Reklama

Kdy jste se naposledy počůrali? :-)

Petra G. (Čt, 18. 7. 2019 - 18:07)

Jen v rychlosti, tam na chatě je špatný signál a teď jsme si vyšli na procházku a našla jsem lepší místo. Vše je skvělé a užíváme si to co to jde. Jo čůrám po tom mém i před ní, na tom nic není a on mi to vrací. A děláme to před ní, máme tady jednu velkou postel a přece ji nebudeme vyhánět ven před chatu. Včera mě vzal na ramena, abych dostala ze střechy balónek a tak jsem využila příležitost a pustila to. Moc se mu to líbilo. Takhle vzal i sestru a tak jsem ji přesvědčila, ať to taky udělá. Zaučujeme ji, už si mu i sama sedla na klín a pustila to, až se mu z toho postavil. To překvápko, když to nečekáš je nejlepší. To se za mě připlížil a začal mě čůrat do kapuce u mikiny. Myslíš, že je mám nechat, aby si spolu zašukali a nebránit jim v tom? Jako holku mě to moc nebere, ale sestra by měla možnost se přiučit co a jak dělat. Když mu seděla na klíně a jemu tak pěkně stál, tak toho ale nevyužil. Musela bych je k tomu asi trochu pošťouchnout, ten můj má zřejmě obavy jak bych reagovala a sestra zase bere že je se mnou. Vždyť je to zábava a o nic nejde, zkusím to večer nějak nastrojit, jestli bude chtít a obě nás zvládne. Tak už vyrážíme dál, odesílám, než to vypadne.

Scatter (Ne, 14. 7. 2019 - 06:07)

Tak to ovšem chápu a musím ocenit tvé kvality Petro, mě už je naštěstí přes 30 a s oblibou si k podobným hrátkám zvu mladé děvky k sobě domů, kdykoli se naskytne příležitost. Jsi odvážná s tou kamarádkou, ona málokterá holka tohle zvládne, myslím nezarlit a vyjít z té trojky v pohodě, za tohle před tebou smekám. Samozřejmě se není co divit, že je ten tvůj už tak nažhavený, vždyť proboha co může být víc než mrdat dvě mladé rozkošné nadržené a zechcané čubky, pěkně ho rozmazluješ Peťulo, přeji ti, ať vám to výjde podle plánu a dál rozvíjej svůj chcací talent, sám holky jako ty vyhledavám hojně, ale já už jsem zkušený prasák na vyšším levelu, jak jde asi vypozorovat i z mého nicku, rád si užiju i s pokakanou holkou, jedu prostě no limit! Život se má žít a když mrdat tak pořádně, bez zábran a bez hranic. [email protected] pro všechny ženy, co by chtěli pokecat či víc.

Petra G. (Ne, 14. 7. 2019 - 18:07)

Jsem asi po rodičích, tak víc odvazová. Sestra je o rok a dva měsíce mladší a je to dítě z lesa. Prý to na ně přišlo v lese na houbách a bylo to, ani to nečekali. Jednou bez ochrany a bylo. Bráchovi je něco přes 10. Toho na pár dní zavezou o prázdninách k babičce a je klid. Se sestrou si rozumím skvěle. Když u nás přespávala kamarádka, tak to bylo taky v pohodě a i když kamarádka vlezla ke mě do postele, tak nic nikdy nepráskla. A když vezou rodiče bráchu k babičce, tak tam jsou přes noc a to ke mě přijde ten můj kluk a spí se mnou v posteli a když to spolu děláme tak taky nikdy nic neřekla i když to děláme i před ní. A jsme před ní nazí skoro dva dny, než se rodiče vrátí. Ten můj si na ni už zvyknul a ona taky už před ním je nahá a občas ho provokuje, až mu z toho stojí. Sranda, jak to nedokáže ovládat. To brácha by to hned vyprdelil. Teď ji sice bohužel budu muset vzít sebou na chatu, jak jedu s tím svým, ale naštěstí se to s ní dá vydržet v pohodě. Kdo by se nám staral o jídlo, když si chci s tím mým užívat. A proč s námi jede? Přemluvil nás obě ten můj kluk, aby se tam o nás někdo staral a ona ráda vypadne z domu. Sice jsem z toho nadšená nebyla, ale nakonec jsem souhlasila. Ona hrozně ráda chodí na tůry a po zámcích, tak stejně bude asi přes den pryč. Tak jsem zvědavá, jak si to užijeme. Mamce se to moc nelíbilo a táta s úsměvem prohlásil, ať toho mýho kluka neuženem k infarktu. Moc vtipné. Zítra ráno vyrážíme a sbohem rychlé připojení a kdo ví, jak to tam bude. Tak asi až za týden.

