Reklama

Představuji si, že jsem malý chlapec a že si na mne celou váhou stoupla dospělá žena

Kolemjdoucí (Ne, 26. 5. 2019 - 19:05)

Neboj se, plně ti vyhovím. Nebudu měnit svůj nick jenom proto, abych s tebou mohl pokračovat v další konverzaci. Už o tobě vím víc než potřebuju :p

tu (Po, 5. 11. 2018 - 15:11)

Myslíte, že dítě 6 až 8 leté si dokáže představit, jak je pro to dítě těžký dospělý člověk, když si na to dítě stoupne?

Koren (Ne, 26. 5. 2019 - 01:05)

Před tím si to jistě představit nedokáže,ale po tom stoupnutí už ano,taková je realita.Já osobně trampling zkušený nemám,za to znám jaké to je,když mi dospělá žena poněkud kypřejších tvarů(ale žádná tlust'oška)seděla na hrudníku.Po asi deseti minutách jsem toho měl už dost a špatně se mi dýchalo.Bylo to z samozřejmě z legrace,ale já sám jsem nebyl schopen ji sesadit,až když sama vstala.Jsem si jistý,že malý chlapec by to neustál už vůbec.

Peťula (Ne, 26. 5. 2019 - 08:05)

Taky se zapojím do diskuse. Jsem malinko ujetá na tyto věci. Je mi 17 a mám o čtyři roky mladšího brášku. Nestoupám na něj, ale ráda si s ním pohraju jiným způsobem. Sevřu jej tělem a to tak, že hlavu má stisknutou mezi mýma prsama a rozkrokem a pomalu se svírám čím dál víc, tedy tak, až se mu těžko dýchá. Nebo zase leží na zádech a já se mu usadím na prsou, avšak co nejblíže mým rozkrokem u jeho hlavy. Tak, aby cítil vůni mé kundičky. Možností je tady nepřeberně. Na sobě mám však vždy kraťasy. Nikdy nejsem jen v kalhotkách. A také vždy to skončí jen tady tímto. Vím, že brášku to vzrušuje a já jsem na tom stejně.

Koren (Ne, 26. 5. 2019 - 08:05)

Možná se budeš divit,ale relativně hodně lidí tohleto vzrušuje a nebo láká,je to zkrátka hravá ženská dominance.Tedy nevím,jakou máš přesně postavu,ale asi vážíš více než bráška,takže ho celkem pohodlně můžeš takhle ovládat.Když vezmeme v potaz,že dost žen vlastní větší a nebo i celkem velký zadek,široké boky,masivnější stehna,tak když se usadí byt' i dospělému muži na hrudníku,věř tomu,že má co dělat.Několikrát jsem to zkoušel,ale vždy jsem se neúspěšně zkoušel osvobodit.Samozřejmě že jim to bylo k smíchu,ale s tou váhou prostě nic neuděláš.Nejsem tedy žádný silák,ale i tak je to velice obtížné až nemožné se z toho dostat.Ty už jsi skoro dospělá,takže jsi myslím,že i drobnější muž by měl co dělat s tvou váhou na hrudníku,když se na něj usadíš.

Peťula (Ne, 26. 5. 2019 - 09:05)

Bráška, 13 let, to jsou takový drobňáčci. I když péra už mají velký. Já jsem vyšší postavy, ale útlejší. Ráda bych měla větší zadek, ale asi s tím už nic nenadělám. Ale i tak, při našich hrátkách si musím dávat pozor. Neustále sleduji jak dýchá, aby mu nechyběl kyslík, abych ho moc nezalehla. Odměnou je to vzrušení.

Koren (Ne, 26. 5. 2019 - 10:05)

Je to fakt,s tím už nic moc nenaděláš,jedině přibrat.Ale pokud jsi takový ten štíhlejší typ,tak i po přibrání to kdoví jaký efekt prostě mít nebude.Tak jasně,je třeba dávat pozor jak dýchá,ale pokud se vám to oběma líbí,tak není co řešit.Já taky nejsem nějak malý,ale celkem útlý ano,takže když mě zasedne žena byt' i o něco menší,ale s širokými boky,tak mě může držet takhle teoreticky neomezeně dlouho.Záleží kde mi sedí,pokud na hrudníku,tak to pak pochopitelně vydržím kratší dobu.

Peťula (Ne, 26. 5. 2019 - 12:05)

Samozřejmě boky ženy v tom hrají svou velkou roli. Když na něm sedím, tak nemá žádnou naději úniku. Škube sebou, ale z mého sevření se nedostane. A navíc je trochu přidušen. Hrátky dokončuji tak, že si jej přehodím přes stehno hlavou dolů. Ponechám jej tak půl minuty a poté ho, prakticky bezvládného, položím na zem. To jsem se naučila z videí.

