Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

U nás (Pá, 12. 7. 2019 - 22:07)

ve firmě máme taky jednoho týpka co šmíruje holky, když jdou na záchod a tak raději chodíme ve dvou a jedna i před záchodem hlídá,aby nešel souběžně . Z mužského WC je totiž slyšet,když holka vykonává malou potřebu. Je to oplzlost ,ale šéf to neřeší. Prý to není průkazné. Tak mu dáváme dost sodu a najevo,že to o něm víme. Je ženatý - chudák jeho manželka.

Klára (Pá, 12. 7. 2019 - 21:07)

Dnes jsme delali ohýnek a guláš podle trampské receptury a varil Libor. Více napíšu zítra. Oline jestli se chceš sejít s Miškou,tak se ozvi. Ty termíny jsou možné třeba dáme oběd U Vladařů? Miška je hodně zraněná posledním klukem proto bych na tom setkâní chtěla být s ní. Snad ti to nebude vadit. Mám ji tady taky trochu na zodpovědnost. Hezký večer.

Tony (Pá, 12. 7. 2019 - 23:07)

mně zase fascinuje ten Jupiter, i když se občas schovává za mraky. Minule se vecpal do oje Velkého vozu a za týden má být v konjunkci s Měsícem. Mimoto má být i krásně vidět Saturn.

Hana (Pá, 12. 7. 2019 - 22:07)

...aby to nedopadlo jako s Jakubem a Milošem. No snad víte co děláte, holky jedny zvědavý.

Olin (Pá, 12. 7. 2019 - 21:07)

mohl bych ve středu,ale kdyby to bylo možné o víkendu třeba příštím v sobotu nebo v neděli byl bych radši. Mám přes týden brigádu na letišti a nevím zatím na tutovku, jestli by ta středa vyšla. To budu vědět v pondělí. Jsem moc rád ale,že jsi se ozvala i ty a moc by rád přijel.

Oline (So, 13. 7. 2019 - 08:07)

ján se zeptám Klárky až přijde na snídani a napíšeme ti jestli ve středu nebo o víkendu. Tedy jestli Klárku nebo jeji maminku do té doby nenaštvu a nebude chtít abych odjela,ale snad ne.

Míla (So, 13. 7. 2019 - 09:07)

Holky, kdy má maminka od Kláry odjet příští týden na dva dny pryč kvůli práci? Jestli to bude i středa,tak si s Oldou schůzku určitě neplánujte,když tam budete samy, Nic proti němu, může to být slušný hoch,ale vždy je dobré mít někoho z rodičů poblíž doma. Co kdyby. Nebuďte naivní. Miška se už spálila a tohle bych ji teda nepřála. Když to bude kluk dobrý,tak to pochopí.

Nella (So, 13. 7. 2019 - 09:07)

Asi jsi přehlédl, že maminka Kláry odjíždí na Malorku, kde se chce potloukat po barech a užívat života, aby tak kompenzovala frustraci ze svých nezdárných dcer močících jí na težce vypěstovaná rajčata a spálený trávník od vylévaného nočníku. Psycholog nepomohl. Pokud se vůbec vrátí, hodlá se spojit s psychiatrem, neurologem a sexuologem. Smrad v domě, na zápraží, na zahradě i pod viaduktem dosáhl nebývalých rozměrů a starosta obce matku zatím laskavě požádal, aby si udělala doma pořádek. Navrhl pro začátek každodenní výprask

ikk. (So, 13. 7. 2019 - 10:07)

Jen si dělej prdel ze slušných lidí! Hele holky, Míla to myslí dobře a já taky. Určitě žádná schůzka ,když bude máma pryč. Kláro, ty jsi za Míšu zodpovědná jako starší. Tak žádný blbosti.

Návštěvník (So, 13. 7. 2019 - 11:07)

Nehoň tolik,už blbneš.

Gabina (Pá, 12. 7. 2019 - 20:07)

Jestli holky píšou pravdu ,tak se o ně nebojím. Miška má na svůj věk dostatečnou zápornou zkušenost a Klára Libora a ten ji snad neodrazí.

Libor (Pá, 12. 7. 2019 - 16:07)

Já bych se asi opakoval, to co napsala Olina je pohled ženské a myslím si ,že správný. Jsem tady u Klárky u Mikulášovic a ona mi to taky potvrdila a s tím, že vůbec první čůrání s prvním klukem bylo tak trochu z hecu ve škole, když spolu utekli na záchod a ona potřebovala a prý byl zavřený a tak utekli někam do suterénu a tam to na poslední chvíli pustila před ním ,ale s tím klukem nějakou chvíli už chodila ,ikdyž si pak našel jinou. Já jsem měl na Klárku obrovské štěstí a vpodstatě jsem si jen jel ověřil jestli není podvod, co tady psal tehdy Vilík a on to podvod nebyl ,ale já si už říkal, že nemám šanci- Nakonec se vše obrátilo a já Klárku mám jako největší klenot života a Miška je její superkámoška a to je dar i pro ni.

