Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Ale (Ne, 5. 5. 2019 - 12:05)

prosím tě. Že by hňupové ovládali češtinu lépe než pracovití? A vykleštěný? To opravdu nejsem. Ale ty k tomu asi daleko nemáš. A nemyslím, že by byla škoda, kdyby se ti to přihodilo. Vůl je vůl. Koule opravdu v tvém vyjadřování nějak vidět nejsou

Návštěvník (Ne, 5. 5. 2019 - 12:05)

Kdo pracuje, nekecá. Příklad za všechny mladej Benda. Ten nikdy nepracoval a je schopnej žvanit takové blbosti, jako že komunisti jsou pro něj totožní v nebezpečnosti a zločinnosti s nacisty.

Návštěvník (Ne, 5. 5. 2019 - 12:05)

Já jsem to psal s nadsázkou, ale o té dlouhé onanii připomínací diskusi některých zdejších aktérů a příměru či metafoře s odumřením penisu po dlouhé 3hodinové erekci. Ono když to tak zpětně čtu tak to není nic než onanie.

Návštěvník (Po, 22. 7. 2019 - 13:07)

Já jsem to psal s nadsázkou, ale o té dlouhé onanii připomínací diskusi některých zdejších aktérů a příměru či metafoře s odumřením penisu po dlouhé 3hodinové erekci. Ono když to tak zpětně čtu tak to není nic než onanie.

22.7. (Po, 22. 7. 2019 - 20:07)

Jistě Véno směřuj to k tazateli.Ten se ptá kdy a jak použít svůj mateřský jazyk.

Rakato (Po, 22. 7. 2019 - 14:07)

Při lakonické diskusi ti brzo dojde dech, jak se ti právě stalo. Zato v delším textu najdeš více materiálu k ponížení diskutéra. (I když to není tvůj cíl, možná.)

Návštěvník (Po, 22. 7. 2019 - 15:07)

Dobře, to se ti může hodit pro život, umět někoho ponížit aniž by si ho viděl, ale je to morální ?! Nedělají todle třeba v bibli záporné figury jako např. Had našeptával Evě, aby nakousla to jablko a skončilo to prvotním hříchem a kvůli tomu dnes nejsme v ráji?! Věříš v poselství Bible ?

Rakato (Po, 22. 7. 2019 - 16:07)

Co je to urážka? Když nazveš hlupáka hlupákem? Ježíš ponižoval jak na běžícím pásu, už jenom, jak ztratil nervy na chrámovém nádvoří, kde rozháněl kupce. Ty kupce, kteří tam byli se souhlasem Sanhedrinu a dělali nezbytnou práci, protože měnili lidem běžné platidla za ta církevní, jedině kterými byli Židé povinni platit církevní daň. A příklad další jeho urážky: " Snáze projde velbloud uchem jehly, než aby bohatý vešel do Božího království." U takového nadutce nebylo o urážky jiných lidí nouze. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bible je zajímavá kniha a jedinečný podrobný záznam starých časů z pohledu jejich aktérů, ale poselství? Ty Ježíšovy výmysly o božím království? Nebo blábol v Proroctví? To mě nebere. Navíc u mě spadl hodně její rejting, když jsem se dozvěděl, že David a Šalamoun byli a zůstali králi pasáků koz, a jejich království bylo polocivilizované a miniaturní. Takže bible z hlediska historické věrohodnosti - skoro nula bodov.

ShabbaTot-Jahoda (Po, 22. 7. 2019 - 20:07)

nemel¨,KOMUNISTO!...a uvědom si ,že Hospodin,živý Bůh lidu Israel pernamentně již od vzniku Státu Israel dává machometu a jeho pouštnímu démonu přes tlamu...již od svatého roku 1948 az po současnost,vždy a permanentně ...a Allah vidí před očma Hebrejské,pěticípé hvezdičky...no...prostě modla z hlíny v Mekka na Hospodina ,Boha zástupů,živého Boha lidu Israele nikdy neměla,nemá a nikdy mít nebude,neb Islám je dílo satana,lucipera ,iblíse a belzububa!....

