Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Olin (Ne, 21. 7. 2019 - 00:07)

Miško moc se omlouvám ale nezvládl jsem to. Četl jsem tvůj příběh a měl jsem strach,že nebudeš připravena mne přijmout jako kluka,který ti nechce ublížít. Vyjel jsem z Přílep,ale zakrátko jsem nemohl. Moc a moc se omlouvám. Prosím odpusť mi a jestli budeš chtít se setkat později přijedu kamkoliv. Jsem kluk,který by ti nikdy neublížil a radši potlačí touhu se setkat abys byla v pohodě. Omlouvám se ,prosím o pochopení jestli to bude možné.

Nella (So, 20. 7. 2019 - 20:07)

Úchylný nápady rozmazlenejch kočiček, kterým chybí pevná tátova ruka. Matka je má zjevně na háku a nastačí na ně. Poserte se a poblijte z toho a pak se snad proberete.

Holka (So, 20. 7. 2019 - 19:07)

No já to tedy zkusím zítra dopoledne taky. Mně to táhne do takovýho úletu. Teda jestli to nakonec dokážu. Já to zkusím možná eště před spaním až půjdu čurat. Fakt hustej odvaz!

Míla (So, 20. 7. 2019 - 18:07)

Vy si nedáte pokoj ,holky pitomý. To se nedá komentovat. Kéž byste se z toho tak pořádně pozvracely, aby vás tyhle blbosti přešly!

Klára a Miška (So, 20. 7. 2019 - 18:07)

Libor dnes opravdu nepřijede a tak jsem trochu smutná,ale máme tady Mišku a určitě si uděláme super večer. Byly jsme se podívat u sousedů na jejich hospodářství a dostaly jsme králíka na zpracování a kozí sýry. No já bych králíka asi nedokázala zabít,ikdyž nejsem vegetariánka,ale už samotný maso to už mi vadí méně. Mamča říká,že můžu jít do naší hospůdky s Miškou a musíme se vrátit do jedenásti a kdyby byla bouřka,dojede pro nás autem. Ono to není daleko ,přesně 720 metrů procházkou kousek po polní cestě a rabníka a jsme tam. Miška už je lepší, hlava ji nebolí a dala si kafe a po něm zase šla brzy čůrat a byla jsem zvědavá jestli ji to půjde zase tak moc proudem,ale čůrala rychle ale už neudělala tak dlouhý proud ale jen normální. Já si v hospůdce dám opět vinný střik a mám ráda nakládaný hermelín,který tam mají výborný. Libor si tam dává tatarák a já jsem ho taky ochutnala s topinkou,ale moc mne to neoslovilo. Jednou jsem jedla tatarák z lososa a to mi chutnalo více. Přemýšlely jsme stejně nakonec proč Olin nepřijel a jestli si udělal legraci tak mu můžeme poděkovat za to,že jsme si udělaly vycházku a daly skvělý jídlo. Karpacco z červené řepy s kozím sýrem a ceasar salát a obě jsme se na to vzájemně shodly. Nebo mažná cestou potkal jinou holku a ta se mu nabídla,že se mu vyčůrá a on ztratil motivaci. Ale to je spíš nadsázka. Zítra uděláme ten pokus s čůráním a vypijeme ho. Nikola to neví a my půjdeme na houby na ještě jedno místo, kde rostou hřiby a zkusíme to.

Host (So, 20. 7. 2019 - 18:07)

Někteří nízkointeligenti tady budou holky urážet,ale ignorujte je. Sami nevědí jestli mají péro ale hlavně nemají mozek

Gita (So, 20. 7. 2019 - 17:07)

Ona je holka a na rozdíl od tebe je čistotná, debile!

Klára+Miška (So, 20. 7. 2019 - 15:07)

