Reklama

Trestání kluků

Příznivec tres… (Ne, 14. 7. 2019 - 18:07)

Myslíš, zlechtat ho bosýho na chodidlech do počůrání....Jako předehru před výpraskem. A dál mučit jak? Pokračovat v mučení bosých nohou a trochu přitvrdit? Třeba mu pálit chodidla zapalovačem?

Janina (Ne, 14. 7. 2019 - 19:07)

Zapalovačem vůbec ne! Zbláznil ses? Není nad lechtání prsty. Po zlechtání chodidel, prstů a hlavně mezi nimi a nárty je nutno pokračovat o něco výš. A nejcitlivější jsou u těchto malých spratků kolena. Kolínka a nad nimi přední stehna. To je největší mučení jaké může být. Pěkně všemi pěti prsty stiskat jejich kolena ale hlavně stehna. Jsou to pro ně hrozná muka a proto také musí být pevně spoutáni. Ale nedat se obměkčit jejich křikem, a pořád prsty stiskat jejich přední stehna.

Ondřej (Ne, 14. 7. 2019 - 10:07)

Když myslíš, mě tohle netrápí, co si tady kdo myslí, já jen vychovávám...

Janina (Ne, 14. 7. 2019 - 14:07)

Správně! Takový grázlíci potřebují dostat pořádně do těla. Nejlíp, svázat je, ale tak, aby se nemohli vůbec pohnout. Úplně je znehybnit! Ruce za zády spoutat v zápěstí a ještě je přivázat kolem těla. S nohama to samé. Palečky přivázat k sobě, stáhnout kotníky, pod a nad kolínkama. A je znehybněn ten malý spratek.

Kryštof Kuba (Pá, 10. 7. 2020 - 19:07)

Omlouvám se madam ale nejste trochu sadista? Vy chcete aby byli jako dozorci z gulagů nebo koncentráků.

Ondřej (So, 13. 7. 2019 - 22:07)

To asi ne. To může být ob několikátou generaci. V minulém století a dříve se na trestání dětí nehledělo tak úzkoprse jako dnes. No a pokud někdo děti i týral, tak to stejně moc nevyplavalo na povrch. Děti se bály o svém utrpení mluvit a učitelky ve škole při tělocviku dělaly, že žádné modřiny nevidí, proč by si přidělávaly problémy? Takže nikdo vlastně nevěděl, že určitý vážený občan rád týrá děti. Mohl to být děda ,praděda, kdoví...

Návštěvník (Ne, 14. 7. 2019 - 08:07)

Takže je velká naděje, že tvojí vnuci to zdědí taky po tobě. To týrání kluků.

Ondřej (So, 13. 7. 2019 - 21:07)

To bych taky rád věděl, kde se to v něm bere. Možná to má vrozené a teď už se to projevuje.

Otázka (So, 13. 7. 2019 - 21:07)

Že by to zdědil třeba po své matce?

Ondřej (So, 13. 7. 2019 - 20:07)

Jsme teď u kamaráda na chatě. On s Péťou a já s Matějem, Štěpánem a Tomášem. A dneska kluci řádili, tak se zase trestalo. Dostali Petr a Matěj. Kamarád tam má na dvoře velkou kůlnu, v ní je i dřevěná lavice a tam se trestání odbývalo. Samozřejmě se Matěj domluvil s Petrem a oba menší kluky odpoledne trápili a mučili a zase u toho byli sprostí, nestydové malí… Jsme tam už dva dny, zatím byli kluci hodní. Tak jsem odpoledne šel s kamarádem na pivo a řekli jsme klukům, že budou vzorní, nebo běda jim! Ale když jsme se vrátili, tak jsme zjistili, že kluci vzorní nejsou… Štěpán ležel na zemi, vysvlečený z trička, bosý, měl svázané ruce a nohy, v puse měl jednu svojí vysvlečenou ponožku jako roubík. Matěj ho lechtal na holé kůži a drbal mu na žaludu holého pindíka, vytaženého z kalhot. To samé prováděl Petr s Tomášem, taky ho lechtal a drbal mu pindíka,i Tomík byl svlečený z mikiny a bos, taky byl svázaný. Akorát neměl roubík a tak řval na celé kolo, Štěpán jenom huhlal. Tak jsme těm větším grázlíkům vrazili pár facek, museli spoutané kluky rozvázat. Štěpán se při mučení počůral, takže to museli po něm utřít. Malí kluci se oblékli, lehli si na postel a tam se zabořenou hlavou vzlykali. Oba trapiči museli vyjít před chatu. Tam se oba museli zout, boty i ponožky dolů. A šli jsme s nimi do kůlny. Oba kluci se tam museli svléknout úplně donaha. Pak si Petr musel lehnout na dřevěnou lavici, která stojí u stěny. A dostal řemenem na holou. Řval a bulil, tekly mu velké slzy. Pak šel na řadu Matěj. I on dostal pořádně na holou a navíc byl bit i na chodidla, za ten nápad, mučit sprostě malé kluky. Nechali jsme kluky vybrečet, pak se oblékli a šli jsme zpátky do chaty, Matěj našlapoval jako na jehlách. U chaty jsem klukům řekl, že se můžou obout, Petr se tedy obul, ale Matěj řekl, že radši zůstane bos, zbitá chodidla ho pálila…Došli jsme do pokoje, kde jsou chlapci ubytováni a řekli jsme, že běda tomu, kdo ještě něco vyvede! Zatím leží na svých postelích a hrají si s mobily, malí už se utišili, tak snad jim to všem vydrží.

