Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

aladin (Út, 16. 7. 2019 - 12:07)

"A pořád dokola. Babiš s Hamáčkem zase žádají prezidenta o schůzku"....ČSSD ka se měla fofrem zbavit Hamáčka, je to Sionistický krtek v této straně a nemá žádný zájem pomáhat Českému národu, slouží totiž N W O !!!

aladin (Út, 16. 7. 2019 - 12:07)

"Ve Filadelfii zlynčovali únosce auta s třemi dětmi ".....Causa je vyřešena a stát to nestálo nic !!! Soudce Lynch soudíl rychle a spravedlivě !!! Kdyby se takhle soudily všichni zloději, byly by jsme bez politiků, developerů a podobné sebranky !!!

Rakato (Út, 16. 7. 2019 - 13:07)

Když tak budeš mluvit na ulici, zlynčují tebe, že podporuješ lynč.

aladin (Út, 16. 7. 2019 - 12:07)

"SPECIÁL: Apollo 11 - Čtyři dny do přistání na Měsíci"......Proč bylo video jak Amstrong seskakuje z poslední příčky žebříku na povrch Měsíce upraveno tak, že není nic vidět ??? Proto, že v prvním zvežejněném vídeu bylo vidět, jak se po dopadu na povrch Měsíce zvedne prach a začne vířit, což by se nemohlo stát kdyby to bylo na měsíci, není tam atmosfera aby na ni narářely částecky prachu a měnily směr !!! !!! !!! Vlajka-vlající na Měsíci : Nasa uvedla, že to je od chlazení skafandru !!! Tenhle blábol může snad uspět v Americe, ale jak chce NASA vysvětlit vypouštění ( tak vzácného pro život astronautů ) vzduchu (kyslíku ) ze skafandru do prostoru ??? To za sebou astronautí tahají neviditelný kontejner se vzduchem ??? Skafandr je uzavřený regenerační systém !!!

ShabbaTot-Jahoda (Út, 16. 7. 2019 - 17:07)

ha,ha...dobrá konspirační teorie z Ruska,...ale tu třeba Bořičí mýtu(seriál z USA) vyvracejí a to na základě vědy ...ono přece ...jiná fyzika je zde na zeměkouli a jiná je ve vesmíru ...konspirátoři proti prvenství USA na měsíci stavějí svou logiku na fyzice atmosféry země,ale o fyzice vzduchoprázdného vesmítu vědí akorát tak hovno a žvaní a plkají a lžou jak agenti Kremlu o Ukrajině a ruské invazi tam....ale český bolševik to nežere...viz SNB mlátička Horáček jako užitečný idiot co zneuctívá hymnu ČR jak kolaborant vrahů,okupantů a okupačních hord .....ale Kreml ho za to odmění a bude se mít jak prase v žitě a mlatě,žrát bude za to zlatou lžící k koryta rudých sviní!....Ty hele Aladin,....a víš ,že jedna konspirace a jedná se zejména o Rusko tvrdí,že Jurij Gagarin dodnes žije někde na Sibiři po té,co se vrátil z čínského blázince?...Chudák mladej,naivní ruský kluk....čistý a nezkažený,pln ideálů stejně jako jeho bratr,kterého nacista oběsil za diverzní činnost v 12 letech!....A víš ty co...doplatil na to.

Shabba Tot - Malina (Út, 16. 7. 2019 - 17:07)

Sejdeme se v židovské synagoze v Praze v sobotu v 17,OO hodin. Mám pro tebe zajímavé materiály. Není vhodné to rozebírat na diskusi.

on (Út, 16. 7. 2019 - 20:07)

tam ten pitomec nedorazí. Má zkoušku a setkání s Bráníkem

Shabba tot-malina (Út, 16. 7. 2019 - 20:07)

Jeho chyba. Tak to dostane ten druhý.

Rakato (Út, 16. 7. 2019 - 13:07)

A ze všeho pro tebe asi plyne, že na Měsíci nikdo nebyl, že? Začni pochybovat o tom, zda ses vůbec narodil. To je tvůj další level.

aladin (Út, 16. 7. 2019 - 12:07)

"ČEZ má otevřené dveře k ovládnutí cínoveckého těžaře lithia. Akcie firmy raketově rostou".......KONEČNĚ nebude naše suroviny krást cizák !!! !!! !!!

Rakato (Út, 16. 7. 2019 - 13:07)

Zase další devastace krajiny těžbou a zpracováním rudy. To už ty lesy v Krušných horách uschnou dočista. Stejně to litium neumíme zapracovat do svých výrobků, takže baterky z něj budou dělat asi Němci. Kromě dřeva další surovina, která z nás dělá vývozce materiálu, ne práce. Ale lépe tak, než kdyby cizinci i těžili.

aladin (Út, 16. 7. 2019 - 12:07)

"Koalice proti Babišovi: Když na sebe narážejí ega a ješitnost. Mužů, ne žen"..............
Liberální pravice je největší zlo v České republice a také v celé Evropě, je to ta sebranky, co sem tahá islámáky a provádí tím ničení etnik v celé Evropě !!! NEVOLIT, NEVOLIT, NEVOLIT !!! A je to tam samej Sionista !!!

