Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

:) (Út, 16. 7. 2019 - 06:07)

Tak já nejdřív výbuch smíchu ale i hrozná představa jako z hororu.

-Aleš- (Út, 16. 7. 2019 - 06:07)

Kuny zatím na půdě nemám, takže by mě nikdo neohlodával, kdyby mě cigoši odkráglovali :-) Ale teď je jejich doba páření, tak je tady každou chvíli čekám. Už mám nachystaný rádio a blikačku, to je vždycky na chvíli zaplaší.

Návštěvník (Po, 15. 7. 2019 - 21:07)

Povídka je super, vnesla usměv do této diskuse lidského neštěstí. A je k zamyšlení a né k zatracení. Parodie?
Možná, já to vidím jinak.

? (Po, 15. 7. 2019 - 20:07)

mně se to líbí moc, jsou vtipní

/ (Po, 15. 7. 2019 - 19:07)

povídka, která ... (anonym)
Tak jste si všimli? Události poslední doby týkající se hlavní protagonistky naší povídky nabyly monotonního tonu a začali nás i vás nudit více než předpovědi počasí meorologického ústavu. Jituna začala po neúspěšné honitbě blonďaté urostlé Puciny nový vztah s jinověrcem Sejjrožkou, kterého nejprve znásilnila ve stínu restaurace, kam jej za svitu měsíce odtáhla za účelem jednorázové akce. Když posléze zjistila, že Dr.Tenis pomalu ale jistě odchází z jejího života, vzpomněla si na své úspěšně zakončené studium základní školy a uvědomila si, že Ukrajina je vlastně tak trochu něco jako Rusko a že Ukrajinec je skoro Rus a tak Sergej je vlastně skoro Denis. Na atéto nenáročné dedukci založila svých dalších pár týdnů života. Nutno dodat, že Miluna se dostala do lepší situace se Sejrožkou než byla s Tenisem, opět nemusela pracovat, což jí zřejmě vzhledem k Tenisově touze po stavbě rodinného hnízda (tedy spíš rodinného domku) s ním neprocházelo, Sejrožka nic takového neočekával, protože prostě neočekával nic...........A tehdy jednoho odpoledne si na nás došlápla naše nejvyšší nadřízená, která provedla kontrolu naší práce a zjistila, že naše povídka je stejně planá jako vaše uvadající diskuze. To by se samo o sobě dalo ještě napravit, nicméně naše nadřízená prošla všechna vlákna Doktorky a zjistila že někteří z vás začali přispívat na pokleslou dikuzi plnou močících dívek a bylo zle. Včerejší kapitolu plnou Jituniny stříkající krve, na nevinné duši i vinném těle zraněnou Jituny , sepsala právě ona, žena, naše šéfová, která tolik nenávidí násilí na ženách. Jitunu dále vrhla do náruče Kotíka, který, jak mu bylo již dávno předvídáno, z přemíry Miluniny lásky i touhy na místě zkolaboval. Věříme, že dobudoucna nebude takto drsného zásahu naší nadřízené třeba a že vy zlepšíte sledovanost, dále že se opětovně zapojí takoví tahouni jako Elena, Džejár...protože máme vážné obavy, že samotná Jituna a to ani za asistence Kotíka, tuto povídku neutáhne. BTW kam zmizel Haleš????............A varujeme vás, pokud s nepolepšíte, budou další úryvky naší povídky ještě blbější než tento

die (Po, 15. 7. 2019 - 20:07)

Toto je fakt hodně blbý, myslím že blbější už to nejde. Taky mi chybí Aleš kam se asi zatoulal.

haha (Út, 16. 7. 2019 - 22:07)

zato z tebe tady zatím nevypadlo nikdy víc než tak osm slov. Takže těžko soudit.

sledující (Po, 15. 7. 2019 - 16:07)

a co když Sany se k němu Miluna chová doma dobře,podstrojuje mu jídlo pod nos,není na něj tvrdá a přesto se takhle k ní chová? tak jak by se pak měla už k němu chovat? z vás co zde píšete je mi sympatická Andrea a Die.

Sany11 (Po, 15. 7. 2019 - 17:07)

Dite je clovek, ne hracka, ktere casem dospiva a vice chape, prave tak, jako syn Miluny. A neni hloupy, cim bude starsi, tim vic mu bude jasne, ze Miluna je velmi "nestandardni" matka a ma narok na to, aby mu to vadilo. To nema s chovanim se doma nic spolecneho. I kdyby mu nosila modre z nebe, o cemz pochybuji. Oni opravdu staci uz jen ti chlapi, co si u ni podavaji dvere, ja jsem ji tenkrat varovala, aby Denise netahala domu, dokud to nebude na tutovku. Jak se k nemu ma chovat? Tak aby si ji mohl vazit a mohl mit ten respekt, jaky by si prala.

No (Po, 15. 7. 2019 - 16:07)

jejím dětem už není pět let a vidí, jak Miluna žije, jak střídá milence a milenky, že celý život nepracuje, nic ji nebaví, pořád si na něco stěžuje, dělá dluhy a je líná jak veš. O ně se nikdy nestarala ani o Milánka, finančně ani jinak. Teď je má občas v bytě a dá jim najíst ale tím to nevytrhne Chtěl bys mít takovou matku? Může být ráda, e se sní děti vůbec baví.

