Reklama

Kdy jste se naposledy pokakali

Penny (So, 13. 7. 2019 - 15:07)

Kdybych tady na tu diskuzi nenarazila, asi bych tomu ani nevěřila, vždycky jsem si připadala divná, že o něčem takovém vůbec přemýšlím. Povídku jsem si přečetla a máš můj obdiv, že jsi něco takového uskutečnila, já bych se z takové ostudy asi na místě složila. Už když jsem si nakakala do kalhot, tak kromě úlevy jsem se studem propadala. Od té doby na to ale pořád myslím, jenže se bojím, že další podobná akce už by se mohla třeba vymknout a že si pořád neuvědomuju, jaký by mohl být trapas, kdyby mě v tom někdo známý viděl. I když se snažím obhájit si sama před sebou, že vlastně o nic nejde, že pokadit se může každý a nějaký ten posměch bych snad přešla, rozum mě varuje, že tak jednoduché by to nebylo.

Nikola (So, 13. 7. 2019 - 18:07)

Penny, ostuda je určitě nepříjemná, ale dá se to přežít. Já sama se k podělávání dostala tak, že se mi to stalo nechtěně. Bylo mi 18, byli jsme s gymplem na exkurzi v nějakém muzeu. Cestou zpátky to na mě přišlo a dřív než jsme z profesorkou našly nějaké WC jsem to nedala. Ostuda jako hrom, ale už tehdy mě na tom něco zaujalo, taky jsem si připadala divná. Do maturity nebyla odvaha, to udělat znovu, tím spíš, že jsem ve škole ten rok byla za třídního posránka a furt mi to někdo připomínal, ale přežila jsem to. Když jsem pak studovala vejšku, tak jsem se jednou spontánně rozhodla, že to zkusím, když moje spolubydlící z koleje odjela domů a já byla na pokoji sama. Byl to fajn pocit, to mi bylo 21, když jsem to poprvé udělala úmyslně. Pro vysokoškolský diplom už jsem si tak šla jako holka, co se ráda občas posrává, ale nikdo by to asi do mě neřekl. Teď už mi táhne na třicítku a pořád se toho nějak nedokážu vzdát. Je pravda, že co jsem se současným přítelem, tak jsem tyto aktivity dost omezila, ale aspoň jednou do měsíce se musím pořádně zkadit. Takže opravdu není na místě, aby jsi byla špatná z těch myšlenek co máš v sobě. Určitě v tom nejsi sama. Je nás víc podobně postižených :-) A vzdělání a sociální původ v tom žádnou roli nehraje.

Penny (Ne, 14. 7. 2019 - 13:07)

Moje chyba, že jsem nedostala odvahu dříve, ostuda by s koncem školy pominula, jenže teď je to trochu jiné. I když si říkám, že bych to vždycky mohla svést na nehodu.

Nikola (Ne, 14. 7. 2019 - 19:07)

Tak k tomuhle sebrat odvahu to není jen tak. Pokud jsi myšlenky na to měla už předtím, tak bylo asi jen otázkou času kdy by jsi to zrealizovala. Já kdybych se nepokadila na tom gymplu, tak by mě patrně nikdy nenapadlo něco podobného zkoušet. Každopádně jsi odvážná. Já na to pustit to venku ůmyslně do kalhotek nikdy neměla i když jak to tu čtu, tak se k tomu možná brzo hecnu taky :-)

Penny (Čt, 18. 7. 2019 - 20:07)

Neřekla bych, že jsem odvážná, doteď nevím, jak jsem se k tomu odhodlala, ale když už to bylo v kalhotách, tak jsem se musela dostat nějak domů.

Kikina (So, 13. 7. 2019 - 16:07)

Tak díky za uznání. Po pravdě na tenhle úlet moc hrdá nejsem. V Košicích už jsem trochu ujela a můžu být ráda že jsem se neobjevila nikde na internetu. Ale co se stalo se zpátky už to vzít nemůžu tak proč se tím trápit. Jestli se bojíš ostudy tak to prostě proveď v klidu doma jak jsem ti radila. Ten argument že doma máš záchod a tak se k tomu nevyhecuješ je sice logický ale i to lze obejít. Mám pro tebe takový pěkný scénář. Vraž do sebe medicínu a pak zamkni záchod a klíč od něj odnes mimo dosah bytu třeba ho hoď do schránky nebo tak něco. Pak zapomeň na to že jsi něco podobného provedla a normálně dál funguj a já ti garantuji že až budeš v krizi tak i kdyby jsi to chtěla sebevíc ještě odvrátit tak už nemáš šanci a můžeš si při tom sehrát i takovou role play jako že jsi hloupá holka která neví kam dala klíč od záchoda a než ho stihneš najít tak budeš mít plný gatě :0) tyhle scénáře si ráda sama pro sebe hraju kdy se záměrně jakoby dostanu do takové situace že nemám jinou možnost než to hodit do kalhot. Je to koření těchto akcí ale už tě nebudu hecovat jsi dospělá a svéprávná a jestli si uděláš další Dobrovolnou nadílku je jenom na tobě. Každopádně respekt každému kdo někdy měl takové myšlenky a sebral odvahu to pustit do kalhot a jak jsi trefně podotkla tak nehoda se může stát každému. Ostatně já jsem toho důkazem před asi dvěma měsíci jsem se stala jednou nedobrovolně obětí jednoho ze svých scénářů ale nějak se mi tady o tom nechce psát protože je mi to trochu trapný páč jsem tu pořád machrovala jak mám všechno pod kontrolou ale jestli tě to zajímá tak já se tedy hecnu a napíšu to sem.