Honza (Ne, 14. 7. 2019 - 15:07)

Tak to u nás piss hrátky provozuje omezeně jedna v širém okolí co vím a dál nezajde. A než se se mnou jedna holka rozešla, tak ta si u toho občas učůrla asi jen vzrušením, jinak nic, jedno velké NIC. Kák bych asi nedal, ale čůrání je v poho.

Honza (Pá, 12. 7. 2019 - 18:07)

Ženské a ty jejich čůrací potřeby jsou pro chlapa těžko pochopitelné. Moje přítelkyně je přesně ten typ, co každou chvíli povídá o tom jak musí čůrat, ale nikde venku se nevyčůrá, protože se stydí. Dokonce třeba jdeme kolem hospody a já jí říkám ať si tam zajde, když se jí chce a ona za chvíli vyleze, že jsou tam hnusný hajzly a že to radši udrží domů a pak otravuje, že už to nemůže vydržet. Už jsem to bral jako její folklór, ale byli jsme na výletě a šli jsme na oběd a pak na prohlídku zámku, čož je pro mě docela otrava. bylo horko, k obědu jsem si dal nealko a záviděl jí jak vypila 2 malá piva, na ní výkon. Prohlídka zámku trvala asi 3/4 hodiny a zase otravovala jak se jí chce čůrat. Já už to nebral vážně ale ona šla za kastelánkou, jestli se nemůže vrátit, ta jí řekla, že to nejde a že tam záchody nikde nejsou, že jedině zase v té restauraci. Fakt je, že se dost kroutila, ale za chvíli byl konec prohlídky a bylo to přes park kousek k té hospodě. Řekla že to už nevydrží, tak já na to ať jde někam za keřík v parku. To prý nejde, protože jsou venku lidi a na trávníky se nesmí. Tak jsem vyrazil k hospodě protože i mě to pito plnilo měchýř. Za chvíli jsem se otočil, protože za mnou nešla a myslel jsem, že si opravdu odskočila, byly tam takové upravené velké keře. Jenže ona stála na cestě, od rozkroku až dolů mokré kalhoty, bulela a obcházeli jí a očumovali lidi, kteří šli k zámku. Tak jsem jí popadl za ruku a táhl jí k autu až na parkoviště asi kilák v těch pochcaných kalhotech, které byly ještě světlé, aby to bylo líp vidět. Nechápu, že si radši uřízla takovou ostudu, než aby to pustila za keřem. Nakonec řekla, že je blbá, že měla mít sukni, tak jsem si myslel, že řekne, že by si tam v parku v sukni sedla ale ona dodala, nebyl by to takový trapas. Pochopíte, že se radši počůrá, protože se stydí jít venku?

E.B. (St, 17. 7. 2019 - 16:07)

Já úplně chápu Honzovu přítelkyni, že se styděla stáhnout kalhoty v zámeckém parku. Jak už jsem tady psala, mě se po porodu co je už 8 let, několikrát stalo, že jsem nestačila dojít na záchod, protože jsem se strašně styděla, že by mě někdo viděl při močení. Měla jsem takové období, že na mně přišlo nucení a po chvíli to ustoupilo, jenže se to zase opakovalo a to silněji a silněji. Přitom jsem věřila jsem že to trochu zas povolí a já někam dojdu. Bohužel to taky někdy nevyšlo. Třeba jsem jela s kočárkem z pískoviště, přeci nenechám před hospodou kočárek abych si šla ulevit, a před domem jsem se počůrala. Nikde nikdo a já si taky mohla vedle kočárku sednout na bobek. Jenom jednou to ale bylo před lidmi, kdy jsem to nevydržela ve frontě před WC u benzínky. Musím uznat, že mít sukni je při tom štěstí v neštěstí. Jenom hlavně nemít kozačky, ale to bych se taky opakovala. Dva roky mám díky cvičení už v suchu.

