Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Anča (So, 13. 7. 2019 - 04:07)

Holky to zvládnou. Miška se bát nemusí.

Katka (Pá, 12. 7. 2019 - 23:07)

no mně je ve věku těch holek, co tu píšou ty čůrací historky, ale tyhle zkušenosti nebudu mít možná ani ve třiceti. Kluci to vyhledávají, to znám, ale já mám jiný priority než pozorovat holku jak ji to teče ze spodu ven.

Jen (Pá, 12. 7. 2019 - 23:07)

chtěj bejt zajímavý a možná něco někde vyčůrájí veřejně v nutnosti, ale zbytek je fantazie a s Liborem klasickej sex, ano,ale nějaký čůrání, nebo dokonce do nočníku....... To je spíš jen bujná fantazie,ikdyž chlapům včetně mně se to líbí jak dívka čůrá,ale najděte ji.

Lenny (Pá, 12. 7. 2019 - 22:07)

nejlepší piss děláme s manželem ve vaně a jeho rajcuje moje štěrbinka,když mu pochčije jeho pinďoura,kterej je okamžitě připraven a zajede mezi moje ještě mokré psyky dovnitř a rukou mi při tom dráždí klitoris a máme rychlý odvázaný rozkošný sex několikrát do rána. Jen tak dokážu prožít svůj orgasmus do maximálního slastného vyčerpání.

U nás (Pá, 12. 7. 2019 - 22:07)

ve firmě máme taky jednoho týpka co šmíruje holky, když jdou na záchod a tak raději chodíme ve dvou a jedna i před záchodem hlídá,aby nešel souběžně . Z mužského WC je totiž slyšet,když holka vykonává malou potřebu. Je to oplzlost ,ale šéf to neřeší. Prý to není průkazné. Tak mu dáváme dost sodu a najevo,že to o něm víme. Je ženatý - chudák jeho manželka.

Klára (Pá, 12. 7. 2019 - 21:07)

Dnes jsme delali ohýnek a guláš podle trampské receptury a varil Libor. Více napíšu zítra. Oline jestli se chceš sejít s Miškou,tak se ozvi. Ty termíny jsou možné třeba dáme oběd U Vladařů? Miška je hodně zraněná posledním klukem proto bych na tom setkâní chtěla být s ní. Snad ti to nebude vadit. Mám ji tady taky trochu na zodpovědnost. Hezký večer.

Tony (Pá, 12. 7. 2019 - 23:07)

mně zase fascinuje ten Jupiter, i když se občas schovává za mraky. Minule se vecpal do oje Velkého vozu a za týden má být v konjunkci s Měsícem. Mimoto má být i krásně vidět Saturn.

Hana (Pá, 12. 7. 2019 - 22:07)

...aby to nedopadlo jako s Jakubem a Milošem. No snad víte co děláte, holky jedny zvědavý.

Olin (Pá, 12. 7. 2019 - 21:07)

mohl bych ve středu,ale kdyby to bylo možné o víkendu třeba příštím v sobotu nebo v neděli byl bych radši. Mám přes týden brigádu na letišti a nevím zatím na tutovku, jestli by ta středa vyšla. To budu vědět v pondělí. Jsem moc rád ale,že jsi se ozvala i ty a moc by rád přijel.

Oline (So, 13. 7. 2019 - 08:07)

ján se zeptám Klárky až přijde na snídani a napíšeme ti jestli ve středu nebo o víkendu. Tedy jestli Klárku nebo jeji maminku do té doby nenaštvu a nebude chtít abych odjela,ale snad ne.

Míla (So, 13. 7. 2019 - 09:07)

Holky, kdy má maminka od Kláry odjet příští týden na dva dny pryč kvůli práci? Jestli to bude i středa,tak si s Oldou schůzku určitě neplánujte,když tam budete samy, Nic proti němu, může to být slušný hoch,ale vždy je dobré mít někoho z rodičů poblíž doma. Co kdyby. Nebuďte naivní. Miška se už spálila a tohle bych ji teda nepřála. Když to bude kluk dobrý,tak to pochopí.