Rony (Út, 7. 1. 2020 - 15:01)

Plně souhlasím, vždyť je to škoda se jen tak vykadit do záchodu, po pravdě není lepší pocit než když toho mám ve spoďarách kupu pěkně rozmyšlenou.Ja si na sebe beru tak troje, přez ně punčošky na to natahnu plenkové kalhotky, zajistim celod.plavkama a přez body.Na to pak normálně obléknu a můžu i mezi lidi, není to vidět.....je to super úlet..

Penny (Ne, 14. 7. 2019 - 13:07)

Taky jsem si vždycky myslela, že pokud to někdy uskutečním, tak určitě doma o samotě a vidíš, poprvé a hned venku. Ono to vlastně o tom ponížení je taky, v těch představách třeba z dětství nebo z puberty jsem to vlastně vždy pustila před někým, jen tehdy bych ten posměch nezvládla. No uvidím, možná to nebyla moje poslední ,,nehoda". Jen s tím projímadlem bych do toho asi nešla.

Nikola (So, 13. 7. 2019 - 19:07)

Kikino, četla jsem ty tvoje Hnědé Košice a máš můj respekt. Já vlastně mimo té nehody na gymplu na veřejnosti nikdy pokaděná nebyla. Občas mám myšlenky pustit to na ulici, ale vždycky dostanu strach, že bych mohla potkat někoho, kdo mě zná. Jablonec není zas až tak velké město a v okolí čtvrti, kde bydlíme s přítelem se všichni znají. Jenom napiš co se ti nepovedlo. Já se dneska nudím. Přítel na služební cestě a tak jsem si projela trochu historii této diskuze a už vím, jak jsi se ke kadění do oblečení dostala ty. V té nemocnici to musela být taky drsná ostuda, to nezávidím. Ahoj Nikča.

Lukáš (Ne, 14. 7. 2019 - 16:07)

Zdravím, no pokud máš nutkání zkusit to na veřejnosti, tak je pochopitelné, že ne přímo před barákem kde bydlíš :-) ale určitě je okolo Jablonce pár míst, kde zase tolik lidí nechodí a kde by to šlo pustit. Pak je třeba zvolit nějaké vhodné oblečení, no netřeba mít diplom z VŠ, abys věděla, že by mělo být tmavé a nikoliv těsně obepínající Tvoji prdelku. A pak můžeš akci realizovat bez starostí, pokud budeš mít normální hovínko. No pokud jsi na průjmík, tak je to horší, protože ten více smrdí a je to i vidět, protože část prosákne. I tady je řešení- najít místo k očistě, resp. naplánovat cestu tak, kde bude možno se umýt což může být nějaká řeka, potok nebo rybník, kde se lidi moc nekoupou. Ale průjem už je venku, bez ostudy, poněkud horší zlikvidovat, ale lze to. No pochopitelně mimo léto je to poněkud horší, ale otužování a pokakání ještě nikomu nikdy neublížilo, tak hodně zdaru!

Nikola (Ne, 14. 7. 2019 - 19:07)

Také zdravím Lukáši. Četla jsem vaši starší komunikaci s Kikinou tady a docela odvaz :-) No trochu jste mě nalomili, já se ráda podělávám v klidu a v bezpečí doma. Narozdíl od jiných tady, mi veřejná ostuda moc neříká. Na tom gymplu jsem si jí užila až až. Každopádně určitě tu v okolí Jablonce máme místa kde by šlo něco takového snad beze svědků zrealizovat. Možná to někdy zkusím. Akorát, že teď není úplně počasí na koupání, ale má se oteplit na příští víkend. S přítelem máme akci v neděli, ale na sobotu nic nemám, tak uvidím. Dám vědět, jestli jsem něco spáchala a jak to celé proběhlo.