Jirka. (Čt, 18. 7. 2019 - 07:07)

Tak kdyby zalezla za keře. Jinak to chce brát v klidu a pohodě. Já vím, kupa vás na to odpoví jak to nejde, ale co v tu chvíli naděláte. My chlapy taky stojíme u stromu a nebo na kraji silnice a nic se v tu chvíli nedá dělat. Bohužel kdo má problémy, tak je na tom bit. Jeden můj známý má taky problémy a každou cca půl hodinu se musí stavět na kraji cesty a už běží ke stromu. A pokud to ženská pustí, vždyť je to pěkné, ale bohužel jen pro někoho. Já osobně bych z toho žádný problém nedělal, buď bych kolem mlčky prošel a nebo ještě pochválil, záleželo by, kdo by to byl. Takže v klidu a čumily a rýpaly ignorovat.

Jirka. (So, 13. 7. 2019 - 16:07)

Ta moje taky nadává na záchody a kdo ví co tam nacvičuje za polohy. Prý by si tam nikdy nesedla. Kolikrát radši zaleze za křoví. Nebo jde se mnou na pánské a to jsem zjistil, že odklopí prkénko a vyleze nahoru, sedne na bobek a je to. Do džín to už taky párkrát pustila, jen tak pro radost - prý. Protože je to neslušné u velké holky, tak ať se všichni podívají a mají o čem drbat. Jako ostudu to nebereme i když je už velká dospělá a neměla by to dělat, je to přece možné jen u malých dětí. A co, mě se to líbí a aspoň vím, že nemám žádnou stydlivku.

Silva (Pá, 12. 7. 2019 - 20:07)

Ano já ji chápu, a dopadla jsem na veřejnosti úplně stejně.

mik (Ne, 14. 7. 2019 - 03:07)

Rozebiral jsem tohle s vice holkama i starsima zenama ,nekdo to ma tak ze bude drziet i kdyz tusi ze se pak pocura , nekdo bude sice drzet ,ale kdyz uz to bude neresitelne tak stud prekona ,jak moc se kdo stydi to je ruzne ,nekdo se stydi i jen rict natoz curat takove se spis pocuraji pak
Do toho vseho pak pusobi i urcite vzruseni s te situace ,taky u kazdeho jinak ,ale jsou takove co se jim to i libi

Scatter (St, 10. 7. 2019 - 11:07)

Kamarádka je puritánská kunda co nezažila kvalitní sex, chcani k sexu samozřejmě patří, má ex to taky tak dělala, napřed jsem ji zlehka nutil Jak nakonec už jela sama, do oblečení, na veřejnosti i doma v posteli, nic se neřešilo. Každý kluk miluje když se mu holka vychčí na péro, my prostě mrdali a chválí po sobě přitom a byl to mnohem intenzivnější sex než klasika, na veřejnosti jsme taky šukali moc rádi. Dobrý vodopády jsou i když tě přítel mrdá zezadu do kundy a nachčí ti do ní, to je pak jebačka a mlaskačka. Mi nic neřešili ani doma v posteli, raději každý týden kupovat nové matrace a peřiny než se omezovat. Moč je sterilní není se čeho bát navíc se jedná o jednu z nejoblíbenějších a nejrozšířenějších praktik, nechápu jak dnes ještě někdo může mrdat bez chcaní...si šikovná Petro, chválím tě.

