Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

Miluna (Po, 15. 7. 2019 - 15:07)

No to nejsem ráda že neni jako já!!!!!! Já bych byla šťastná kdyby byl jako já,akorát v tý škole sem ráda že mu to jde.Ale jinak bych potřebovala aby se v chování a mluvení choval jako já.Se sebou bych si popovídala líp než s nim.Co on dělá jen člověka opravuje,kroutí hlavou nademnou,říká mi že sem hovno a myslí si jak je vtipnej a takový kecy posraný!!!!!! Die kéž by to byla puberta a pak byl jinej.Andy už sem před chvílí ho seřvala už sem to nevydržela tak je zalezlej a nechce mi tam abych tam chodila.K babičce se taky chová někdy nic moc ale děda když by se už nasral tak zařve a z něj má respekt takže se chová asi nejblběji ke mě ale Zdeně taky umí odpovídat blbě,prostě nesmysli.Nejlíp kdy sem ho viděla ke komu se chovat bylo právě k Denisovi a nějak si i rozuměli spolu.U Denise si nedovolil takhle chovat.Sergeje zatim ignoruje.Anonyme to moje tričko nemělo ale výstřih.Mělo šněrování na zádech.Nenapadlo mi že by je to mohlo tak provokovat nebo to obdivovat.Jo kdyby to někdo udělal Sergejovi tak bych bouchla taky ale nerozthla bych mu to.A u doktora sem teď byla obléklá hodně obyčejně,kalhoty s nějakym natisklim vzorem a černý obyčejný tričko.Proč se ptáš? Jo Otíku občas můžem napsat tam.Si náhodou správnej a fandim ti v dalšim hubnutí a jak sem ti říkala už teď to neni nějak špatný.Já si představovala víc kg.Akorát bych si dřív myslela že chlápek jako ty je spíš na malý holky a ne na trochu čahounku:-)

Miluno (Po, 15. 7. 2019 - 16:07)

proč se ptám, co jsi měla na sobě? Děti jsou v pubertě k rodičům dost kritické a všímají si věcí, kterých si dřív nevšímaly. Syn se chce líbit děvčatům a když má za doprovod mámu, která vypadá a chová se spíš jako jeho vrstevnice, tak se bude stydět. V tomhle telecím věku je to normální, stud provází vzdor, odsekávání a klackovitost. No i toto období si dítě musí prožít a za nějaký čas odezní. Je něco, díky čemu by si tě mohl syn vážit?

Ota (Po, 15. 7. 2019 - 14:07)

A to já tě chápu dobře.Tohlo by jsi k tobě dovolovat neměl.Zbývá ti jedině doufat jestli je to pubertou a nebo jestli z toho vyroste.Ale tohle je důvod proč já bych děti nechtěl a nikdy chtít nebudu.Takže bychom si spolu rozuměli i v tomhle jak ti do toho neukecal už ani Denis.Se psanim víc na Lidech určitě souhlasim a jsem šťastnej a fakt ti strašně děkuju že jsi mě nezavrhla.

Andrea (Po, 15. 7. 2019 - 14:07)

Milu,je to puberťák,geny se nezapřou,otec je myslim cizinec,hele tak zařvi a řekni mu,že takhle tedy ne, chová se takhle i k babickam?

die (Po, 15. 7. 2019 - 14:07)

Miluno to bude asi ta puberta, budeš to muset vydržet.

Návštěvník (Po, 15. 7. 2019 - 14:07)

Kdo chce, ten může, praví-li nemohu, tedy nechce

Miluno (Po, 15. 7. 2019 - 12:07)

Co budeš dělat celý týden u Milánka? Máš už s dětmi nějaký program?

Miluna (Po, 15. 7. 2019 - 12:07)

Jo to program mam na výlety ve Štafanovo okolí.Zařazeno příroda i město i koupání,pouť.Každý den něco.Těšim se že se sourozenci uvidí všichni.Teď musim jít s dětma po doktorech i se sebou.Nechce se jim,už je budu muset popohnat ať se jdou připravit.

Návštěvník (Po, 15. 7. 2019 - 07:07)

Milu, ber ty povídky tak, že se někdo potřebuje vypsat, tak jako ty. A neber si to osobně. Přece nejsi Jituna. Ty články jinak nejsou špatné. Je to pohled člověka na stav situace a proto mu to neberme. Každý máme svůj pohled, své názory. No, ale z druhé strany tě to zase přinutí se nad něčím zamyslet. Ale jen na chvíli, protože to tvé zamyšlení, či snaha něco změnit, trvá vždy jen chvíli.

Miluna (Po, 15. 7. 2019 - 10:07)

Jituna nejsem ale co ty narážky na mojí vystudovanou základní školu že sem usoudila že ukrajinec je zkoro jako rus a tak:-( mě to spíš přijde smutný že někomu sem takhle pro prdel.A nejhorší je že nikdy nezjistim kdo to píše a co pak ten člověk píše jindy a tak.Doufam že ze mě nemá opravdu prdel někdo kdo je z nějaký redakce??? Já za to nemůžu že sem taková a ještě nedávno sem si myslela že když mam Denise tak je ze mě někdo.Teď když ho nemam tak se zas uklidňuju tim že Sergejovo kamarádi mi považujou za něco víc,dostala sem hodně komplimentů a ten Otík k tomu jak vidim co pro něj znamenam,tak si říkam že to asi neni semnou tak špatný.Tak bych nerada aby se mi někdo vysmíval.A ty druhej anonyme když o stan Sergej sám nestojí tak proč by se mi měl vztah rozpadnout? Lepší výlet na jeden den a pak domu.A v srpnu budu i s dětma na týden u Milánka.

