Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

ha (Út, 16. 7. 2019 - 12:07)

A kde má fotky, Jirko. taky tě tu sháněli povídkáři :) že máš víc psát nebo to tu chcípne

Jirka (Út, 16. 7. 2019 - 14:07)

Ma na tech lidech jak nekdo napsal.Ja jsem koukal ze mi tu schaneli.Ale to by muselo byt s kym a co psat.Nejaky tema treba? Ale nadruhou stranu tady je porad nekdo.Znam dny kdy si tu neskrtne ani noha.A kdybych mel neco napsat k Milune tak bych si s ukackem nezacinal a kdyz se rozhodla dite uz nezkouset,mela zustat radsi sama.Ale v praci nevydrzi,tak to je pak hrozny no.Ale rozesmalo mi jak si stezuje ze i on pouziva el.cigaretu.Tak se ji to vraci.Vadilo ji to u me tak ted to ma u ukacka:)) Jeji syn ji moc nemusi,to ja vim sam,musim napsat ze je to trochu z duvodu co Sany pise.Ono i Zdena ma svuj nazor ale je ji to blby rict nahlas.Ale s myma klukama zustali kamaradit tak o ni stejne vim pres ne.I kdyby sem nepsala.I kdybych chtel Milune pomoct ty deti uz stejne maji svoji hlavu a svuj nazor.

Radka (Út, 16. 7. 2019 - 11:07)

Já tu taky občas jen čtu Sany.Jen jak jste včera psali o té výchově.Tak si nejsem jistá jestli je všechno tak jednoduchý jak se tady vyťuká slovama.Důsledná,bezchybná matka, jestli pak má jistotu že se dítě chová k ní jinak? No nevím,připadá mi že s každým puberťákem jsou problémy i kdyby se člověk rozkrájel a určité období tam ta lemplovitost a klackovitost prostě je.A docela by mě zajímalo jakou mohl mít výchovu ten 18 letý vrah tady z Plzeňska že zabil spolužačku jen kvůli tomu že ho nechtěla a surově bezcitně jí zabil.A prý to byl pro okolí hodnej klidnej kluk,žádnej grázl.Třeba měl taky výchovu dobrou a nic mu nechybělo a co se z něj vyklubalo.

Sany11 (Út, 16. 7. 2019 - 13:07)

Domnivam se, ze ten mlady vrah nemohl byt normalni. To potom je vychova asi vedlejsi.
Samo, ze jsou s pubertaky problemy, ze jsou klackoviti atd.,ale tezko muzu pak po svem diteti chtit, aby se chovalo ke mne s respektem, kdyz ten respekt ani nahodou nevzbuzuji.

Maruška (Út, 16. 7. 2019 - 10:07)

Ale ty taky píšeš dost dobře Aleši a jsi tady oblíbenej,tak nám taky zachybíš.Jinak jsem si taky první moment myslela to co Mia:)

-Aleš- (Út, 16. 7. 2019 - 07:07)

Teď je doba páření kun aby bylo jasno, nějak se mi neshoduje podmět s přísudkem :-) Jinak to tady normálně čtu, ale nechce se mi psát, protože jiní to napíšou líp než bych napsal já.

Mia (Út, 16. 7. 2019 - 09:07)

aha, ještě, že jsi to vysvětlil. Já se skoro lekla, že se ted páří cigoši.

-Aleš- (Út, 16. 7. 2019 - 16:07)

Mio, to víš že ti se taky páří, v tomhle nezůstávají za kunama nijak pozadu :-)

.. (Po, 15. 7. 2019 - 21:07)

Taky mi tu Aleš chybí.Jestli ho cikáni neklepli a teď ho doma neožíraji kuny na půdě.A oni si nehoví v jeho posteli místo něj.

die (Po, 15. 7. 2019 - 22:07)

No to je hrozná představa ale snad si jen někde užívá.

:) (Út, 16. 7. 2019 - 06:07)

Tak já nejdřív výbuch smíchu ale i hrozná představa jako z hororu.

-Aleš- (Út, 16. 7. 2019 - 06:07)

Kuny zatím na půdě nemám, takže by mě nikdo neohlodával, kdyby mě cigoši odkráglovali :-) Ale teď je jejich doba páření, tak je tady každou chvíli čekám. Už mám nachystaný rádio a blikačku, to je vždycky na chvíli zaplaší.

Návštěvník (Po, 15. 7. 2019 - 21:07)

Povídka je super, vnesla usměv do této diskuse lidského neštěstí. A je k zamyšlení a né k zatracení. Parodie?
Možná, já to vidím jinak.

