Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Martina (Pá, 12. 7. 2019 - 17:07)

A já ti to moc přeju. A asi nebudu sama.

Libore (Pá, 12. 7. 2019 - 14:07)

Je mi 27 let a měl jse dva delší vztahy a mám problém, líbí se mi čurající holky nejlepší ve věku tak kolem dvaceti let + -. Tys našel Kláru,já zatím nikoho. Jedu vabank,když se s někým seznámím tak jí to řeknu na rovinu a každá se stáhne. Když náhodou vidím někde holku co čurá nebo má zkřižené nohy a kroutí se a jde rychle to udělat ,tak jsem vzrušenej ,že si to v nejbližším koutě nebo na záchodě udělám rukou a hned to je. Co mi poradíš,kde mam takovou holku hledat? Odepiš mi,nepospíchám a moc dík.

Olina (Pá, 12. 7. 2019 - 15:07)

Nevím, co ti odpoví Libor, ale za mně : Jestli při první schůzce řekneš holce ,že se ti líbí jak čůrá a že to chceš dělat s ní tak 99 procent dívek se stáhne a do vztahu nepůjde. To se musí vyvinout samo a formou hry a sexuálních praktik ji k tomu nenásilně navést a uvidíš, jestli bude nebo nebude k tomu svolná. A že si to zatím uděláš sám, když náhodou někde vidíš jak musí holka nutně čůrat, tak je to normální přetlak,když tě to vzrušuje a tak si to uvolni někde stranou a nic se neděje. Jen nešmíruj holky někde aktivně nebo na dámském WC, taky bys mohl dostat přes hubu.

ikk. (Pá, 12. 7. 2019 - 14:07)

Jo, snad holky budou v pohodě. Míšo ten novej kluk,když jseš tam s Klárou a její matkou by mohl být taky v pohodě. Klidně si třeba u těch Vladařů s Klárou dejte společně sraz. Můj čuch mi říká,že první schůzku můžete dát bez rizika. Je to veřejné misto,nechce se ubytovat a tak ok. A matku máte v případě nutnosti za rohem.

Mila (Pá, 12. 7. 2019 - 13:07)

Míško,drzím palce. Už to bude dobrý.

Klára (Pá, 12. 7. 2019 - 13:07)

výlet se nám celkem vydařil. Dojely jsme do Šluknova a pak prozkoumaly trochu město,ale nic moc tam není a zase jsme se vrátily přes Rumburk zpátky,ale mamču jsme nevolaly a došly jsme od zastávky na chaloupku procházkou, protože už neprší a tak jsme trochu jen tak povídaly o životě a o blbostech. Překvapilo mne, že by Miška ráda navštívila galerii v Drážďanech a výtvarné umění se jí také líbí. Holky co jste psaly aby se vybulila, tak vůbec neplakala a naopak jsme se snažily vše dělat na pohodu a cestou na chaloupku jsme plánovaly nové věci. Jak tady píšete jestli bych nechtěla k Mišce do Dačic tak samozřejmě ano a ona mi to několikrát nabízela a tak to možná zrealizujeme a její mamča s tím taky nemá problém. Cestou od vlaku jsme už musely čůrat a oběma se nám chtělo dost a Miška se rozhodla hned čůrat za zastávkou jak odešly dva lidi a měla to tak rychle, že by to už asi nevydržela ani na lepší místo. Tak jsem hlídala,ale nikdo nás neviděl, ale nedaleko byly domky a tak já jsem se rozhodla přece jen popojít kousek dál a tam jsem zase udělala malou potřebu ale do velké loužičky zase já a měla jsem tak spojenou pipinku,že jsem čůrala zpočátku dopředu i do stran až pak se udělal normální proud a pipinka se rozevřela víc. Mamča nás asi za chvíli zavolá na oběd. Ještě k Olinovi - Miška si to přečetla a potěšil ji tvůj zájem, ozve se ti sama brzy,asi ještě dnes. Zatím pa a jsme zvědavé,co bude na oběd.

@ (Pá, 12. 7. 2019 - 10:07)

I dnes palec hore !

Hostitelka od Jiren (Pá, 12. 7. 2019 - 09:07)

To bych ti Oline nebo Oldo moc přála a jí taky, ale ona si opravdu prožila hodně těžkého asi stejně jako ty. Nevím ,nepsal jsi o tom, co se mezi vámi stalo, že jste se rozešli. Z toho může vzniknout hezké přátelství mezi nebo i víc, ale musíš na ní být hodně hodný.