Koren (Ne, 26. 5. 2019 - 14:05)

Peťule,pokud si chceš o tom někdy napsat více,tak mi klidně napiš na moji emailovou adresu,[email protected]

Peťula (Ne, 26. 5. 2019 - 16:05)

Zatím ne. Mám toho hodně ve škole a ještě na nějaké dopisování nejsem připravena.

Koren (Ne, 26. 5. 2019 - 17:05)

Ok,chápu,ale každopádně ti fandím.

Peťula (Ne, 14. 7. 2019 - 15:07)

Dost dlouhou dobu jsem byla pryč a skoro po dvou měsících si zase podám svýho brášku. Už se těším jak si na něj sednu, jak ho zalehnu a nedám mu možnost aby se pohnul. Dnes přijel z tábora a jak bude chvilka, či spíše více času, tak mu dám pořádně do těla.

Koren (Ne, 14. 7. 2019 - 22:07)

Máš recht,užij si to.Myslím,že je to i hezké,pokud se to líbí vám oběma.

Peťula (Po, 15. 7. 2019 - 07:07)

Jo, je to suprový pro nás pro oba. Takže dneska, možná už teď dopoledne si to užijem.

Širas (Po, 15. 7. 2019 - 08:07)

Peťulo a odhadneš vždycky, kdy máš povolit sevření svýho bráchy? Myslím že stačí jen málo a mohl by se začít opravdu dusit. Jinak věřím že tě to vzrušuje ale měla bys být opatrná.

Peťula (Po, 15. 7. 2019 - 09:07)

Prosím tě, už to tak dělám více než rok. To je tak naučený, že postupuju pořád víceméně stejně, znám bráchovy reakce a navíc ho pořád sleduju. Každou chvilinku se na něj dívám a poznala bych, kdyby se dělo něco, co nemá být. Navíc jsme domluveni pro případ nouze. Kdyby se brácha nějak necítil, tak zvolá či řekne "ne" nebo "dost". Myslím, že to máme pojištěný úplně.

Peťula (Ne, 26. 5. 2019 - 17:05)

Dík.

Koren (Ne, 26. 5. 2019 - 13:05)

Hezky to děláš.Já jsem podobné videa taky sledoval,a usoudil jsem,že pro ženu je to dost dobrý způsob,jak znehybnit soupeře.Samozřejmě by u toho měla být správná technika,ale pokud už je soupeř na zemi,tak žena mu obvykle obkročmo sedne na hrudník se svými koleny na jeho bicepsech,a nebo mu přitom drží svýma rukama zápěstí u země za jeho hlavou.No prostě těch variant je více.Pokud sedí dostatečně vysoko a ještě nakloněná dopředu,tak muž má pramalou šanci ji sesadit.Jak už jsi zmínila,kypřejší bokaté ženy jsou v tomto ve výhodě,ale ženy obecně mívají širší dolní polovinu těla,takže lépe drží stabilitu.

Peťula (Ne, 26. 5. 2019 - 16:05)

Nejvíc mě rajcuje, jak ho ovládám, jak ho dokážu znehybnit. Kroutí sebou jak had, ale to tak všechno, co může dělat. Dokonce mám tu moc, regulovat jeho dech. Jen jak já chcu, tak on bude dýchat. Já rozhoduju o tom, kolik kyslíku mu přidělím. Čím ho má méně, tak tím mě to víc těší. A rozhoduju též, co bude dýchat. Jeho nos je velmi často jen kousíček od mého rozkroku. Vím, že jsem hodně ujetá, ale je to pro nás pro oba taková krásná hra.

Koren (Ne, 26. 5. 2019 - 13:05)

Hezky to děláš.Já jsem podobné videa taky sledoval,a usoudil jsem,že pro ženu je to dost dobrý způsob,jak znehybnit soupeře.Samozřejmě by u toho měla být správná technika,ale pokud už je soupeř na zemi,tak žena mu obvykle obkročmo sedne na hrudník se svými koleny na jeho bicepsech,a nebo mu přitom drží svýma rukama zápěstí u země za jeho hlavou.No prostě těch variant je více.Pokud sedí dostatečně vysoko a ještě nakloněná dopředu,tak muž má pramalou šanci ji sesadit.Jak už jsi zmínila,kypřejší bokaté ženy jsou v tomto ve výhodě,ale ženy obecně mívají širší dolní polovinu těla,takže lépe drží stabilitu.

Reklama

Přidat komentář