Jedovatej (Út, 16. 7. 2019 - 04:07)

"Novým tajným agentem s označením 007 bude poprvé v dějinách bondovek žena a černoška, britská herečka Lashana Lynchová. Tvrdí to britský bulvární deník Daily Mail, který se odvolává na zdroj z filmového průmyslu. Craig podle něj zůstane Bondem, ale kódové označení 007 přejde na Lynchovou. "Bond je pořád Bondem, ale jako 007 byl nahrazen," dodal zdroj." (Zdroj: https://www.novinky.cz/kultura/510527-agenta-007-bude-hrat-poprve-zena.html). ----- Tak to už j fakt mazec... vono by se taky mohlo stát, že třeba takovýho Ramba nahradí Rambová... To by ale moh vocenit velkej fanoušek skvělejch americkejch filmů, náš voblíbenec Jahodovej - tuhle básnil vo poprsí nějaký političky, matně si vzpomínám, že by to mohla bejt europoslankyně Konečná, počítám, že z Rambový s luxusníma kozama, která likviduje bolševiky po stovkách, by měl mnohonásobnej vorgasmus...

Rakato (Út, 16. 7. 2019 - 13:07)

Od té doby, co vím, že Američané na jednom koncertu vyhlásili nižší vstupné pro barevné a vyšší pro běhochy, je považuji za toxický národ, zas.ané rasisty, ideologické fanatiky a vypatlané hňupy. Negrů je tam plný kriminál, Mexikánci jsou zase zhusta členové drogových gangů, státotvorný potenciál od obou skupin minimální (jak dokazují vybydlené země střední Ameriky, kde je desetinásobná kriminalita), a tuto svoloč chtějí bílí Američané ještě podporovat pozitivní diskriminací? ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Američané se budou tak dlouho omlouvat indiánům a menšinám, až skončí pod mostem jako méněcenná rasa. Až místo Trumpa nastoupí nějaký korektnostní debílek, to nabere rychlý spád.

Jedovatá (Út, 16. 7. 2019 - 12:07)

........a.....Jedovatejho nahradí Jedovatá.............

Jedovatej (Út, 16. 7. 2019 - 12:07)

Dost dobrý... ale vo změně pohlaví vopravdu neuvažuju.

Návštěvník (Út, 16. 7. 2019 - 20:07)

tak to nebylo myšleno, ale když ses tak rozjel s Mirkou Dušínovou atd. - prostě nešlo odolat

ShabbaTot-Jahoda (Út, 16. 7. 2019 - 05:07)

z těbe Jedovatej mluví sexizmus a nabubřelé egoistické ego samce alfa .Ženu a navíc ještě černošku nemáš za sobě rovnocennou bojovnici?...A co potom Japonsko a tisíciletá tradice žen,bojovnic ,samurajek?...!!...A nyní You Tube:Elitní zabijáci dávných časů(Krásná samurajka)Historický dokumentCZ...You Tube.Elitní zabijáci dávných časů(Kung Fu mniška Wu Mei).....,takže ženští Rambové existují a navíc v Japonsku se tradice ženského bojového umění neustále dodržuje až do dneška.Ženy bojovnice se tam učí bojovat s Naginata a taková Naginata v rukou ženského mistra bojových umění je rovnocennou zbraní i samurajskému meči....Takže,abych to jahodově zhrnul....pokud by agent 007 a to i když je to černoška ovládala starodávná bojová umění Konfuciánské kultury a to se nejedná pouze o Japonsko,ale i o Asii jako takovou(Čína,Korea,Vietnam..),tak je naprosto rovnocenným protivníkem každému a to dokonce,světe div se i muži....A to,že má kozy to neovlivní,jedna taková Rambová a to je i historicky dokázáno dokázala nejednou rozhodnout i o výsledku bitvy a tam se jednalo o elitní cvičené zabijáky,muže,prd jim to bylo platné když jim Naginata usekla hlavu!...Dnešní bolševik ale není elitní bojovník,,,pupkatý,vyžratý a v ne formě exot co má svalů jen když je agent Ruska...jedna taková černá bojovnice a udělá z nich sekanou.!/

Rakato (Út, 16. 7. 2019 - 13:07)

Žena rovnocenný protivník? Proti netrénovanému chlapovi ano, ale stejně trénovanému? Šance nula. Jsi moc ovlivněn filmy, kde je cool mít ženu bojovníka. Boj je i o síle a váze těla.

Jedovatej (Út, 16. 7. 2019 - 12:07)

"z těbe Jedovatej mluví sexizmus a nabubřelé egoistické ego samce alfa .Ženu a navíc ještě černošku nemáš za sobě rovnocennou bojovnici?" ----- Šmarjápanno, co to zase meleš, Jahodovej? Jakej sexismus? Tobě nepřijdou nesmyslný ty genderový cypoviny? Takovej Bond je sice oslovina, ale taky kultovní série a tradice - jakej smysl má měnit ji? jak by ses tvářil, Jahodovej, kdyby začali místo toho tvýho Pánaboha prosazovat Pánubohyni? --- Hele, a čet jsi v dětství Rychlý Šípy? Taky hnusně nevyvážený - Šípáci, Bratrstvo, parta Tondy Plíhala, Vontové... nikde žádná beruška, a Alžbětina Prknářová, zvaná Haha - Bimbi, ta to sama nevytrhla. Takže, Jahodovej, nebylo by genderově vyvážený předělat Mirka Dušína na Mirku Dušínovou, Dlouhý Bidlo na Dlouhou Bidlyni, a třeba takovýho Rychlonožku drobátko ztmavit? Vopravdu ti nedochází, že vůbec nezpochybňuju ženský bojovnice, ale jsem bytostně proti nesmyslnejm vejmyslům?

Reklama

Přidat komentář