Reklama

MILENKA NEBO RADĚJI MANŽELKA??

Návštěvník (Ne, 27. 10. 2019 - 14:10)

Jj, vdané ženské plivají na milenky, ale že je podrazil ten, kdo jim slíbil věrnost, to už vidět nechtějí. Svobodná by neměla jít do ženáče, to je bez debat, ale ženatý je ten co svou ženu podvedl.

Martina (So, 26. 10. 2019 - 16:10)

Ano a někde to pak tom rodinném rozpočtu chybí.

M. (So, 26. 10. 2019 - 16:10)

Tak jestli na to manželka přijde, tak by si ho měla podat, ne?

26.10. (So, 26. 10. 2019 - 17:10)

Těch možností je několik.Jedna z variant,on se totiž vrátí.

Návštěvník (So, 26. 10. 2019 - 18:10)

Co vrátí?Peníze za dárky do rozpočtu?Nebuď bláhová.

takže (So, 26. 10. 2019 - 16:10)

mluvíš o vychcaných krávách

M. (So, 26. 10. 2019 - 16:10)

Je to možné, že to tak vidíš. Ale když zblblý ženáč dárečky dává, byly by hloupé, kdyby nebraly.

je jedno kdo a… (So, 26. 10. 2019 - 11:10)

pozastavím se nad tím "nebo". Proč nebo? Proč ne jen manželka? Proč ne pouze milenka? Víte, muži, a to je jedno jak dlouho ženatí, kolikrát, či kolikrát tátou, to mají v kalhotách jinak? Záměrně nezmiňuji jejich mozkovnu. Neboť v případě momentálního dvojženství ji vůbec nepoužívají. Pokud mají současně obě, ubližují manželce i milence. Každá z nich ho chce mít pro sebe. Jen pro sebe. Je to přirozené. Ale, je-li ženatý, tak je "můj", třeba "jen papírově", pro manželku. Se vším všudy. Pardon, možná ne se sexem. Možná! Většinou sexuje s oběma, když na to on má. Být milenkou ženatého není žádné terno. Být manželkou nevěrníka také ne. Tak, milé dámy. Je ten muž vůbec nějaké terno? Dost často on manželství neopouští. Chce mít doma svoje jisté. A má někde jistou i milenku? S ní tráví méně času. Co ona a s kým dělá, když on s ní není? Ovšem, opustí-li? Rozvede se 1. manželka ho vykopne. 2. Milenka tak moc naléhá až on podlehne, i když vlastně neví, ale milenka ano, chce ho jen pro sebe, se rozvede a pojme ji možná i za manželku. 3. Jeho vzplanutí k milence je natolik silné, že on sám požádá o rozvod a má jen milenku pak už třeba za manželku. To vše ale v případě, že ona, ta milenka je volná, není vdaná. Pro milenku, pak už jedinou ženu v jeho životě, by mělo být varováním - co udělal manželce kdysi může, a mnozí to tak udělají, udělat i mně. Tak nechte být. Nechte holky ležet to "terno". Užijte si, ale vy, protože vždy máte SNAD nějaký rozum, vemte ho do hrsti. A navíc? Co sám nechceš, nečiň jinému! Jedině, že jste bezohledné, sebestředné mrchy, kterým jeho rodina je u prdele a klidně půjdete i přes mrtvoly. Je z vás nějaká taková? Možná ano. Jenže, jak se říká, a nejen říká, je to pravda pravdoucí KARMA ZDARMA. Pro, pak už vás oba.

M. (So, 26. 10. 2019 - 14:10)

Zase jen kecy. Znám fůru žen, co mají za milence ženáče, ale jediný co chtějí je sex a nějaký ten dárek. Nechtějí ho se vším všudy. Trencle ať mu pere manželka.

