Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

no (Pá, 19. 7. 2019 - 07:07)

joo Milu si hodně věří

Radka (Čt, 18. 7. 2019 - 21:07)

Je to velká výhoda mít řidičák.Ale nesmí tě pak ovládnout strach jako mě.Já dojela vlastně nejdál za tebou.Nadruhou stranu když se tady podíváš třeba na tvou bývalou která zvládá kamion.Já si třeba autem popojedu jen za město a chodím tam relaxovat,na to je to taky dobrý:-) A co ta Lucina?

Miluno (Čt, 18. 7. 2019 - 19:07)

v životě bys řidičák nedala. Testy snad, ale jízdy ani náhodou.

Miluna (Čt, 18. 7. 2019 - 18:07)

A potřebovala bych si udělat řidičák abych mohla sama dojíždět někam.

ha (Čt, 18. 7. 2019 - 19:07)

a kde na něj vezmeš peníze a auto taky není zadarmo.

Miluna (Čt, 18. 7. 2019 - 18:07)

Já nevim no,muj táta když byl mladší tak byl OSVC a nějak výsledek co sem slyšela že máma říkala že si často vydělal míň než ona že hodně tam žerou ty daně a velký platby zdravotní a sociální a pak mu moc nezůstalo a nebylo to jentak pořád hlídat papíry a víš Sany jak trochu špatně chápu tak asi by to pro mě moc nebylo.Sběr ovoce a zeleniny by nebyl špatnej ale já se nakonec rozhodla že se asi přeci jen vrátim do nemocnice nebo důchoďáku.Asi se mi zastesklo po té svojí práci a začla sem řešit ten PMS tak to ještě zkusim.Dneska si tu připadam nějak ztracená jakože nikam nepatřim.Asi mi stačí si vždycky dát chvíli pauzu a odpočinek od všeho ale jen nečině sedět taky denně nevydržim a když to nezvládnu tak zase chvíli pauza a pak něco jinýho ale jen takhle sedět taky nevydržim.

Návštěvník (Čt, 18. 7. 2019 - 17:07)

Ale no ták, to snad nemyslíš vážně.

Sany11 (Čt, 18. 7. 2019 - 17:07)

Stan se OSVC. Treba na uklid v domacnosti, pomoc v domacnosti, atd. Nebo neco jineho. Muzes vzit zakazku, nemusis….. jak budes mit naladu. Jen si musis najit nekoho, kdo ti udela dane, papiry apod. a je to. Nekteri chodi uklizet i nacerno, pokud je mi znamo.

tak (Čt, 18. 7. 2019 - 19:07)

to je vtip měsíce, hahahaha.

Miluna (Čt, 18. 7. 2019 - 15:07)

Škoda že neexistuje něco jen na občasné jednodenní práce s penězma hned na ruku po provedené práci.Myslim práce kde by mohli lidi i se základnim vzdělánim a já bych chodila dělat vždy když bych byla v kondici a měla energii.Jako třeba dneska se cítim dobře a dneska sílu mam takže bych šla kdyby taková možnost byla.Třeba být někde užitečná občas aspoň na ten den.Se teď trochu nudim.Sem teď sama a nevim co dřív jak to využít toho když je mi zrovna dobře až se z toho nudim.A jinak u Sergeje já se projevuju.Pak už byl včera dobrej prý byl takovej že sem mu přišla já nasraná,tak já nevim co viděl.

možná (Čt, 18. 7. 2019 - 16:07)

takhle fungují sezonní brigády na sběr ovoce a zeleniny, ale tam jsou týdenní výplaty ( co mi bylo řečeno ) ne denní. Den brigády by je nevytrhl. Zkus se informovat, jestli tě to teda zajímá.

:) (Čt, 18. 7. 2019 - 11:07)

Tak jsi vztah pojala jako práci jo Milčo:) ale na druhou stranu je to fakt.Jestli se máš v práci hádat taky s někym a člověk tam tráví polovinu dne,tak ono celkem vyjde nastejno jako kdyby jsi byla sama a pracovala.Ono je to vlastně asi jedno:)

no jo (Čt, 18. 7. 2019 - 13:07)

ale vydržet něco ve vztahu a neprojevit se, nebo se bát projevit, časem spěje ke konci. U Milči v zaměstnání stejně jako ve vztahu. Stále opakující se vzorec chování.

Miluna (St, 17. 7. 2019 - 19:07)

Alešku tak nám bývá blbě současně si vypozoroval? Tak to je zajímavý.Dneska je tu venku bych řekla že i trochu dusno.Tak už je Sergej doma a je nějakej zamračenej a ani moc nemluví,jen tu na sebe čumíme:-( sem z něj nějak trochu nervozní,snad ho to přejde,musim to vydržet a čekat na dny až zase budu mít svuj klid.Já to začla brát jako práci snášet to když chlap je protivnej nebo nějak mrzutej,říkam si že je to moje práce ale taky nevim jak se to dlouho nechá že jo než uteču.No a tak takhle,tak ona ta tvoje se tě taky snažila do půjčky,tak to fakt jsou všichni stejný.A jinak co ti na těch feťačkách vlastně baví? Mě by to nějak nebavilo na to koukat,já nevim jestli by mě z nich nehráblo nějak.To už si pak píchaj jen proto aby jim nebylo blbě,to je fakt věc a ještě pořád na to musí schánět prachy.Andy nešla si do lesa? Já taky mam moc ráda svíčkovou,klidně tam dam ještě brusinky a ozdobit šlehačkou a citron a nemá to chybu viď.

tak (St, 17. 7. 2019 - 19:07)

co se týká podvodů s braním půjček na cizího člověka, pro to má Miluna pochopení. Chudáci rodiče

Miluna (St, 17. 7. 2019 - 19:07)

Nemam žádný pochopení pro to a nepřipomínej mi tu špínu kterej mi podělal!!!!!

-Aleš- (St, 17. 7. 2019 - 15:07)

Jo a na mě taky padla únava. Už se mě to drží několik dní, že nemám energii. To je počasím a změnou tlaku, tohle už znám a vím že musím trpělivě čekat než to přejde. U tebe je to určitě taky tím, však taky je nám většinou blbě oběma současně.

Andrea (St, 17. 7. 2019 - 14:07)

Milu,tedy svíčkovou miluju, mňam,jsi dobrá, já mám dnes volno a pak pracovní víkend,tohle počasí mě taky vyhovuje

Miluna (St, 17. 7. 2019 - 13:07)

Já sem Otíku včera dělala hospodyňku.Hodně uklízela a uvařila chlapovi a dětem svíčkovou.A teď sem byla ve městě a opět na mě padla ta divná únava v těle v rukou a nohách a to nejsem v tom před Ms,tak nechápu.Tak sem zase ráda jak sedim už doma.Nelíbí se mi jak se otepluje.Naprosto bylo pro mě vyhovující to co bylo celej červenec,to byl muj ideál.Jinak platí všechno,neboj se.Určitě přijedu teda sama a někdy v srpnu.Těší mi že ti pomáham,tak snad už budeš dobrej i psychicky.

Miluna (St, 17. 7. 2019 - 09:07)

Ty jo Alešku tak máš holku zavřenou jo.Co asi udělala? A na jak dlouho? A ta nová ta bude mít možná žloutenku? Mě se dneska zdál sen že se líbam s Lucinkou ale měla v tom snu v puse bradavice a pak mi řekla že má HPV od přítele a já začla plivat a pak sem se vzbudila a málem sem měla napliváno na polštáři.

Reklama

Přidat komentář