Lalla (Po, 15. 7. 2019 - 16:07)

Nikdo není dokonalý rodič a nikdo nemá dokonalé děti. Ale my co jsme se rozhodli děti mít, se snažíme vychovat je dle svého nejlepšího svědomí. A vy. co jste se rozhodli děti nemít, také dobře, aspoň si nikdy nemusíte vyčítat, že jste je měli jen proto že "se to má"

Návštěvník (Po, 15. 7. 2019 - 15:07)

To i Sany tady nějak zlobil syn.Ale už nevim proč.Ani já děti nechci.Jedno teda mám ale stačí.

Sany11 (Po, 15. 7. 2019 - 15:07)

Ano, syn nas zlobil, ale jinym zpusobem. Kazdopadne respekt prede mnou ma a kdyby nahodou nemel, tak si nejsem vedoma, ze bych zavdala pricinu ( jiste ne takovou jako Miluna) k tomu, aby nemel. A nemysli si, ze jsme svedomi s manzelem nezpytovali. Jiste jsme nedelali vse spravne, to asi neumi zadny rodic, ale nas syn byl a je porad na prvnim miste v nasem zivote. A podle toho jedname.

Sany (Po, 15. 7. 2019 - 15:07)

Nekdo odhaluje bricho, nekdo "kozy". Je to naprosto stejne.
A Miluno, muzu ti odprisahnout, ze kdybych zila v takove rodine a prostredi jako tvoje deti, tak bych se k tobe chovala mozna jeste hur. Kazdou chvili jiny chlap, o tvem chovani ani nemluve, co si myslis, ze si tak asi ma o tobe tvuj syn myslet? Chovala ses nekdy delsi dobu tak, aby pred tebou mohl mit respekt? Aby se za tebe nestydel? Zapremyslej a bud uprimna hlavne sama k sobe. A to nevi asi zdaleka nic o tom, co zde bylo za ty roky napsano. Kluci jsou jini, nez holky, nemuzes ocekavat, ze bude jak ovecka. A vse se neda svalovat na nejake nemoci, ktere jednou mas , pak zase nemas, kluk to stejne v tomhle veku nepochopi.

Miluna (Po, 15. 7. 2019 - 15:07)

Až teď mi kluk řekl že ho bolí vyvrtanej zub proto se tak chová škaredě.Nevim proč to nemohl říct dřív.Fakt smutný.

Miluna (Po, 15. 7. 2019 - 15:07)

No to nejsem ráda že neni jako já!!!!!! Já bych byla šťastná kdyby byl jako já,akorát v tý škole sem ráda že mu to jde.Ale jinak bych potřebovala aby se v chování a mluvení choval jako já.Se sebou bych si popovídala líp než s nim.Co on dělá jen člověka opravuje,kroutí hlavou nademnou,říká mi že sem hovno a myslí si jak je vtipnej a takový kecy posraný!!!!!! Die kéž by to byla puberta a pak byl jinej.Andy už sem před chvílí ho seřvala už sem to nevydržela tak je zalezlej a nechce mi tam abych tam chodila.K babičce se taky chová někdy nic moc ale děda když by se už nasral tak zařve a z něj má respekt takže se chová asi nejblběji ke mě ale Zdeně taky umí odpovídat blbě,prostě nesmysli.Nejlíp kdy sem ho viděla ke komu se chovat bylo právě k Denisovi a nějak si i rozuměli spolu.U Denise si nedovolil takhle chovat.Sergeje zatim ignoruje.Anonyme to moje tričko nemělo ale výstřih.Mělo šněrování na zádech.Nenapadlo mi že by je to mohlo tak provokovat nebo to obdivovat.Jo kdyby to někdo udělal Sergejovi tak bych bouchla taky ale nerozthla bych mu to.A u doktora sem teď byla obléklá hodně obyčejně,kalhoty s nějakym natisklim vzorem a černý obyčejný tričko.Proč se ptáš? Jo Otíku občas můžem napsat tam.Si náhodou správnej a fandim ti v dalšim hubnutí a jak sem ti říkala už teď to neni nějak špatný.Já si představovala víc kg.Akorát bych si dřív myslela že chlápek jako ty je spíš na malý holky a ne na trochu čahounku:-)

Miluno (Po, 15. 7. 2019 - 16:07)

proč se ptám, co jsi měla na sobě? Děti jsou v pubertě k rodičům dost kritické a všímají si věcí, kterých si dřív nevšímaly. Syn se chce líbit děvčatům a když má za doprovod mámu, která vypadá a chová se spíš jako jeho vrstevnice, tak se bude stydět. V tomhle telecím věku je to normální, stud provází vzdor, odsekávání a klackovitost. No i toto období si dítě musí prožít a za nějaký čas odezní. Je něco, díky čemu by si tě mohl syn vážit?

Ota (Po, 15. 7. 2019 - 14:07)

A to já tě chápu dobře.Tohlo by jsi k tobě dovolovat neměl.Zbývá ti jedině doufat jestli je to pubertou a nebo jestli z toho vyroste.Ale tohle je důvod proč já bych děti nechtěl a nikdy chtít nebudu.Takže bychom si spolu rozuměli i v tomhle jak ti do toho neukecal už ani Denis.Se psanim víc na Lidech určitě souhlasim a jsem šťastnej a fakt ti strašně děkuju že jsi mě nezavrhla.

Andrea (Po, 15. 7. 2019 - 14:07)

Milu,je to puberťák,geny se nezapřou,otec je myslim cizinec,hele tak zařvi a řekni mu,že takhle tedy ne, chová se takhle i k babickam?

die (Po, 15. 7. 2019 - 14:07)

Miluno to bude asi ta puberta, budeš to muset vydržet.

Reklama

Přidat komentář