Bylo,protože níkdo nepřišel,nechaly jsme si čůrání na potom a cestou domu u polní cesty k chaloupce to potřebovala pustit nejdřív Miška,asi byla trochu napnutá jak to dopadne a pipinka se jí naplnila rychleji a na bobečku jí to teklo hned proudem dopředu i na zadeček jak měla pipku nerozevřenou a pak jsem čůrala já a taky se mi chtělo a taky podobně,protože i moje pipinka byla ze stran spojená a čůrací dírka hodně ukrytá,ale pak jsem víc zatlačila a ten proud si načel cestu už rovně ven z pipinky,ale zadeček jsem měla taky mokrý. Na zahradě máme letní sprchu a tak jsme se hned nahaté vysprchovaly a pipinky i zadečky si opláchly a celý těla a pak přišla i ségra a taky šla pod sprchu,ale nejdřív roztáhla nožky a ve stoje se vyčůrala z pipinky rovně na zem ale stejně měla nakonec pochcaný nohy od stehen až po tlapky dole ,ale sprcha to umyla. Mišku bolí hlava a je unavená a ono je velký dusno a tak si dáme kafe a třeba chvilku pak budeme relaxovat. Uvidíme. Asi přijde velká bouřka. Mamča říkala,že to cítí v těle a taky jí bolí hlava a tady na chaloupce se jí to děje jen před větší změnou počasí.Olina už neřešíme a měl přijet ještě někdo z Litoměřic. Je pravda,že vedle seděl takovej chlap kolem čtyřicítky a občas na nás čuměl,ale jestli to byl on? MOhl se s námi třeba jen pozdravit,když to tady psal.

K+M (So, 20. 7. 2019 - 15:07)

proč říkáš svému smradlavému ptákovi pipina?

Ikk. (So, 20. 7. 2019 - 14:07)

Holky,v klidu. Uzivejte si chalupy a přírody. Buď se Olin zalekl nebo vás tahal za fusekli. Ale oběd byl ok? A bylo čůraníčko cestou domů ?

Klára+Miška (So, 20. 7. 2019 - 13:07)

Nikdo nepřišel. Olin si z nás udělal srandu. Daly jsme oběd samy a jdeme domů

Míla (So, 20. 7. 2019 - 11:07)

Já myslím, že to holky zvládnou a že nepůjde o nic jiného než o seznámení u oběda a o žádný intimnosti. Také jsem zvědavá.

ikk. (So, 20. 7. 2019 - 11:07)

Holky,opatrně. Myslím na vás.

Klára a Miška (So, 20. 7. 2019 - 09:07)

Ráno jsem se vzbudila už před šestou s hodně plnou pipinkou a potřebovala jsem nutně čůrat ,ale holky chrněly a nechtěla jsem je budit tím, že to uslyší jak čůrám do nočníku a tak jsem potichu odešla ven a ani se holky nevzbudily a hned jsem musela čůrat a vydatně jsem postříkala z pipinky trávu a pak si vzala na chodbě mikinu a gumáky a šla na houby. Mám plný košíček a našla jsem taky žampióny na louce u lesa. Holky už jsou vzhůru a ségra se sháněla ,kde jsem a prý vzbudila mámu,když mně nenašla v koupelně ani na zápraží ani na zahradě a byla z toho zoufalá. Jenže mamča mně zná a když viděla ,že chybí košík na houby a holínky, tak Nikolu zklidnila. Miška je taky v klidu a v pohodě a budeme spolu čistit houby. Na poledne půjdeme procházkou do vesnice a na oběd a tak jsem zvědavá jestli Olin přijede. Miška se nebojí, ale kdyby se chtěl Olin procházet venku nebo v lese, tak by to nechtěla jít, aby se jí nechtělo čůrat před ním a aby neměl blbý návrhy. Ale bát se nemusí,budu tam s ní já a rozhodně nebudeme s ním čůrat a ikdyby chtěl někam jít ven, tak pipinky vypustíme na WC v hospodě, ikdyby se jim chtělo jen málo. Ale k tomu nedojde pokud bude Olin slušnej kluk. Tak jsme na to zvědavý. Mamča navíc ví, že se setkáme s kamarádem a jsme domluvený ,že pro nás přijede až budeme končit. Tak je to snad jištěný víc než je možná nutný.Napíšu jak to proběhlo.

:-) (So, 20. 7. 2019 - 02:07)

Mamča je zralá na pěknou bavorskou klobásu.

Mirek (So, 20. 7. 2019 - 00:07)

Já jsem se rozhodl tam zajet do Mikulášovic dnes taky. Rád bych čůral s Klárkou nebo Miškou ale asi nemám šanci a tak si jen ověřím, jestli je to pravdivé. Jedu z Litoěřic.

Tony (Pá, 19. 7. 2019 - 20:07)

Aby se nakonec k těm Vladařům nekonaly autobusové zájezdy.

Tony (Pá, 19. 7. 2019 - 20:07)

Jako do hliníkárny v Humpolci.

No (Pá, 19. 7. 2019 - 20:07)

Abys tam nakonec nečuměl sám naivo.

Olin (Pá, 19. 7. 2019 - 19:07)

Máš pravdu. A já znám jen ty první a tak jsem to použil podvědomě. Protože do Kořenova jsem jezdil na lyže.

Reklama

Přidat komentář