Olin (Pá, 12. 7. 2019 - 09:07)

Kdybych bydlel někde poblíž, já bych nějradši v tom Šluknově na vás počkal a Míšu bych moc chtěl poznat. Se mnou se rozešla nedávno holka a já jsem sám a prožívám to jako Míša . Asi nejsem ten pravej tvrdej muž, kterýho nic nezlomí. Já jsem z Velkých Přílep, to je kousek od Prahy u Vltavy a dneska to určitě nestihnu, ale moc rád bych se s vámi potkal. Vím Klárko, že jsi zadaná a to není žádný problém, mne zaujala Míša a moc a jestli bude ochotná se setkat třeba nezávazně byl bych moc rád a udělal bych si čas. Mně je devatenáct, řidičák mám, ale auto bych si musel půjčit od otce a zatím s tím nebyl nikdy problém, nedočetl jsem se kolik Míše je roků, ale jestliže mluví o lásce s klucích,co ji podrazili, tak ji asi už bude více než patnáct. Díval jsem se na trasu a byl bych v Mikulášovicích tak za 2 hodiny od nás nejpozději. Vy tam máte chaloupku přímo nebo někde poblíž? Ale můžeme se sejít na neutrálním místě, nechci obtěžovat až tak. Děkuji předem za vaši reakci a Míšo, tobě moc fandím a kdybys mi dala šanci alespoň jen na nezávazné seznámení, bylo by to pro mne maximální.Určitě bychom si mohli minimálně popovídat a vzájemně se podpořit,kdybych se ti nelíbil jako kluk.

Liba (So, 13. 7. 2019 - 00:07)

Oni neexistují,tak co plánuješ.Pořádně si to přečti

Miška (Pá, 12. 7. 2019 - 18:07)

Mluvila jsem s Klárkou o tom a jestli chceš tak přijeď,ale nevím jak by se ti to hodilo. My můžeme příští týden od pondělí do středy,protože pak jedeme pryč a možná přijedeme až v pátek. Je mi 15 roků a v listopadu mi bude 16, tedy jsem štírka ale vůbec nejsem jedovatá . Mám za sebou nepříjemné zkušenosti a tak se s tebou ráda potkám,ale ne sama, jen s Klárkou jestli ti to nebude vadit a pak se uvidí. Ozvi se. Klárka je s Liborem venku a dělají na kotlíku guláš na ohni a tak jsem na to zvědavá. Proto mám čas napsat .Klárka napíše sama asi večer nebo zítra. Ani teď nechodím čurat na zahradu,když je tu Libor. On sice nekouká, ale pro holku to je stejně blbý a ať asi čurá s Klárkou a já mu to přeju.Tak jsem byla na záchodě a do rána budu s Nikolkou dole,třeba v noci se vyčuráme do nočníku nebo to vydržíme. Ona už je opravdu lepší, byla v kuchyni a krátce i venku a teď leží a kouká na film.

All jr. (Pá, 12. 7. 2019 - 18:07)

Teda jestli jsi tak mladá a máš užtakový zkušenosti s čůráním, tak já bych tě tedy nechtěl. Co budeš dělat za 10 let???

Klára (Pá, 12. 7. 2019 - 08:07)

Včera jsme nakonec usnuly nahoře v pokoji,kde bývám s Liborem když přijede. Ještě jsme si povídaly a Miška si četla i některé odkazy teď ráno a mám vyřídit, že moc děkuje a odepíše taky sama. Probudil nás překvapivě ráno déšť venku a tak jsem se zaradovala, protože je tady už sucho a zaléváme záhonky. Nahoře nemáme pohotovostní nočník a tak jsme šly čůrat ven Miška už dělala kraviny a chtěla čůrat ze zápraží na trávu, aby nemusela do deště a tak jsem jí řekla,že ano ať to zkusí,ale že musí zatlačit a pipinku vyšpulit, aby ji tam dočůrala, jinak pochčije tady na zápraží dlaždičky a lino a bude jako čuně. Nakonec to trefila a na bobečku roztáhla nožky víc od sebe a už to šlo malým obloučkem až na trávu. Já bych to asi taky dokázala, ale radši jsem vběhla pod tůji ,kde ještě nebylo mokro a vyčůrala se tam a nedělala jsem oblouček skoro jako kluk, ale normální proud jen trochu málo před pipinku. Taky jsme nakoukly do pokoje k ségře a nespala jen se převalovala a smála se dokonce a byla ráda,že jsme u ní. Prý slyšela večer,že jdeme nahoru do ložnice a tak asi jsme si tam chtěly povídat a asi, že jsme tam z toho usnuly a měla taky starost, protože slyšela, že Miška pláče v kuchyni. Nikola měla nočník kupodivu prázdný a prý že už ráno čůrala a v noci taky a vylila to z okna na záhonek. Prý ji krk už skoro nebolí a teplotu taky nemá,tak sláva. Dnes opravdu vypadá líp, včera byla jak polospící mumie. Mamča nám připravuje snídani a slíbila, že nás odveze na vlak a my si dáme výlet, ikdyž prší. Ségra je v pohodě a ona má tady mamču a Ťufíka a ještě není úplně fit a tak ji to nebude líto. Včera moje mamča chtěla volat do Dačic mamče Mišky, že tady Miška pláče a jestli si pro ni nechce přijet a tak já z toho byla na mrtvici a prosila jsem,ať to nedělá a opravdu jsem začala plakat taky a tak jsme si vše řekly. Miška povídala hlavně o klukách, že nemá na ně štěstí a o tetě, sice občas se slzičkou, ale jen málo a tady někdo psal, že se musí vypovídat a vybulit a já to vím, budu se ji snažit vždycky utěšit, ale kdyby měla odjet domů tak já bych byla z toho hrozně nešťastná, Já vím, že odjede, ale kdyby to bylo až před školou na konci srpna , byla bych nejraději a její maminka za ní může ještě klidně přijet a pobýt tady. Ona je taky pohodářka a moji mamčou se spřátelily. Ona taky ví,že chodíme radší čůrat ven a ona ví, že i Miška doma to dělá taky,pokud to jde a neřeší to. Jdeme na snídani.Mamča už volá.

