Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Klára a Miška (Ne, 21. 7. 2019 - 17:07)

Libor volal, že to Chorvatsko na lodi je možné až po 18. září, jinak loď není volná do konce prázdnin žádná. Tak jsme se trochu těšily, ale tak snad za rok, prý už rezervoval nezávazně na příští rok loď a musíme se rozhodnout do konce září. Libor přijede až za týden a to je pro mně strašně dlouhá doba, ale s Miškou to tady na chaloupce uteče. Když nebude Chorvatsko tak jsme se dohodly, že bych v srpnu zase navštívila Mišku a pobyla tam a na to se taky moc těším, ještě to dohodneme. Dnes se mi už nechce už moc o čůrání psát, protože mám z toho vinu, že jsme se vyhecovaly a Mišce bylo špatně, ale sedí vedle mne tady a je už dobrá , tak o čůrání třeba zítra. Mamča nás chce vzít do Rožan na pizzu a tak to bude hezký a Miška už normálně jí a měla i svačinu a tak to bude dobrý. Já jsem z toho byla hodně špatná a Miška to neví, ale když ležela tak jsem utekla nahoru do ložnice a bulila jsem pro svou blbost a bylo mi jí hodně líto. Mám ji moc ráda.

Přesně (Ne, 21. 7. 2019 - 17:07)

Jo jo,starý chlap.A teď se to celý motá pořád dokola.Čekejte zas tragedii a zápletku o ničem.A píšícímu nějak dochází fantazie a opakuje se.trapný.Poslechněte si mladý lidi jak dnes mluví,takhle určitě ne.

Ale já vím,že (Ne, 21. 7. 2019 - 17:07)

to píšeš ty!

Pro M (Ne, 21. 7. 2019 - 17:07)

mně je jasné,že to píšeš ty!!!

M (Ne, 21. 7. 2019 - 17:07)

Když čtete příspěvky Misky a Kláry pořádně, tak sami zjistíte, že to píše jedna osoba.Píše to chlap.A vy mu věríte.Naleteli jste mu.Ovláda vás

Tom (Ne, 21. 7. 2019 - 16:07)

Holky do třetice. To už dá i Míša !

Hele (Ne, 21. 7. 2019 - 23:07)

Už ty holky nehecuj,nech je být. Tohle je blbá sranda. Napij se sám a jestli se nepozvracíš.

Anka (Ne, 21. 7. 2019 - 23:07)

Tohle jsme zkoušeli na jednom párty na záchodě. Vychcaly jsme se s kamarádem do sklenic a vypili to. Dali jsme to,ale pak mi nesedlo na to mojito a musela jsem si na záchodě ulevit a šlo to ven. Kámoš to zvládl snad, když taky zmizel na záchod,ale prý jen chcát. Nemám důvod mu nevěřit

Hlas (Ne, 21. 7. 2019 - 14:07)

Neuvěřitelné!

ikk. (Ne, 21. 7. 2019 - 14:07)

Radši se opijte nebo společně čůrejte,ale na takový píčoviny se už vyserte! Mám vás natolik rád,že vám to musím napsat.

Klára (Ne, 21. 7. 2019 - 14:07)

Už je to lepší. Vzala jsem ji ven a ona sama chtěla a šly jsme se projít a ségra byla zvědavá a šla taky. Chvilku jsme seděly na lavičce a Miška to tam ještě jednou udělala horem do trávy a pak už se jí ulevilo a od tý chvíle je skoro dobrá. Mamča byla z toho vyděšená, a tak jsem ji řekla ,že ji asi něco nesedlo ráno a že to bude dobrý. Má o ni strach ,když je tady bez mámy a kdybychom prozradily,co jsme dělaly, tak máme průšvíh a musela by jet okamžitě domů. Snad to bude dobrý. Tohle jsme opravdu neodhadly a už to nikdy dělat nebudeme.

Míla (Ne, 21. 7. 2019 - 14:07)

Tak tady to máte! Děláte blbosti a tak to dopadlo. Ona je už tak citlivá a minule to taky nezvládla. A´t hodně pije a klidně ať to vše vyzvrací aby se vyčistila. Ono pít moč je sice léčivé,ale musí na to být člověk psychicky připraven. Jak je Míše?

Klára (Ne, 21. 7. 2019 - 13:07)

Mišce je špatně. Ani nedojedla oběd a blinkala a teď leží. Posraly jsme to. Ani bych se neviděla.

