To mi přesně říkal že až se v týdnu sejdem že dostanu knížku kde budu mít všechno potřebný co budu muset vědět,takže pak se budu učit.

Návštěvník (So, 20. 7. 2019 - 16:07)

nemá knížku

? (So, 20. 7. 2019 - 13:07)

Sergej je zase nejlepší v sexu?
Se porád opakuješ , stále dokola stejná písnička. A řidičák není jen o trpělivosti, na silnici se musíš umět rychle rozhodovat, být pozorná, sledovat hlavně značky a né nějaké prdelíny.

Miluna (So, 20. 7. 2019 - 14:07)

Ne neopakuju se.Ty předchozí byli dobrý výbavou ale jak víš byli hodně na prsa a tak se mi o dolejšek tak mimo s nim nestarali.A Sergej to střídá nebo se vjenuje celýmu tělu.Včera hodně prstil a líbal a tak.Tak zatim se máme dobře.Teď jsme doma a večer pujdem ven.Jo já vim že se to musí takhle hlídat na silnicích a rozhodovat rychle.Ale něco je semnou líp.Vim že teď na to mam a zbytek je už se to naučit praxí.No už se mi pán ozval tak asi brzy začnu.

Reklama

Přidat komentář