Kikina (So, 13. 7. 2019 - 20:07)

Ahoj Niki napíšu ti ale až zítra teď mám zrovna nějaké aktivity spojené s pokakáváním respektive virtuální konverzaci s jedním z mých lidí přes mail kdy si sehrajeme na oko nějakou tu situaci při které se pokakám. Jak už jsem psala je to koření těchto akcí. Tak zatím ahoj a kakání zdar! Kikča :0)

pavel (So, 13. 7. 2019 - 10:07)

Naprostý souhlas !!!!!

RadekPK258 (So, 13. 7. 2019 - 07:07)

Penny : To já byl také jednou zvědavý, jaké to je. Nakonec to bylo příjemné a tak jsem byl zvědavý jestli i podruhé to bude takové a pak potřetí, počtvrtý, .... a ted z toho je příjemné potěšení, které si občas dopřeji. Takže hezký den všem, kteří to občas pustí do gatí :o)

pavel (So, 13. 7. 2019 - 08:07)

Gatě se blbě perou , já mám raději plenky.

RadekPK258 (So, 13. 7. 2019 - 18:07)

pavel: Jasně :o) Plenky se pak jenom vyhodí a máš to všechno z krku :o) Ale v takových přiléhavých boxerkách ta boulička na zadečku vynikne a než si v tom sednu tak já si ji zase rád prohlížím.

Scatter (Pá, 12. 7. 2019 - 18:07)

Stříkám z tebe Niki podruhé za sebou, to když jsem si uvědomil, že jsi tak dokonale senzačně krásně celá zesraná už od rána, ty nádherná Bohyně, tolik hodin, tolik orgasmů...strávit s tebou čokoládový den by bylo jistě mé největší přání, chtěl bych si s tebou zesranou pořádně užít vášnivá lady.

Nikola (So, 13. 7. 2019 - 18:07)

Musím tě zklamat, ale žádné orgazmy jsem u toho neměla. Já to nedělám z důvodu sexuálního uspokojení. Na to mám svého přítele, který mě v tomto směru zcela vyhovuje. Je to prostě tak, že se mi líbí být v tom pokaděném oblečení. Vnímám to prostě jako vzpouru proti společenským konvencím. Jak tu psala Kikina, tak je to něco co se už od určitého věku netoleruje a u dospělého je to pak úplné tabu. Tím spíš, když to udělá zcela vědomě a úmyslně. Jinak včera jsem to pak už kolem šesté hodiny musela odpískat, abych dala dohromady sebe a byt, než přítel přijde z práce. On je v posteli velmi kreativní, když jsme ve formě, tak do toho bušíme každou noc, ale vsadila bych se, že o tom, že existuje tato úchylka nemá ani ponětí. Nevím, jak by reagoval, kdyby přišel domů a přistihnul mě totálně zkaděnou. No radši to nebudu zkoušet :-)

Scatter (Pá, 12. 7. 2019 - 17:07)

Wow Niki si boží, taková princezna by vůbec neměla pracovat, ale o to víc se pokakávat, jsi taktéž naprosto senzační, Musím taktéž okamžitě pohonit, to jinak nejde :* jsi dokonalá, chtěl bych tě celou zkakanou jen pro sebe :) koukat se místo zrcadla, to vzrušení bych nedokázal ovládnout...

Nikola (Pá, 12. 7. 2019 - 16:07)

Taky patřím mezi ty, co se rádi čas od času pořádně podělají. Když do toho chci jít, tak musím mít v práci prodloužený víkend, abych nemusela v pátek do práce a zároveň jsem byla sama doma. Aspoň dva dny před akcí pak nejdu na velkou, aby to stálo za to jako dneska. Ráno po probuzení jsem oblékla bílé kalhotky, bílé silonky a hodně upnuté růžové legíny. Šla jsem se nejdřív projít ven, abych rozhýbala střeva, když už jsem cítila, že to začíná být akutní a už jsem se i trochu připokadila, tak jsem zamířila domů. Mám ve zvyku stoupnout si před zrcadlo, tak abych o nic nepřišla a pak už nic neřeším a pustím všechno do kalhot. Dneska jsem se nemusela ani moc snažit, šlo to úplně samo. Jenom jsem přestala zatínat půlky a začala kadit. Kalhotky se plnily a těžkly po zadku se rozlévalo to příjemné teplo a z kalhot už unikala ta krásná vůně. Přitlačila jsem, aby šlo ven úplně všechno a po chvilce na zadku nahmatala obrovskou bouli a byla jsem totálně podělaná. Začala jsem si v tom užívat. Sedla jsem si do té nálože a rozpatlala si jí všude po zadku. Jsem v tom od rána a teď už jsem durch prokaděná, ale ještě v tom nějaký čas vydržím. Chce se mi už docela dost na malou, tak se do toho oblečení klidně i vymočím. Stejně ho pak vyhodím, tak o co jde. Tak si to tu užívejte jako já a přeju všem pořádně podělanej víkend :-) Niki, Jablonec Nad Nisou.

Reklama

Přidat komentář