? (Po, 15. 7. 2019 - 20:07)

mně se to líbí moc, jsou vtipní

/ (Po, 15. 7. 2019 - 19:07)

povídka, která ... (anonym)
Tak jste si všimli? Události poslední doby týkající se hlavní protagonistky naší povídky nabyly monotonního tonu a začali nás i vás nudit více než předpovědi počasí meorologického ústavu. Jituna začala po neúspěšné honitbě blonďaté urostlé Puciny nový vztah s jinověrcem Sejjrožkou, kterého nejprve znásilnila ve stínu restaurace, kam jej za svitu měsíce odtáhla za účelem jednorázové akce. Když posléze zjistila, že Dr.Tenis pomalu ale jistě odchází z jejího života, vzpomněla si na své úspěšně zakončené studium základní školy a uvědomila si, že Ukrajina je vlastně tak trochu něco jako Rusko a že Ukrajinec je skoro Rus a tak Sergej je vlastně skoro Denis. Na atéto nenáročné dedukci založila svých dalších pár týdnů života. Nutno dodat, že Miluna se dostala do lepší situace se Sejrožkou než byla s Tenisem, opět nemusela pracovat, což jí zřejmě vzhledem k Tenisově touze po stavbě rodinného hnízda (tedy spíš rodinného domku) s ním neprocházelo, Sejrožka nic takového neočekával, protože prostě neočekával nic...........A tehdy jednoho odpoledne si na nás došlápla naše nejvyšší nadřízená, která provedla kontrolu naší práce a zjistila, že naše povídka je stejně planá jako vaše uvadající diskuze. To by se samo o sobě dalo ještě napravit, nicméně naše nadřízená prošla všechna vlákna Doktorky a zjistila že někteří z vás začali přispívat na pokleslou dikuzi plnou močících dívek a bylo zle. Včerejší kapitolu plnou Jituniny stříkající krve, na nevinné duši i vinném těle zraněnou Jituny , sepsala právě ona, žena, naše šéfová, která tolik nenávidí násilí na ženách. Jitunu dále vrhla do náruče Kotíka, který, jak mu bylo již dávno předvídáno, z přemíry Miluniny lásky i touhy na místě zkolaboval. Věříme, že dobudoucna nebude takto drsného zásahu naší nadřízené třeba a že vy zlepšíte sledovanost, dále že se opětovně zapojí takoví tahouni jako Elena, Džejár...protože máme vážné obavy, že samotná Jituna a to ani za asistence Kotíka, tuto povídku neutáhne. BTW kam zmizel Haleš????............A varujeme vás, pokud s nepolepšíte, budou další úryvky naší povídky ještě blbější než tento

die (Po, 15. 7. 2019 - 20:07)

Toto je fakt hodně blbý, myslím že blbější už to nejde. Taky mi chybí Aleš kam se asi zatoulal.

haha (Út, 16. 7. 2019 - 22:07)

zato z tebe tady zatím nevypadlo nikdy víc než tak osm slov. Takže těžko soudit.

sledující (Po, 15. 7. 2019 - 16:07)

a co když Sany se k němu Miluna chová doma dobře,podstrojuje mu jídlo pod nos,není na něj tvrdá a přesto se takhle k ní chová? tak jak by se pak měla už k němu chovat? z vás co zde píšete je mi sympatická Andrea a Die.

Sany11 (Po, 15. 7. 2019 - 17:07)

Dite je clovek, ne hracka, ktere casem dospiva a vice chape, prave tak, jako syn Miluny. A neni hloupy, cim bude starsi, tim vic mu bude jasne, ze Miluna je velmi "nestandardni" matka a ma narok na to, aby mu to vadilo. To nema s chovanim se doma nic spolecneho. I kdyby mu nosila modre z nebe, o cemz pochybuji. Oni opravdu staci uz jen ti chlapi, co si u ni podavaji dvere, ja jsem ji tenkrat varovala, aby Denise netahala domu, dokud to nebude na tutovku. Jak se k nemu ma chovat? Tak aby si ji mohl vazit a mohl mit ten respekt, jaky by si prala.

No (Po, 15. 7. 2019 - 16:07)

jejím dětem už není pět let a vidí, jak Miluna žije, jak střídá milence a milenky, že celý život nepracuje, nic ji nebaví, pořád si na něco stěžuje, dělá dluhy a je líná jak veš. O ně se nikdy nestarala ani o Milánka, finančně ani jinak. Teď je má občas v bytě a dá jim najíst ale tím to nevytrhne Chtěl bys mít takovou matku? Může být ráda, e se sní děti vůbec baví.

Reklama

Přidat komentář