Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

užužuž (So, 20. 7. 2019 - 16:07)

už se učíš na testy?

Miluno (So, 20. 7. 2019 - 09:07)

to není nic proti tobě. Udělat řidičák, to není jen poslat přihlášku, budeš se muset učit a to vyžaduje disciplínu a trpělivost- Máš???? Nemáš. Pak je zde další úskalí, že ti instruktor padne do oka a při jízdách s tebou budou v autě i mladý holky v kratáskách a výstřihem a budou se culit na instruktora a malér je na světě.

Miluna (So, 20. 7. 2019 - 13:07)

No když mi o něco jde tak je jasný že se to budu muset učit a mít trpělivost.Já bych to tady nehrotila a nějak neřešila.Prostě jdu do toho a buď to udělam nebo ne.A instruktor mi může být jedno jak bude vypadat když mam Sergeje.Sergej mi to umí dělat z posledních chlapů ze všech nejlíp.A myslela sem že s instruktorem budu jezdit sama a ne že povezem ješt mladý holky? Ty kraťásky teď občas už nosim i já sama tak už je mi to ukradený jak to kdo má.Jen bych si nenechala vykrojení kde kouká fakt ta prdel,to mi připadá blbý.A výstřihy to se mi nelíbí a vyhýbam se tomu a co sem se takhle na lidech všimla tak beztak ty výstřihy si dávaji hlavně ty silnější bedny protože nemůžou ukázat štíhlý pas a nohy,tak se snaží aspoň výstřihama protože maji jedině ty kozy.Štíhlý hezký holky maji většinou ty prsíčka malý tak ten jejich výstřih považuju jako by žádný neměly tak u nich to neni takový jak u těch masitejch (to jen muj pohled jaký vidim lidi v okolí) ,pardon jestli sem se někoho dotkla.Snažim se už na ně kašlat.Mě osobně z ženských přitahuje jen Lucka a když se Sergejem někde jdeme ani na ženský moc nekouká,jen když kolem nás prošla kozatá malá bednička právě s výstřihem až do pr.dele:-) tak jí tam kouknul a všichni ostatní.Ale mi to nechalo chladnou protože bych to co byla ona být nechtěla,špeky a prsa tak šestky až osmičky.

Koukám (So, 20. 7. 2019 - 00:07)

Miluna má novou diagnozu. Hlavně jí vysvětlete, že PMS není nemoc ale stav. Ať zas neblábolí blbosti

Miluna (Pá, 19. 7. 2019 - 21:07)

Teď nechápu co myslíš že jsou kecy? Na řidičák už sem posílala přihlášku a sem ráda že mi to napadlo a jestli to zvládnu bude to pro mě nová příležitost.

tak (Pá, 19. 7. 2019 - 23:07)

Miluno, víš z čeho se skládá řidičský kurz?

? (So, 20. 7. 2019 - 00:07)

Proč se jí na to ptáš:) ?

No (So, 20. 7. 2019 - 00:07)

hádej, Milčo

Miluno (Pá, 19. 7. 2019 - 20:07)

to jsou zase jen kecy v kleci. Pár dní nadšení a pak při první překážce se na to vykašleš. Nevěřím, že se někdy, třeba jen maličko, změníš.

Miluna (Pá, 19. 7. 2019 - 16:07)

Já se naučila že pocit spokojenosti/nespokojenosti je stav mysli a snažim se si to tak říkat.Jinak se Zoloftem zkušenosti mam a ten špatný nebyl,na psychiku mi pomohl ale nevim jestli to pomáhá i na fyzický problemy,na ten stav strašný únavy zdrcenosti a potřeby vyššího spánku.Já zkusim nejdřív pokračovat přírodně když to pomáhalo,to sem byla pár měsíců jak vyměněná.A kdyby účinek přestal,šla bych do toho Zoloftu.Jako výhru vidim to že už vim co mi je a na co se zaměřit.Když mi to po prvé začlo silněji,myslela sem že HV že se rozpadam.Nevěděla sem že vůbec je něco takovýho jako PMS a vážnější verze PMDD.

