Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

Ota (Ne, 21. 7. 2019 - 20:07)

Asi nějak jo.Ale já jsem odpovídal po několika dnech Lalle.

Lalla (Ne, 21. 7. 2019 - 21:07)

Mám radost s tebou, Oto

Ota (Po, 22. 7. 2019 - 11:07)

Díky..ale zatim to teda teď stojí,asi týden nebo přes týden nevim přesně.Může se to stát že to pak jde pomaleji? Nevíš? Byl jsem teď zvyklý že každý týden kilo dole.

Lalla (Po, 22. 7. 2019 - 11:07)

Samozřejmě, že ta první kg jdou rychle dolů a pak už pomaleji. Nevaž se, ber to jako normální styl života. Snažíš se jíst málo slaného?

Ota (Po, 22. 7. 2019 - 12:07)

Jo slaného moc nemám.Ani to sladký.Ještě mi napadlo jestli už si tělo nezvyklo na tenhle styl života.Já jsem v celku spokojenej už i teď ale aby to bylo dokonalejší,potřebuju dolu ještě jednou 8kg a tim bych se pak vrátil k tomu jakej jsem býval ve dvaceti.Já od dvaceti přibral postupně dvacet,tak proto bych se k tomu chtěl zpátky přiblížit k postavě jakou jsem míval.Mohl bych se pak i oblíct tak aby Milča řekla že jsem pěknej.Nevim proč ale strašně bych to od ní potřeboval slyšet.Zase je mi líto že nepíše,ani na profil.

Ota (Ne, 21. 7. 2019 - 11:07)

Milunko zase jsem ti napsal na profil.Lalluš mám dole 8kg,tenhle týden to zatim teda stojí.Už mi chybí kousek k devíti.No přiznám se,stal jsem se teď posedlej nějak sám sebou.Často se teď prohlížim v zrcadle jak jsem se jakoby stáhnul a vyhladil a oblékam zpátky věci který jsem neměl několik let.Strašně se mi rozšířil šatník.Ale ještě bych chtěl zhubnout jednou tolik.Chci být trochu štíhlej chlap.Měl jsem začínající obezitu podle BMI a teď jsem v pár kilech navíc.Rád bych se dostal k hranici normálnímu BMI.Milunka tady píše jak jsou její chlapi vždy štíhlý,nevybírá si ty při těle tak bych rád aby mě viděla taky lepšího.A Lalluš jak jsi se ptala,tak vyřadil jsem z jídelníčku 90-95% sladkýho.Jim 3-5x denně.Snažim se aby jídelníček byl pestřejší a obsahoval častěji zeleninu a jim všeho menší porce.Nebo si navařim jedno jídlo,třeba například ryzoto a mam děleně po třech menších porcích 3x.Piju častěji vodu.Sekl jsem se sladkými limonádami.Už jen na zapití jídla pár loků coly.Skoro denně procházka.Cvičil jsem zatim jen 2x.A v práci je to horší tam jen stojim nebo sedim u stroje,takže prací nejspíš nehubnu.

Miluna (So, 20. 7. 2019 - 19:07)

To mi přesně říkal že až se v týdnu sejdem že dostanu knížku kde budu mít všechno potřebný co budu muset vědět,takže pak se budu učit.

Návštěvník (So, 20. 7. 2019 - 16:07)

nemá knížku

? (So, 20. 7. 2019 - 13:07)

Sergej je zase nejlepší v sexu?
Se porád opakuješ , stále dokola stejná písnička. A řidičák není jen o trpělivosti, na silnici se musíš umět rychle rozhodovat, být pozorná, sledovat hlavně značky a né nějaké prdelíny.

Miluna (So, 20. 7. 2019 - 14:07)

Ne neopakuju se.Ty předchozí byli dobrý výbavou ale jak víš byli hodně na prsa a tak se mi o dolejšek tak mimo s nim nestarali.A Sergej to střídá nebo se vjenuje celýmu tělu.Včera hodně prstil a líbal a tak.Tak zatim se máme dobře.Teď jsme doma a večer pujdem ven.Jo já vim že se to musí takhle hlídat na silnicích a rozhodovat rychle.Ale něco je semnou líp.Vim že teď na to mam a zbytek je už se to naučit praxí.No už se mi pán ozval tak asi brzy začnu.

užužuž (So, 20. 7. 2019 - 16:07)

už se učíš na testy?