Otázka (So, 13. 7. 2019 - 20:07)

Od koho asi tak ten Matěj má takové nápady, jako třeba sprostě mučit malé kluky?

Vašek (So, 13. 7. 2019 - 11:07)

Nakonec dostal výprask a ještě přišel na týden o telefon a pc. Manželka trvala na tom, že musí dostat na holou. Asi nemá cenu to sem vice rozepisovat..

Ondřej (So, 13. 7. 2019 - 19:07)

Klidně to rozepiš, rádi se dovíme, jak to proběhlo.

Vašek (So, 13. 7. 2019 - 08:07)

Horší bude až to zjistí manželka, ta nejde pro ránu daleko. Tvrdí, že je lepší dát na prdel, než hodinová domluva. Takže si myslím, že ho menší výprask v tomto případě nemine. Ikdyz si tim nejsem sám tak jistý, jak by jste řešily vy? Zaracha , sebrat mobil?

Vašek (So, 13. 7. 2019 - 08:07)

Dobrý den, nestačím se divit, jak někteří trestaji. Nicméně nás to nejspíše také nemine. Synator je poměrně drzi a ke všemu má teďka ještě u mě vroubek o kterém neví, že já vím. Včera po celém dní s kámoši přitáhl domů. Beze slov se umyl najedl bez od mlouvani a šel spát. Ráno sem šel venčit psa a v botníku jsem našel jeho holinky co měl včera na sobě zastrcene až úplně vzadu a zarovnane jiným botama. Tak jsem je vytáhl a samozřejmě pravá holina děravá a to tak, že budem muset koupit nové. Chlapec nebyl schopný to ani říct a to má dva měsíce nové holinky. Počkám až se vzbudí a budem si muset promluvit.

Ondřej (Út, 9. 7. 2019 - 21:07)

Něco mi říkalo, abych kluky přeci jenom ještě zkontroloval, než půjdou spát. A dva andílci se zase proměnili v ďáblíky… Štěpán a Tomáš se Matějovi mstili za práskané zadky a zase ho trestali a trápili. Matěj ležel na břiše, s vystrčeným, nahým zadkem, kalhoty a slipy měl stažené pod zadek a vyhrnuli mu tričko, byl bos, ponožky ležely na zemi. Štěpán mu seděl na nohách, Tomáš na zádech a strkali mu do zadku tužku, naštěstí tím kulatým koncem, ale dost hluboko a zase jí povytahovali… (Pak se mi přiznali, že nejdřív mu jenom sundali ponožky a špičatou tuhou ho píchali do bosých chodidel, ale pak se jim to jako pomsta zdálo málo, tak mu stáhli kalhoty a slipy a mučili mu nahý zadek).…Matěj sebou házel a tlumeně naříkal, bál se křičet. Otevřel jsem hodně potichu, proto jsem je přistihl. A už létaly facky…Prohlédl jsem rychle Matěje, naštěstí ho neporanili. Zfackovaným darebákům hořely tváře, řekl jsem jim, vemte si přikrývky a ponožky dolů! A sejdeme se v předsíni. Došel jsem si pro baterku a vařečku. Oba malí darebáci už čekali u dveří s přikrývkami v ruce, se sklopenou hlavou, byli bosí, jak jsem jim nařídil. No, nebudu to protahovat. Odvedl jsem je do sklepa. Tomáš si musel lehnout na břicho na starou válendu a nastavit nohy. Nařezal jsem mu pořádně na holý paty a chodidla. Řval jako pominutý a z očí mu stříkaly veliké slzy. Po výprasku měl chodidla celý červený. Pak by bit na bosý nohy Štěpán. I on brečel a hodně křičel. Ubrečeným klukům jsem pak nařídil lehnout na válendu, pořádně se přikrýt a spát! Rozsvítil jsem baterku a zhasnul jsem světlo, vzal jsem si stoličku a nade dveřmi jsem vyšrouboval žárovku. Nezbedné kluky jsem tam nechal potmě a zamkl je tam. Ale do rána je tam nenechám tak za hodinu pro ně zajdu a odvedu je domů, tohle je součást trestu, vystrašit je, že tam opravdu zůstanou do rána. Jsou přeci jenom ještě malí, i když velcí darebáci…

Ondřej (Út, 9. 7. 2019 - 19:07)

Kluci už jsou po večeři, tak jsem je šel zkontrolovat. Matěj a Štěpán leží oblečení na posteli, samozřejmě na břiše, každý kouká do svého mobilu, Tomáš leží na lehátku a taky kouká do mobilu, jsou klidní jako beránci a hodní jako andílci. Však taky mají pořádně zpráskané zadky. Přesto jsem je tedy varoval, že pokud někdo z nich ještě dnes provede nějakou lumpárnu, tak ho vezmu do sklepa, dostane tam na chodidla a bude tam muset přespat. Jen pokývali hlavami a dál si hrají na mobilech. Vypadá to, že dnes už jim to opravdu vydrží, už je asi nebudu ani kontrolovat. Řekl jsem jim v devět převlíct do pyžama a spát! Znovu pokývali hlavičkami a já jsem spokojeně odešel do obýváku. Konečně klidný večer a klidná noc!

