Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

-Aleš- (St, 17. 7. 2019 - 15:07)

Milunko, já nevím přesně za co ji zavřeli, ale mám dojem že s přítelem udělali na někoho podvod, že si na něho vzali půjčku. Něco takovýho mi říkala už dřív. Ostatně mě taky pořád přemlouvala ať si vezmu půjčku :-) Ale se mnou nepochodila, já jsem na peníze hodně opatrnej. Ta nová holka je taková chuděra, ona byla proti drogám, ale v jejím okolí to brali všichni tak do toho taky spadla. Ona se ani neumí moc nastřelit. Když byla se mnou tak si to dávala do ruky a netrefila žílu takže ji opuchla ruka. A ještě mě sprdla že je to kvůli mě, že na ni spěchám. Ale nic s ní nemám, ona je jenom moje platonická láska z minula, když ještě byla zdravá a krásná, ty drogy z ní udělaly dementa, takže na ni ani nemám chuť. Jak jsem psal, feťačky jsou takovej můj koníček. Je to lepší takhle naživo než se jenom dívat na dokument v televizi.

Ota (St, 17. 7. 2019 - 12:07)

Miláčku to byl hnusnej sen.Ale je vidět že v podvědomí máš Lucku pořád uloženou.Co jsi včera dělala? Já se těšim až mi klesne zbytek kil až se ti ukážu v lepších hadrech.Stejně za ten úbytek kil,po prvý takhle úspěšněj děkuji jedině tobě,Lalle a anonymovi.Snad si to se mnou nerozmyslíš a pořád všechno platí že až budeš potřebovat samotu jsem tu pro tebe.

Lalla (St, 17. 7. 2019 - 12:07)

Oti a takže změnil jsi trochu stravování jak jsme si povídali? Jsi borec. A nezapomeň, že je to taky tím, že chodíš do práce, pohyb, trocha stresu a radost sám ze sebe. To k hubnutí patří

die (Út, 16. 7. 2019 - 15:07)

Oto to je dobře že jsi v pořádku a co hubnutí pokračuješ?

Ota (Út, 16. 7. 2019 - 21:07)

Jo představ si Die že mi to pokračuje dál.Už mám pomalu 8kg dole.A oblékám se jak jsem do teď nenohl.Ještě jednou 8kg a začnu být se sebou spokojenej.To postava se pěkně začíná formovat.Aleši tak studuj a pak napiš co jsi zjistil.Taky by mě to zajímalo co k tomu ty lidi vede.Že by jim na sobě nezáleželo? Nebaví je realita světa a života? Já jsem nadšenej z Milunečky a pořád na ní čekám ale dneska tu nějak neni,ani na profilu.

Ota (Út, 16. 7. 2019 - 14:07)

Mně psala včera naposledy večer na Lidé jsem za to tak rád.Už jsem se asi i nervově srovnal.

:-) (Út, 16. 7. 2019 - 14:07)

To by mi zajímalo co dělá třeba teď,když nepíše ani sem a na Lidech byla naposledy včera.A máš pravdu Jirko už je hubená dost.To Alice má trošku masíčka co:) ?

Návštěvník (Út, 16. 7. 2019 - 12:07)

na Lidé.cz . Jméno jako měla na fb Miluna Milunka

Jirka (Út, 16. 7. 2019 - 12:07)

Miluno nevim kolik ted vazis ale na tech fotkach uz jsi pro me trochu kostra.Alesi a co holky delaji? Taky ctu i kdyz nepisu.Akorat jak jsme byli ve Spanelsku tak nebyl cas.

-Aleš- (Út, 16. 7. 2019 - 16:07)

Jirko, slyšel jsem že tu moji kamarádku, jak u mě nějakou dobu byla, zavřeli. To mě nijak nepřekvapuje, tohle čeká skoro každýho feťáka. Pro ni je to jedině dobře, aspoň se tam vyčistí od fetu. A aby toho nebylo málo, tak jsem se teď skamarádil s jinou feťačkou. Já ji už znám dlouho a vždycky se mi hrozně líbila, ale tehdy nefetovala, takže jsem ji nezajímal. Teď je z ní v jejích 21 letech docela troska, protože potřebuje každej den heroin. Ona je docela sympatická, ale nic jsem s ní neměl a snad ani nebudu, protože vypadá že moc zdravá není. Já ji mám jako studijní materiál. Stojí mě to nějaký prachy, ale mě zajímá jak se to stane, že se krásná holka takhle dobrovolně zničí. Na sex mám pořád tu těhotnou, ta je teď ve čtvrtým měsíci, takže ještě mám pět měsíců čas :-)

ha (Út, 16. 7. 2019 - 12:07)