Miluno (So, 20. 7. 2019 - 09:07)

to není nic proti tobě. Udělat řidičák, to není jen poslat přihlášku, budeš se muset učit a to vyžaduje disciplínu a trpělivost- Máš???? Nemáš. Pak je zde další úskalí, že ti instruktor padne do oka a při jízdách s tebou budou v autě i mladý holky v kratáskách a výstřihem a budou se culit na instruktora a malér je na světě.

Miluna (So, 20. 7. 2019 - 13:07)

No když mi o něco jde tak je jasný že se to budu muset učit a mít trpělivost.Já bych to tady nehrotila a nějak neřešila.Prostě jdu do toho a buď to udělam nebo ne.A instruktor mi může být jedno jak bude vypadat když mam Sergeje.Sergej mi to umí dělat z posledních chlapů ze všech nejlíp.A myslela sem že s instruktorem budu jezdit sama a ne že povezem ješt mladý holky? Ty kraťásky teď občas už nosim i já sama tak už je mi to ukradený jak to kdo má.Jen bych si nenechala vykrojení kde kouká fakt ta prdel,to mi připadá blbý.A výstřihy to se mi nelíbí a vyhýbam se tomu a co sem se takhle na lidech všimla tak beztak ty výstřihy si dávaji hlavně ty silnější bedny protože nemůžou ukázat štíhlý pas a nohy,tak se snaží aspoň výstřihama protože maji jedině ty kozy.Štíhlý hezký holky maji většinou ty prsíčka malý tak ten jejich výstřih považuju jako by žádný neměly tak u nich to neni takový jak u těch masitejch (to jen muj pohled jaký vidim lidi v okolí) ,pardon jestli sem se někoho dotkla.Snažim se už na ně kašlat.Mě osobně z ženských přitahuje jen Lucka a když se Sergejem někde jdeme ani na ženský moc nekouká,jen když kolem nás prošla kozatá malá bednička právě s výstřihem až do pr.dele:-) tak jí tam kouknul a všichni ostatní.Ale mi to nechalo chladnou protože bych to co byla ona být nechtěla,špeky a prsa tak šestky až osmičky.

Koukám (So, 20. 7. 2019 - 00:07)

Miluna má novou diagnozu. Hlavně jí vysvětlete, že PMS není nemoc ale stav. Ať zas neblábolí blbosti

Miluna (Pá, 19. 7. 2019 - 21:07)

Teď nechápu co myslíš že jsou kecy? Na řidičák už sem posílala přihlášku a sem ráda že mi to napadlo a jestli to zvládnu bude to pro mě nová příležitost.

tak (Pá, 19. 7. 2019 - 23:07)

Miluno, víš z čeho se skládá řidičský kurz?

? (So, 20. 7. 2019 - 00:07)

Proč se jí na to ptáš:) ?

No (So, 20. 7. 2019 - 00:07)

hádej, Milčo

Miluno (Pá, 19. 7. 2019 - 20:07)

to jsou zase jen kecy v kleci. Pár dní nadšení a pak při první překážce se na to vykašleš. Nevěřím, že se někdy, třeba jen maličko, změníš.

Miluna (Pá, 19. 7. 2019 - 16:07)

Já se naučila že pocit spokojenosti/nespokojenosti je stav mysli a snažim se si to tak říkat.Jinak se Zoloftem zkušenosti mam a ten špatný nebyl,na psychiku mi pomohl ale nevim jestli to pomáhá i na fyzický problemy,na ten stav strašný únavy zdrcenosti a potřeby vyššího spánku.Já zkusim nejdřív pokračovat přírodně když to pomáhalo,to sem byla pár měsíců jak vyměněná.A kdyby účinek přestal,šla bych do toho Zoloftu.Jako výhru vidim to že už vim co mi je a na co se zaměřit.Když mi to po prvé začlo silněji,myslela sem že HV že se rozpadam.Nevěděla sem že vůbec je něco takovýho jako PMS a vážnější verze PMDD.

Reklama

Přidat komentář