Pavlína (Ne, 21. 7. 2019 - 12:07)

No snad to holky ustojí. Na takový blbosti by mne nikdo nepřemluvil.

ikk. (Ne, 21. 7. 2019 - 11:07)

No tak jste si to zkusily a už se na takový blbosti vykašlete. Nevím jestli je lepší se ožrat, hulit trávu nebo zkoušet takový expenimenty. Jó taky jsem četl, že je to údajně léčivé, ale já bych teda radši šel do piva než do tohohle-

Klára a Miška (Ne, 21. 7. 2019 - 11:07)

Před chvilkou jsme přišly z lesa a máme houby a taky jsme udělaly ten pokus s pitím vlastního čůrání ještě jednou. Já jsem se vyčůrala s Miškou najednou každá do svýho kelímku a pak jsme řekly raz dva tři a já zavřela oči a vypila jsem asi půlku kelímku a Miška taky. No nic moc to nebylo asi jako minule.Hodně jsem to potřebovala něčím zapít,ale to jsme neměly a Miška to zvládala asi jako já celkem dobře. Neblinkaly jsme ani jediná ,ale mně se trochu jednu chvíli chtělo,ale ustála jsem to a nic nešlo zpátky. Miška ale asi za půl hoďky potřebovala rychle na velkou a v lese to bylo v pohodě a asi ji to čůrání hodně protáhlo,protože měla z toho dvakrát za sebou velký průjem . No já naštěstí venku ne, ale doma už se mi chtělo taky na záchod a taky mne to protáhlo na WC ale taky jen spodem. Asi to má takové účinky a mohl by to zkoušet pít ten,kdo mívá třeba zácpu a byl by bez problémů. Trochu jsme i zmokly, ale nám to nevadilo a teď bude brzy oběd a voní tady králík a tak jsem zvědavá s čím to bude.

Petra (Ne, 21. 7. 2019 - 13:07)

No fuj, vy jste ale čuňata!!!!!

Klára a Miška (Ne, 21. 7. 2019 - 08:07)

Oline,to jsi mohl napsat už dopoledne, že nepřijedeš a nic by se nedělo. Jestli bude nějaké příště nevím, protože Miška se k tomu staví stejně jako já. Ale omluvu přijímáme. Včera jsme byly na chvíli v hospůdcea byla bouřka a tak mamča pro nás přijela a byl to v pohodě. Ani jsme se nevyčůraly venku,ale na WC doma a rychle se schovaly se do pelíšků. V hospůdce byl jeden kluk který se s námi dal do řeči a zahráli jsme si šipky a asi by se mu Miška i já líbily ,ale nic nedal najevo jen tak pokukoval. Ráno se jako první vzbudila Miška a hned jsem viděla, že musí nutně čůrat a tak jo, rychle namířila pipinku nad nočník a vydatně prudce čůrala a vyčůrala přes půlku nočníku a já ten zbytek a byl plný a Nikola musela počkat až ho vyyliju a tak čůrala hodně ,taky skoro půlku. My jsme měly v hospůdce tři vinný střiky a tak se nám to přes noc přefiltrovalo přes ledviny a proto jsme měly tak plný bříška. Dopoledne uděláme to čůrání s pitím a až se nám bude chtít, půjdeme do lesa a dáme si na snídaní kafe a tak to se pipinky ozvou na malou asi brzo. Plastové kelímky jsme si včera nechaly k tomuto účelu,když jsme si o ně požádaly u šenkýřky,ale neřekly jsme na co je máme a máme je schované v košíčku na houby.

Olin (Ne, 21. 7. 2019 - 00:07)

Miško moc se omlouvám ale nezvládl jsem to. Četl jsem tvůj příběh a měl jsem strach,že nebudeš připravena mne přijmout jako kluka,který ti nechce ublížít. Vyjel jsem z Přílep,ale zakrátko jsem nemohl. Moc a moc se omlouvám. Prosím odpusť mi a jestli budeš chtít se setkat později přijedu kamkoliv. Jsem kluk,který by ti nikdy neublížil a radši potlačí touhu se setkat abys byla v pohodě. Omlouvám se ,prosím o pochopení jestli to bude možné.

Nella (So, 20. 7. 2019 - 20:07)

Úchylný nápady rozmazlenejch kočiček, kterým chybí pevná tátova ruka. Matka je má zjevně na háku a nastačí na ně. Poserte se a poblijte z toho a pak se snad proberete.

Reklama

Přidat komentář