Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

22.7. (Po, 22. 7. 2019 - 05:07)

Těší mě Dvorní Dáma.

Návštěvník (Ne, 21. 7. 2019 - 18:07)

Krysy z Temnot je také pěkný film, víš o tom, že ve skutečnosti to nebyl film, ale natočili skrytou kamerou skutečnost. To jsi byl ty ten no ten napověz. Koho léčili tím ovčím lejnem z nedostatku sebevědomí?!

Návštěvník (Ne, 21. 7. 2019 - 19:07)

To nebylo v Krysách z temnot, ale to bylo na klinice v Kosmonosích a nebylo to ovčím lejnem, ale urinoterapií spoluchovance...a sakra to sem šláp do ho...na....teď to jen rychle vymazatl.,..

Návštěvník (Ne, 21. 7. 2019 - 19:07)

Jenže kdyby sis ho nematlal na obličej jako krém a použil ho orálně, tak si tam nemusel bejt tak dlouho...

Návštěvník (Ne, 21. 7. 2019 - 18:07)

Aha a nepleteš si to s Fontainbleu a králem Ludvíkem IV.?!Ten byl patrně podoobojí?!

Návštěvník (Ne, 21. 7. 2019 - 18:07)

Může být, to by bylo lepší, zkusím to ve Francii.

Návštěvník (Ne, 21. 7. 2019 - 18:07)

Jsem poslední Přemyslovec dosud žijící a přišel jsem přijít převzít zpět Pražský hrad!

21.7. (Ne, 21. 7. 2019 - 21:07)

Co k tomu dodat.

Jsi (Ne, 21. 7. 2019 - 19:07)

pěkný vůl. Nebo jsi tu po přeslici? Vagína by ti asi slušela

Návštěvník (Ne, 21. 7. 2019 - 18:07)

Jaká škoda viď, že již tě předběhl pár básníků, jinak by si byl opravdu nejlepší....
(Ale to by musela být doba pár desítek tisíc let zpět...che che!)

Návštěvník (Ne, 21. 7. 2019 - 18:07)

Chytří pochopili, že v mém případě jde o literární produkci...

Brunhildergada (Ne, 21. 7. 2019 - 18:07)

ovšem nevalné úrovně...

Návštěvník (Ne, 21. 7. 2019 - 18:07)

Když plul jsem po Řekách, jež nelítostně pádí,
tu jednou musil jsem dát sbohem lodníkům:
křiklaví divoši k nim vpadli v lodní zádi
a nahé přibili je k pestrým kolíkům.
---------------------------------------------------
Nebo jiné prodkuce současných velikánů našeho umění např. Daniela Landy : Smrtihlav :
(((Jsem Smrtihlav, tak drž se mých křídel
A obletíme svět
A všichni budou závidět
Smrtihlav, na zádech ozdoba z kostí
Vítám Tě v řadách pozvaných hostí)))
--------------------------------------------------------
Tudíž abych někoho lynčoval nemusím být vrah, protože i Rimbaud přikovával k palubě otroky a Landa dokonce tvrdí, že je Smrtihlav a že létá a navádí k tomu druhé!!
NAZDAR!!

aladin (Ne, 21. 7. 2019 - 17:07)

"Kino Svět
Když se měnil svět (16/26)" To koukám jako jelen, Amerika byla velmi zaostalá z hlediska žen !!!

Jedovatej (Ne, 21. 7. 2019 - 15:07)

Tohle je docela zajímavý: "Konec lesů, jak je známe. V některých krajích už ani nejsou smrky k těžbě." ( Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/kurovec-les-ekologie-kalamita-lesnictvi-sucho.A190715_085544_domaci_jum#utm_source=rss&utm_medium=feed&utm_campaign=domaci&utm_content=main)
--- Jen nepatrnej vejcuc: "České lesy čelí největší dosavadní kalamitě. Mohou za to smrkové monokultury, ale i státní dotace. Dříve husté lesy, dnes už jen holiny. V lesích leží pokácené smrky, dřevo nemá kdo zpracovávat. Kůrovcová kalamita sužuje české lesy déle než rok. A nehynou jen smrky, ve velkém odumírají také borovice, a to zejména v Polabí. --- A nemalou roli v podobě lesa sehrávají státní dotace. „Dotační pravidla způsobují snižování druhového zastoupení v lesích. Majitelé lesa bez ohledu na lesnické zvyklosti a zkušenosti v konkrétních podmínkách sázejí takové sazenice, na které dostanou dotace,“ upozorňuje Ladislav Němec, ředitel podniku Lesoškolky." ----- Vopravdu velký překvapení... kdykoliv nějakej bezmozek strká rypák do přirozenýho řádu věcí, je velkej průser na cestě - a možnej důsledek? Nesmyslný dotace přispívaj k likvidaci (nejen) českejch lesů... To samý ovšem předváděj nesmyslný zemědělský dotace - je dotovanej vobdělanej hektar, nikoliv potřebný plodiny, takže se spíš, než potraviny, nebo krmiva, vyplácí pěstovat ten žlutej xindl, kde je navíc kšeft jistej - vždyť ten byrokraticko-socialistickej bordel, zvanej EU, nutí výrobce přidávat tu řepkovou sračku do motorovejch paliv... Kde dotace, tam bordel, korupce, či zlodějina, mnohdy všechno tohle dokupy, a nejen to... kdejakej hňup, uprdelenej v kancelářský sesli, vod stolu bez potřebnejch znalostí vymejšlí cypoviny v dojemný shodě s bandou všivejch politiků, bez vohledu na možný důsledky, bez podrobný znalosti věci... --- Jak dlouho to je, když se u nás totální idioti zelenýho vidění světa přiřetazovávali ke stromům, aby nemohly bejt kácený? Nakopat tu zelenou verbež do zelenejch prdelí, ekologicky, bytelnejma klackama, mlátit tu verbež do bezmozkovejch hlav, aby se aspoň v některejch z nich rozsvítilo, nebo aspoň zablikalo...