Návštěvník (Pá, 19. 7. 2019 - 16:07)

Bylinky fingují tak z pěti procent nebo vůbec, je to jen iluze. Samotný zoloft ti také nepomůže. Potřebuješ hormonální antikoncepci s drospirenonem. Ale tobě tenhle stav vyhovuje, tak se zase budeš vymlouvat, jak ti HAK nevyhovuje. Začarovaný kruh, nedáš si říci

návštěvníku (Pá, 19. 7. 2019 - 18:07)

i kdyby bylo pravda, co píšeš, platí, že co pomáhá jednomu, nemusí pomoci druhému. A obráceně. Nejdůležitější je, jak se kdo cítí. Nevím, proč snižuješ Milunino nadšení. Záleží, jestli to při nejbližších překážkách nevzdá, ale co když ne?

Návštěvník (Pá, 19. 7. 2019 - 18:07)

V žádném případě nesnižuji, tak to nebylo myšleno. jen nevím, jestli je to nadšení a pokud ano, tak zda dvoudenní nadšení může vést ke změně myšlení. Co pomáhá a co ne může vyhodnotit u tak složitého případu kombinovaných problémů pacientky je lékař. Prosím, aby nezapadl ten speciální typ antikoncepce, který pomáhá. Roky sleduji diskuzi, rozhodně neškodím

Miluna (Pá, 19. 7. 2019 - 16:07)

Já to u těch bylinek nečekala.Vzala sem na zkoušku a pak sem byla překvapená jak po dvou týdnech braní mi začlo být dobře.Neměla sem ani fyzický příznaky a jak Ms přicházela ani sem o ní nevěděla jak to bylo v klidu a mírný.Takže žádná iluze.Brali se tři měsíce a v klidu mi to vydrželo třičtvrtě roku.Antikoncepce je strašný svinstvo a patřim mezi ty kterym to naopak zhoršilo a vyvolala mi to právě nejspíš ona.Svuj první záchvat sem měla když sem měla antikoncepci tři měsíce,pak po půl roce přišli ty hluboký deprese a blázinec.Vše tohle nejhorší přešlo až když sem jí vysadila.A ještě k tomu po ní člověk kulatej a váha vyletěla že sem byla v BMI v nadváze.A taky asi nic dobrýho na žíly,zvýšený riziko trombozy.Tak co mi řekneš na tohle všechno??? Pořád iluze???

Návštěvník (Pá, 19. 7. 2019 - 16:07)

Meleš pořád dokola a není ti pomoci.

Miluna (Pá, 19. 7. 2019 - 16:07)

Muj cíl je že se nevyseru na bylinky a získat ten řidičak a doufam že pak už budu fungovat.Chci byt energická jako sem teď.Kdyby se mi posral i tenhle plán tak pak udělam to co píšeš.Ale nezaručuju že bych se zas hnusně zakulatila a abych nebyla pak z toho v blázinci.Jak sem sebe viděla o deset kg víc než mam teď tak vim že mi to taky přivádělo k hnusnym pocitum.

a terapie (Pá, 19. 7. 2019 - 16:07)

Spolu s předepsáno léky , PMDD trpí také zjistili, terapie mohou být užitečné pro některé z emocionálních symptomů , které zažívají . Jeden typ léčby je kognitivně-behaviorální terapie , která je založena na myšlence, že vnitřní myšlenky lidí jsou odpovědné za způsob, jakým se cítí a jednají

Návštěvník (Pá, 19. 7. 2019 - 15:07)

Existují čtyři léky, které se používají zejména k léčbě PMDD , které byly v poslední době schváleno podávání léčiva . Tyto léky jsou Sarafem , Paxil CR , Zoloft a YAZ . Sarafem jeforma Prozac , který byl použit na pomoc lidem s depresí , obsedantně-kompulzivní poruchy , bulimie a panické poruchy . (A samozřejmě antikoncepční pilulky)

Miluna (Pá, 19. 7. 2019 - 15:07)

Nebo pak apatie a nezájem ke všemu,taky znam přesně.Prostě Sany ten článek na mě sedí jak prdel na hrnec.

Miluna (Pá, 19. 7. 2019 - 15:07)

I to slovo zdrcenost je přesný.Člověk je fakt totálně rozsekanej zdrcenej jak psychicky tak fyzicky když to udeří.Mrzí mi že sem to odsrala že patřim jen mezi určitý procento žen kdo na to trpí v té vážnější formě.A bývá to ještě horší na podzim a v zimě tak už teď bez ničeho nebudu riskovat.Necham si poradit na to něco z lékárny a nebo ty bylinky jak už sem měla.Akorát je neměli v lékárně a musela sem objednávat přes internet.

Reklama

Přidat komentář