Nějak (Po, 22. 7. 2019 - 21:07)

se jim přestává dařit zaslepený troubo

ShabbaTot-Jahoda (Út, 23. 7. 2019 - 05:07)

daří se jim pořád,skoro celá vláda překabátěných sedí v parlamentu,mají tam své ministry a prezidenta prognostika na hradě....akorát maj prostě tu smůlu,že je má orel pod palcem,jak budou dělat neplechu,zarazí peníze ...nezapomíjej nato,že ČR není soběztačná ani ve výrobě potravin,natož pak v průmyslu a bankovnictví...tam je u západu tak obrovský dluh,že pokud západ jen luskne prsty , ČR je v době kamenné....Ještě co se týče Islámu v propojení s dílem satana,tak IS a jeho zločiny proti lidskosti jsou toho důkazem ....a již začíná vrahům z IS hořet koudel u prdele a chtějí zpět do Evropy.Nebude jim dopřáno.CIA je má pěkně zmapované a jako škodnou je pronásleduje a likviduje jak na běžícím pásu...pokud nezhnijí do konce života v Irackem vězení prostě zmizí beze stopy.

Rakato (Po, 22. 7. 2019 - 20:07)

Mluví z tebe ďábel. Doma máš asi oltáříček s obrázkem Netanjahua, pod ním papírové skladačky izraelských tanků, a pod tanky fotku palestinského presidenta. Nezapomněl jsi dnes zapálit Netanjahuovi svíčku?

Tonda Vlas (Út, 23. 7. 2019 - 00:07)

Žádný ďábel, to má z laciného petkového piva, které mu domů zavážejí po paletách---------jak to tu vystihl účastník s nickem CYNIK - REALISTA. Ten měl překrásné příspěvky, jen se bojím, zda nedopadl jako vojín Kotas v devětašedesátém roce.

ShabbaTot-Jahoda (Po, 22. 7. 2019 - 21:07)

...no jo..dábel ze mě jahod mluví...a to mě přivádí k otázce co a hlavně KOHO český bolševik uvidí ihned po té,co je protažen laufem do lufru na kremačce,anebo je spakován do futrálu a na funuse pohřben ...Marxe,Engelse a Lenina teda néééé,ty spatří aŽ pakle v kotli ...v oleji škvarkovém,vroucím a kouřícím a staré jeptišky s bradavicí,abuškem a vráskama mu tam budou přikládat smolná polena..budou stát na hlavě Stalina,ten je tam ponořen celý

Rakato (Po, 22. 7. 2019 - 22:07)

Co lidi pořád máte s tím životem po smrti? Já budu rád, že budu mít konečně klid. Jako ateista na něj mám nárok.

Návštěvník (Ne, 5. 5. 2019 - 10:05)

Pokud mám sám hospodařit s přístupem řádného hospodáře, tak se nemohu neustále vlamovat do otevřených dveří, abych nedopadl jako Dodi Al-Fayed a hnát se za něčím co není nakonec zaplaceno a narazit v 20km/h do sloupu. Již na nedávném školení na ÚP nám říkali, že si máme vždy umět říci o peníze.
Takže 200/h za 10 příspěvků za hodinu?!

Návštěvník (Ne, 5. 5. 2019 - 10:05)

Pod 500kč na nejdu, musí to pokrýt moje náklady alespoň šunul. Tudíž dvě petky braníku za 2*30kč + 100 Kč stravování, zaopatření chodu domácnosti a odbytné ženám.

Návštěvník (Ne, 5. 5. 2019 - 10:05)

K předání obnosu navruhuji časnou raní hodinu(cca 6h) místo Komunardů do odpadkového koše v papírovém sáčku, já jsem dříve pracoval pro Stazzi, takže mám oblíbené časné raní hodiny, hlavně pro prohlídky bytů...

Rakato (Ne, 5. 5. 2019 - 13:05)

Peníze dostaneš v gumovém projektilu rovnou do hlavy, aby si pamatoval, žes je dostal.

Jedovatej (Ne, 5. 5. 2019 - 13:05)

I ten gumovej projektil by nezpomalenej vylít z druhý strany ven, vo co asi by se v tý jeho palici zastavil?

Reklama

Přidat komentář