Náhody (St, 11. 9. 2019 - 20:09)

Náhodou jsme se dnes dívali s manželem na Nebezpečné vztahy. Náhoda, ale super trefná. Nekomentovali jsme to ani jeden i když já už po chvilce, a bylo mi jasné jak to skončí, a to je ten můj dobrý šestý smysl, ano. Měla jsem při sledování pořadu nabito, ale z úst jsem to nepustila. Když pořad skončil, řek můj manžel "to je naivní idiot jako jsem byl já. Jenže já jsem, a teď řekl moje jmého a hezky, neměl chuť být jen milencem až do smrti. Byla jsi rozumná, že jsi nepodala žádost o rozvod a ani bych se ti, po tom všem, nedivil."

Tak , no vidíte. Ono jen smetánku by milenky chtěly ano! Ale prát mu ponožky a uprděné trencle, vařit mu každý den? To ne. To ať mu dělá ta slepice manželka. Klidně si myslete, že jsem já ta slepice, je mi to jedno. Ale snáším zlatá vejce. I milování s ním je časté a příjemné pro oba. Ano časté a příjemné pro oba. Bez jeho dívání se na hodinky, protože jsme oba doma. A , ať se bývalá milenka třeba posere, šťastni.

kurňa šopa (Pá, 6. 9. 2019 - 19:09)

Ta tvoje milenka je mazaná. Prostě neměla kde bydlet, tak proč ne trojka? Hlavně ty dvě krávy pořádně ošukej nebo si i ony snad stačí i v posteli.. Otočím to. Co kdyby si tvoje manželka nasadila domů milence ještě k tobě? Situace stejná - také tři.

YYV (So, 7. 9. 2019 - 18:09)

Jo má byt a teď ho pronajímá a v posteli jsem z obou stran zahříván. Tak jasně že obě a když se mi nechce, tak si fakt vystačí sami. Rozhodně jsem tohle o manželce netušil a jak na to přistoupila nechápu, ale aspoň si to zatím užívám. Ženská s ženskou, pokud nejsou blbky je normální, mají k tomu sklony si spolu užívat a nic proti tomu nemám a manželce to přeji. A podle toho, co mě říkala to doporučuji každé si to aspoň zkusit. Chlapa bych nedal, to je totiž jiné a s ním bych to nedělal, na chlapy nejsem. Ale dvě ženské, je nádhera a jen nějaký blázen řekne že ne, jen je někdy fuška dát obě po šichtě v práci.

YYV (Pá, 6. 9. 2019 - 14:09)

Obě jsou potřeba, o tom žádná. Největší šok jsem zažil, když se potkaly a provalilo se to. Stalo se to v jednom obchodě, když jsem tam postával a manželka nakupovala. Milenka šla kolem a zahlédla mě a hurá ke mě a pusy i když jsem se jí v tom snažil zabránit. Manželka to samozřejmě uviděla a bylo to venku. Milenka na tu moji hned spustila, jak je ráda, že ji poznává a že ji pomůže s nákupem a už si ani nepamatuji, co ji všechno říkala. Manželka se nezmohla na odpor a milenka ji zatáhla na kafe a tak tu moji manželku nějak ukecala, že jsou dodnes velké kamarádky. Milenka už bydlí s námi a zatím v pohodě. Ty dvě, jezdí na dámské výlety, které by mě nebavili a mám klid od takových akcí, které jsem dřív musel celý otrávený absolvovat. No, snad se nezačnou hádat a idylka neskončí.

situace (Pá, 6. 9. 2019 - 09:09)