Ondřej (Út, 9. 7. 2019 - 17:07)

Vykoupaný a oblečený Matěj už leží na posteli (na břiše, po včerejšku si tak ještě pár dní bude lehat) a hraje si s mobilem. Trochu jsem mu přál, že se mu kluci takhle pomstili, ale samozřejmě jsem je musel pořádně potrestat. Takže když uklidili, vzal jsem řemen a šli jsme do předsíně. Tam se oba museli zout, úplně do bosa - pantofle i ponožky musely dolů. Pak jsme vyšli na chodbu. Popohnal jsem vyzuté kluky ke schodům, vedoucím do sklepa. Ťapali bosí, po studených schodech, muselo je to pěkně studit do holých chodidel. Sklep mám hodně hluboko, proto jsem ho zvolil na větší tresty, tam můžou řvát na celé kolo. A taky to má na ně působivý účinek, už ta cesta po schodech, do tmavého, studeného sklepa, navíc jdou úplně bosky… V kóji jsem rozsvítil a zamknul dveře. Kluci se museli celí svléknout, za chvíli stáli oba nahatí, klepali se zimou a strachem, pindíky úplně zcvrklé. První šel na řadu Štěpán. Položil se na břicho na starou pohovku a výprask začal. Řemen pořádně pleskal o jeho nahou kůži a kluk řval na celé kolo. Tomáš z toho byl pěkně vystrašený a klepal se ještě víc. První výprask skončil, zbitý Štěpík namáhavě slezl, hladil si zadek a silně vzlykal. Tomík se musel položit a už dostával. Ječel ještě víc a taky kopal, tak jsem mu pohrozil, že dostane na chodidla, jestli nepřestane kopat nohama. Skončil i druhý výprask, brečící kluk si hladil zbitou holou a namáhavě se zvedal. Nechal jsem kluky trochu vybrečet a zklidnit, pak se oblékli a vrátili jsme se do bytu. Poslal jsem je umýt. Po večeři je ještě zkontroluji a pohrozím jim, že když nepřestanou vyvádět, tak půjdeme zase do sklepa, dostanou tam bosí na chodidla a budou spát ve sklepě.

Ondřej (Út, 9. 7. 2019 - 15:07)

Bohužel to s klukama není k vydržení. Dnes jsem přišel brzo domů, manželka tam kluky nechala samotné a šla po nákupech. Když jsem jí volal, tak tvrdila, že od rána byli vzorní. Já je však nachytal při další sprosté lumpárně. Tentokrát se to otočilo a moji synovci trápili Matěje. Byla to pomsta za Tomáše, ještě v noci se na Matěje domluvili. Takže za chvíli oba provinilce odvedu do sklepa, půjdou tam úplně bosí a tam se svlíknou a nahatí dostanou pořádný sekec. Ještě napíšu, co Matějovi provedli. Když jsem je přistihl, tak Matěj ležel úplně nahatý na zemi, byl samozřejmě i bos, lepicí páskou měl spoutané nohy u kotníků a pod koleny a ruce mu zkřížili a celá předloktí mu taky slepili. Měl taky zalepenou pusu. Pindík mu stál, se staženou kůžičkou. Přiznali, se že ho celého nahatého strašně zlechtali, až se počůral a pak mu drbali i pindíka. A tak museli Matěje rozvázat, poslal jsem ho umýt a ti dva museli utřít Matějovu moč, vyčistit koberec. Vyhodit rozstříhané pásky a všechno, co svlékli Matějovi - tričko, kalhoty, trenky ponožky taky uklidit. Prádlo do špíny a kalhoty a triko přes židli. Za chvíli jdeme trestat, ještě napíšu.

Ondřej (Po, 8. 7. 2019 - 19:07)

Včera večer jsem si ještě Matěje vzal stranou a znovu s ním probral tu choulostivou věc s jeho uspokojováním. Řekl jsem mu, že platí, co už jsem s ním probral, že si to musí nechat do hlubokého soukromí, děj se co děj a nikdo mu nic neřekne a ať si při tom představuje, co chce. Ale teď, když má v pokoji bratránky, tak ať ho to ani nenapadne, že by se chtěl uspokojovat, nebo jim to dokonce předvádět, případně to chtít po nich. Nebo že bude bit tak, že to z něj navždy vytluču. Doufám, že si má slova vzal k srdci, to lechtání Tomíka určitě vymyslel on, tak doufám, že ho při podobném blbnutí nenapadne chtít kluky lechtat na pindíku, to bych ho přerazil. Budu se tam muset večer ještě podívat, co tam dělají.

Reklama

Přidat komentář