Taky (Po, 15. 7. 2019 - 11:07)

si myslím, že vůbec nechápeš co to je vztah a jak rychle se do něj vloudí nuda. Obzvlášť u lidí jako ty, kteří nemilují, jen kalkulují. Potřebovala bys, aby jste se s Segejem sblížili, zažili něco jiného, bavili se, překonávali překážky třeba při tom stanování. To samé tvé děti? Proč si myslíš, že z tebe má každý i oni jen legraci?

Miluna (Po, 15. 7. 2019 - 12:07)

Já si ani neumim představit co bysme tam dělali.Jen bysme na sebe koukali,odháněli hmyz a chvíli se prošli a večer něco třeba upekli ale co dál? Něco jinýho beru když se vydá někam parta a je sranda,hraje se na kytaru třeba a ještě kdyby děti měli kamarády.Ale takhle jen my sami s dětma,ještě když samotnej neprojevil zájem tak nevim co by z toho bylo.Já budu ráda jestli ho to přešlo a bude nějaká akce s jeho kamarádama.A nevim proč bych ho neměla milovat a jen kalkulovat? Mě na něm záleží jako na člověku.Jen mi teď mrzelo jak vyjel a kvuli že mi chlapi obdivovali ten model a postavu a strčil mi číslo jeho známej tak to nezvlád a doma mi za to ve vzteku chytil až mi to rozthal.Bylo to takový na zádech hezky střižený a končilo nad břichem a břicho holí.A oni mi ty kamarádi chytali kolem pasu tam kde sem to měla holí a on to nerozdejchal.Jen nechápu že kamarádi obdivujou jako Otík mojí štíhlost ale zrovna on mi nic neříká.Snad by mi nechtěl mít naopak plnější jako sem byla po Renečkovi,to sem nesnášela.Já byla vždy štíhlá a po Renečkovi se to na necelej rok změnilo.A srandovní bylo jak pro Jirku sem s těmi kg na víc byla štíhlá:-) ten má jiný měření když byl zvyklej na sto kilovou ex.

a (Po, 15. 7. 2019 - 14:07)

teď si to Miluno obrať : co bys dělala, kdyby nějaká štíhlá ženská s odhaleným pupíkem šahala Sergejovi na zadek a obdivovala jej? Jak by ses cítila? Nebylo by to náááhodou podobně ( ne-li horší ) jako u Sergeje? Tipuju, že by dotyčná ani nestihla strčit mu do kapsy telefonní číslo. Tak jak je to? Ty se můžeš opájet pozorností od druhých, když provokuješ oblečením, ale ostatní ženštiny by měly chodit v dlouhých hábitech jako na dálném východu?

Návštěvník (Po, 15. 7. 2019 - 13:07)

No ty woe, dospělá matka neví co dělat s dětma na dovolené pod stanem. Marné boj

Miluna (Po, 15. 7. 2019 - 14:07)

A víš co nejradši bych si nechala jen Zdenu a kluka poslala za tátou.Co dneska předvádí a dovoluje si je síla!!! Mam ho plný zuby!!!! I po tý cestě venku se choval nemožně.

a (Po, 15. 7. 2019 - 14:07)

čemu se divíš?

Miluna (Po, 15. 7. 2019 - 14:07)

No to se teda divim!!!!!! Já s nim mluvim slušně a jen posloucham že sem největší blázen kterýho zná.Ale vysvětlit proč co mu tak přijde to nedovede.Odpovídá rád na otázky uplný nesmysli.A do ksichtu mi hodil ručník ať mu to tam prý neválim a zavřel prudce dveře,z ničeho nic takový chování.Chování zmetka tohle!!!!! U doktora taky,v čekárně sedí a kouká jak puk.Nabízela sem mu pití a ještě mi začne nadávat ať na něj nemluvim před nějakou holkou!!!!! Tohle fakt neni normální.Ale tady mi asi nikdo nepochopí.Zdena tohle nedělá.Ona je teda tichá holka a vječně zamyšlená a učí se ale odpovídá mi slušně.Bohužel klukovo táta je rejpal kterej často říká dvojsmysli a rád urážel tak se bojim že se to přeneslo na něj.Mě ani neni kluk podobnej,hodně vidim v něm jeho.Bohužel:-( hrozný:-((

Miluno (Po, 15. 7. 2019 - 14:07)

co jsi měla na sobě, když jste byli s dětmi u doktora?

a (Po, 15. 7. 2019 - 14:07)

Buď ráda, že syn není jako ty. Nemá si tě za co vážit, nevychovávala jsi ho, nejsi mu vzorem. naštěstí. Vidí jak žiješ a nezavrhl tě, co chceš víc

Miluna (Ne, 14. 7. 2019 - 23:07)

Co to tu je zase za blbosti????? Proč si ze mě někdo děláte prdel????? Já píšu kamarádkám a ne abych někoho bavila a měl ze mě srandu!!!!!! A 22:15 máš pravdu,přesně tak to je.Vlastně je to možná už i vážnější stav toho PMS,já si roky myslela co to mam za nemoc a ono je to tohle svinstvo.A jak píšou že se to léčí i antikoncepcí a antidep.tak je tam upozornění že nějakejm lidem se to může ještě naopak zhoršit-muj případ.Tohle se léčit nedá,ještě teda ty bylinky akorát a nebo doporučujou B6,tak to zkusim.Jo dva týdny teď klid,tak bych teď mohla do práce na dva týdny než se pak ze mě stane tamto.Prostě sem chytla sráč kterej mi kurví a omezuje život.A Otíku můžem si psát už jen na lidech jestli nevadí?

Reklama

Přidat komentář