podivná. Tři lidé. Jeden muž, dvě ženy. Jedna - jeho manželka, druhá jeho milenka, která, rozvedená, žije už bez manžela, našel si jinou. Našel si jinou - usoudil, že mu bude lépe s jinou osobou než s manželkou. Usoudil, protože se s manželkou už dál žít v pohodě nedalo. Naprostá poučovatelka.
Rozvedená ženská, navíc už ne nejmladší, ale také ne ještě důchodkyně, nemá moc šancí, snad skoro vůbec žádnou - splašit chlapa ve svém pracovišti . Tak ho sbalí, ano ona sbalí jeho, řekněme ženatého a dosud spokojeného tátu od rodiny, bez debat a vytáčení, jinde. Kde je to běžné na jednu nebo pár nocí. A proč by to nemělo pokračovat? Ona nevsází a neobětuje, neriskuje nic, jen se baví, ano baví, a utahuje smyčku. Smyčku jen pro něj. Nechce si ho nastálo nakvartýrovat k sobě. To by totiž naprosto změnilo její pohodlný a sobecký sólo život, neboť děti má vylétlé z hnízda. Do hry se dostává jeho manželka. Muž , opojen ne mladým , ale jiným ,sexuálně zkušeným, tělem se dostává do úzkých. Opustit manželku, kde byl dosud spokojen, avšak podle milenky ne (ona může vědět naprostý fekus a tvrdit- jako např. B.o své křišťálové čistotě - může jít k Soukopovi do jeho TV, to je jedno do jakého pořadu - všude sračky). Milenec se milence podřizuje v termínech , ne dnů, ale čistých pobytových hodin s ní, u ní. Leze mu to peněz. Aby ne! A podstatě přijde na to, že tohle vlastně vůbec nechtěl, neměl to v úmyslu, stydí se za to, ukončil by to, frekvence pošukáníček klesá. Klesá, protože on se vymlouvá, on už nenaskakuje hned. Nu, a jednou je u ní naposledy . Netuší že je to naposledy. Ale je. Trochu hádka, vyčítání, žárlivost, proč by tohle milenka snášela. Ona má přece navíc. Ona PANÍ NĚKDO! Myslí si. Ať si to myslí. Myslet si o sobě? Myslet o někom? Poslední a konečné gesto udělá milenec. Ano on dosud ženatý, díky manželce, která nezpanikařila, proč by se také super chlapa zbavovala. Návrh na rozvod by totiž musela dát ona. On by to nikdy neudělal ani na přání milenky. manželka neustoupila a není blbka. S tím totiž milenka počítala, že manželka je blbka. Přišla na to že ne. Naopak manžela přišla na to, že milenka, teď už bývalá, je naprostá husa.
Závěr? Mnohem snadnější a rychlejší, s minimem rizik je vyměnit milence za jiného a třeba dalšího a dalšího, až na věky ámen , než vyměnit manžela - manželku.

člověk by si myslel (St, 31. 7. 2019 - 20:07)

že madam, která se velmi ráda povyšuje, i když zůstala, vzhledem k tomu co celý život dělá. myslím tím povolání (ačkoliv soukr. její život s tím nekoresponduje, opravdu ne, ani za máj), bude myslet a jednat alespoň trochu racionálně, tak nějak žensky normálně a nezůstane jen u pomluv a toho co slyší jen zprostředkovaně a tím pádem účelově, nebude mít v hlavě piliny ze smrku nebo a to je jedno z jaké dřeviny. . Stačí párkrát kliknout PC, když vím trochu - pravdy (a přece jen se nejmenují všechny ženy Anduly... třeba Novákové) a rozsvítí se jí, aniž by otočila vypínačem . A zjistí, že koho považovala za naprostého blbečka, bezbranného, vystrašeného, byl a je jinde a nehraje si na to, jako ona - že umí, ale opravdu umí. Oblast obcování to není - neb to umí každá kráva. I stará.

(Čt, 8. 8. 2019 - 19:08)

Prispevek dlouhy jak stonozka, ale o vem vlastne?

Honza (Ne, 14. 7. 2019 - 22:07)

Jasně že milenka. Tedy raději milenka, no a když není milenka po ruce, tak manželka. Někam ho přece strčit musím ne?

Uf. (Pá, 9. 8. 2019 - 22:08)

Tedy to je hnusný!

Návštěvník (Pá, 5. 7. 2019 - 17:07)

MILENKAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!

no jasně (Po, 1. 7. 2019 - 19:07)

když vidíš, že ten chlap když má něco - cokoliv řešit, tak se osype hned změní svoje chování, prostě nechce nic řešit, ani provozní banální věci, tak co? Tak ať si ho ta jeho nechá a víš co ona snad, a já už to dneska vím, musí mít tu svatozář. Fakt jsem věřila jemu, že ona , jen řve, všechno sama řeší. Však vím proč. Já bych to nevydržela, takže sbohem a šáteček, jdi do hajzlu. Ono hodný a hodný je sakra rozdíl. Evina

Reklama

Přidat komentář