Nella (So, 13. 7. 2019 - 09:07)

Asi jsi přehlédl, že maminka Kláry odjíždí na Malorku, kde se chce potloukat po barech a užívat života, aby tak kompenzovala frustraci ze svých nezdárných dcer močících jí na težce vypěstovaná rajčata a spálený trávník od vylévaného nočníku. Psycholog nepomohl. Pokud se vůbec vrátí, hodlá se spojit s psychiatrem, neurologem a sexuologem. Smrad v domě, na zápraží, na zahradě i pod viaduktem dosáhl nebývalých rozměrů a starosta obce matku zatím laskavě požádal, aby si udělala doma pořádek. Navrhl pro začátek každodenní výprask

ikk. (So, 13. 7. 2019 - 10:07)

Jen si dělej prdel ze slušných lidí! Hele holky, Míla to myslí dobře a já taky. Určitě žádná schůzka ,když bude máma pryč. Kláro, ty jsi za Míšu zodpovědná jako starší. Tak žádný blbosti.

Návštěvník (So, 13. 7. 2019 - 11:07)

Nehoň tolik,už blbneš.

Gabina (Pá, 12. 7. 2019 - 20:07)

Jestli holky píšou pravdu ,tak se o ně nebojím. Miška má na svůj věk dostatečnou zápornou zkušenost a Klára Libora a ten ji snad neodrazí.

Libor (Pá, 12. 7. 2019 - 16:07)

Já bych se asi opakoval, to co napsala Olina je pohled ženské a myslím si ,že správný. Jsem tady u Klárky u Mikulášovic a ona mi to taky potvrdila a s tím, že vůbec první čůrání s prvním klukem bylo tak trochu z hecu ve škole, když spolu utekli na záchod a ona potřebovala a prý byl zavřený a tak utekli někam do suterénu a tam to na poslední chvíli pustila před ním ,ale s tím klukem nějakou chvíli už chodila ,ikdyž si pak našel jinou. Já jsem měl na Klárku obrovské štěstí a vpodstatě jsem si jen jel ověřil jestli není podvod, co tady psal tehdy Vilík a on to podvod nebyl ,ale já si už říkal, že nemám šanci- Nakonec se vše obrátilo a já Klárku mám jako největší klenot života a Miška je její superkámoška a to je dar i pro ni.

Martina (Pá, 12. 7. 2019 - 17:07)

A já ti to moc přeju. A asi nebudu sama.

Libore (Pá, 12. 7. 2019 - 14:07)

Je mi 27 let a měl jse dva delší vztahy a mám problém, líbí se mi čurající holky nejlepší ve věku tak kolem dvaceti let + -. Tys našel Kláru,já zatím nikoho. Jedu vabank,když se s někým seznámím tak jí to řeknu na rovinu a každá se stáhne. Když náhodou vidím někde holku co čurá nebo má zkřižené nohy a kroutí se a jde rychle to udělat ,tak jsem vzrušenej ,že si to v nejbližším koutě nebo na záchodě udělám rukou a hned to je. Co mi poradíš,kde mam takovou holku hledat? Odepiš mi,nepospíchám a moc dík.

Olina (Pá, 12. 7. 2019 - 15:07)

Nevím, co ti odpoví Libor, ale za mně : Jestli při první schůzce řekneš holce ,že se ti líbí jak čůrá a že to chceš dělat s ní tak 99 procent dívek se stáhne a do vztahu nepůjde. To se musí vyvinout samo a formou hry a sexuálních praktik ji k tomu nenásilně navést a uvidíš, jestli bude nebo nebude k tomu svolná. A že si to zatím uděláš sám, když náhodou někde vidíš jak musí holka nutně čůrat, tak je to normální přetlak,když tě to vzrušuje a tak si to uvolni někde stranou a nic se neděje. Jen nešmíruj holky někde aktivně nebo na dámském WC, taky bys mohl dostat přes hubu.

ikk. (Pá, 12. 7. 2019 - 14:07)

Jo, snad holky budou v pohodě. Míšo ten novej kluk,když jseš tam s Klárou a její matkou by mohl být taky v pohodě. Klidně si třeba u těch Vladařů s Klárou dejte společně sraz. Můj čuch mi říká,že první schůzku můžete dát bez rizika. Je to veřejné misto,nechce se ubytovat a tak ok. A matku máte v případě nutnosti za rohem.

Reklama

Přidat komentář