Petra G. (Pá, 12. 7. 2019 - 22:07)

Jsou prázdniny a chci s tím mým klukem vyrazit někam ven pod stan a beru sebou kamarádku. Třeba ji to naučím, že to není nic špatného. Už jsem se s tím mým klukem domluvila co a jak a zkusíme ji zatáhnout do hrátek. Jen do ní musíme dostat dost pití a to nemyslím ji opít, to by do toho šla a vše by jí bylo jedno. Snad ji vydráždím aby to pustila a ten můj ho do ní musí ve správný čas zasunout a ošukat ji a uvidíme, jestli se ji to nakonec bude líbit. Ovšem záleží na tom, jestli se dá a půjde do toho. Občas jsme spolu blbly, tak to snad půjde. Obětuji se a toho svého ji půjčím, on je samozřejmě celý nadržený už zeď. Ale aspoň nebudu od kamarádky poslouchat ty kecy o čuňatech a podobně, jestli se to ovšem povede. A potom mě odkopne a bude s ní, tak doufám že ne. Jinak s tou postelí to není tak jednoduché, není mi ještě 18 a nevydělávám si a bydlím u rodičů. Takže to pustit do ní, to by už asi nedali. Pochcaná trička mikiny a džíny s legínama, to jim je jedno, ale postel by byla asi moc, to až asi jednou ve svém.

Jana (Út, 9. 7. 2019 - 08:07)

Včera jsem se pochcala po třech pivech ,když jsem myslela,ze dojdu domů a pred barákem jsem to neudržela s spustilo se to a já na bobku na veřejné ulici jsem musela nechat kalhotky a z pod sukně nechat vytéct ze sebe spoustu chcaní. Hrůza.

Eliška (Ne, 30. 6. 2019 - 08:06)

V 13 letech v sedmý třídě při hodině učitelka mě nechtěla pustit a počůrala jsem se

Tomaš (St, 3. 7. 2019 - 05:07)

Jaj tohle se stalo i mi v prvni a spoluzacce myslim v pate tride, tjo ostuda jak hrom.

Petra G. (So, 6. 7. 2019 - 14:07)

Tak ve škole ostuda, to jo, ale mě je už skoro 18 a za ostudu to už nepovažuji. V létě to normálně pouštím a mému klukovi se to líbí a podporuje mě v tom. Stojí mu z toho. Moje mladší sestra a brácha nad tím jen kroutí hlavou i když sestra na to pomalu taky přechází, ale jen doma na zahradě a nebo někdy, když se k nám přifaří a jdeme na procházku. Domů se vracíme mokří. Rodiče nad tím naštěstí jen mávnou rukou a jsou tolerantní. Příští týden vyrážíme na chatu kluka co s ním chodím. To bude svoboda. Jen musím vzít taky sestru, ach jo.

mik (So, 6. 7. 2019 - 19:07)

Mas pravdu v tom ze nekdo to nebere jako ostudu ,ale jako takove adrenalinove vzruseni , pak mas pravdu v tom ze s toho stoji ,,ovsem dal uz je to virtualni fantazie .. i kdyz znam par holek co se pred rodici pocuralo i v 18 ,,ovsem byl mazec ,,,

Petra G. (Út, 9. 7. 2019 - 08:07)

Zkoušíme to podle porna a venku je to v pohodě, nic se nemusí uklízet. A líp se po tom udělám. Že bych byla jediná, která to dělá? A oblečení se vypere, tak jakýpak problém.

mik (Út, 9. 7. 2019 - 13:07)

Urcite jedina nejsi zajdi na xchat a uvidis kolik tam je priznivcu ,jen si dej pozor na prevlecene chlapy za zenske a to ze se lepe udelas je taky dost bezna zalezitos , jedno logicky pretlacuje druhe kdyz uz hrozne potrebujes nejde se uvolnit ale k vrcholu uvolneni potrebujes no a kdyz je to uz neresitelne tak si telo udela co chce a uvolni se at chces nebo ne ,,,pro nekoho je to nepredstavitelne ale je dost tech co to zboznuji

Petra G. (Út, 9. 7. 2019 - 19:07)

Je to skvělý pocit, jen mám obavy, když to děláme v posteli, abych se nezapomněla kontrolovat. Venku, když mu sedím na klíně obkročmo otočená k němu a hodně vášnivě se líbáme a hladíme rukou, tak to kolikrát pustím přes svoje džíny nebo legíny jemu do klína. To ho vzruší dost silně a musím si je stáhnout a následuje zásun až se uděláme. Venku to jde v poho, to někam odteče, doma by to bylo katastrofální. Kamarádka to nechápala, proč to dělám, jaká jsme čuňata.

Reklama

Přidat komentář