A kde má fotky, Jirko. taky tě tu sháněli povídkáři :) že máš víc psát nebo to tu chcípne

Jirka (Út, 16. 7. 2019 - 14:07)

Ma na tech lidech jak nekdo napsal.Ja jsem koukal ze mi tu schaneli.Ale to by muselo byt s kym a co psat.Nejaky tema treba? Ale nadruhou stranu tady je porad nekdo.Znam dny kdy si tu neskrtne ani noha.A kdybych mel neco napsat k Milune tak bych si s ukackem nezacinal a kdyz se rozhodla dite uz nezkouset,mela zustat radsi sama.Ale v praci nevydrzi,tak to je pak hrozny no.Ale rozesmalo mi jak si stezuje ze i on pouziva el.cigaretu.Tak se ji to vraci.Vadilo ji to u me tak ted to ma u ukacka:)) Jeji syn ji moc nemusi,to ja vim sam,musim napsat ze je to trochu z duvodu co Sany pise.Ono i Zdena ma svuj nazor ale je ji to blby rict nahlas.Ale s myma klukama zustali kamaradit tak o ni stejne vim pres ne.I kdyby sem nepsala.I kdybych chtel Milune pomoct ty deti uz stejne maji svoji hlavu a svuj nazor.

Radka (Út, 16. 7. 2019 - 11:07)

Já tu taky občas jen čtu Sany.Jen jak jste včera psali o té výchově.Tak si nejsem jistá jestli je všechno tak jednoduchý jak se tady vyťuká slovama.Důsledná,bezchybná matka, jestli pak má jistotu že se dítě chová k ní jinak? No nevím,připadá mi že s každým puberťákem jsou problémy i kdyby se člověk rozkrájel a určité období tam ta lemplovitost a klackovitost prostě je.A docela by mě zajímalo jakou mohl mít výchovu ten 18 letý vrah tady z Plzeňska že zabil spolužačku jen kvůli tomu že ho nechtěla a surově bezcitně jí zabil.A prý to byl pro okolí hodnej klidnej kluk,žádnej grázl.Třeba měl taky výchovu dobrou a nic mu nechybělo a co se z něj vyklubalo.

Sany11 (Út, 16. 7. 2019 - 13:07)

Domnivam se, ze ten mlady vrah nemohl byt normalni. To potom je vychova asi vedlejsi.
Samo, ze jsou s pubertaky problemy, ze jsou klackoviti atd.,ale tezko muzu pak po svem diteti chtit, aby se chovalo ke mne s respektem, kdyz ten respekt ani nahodou nevzbuzuji.

Maruška (Út, 16. 7. 2019 - 10:07)

Ale ty taky píšeš dost dobře Aleši a jsi tady oblíbenej,tak nám taky zachybíš.Jinak jsem si taky první moment myslela to co Mia:)

-Aleš- (Út, 16. 7. 2019 - 07:07)

Teď je doba páření kun aby bylo jasno, nějak se mi neshoduje podmět s přísudkem :-) Jinak to tady normálně čtu, ale nechce se mi psát, protože jiní to napíšou líp než bych napsal já.

Mia (Út, 16. 7. 2019 - 09:07)

aha, ještě, že jsi to vysvětlil. Já se skoro lekla, že se ted páří cigoši.

-Aleš- (Út, 16. 7. 2019 - 16:07)

Mio, to víš že ti se taky páří, v tomhle nezůstávají za kunama nijak pozadu :-)

.. (Po, 15. 7. 2019 - 21:07)

Taky mi tu Aleš chybí.Jestli ho cikáni neklepli a teď ho doma neožíraji kuny na půdě.A oni si nehoví v jeho posteli místo něj.

die (Po, 15. 7. 2019 - 22:07)

No to je hrozná představa ale snad si jen někde užívá.

Reklama

Přidat komentář