Martina (Pá, 12. 7. 2019 - 17:07)

A já ti to moc přeju. A asi nebudu sama.

Libore (Pá, 12. 7. 2019 - 14:07)

Je mi 27 let a měl jse dva delší vztahy a mám problém, líbí se mi čurající holky nejlepší ve věku tak kolem dvaceti let + -. Tys našel Kláru,já zatím nikoho. Jedu vabank,když se s někým seznámím tak jí to řeknu na rovinu a každá se stáhne. Když náhodou vidím někde holku co čurá nebo má zkřižené nohy a kroutí se a jde rychle to udělat ,tak jsem vzrušenej ,že si to v nejbližším koutě nebo na záchodě udělám rukou a hned to je. Co mi poradíš,kde mam takovou holku hledat? Odepiš mi,nepospíchám a moc dík.

Olina (Pá, 12. 7. 2019 - 15:07)

Nevím, co ti odpoví Libor, ale za mně : Jestli při první schůzce řekneš holce ,že se ti líbí jak čůrá a že to chceš dělat s ní tak 99 procent dívek se stáhne a do vztahu nepůjde. To se musí vyvinout samo a formou hry a sexuálních praktik ji k tomu nenásilně navést a uvidíš, jestli bude nebo nebude k tomu svolná. A že si to zatím uděláš sám, když náhodou někde vidíš jak musí holka nutně čůrat, tak je to normální přetlak,když tě to vzrušuje a tak si to uvolni někde stranou a nic se neděje. Jen nešmíruj holky někde aktivně nebo na dámském WC, taky bys mohl dostat přes hubu.

ikk. (Pá, 12. 7. 2019 - 14:07)

Jo, snad holky budou v pohodě. Míšo ten novej kluk,když jseš tam s Klárou a její matkou by mohl být taky v pohodě. Klidně si třeba u těch Vladařů s Klárou dejte společně sraz. Můj čuch mi říká,že první schůzku můžete dát bez rizika. Je to veřejné misto,nechce se ubytovat a tak ok. A matku máte v případě nutnosti za rohem.

Mila (Pá, 12. 7. 2019 - 13:07)

Míško,drzím palce. Už to bude dobrý.

Klára (Pá, 12. 7. 2019 - 13:07)

výlet se nám celkem vydařil. Dojely jsme do Šluknova a pak prozkoumaly trochu město,ale nic moc tam není a zase jsme se vrátily přes Rumburk zpátky,ale mamču jsme nevolaly a došly jsme od zastávky na chaloupku procházkou, protože už neprší a tak jsme trochu jen tak povídaly o životě a o blbostech. Překvapilo mne, že by Miška ráda navštívila galerii v Drážďanech a výtvarné umění se jí také líbí. Holky co jste psaly aby se vybulila, tak vůbec neplakala a naopak jsme se snažily vše dělat na pohodu a cestou na chaloupku jsme plánovaly nové věci. Jak tady píšete jestli bych nechtěla k Mišce do Dačic tak samozřejmě ano a ona mi to několikrát nabízela a tak to možná zrealizujeme a její mamča s tím taky nemá problém. Cestou od vlaku jsme už musely čůrat a oběma se nám chtělo dost a Miška se rozhodla hned čůrat za zastávkou jak odešly dva lidi a měla to tak rychle, že by to už asi nevydržela ani na lepší místo. Tak jsem hlídala,ale nikdo nás neviděl, ale nedaleko byly domky a tak já jsem se rozhodla přece jen popojít kousek dál a tam jsem zase udělala malou potřebu ale do velké loužičky zase já a měla jsem tak spojenou pipinku,že jsem čůrala zpočátku dopředu i do stran až pak se udělal normální proud a pipinka se rozevřela víc. Mamča nás asi za chvíli zavolá na oběd. Ještě k Olinovi - Miška si to přečetla a potěšil ji tvůj zájem, ozve se ti sama brzy,asi ještě dnes. Zatím pa a jsme zvědavé,co bude na oběd.

@ (Pá, 12. 7. 2019 - 10:07)

I dnes palec hore !

Hostitelka od Jiren (Pá, 12. 7. 2019 - 09:07)

To bych ti Oline nebo Oldo moc přála a jí taky, ale ona si opravdu prožila hodně těžkého asi stejně jako ty. Nevím ,nepsal jsi o tom, co se mezi vámi stalo, že jste se rozešli. Z toho může vzniknout hezké přátelství mezi nebo i víc, ale musíš na ní být hodně hodný.

Reklama

Přidat komentář