ShabbaTot-Jahoda (Ne, 21. 7. 2019 - 17:07)

a za to může taky bolševik!...Uvědom si Jedovatej,že takový smrk roste do dospělosti až 40 let a buk mnohem déle...tudíž zákonitě vyvstává asi otázka,kdože to jako sázel,mže?...Tudíž je logické,že přes 80 % dospělého lesa bylo zasazeno,nebo vyrostlo v podobě náletu za bolševika,copak nálety,,,tam to jde přírodním samospádem...tu buk,tu jasan,tu dub či smrk...ale jemom smrkaté momokultury jak je v českých lesích obvyklé...toto je dílo bolševika !...Uvažuj a mysli!!

Rakato (Ne, 21. 7. 2019 - 18:07)

Protože vysazování smrkových plantáží zavedli lesníci Franze Josefa, je podle tebe Franz Josef diverzant, který nám teď ze záhrobí škodí?

ShabbaTot-Jahoda (Ne, 21. 7. 2019 - 18:07)

no tak Franc Josef dva byl barbar,blbec a k tomu korunovaný ještě...nejen že rušil církevní školy,řády kláštery a nechal rušit i církevní,klášterní knihovny,ale on ještě zavedl vysazování smrkových plantáží....No a bolševik se v tomto jak jinak opičil...jak ta opice v Africe.Nicméně můj argument ,že smrkaté plantážní monolultury dnešních českých lesů jsou dílo bolševika tvůj argument Rakato nenyvrací.Tak to prostě je...nejdřív husitská náplava ,která zdevastovala kulturu Českých zemí a uvrhla České země o desetileté zpět do temného středověku...pak Franc Josef dva a pak bolševik...Sodoma Gomora,to Hitler,jako že to byl prevít, alespoň stavěl mosty,železnice a dálnice a navíc zavedl jízdu v pravo na silnici a ,aby se déle pracovalo a bylo na to světlo,zavedl letní a zimní čas...ale čím přispěl husita ,Josef dva to teda nevím,nevím...nic dobrého po nich nezbylo

Rakato (Ne, 21. 7. 2019 - 19:07)

Nevíš, protože neznáš. Více čti, to ti prospěje. (Ale někdo to samostudium nechává na důchod, anebo na svatého Dyndu.)

ShabbaTot-Jahoda (Ne, 21. 7. 2019 - 19:07)

tím tedy nechci naznačit,že zde něco dobrého zůstalo po Hitlerovi,díky jeho teroru po atentátu na Heidricha lid Český zanevřel nejen na vše Německé(to lze pochopit !),ale on se přiklonil k Rusku a komunistům a díky tomu pak byl Únor 48.Prostě krom těch mostů a dálnic a železnic nic dobrého....Ještě jsem se chtěl zeptat,proč bolševik na Novinky cz nikdy nenapíše nic proti AfD ,právě že naopak,brání je a to i když je to tam samý neonacista ,rasista a antisemita a na sudetské Němce laje ...já jahoda si myslím,že to bude tím,že AfD podporuje Kreml ,stejně jako podporuje Kotlebu a jeho nacisty na Slovensku,stejně jako podporuje Le Pen v Francii a jiné nacistické svině.To jsem si nevymyslel,bylo to na internetu jak zpráva polských tajných služeb....Jenže sudetský Němec je antifašista a s AfD nechce nic mít a tvrdě se proti nim distancuje a nechce s nima nic mít.Tam je snaha o sjednocení a pochopení,odpuštění a spolupráci a to se prostě někomu,kdo chce rozvracet a rozdělovat nehodí do krámu.AfD rozděluje a vyvolává nenávist a tím oslabuje sjednocenou Evropu....a to se zase leckomu hodí...taková as tak v kostce moje jahodová analyza

Reklama

Přidat komentář