Hm (Pá, 12. 7. 2019 - 08:07)

Klárko,opět jsi mi svým vyprávěním prozářila den. U nás taky prší, taky tady bylo sucho. Víš napadla mně jedna věc. Vím, že jsi na chaloupce šťastná, ale co kdybyste si to rozdělily a půlku času pobyly zase u Mišky v Dačicích?, Pokud vím i ona tě tam několikrát zvala a asi by byla taky ráda. Možná že by se více srovnala. Co ty na to? Třeba menší čas než u vás. Týden, dva. A přeji vám dnes hezký výletování.Asi nebude úmorné horko a ta je na výlety příjemný. Jen na sebe dávejte pozor.

Klára (Čt, 11. 7. 2019 - 21:07)

Nakonec jsme byly s Miškou v kuchyni. Miška má krizi, vyppovídala se mamče a plakala znovu a chce zítra být jen se mnou a někde pryč a tak ji vezmu na výlet a pojedeme vlakem do Šluknova samy a Libor má sice přijet ale až odpoledne a tak se to docela sladí. Já myslím,že Miška potřebuje ještě být se mnou sama a sdílet vše hezké a i bolest. Půjdeme do pelíšků. Jsem toho plná a ikdyž jsme čůraly teď o tom nechci psát, protože jsem naladěná být s ní v citech a co nejblíž. Ještě posedíme možná před spaním na zápraží nebo půjdeme nahoru a budeme si povídat a třeba tam usneme .

Klárko (Čt, 11. 7. 2019 - 22:07)

určitě si s Miškou udělejte výlet. Nikolka ještě bude spíše ležet a tak jí to ani líto nepřijde a nech Mišku opravdu povídat a kdyby plakala neboj se i kdyby plakala hodně nech ji to všechno vyplakat a vypovídat, je to pro ni dobře, ona v sobě nese velkou křivdu a bolest a ta musí ven. Já vím ,že to zvládnete a držím vám taky palce a jak říkáš ty a to se mi moc líbilo - nejradši držím všechny čtyři a vůbec nejlépe všechny prsty na rukou a nohou. Simča.

Volter (Pá, 12. 7. 2019 - 00:07)

Hele holky, jednoduchá rada, vezmi Míšu někam na výlet,kde budou nějaký kluci ,ať se seznámí.Na zábavu, koncert, párty a podobný věci. Ten splín ji přejde. V tomhle věku se je třeba radovat. Až budetev důchodu, pak můžete plést ponožky a fňukat.

M (Pá, 12. 7. 2019 - 06:07)

Jestli se toho důchodu dožijí. A nebo jestli nějaký vůbec bude.

Peťulka (Čt, 11. 7. 2019 - 23:07)

Moje kamarádka to naopak drzela v sobě a pak dostala žlučníkový kamen a v 26letech ji operovali. KLÁRKO, ty jsi pro Míšu zítra velmi důležitá osoba. Budu na vás myslet celý den a zvědavá jak jste ho nakonec prožily.

Míla (Čt, 11. 7. 2019 - 21:07)

Lenko pochopila jsem, a na to první - naprosto s tebou souhlasím a je úsměvné, že jsem se odhodlávala napsat něco v tom smyslu právě před chvílí.

Reklama

Přidat komentář