Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Návštěvník (Pá, 12. 7. 2019 - 19:07)

Si vemte, že se vám narodí mladej Bém, nebo mladej Toplánek, to je k zblití...

Návštěvník (Pá, 12. 7. 2019 - 19:07)

Zatímco děti ČSSD jsou růžolící, krásné, rychlé, bez pleťových vad, nebelhají se, nekřivácky se usmívají, jsou zdravé, hravé, zkrátka ve všem převyšují děti ODSácké.

13.7. (So, 13. 7. 2019 - 06:07)

To měl za dob Nacizmu taky jeden takovou úchylku.

Rakaato (Pá, 12. 7. 2019 - 21:07)

Anebo socani své epileptické, či jinak postižené děti nepouštějí ven, jen ty zdravé?

Návštěvník (Pá, 12. 7. 2019 - 19:07)

ODSácké děti se rodí již s malou pomyslnou trestaneckou koulí u nohy...

Rakato (Pá, 12. 7. 2019 - 21:07)

Nevím, zda zrovna děti členů ODS, ale malé zločince lehce poznáš podle charakteristických rysů - karfiólových uší, nízkého čela, zapadlých malých oček a hlavně - podle zločinneckého hrbolku na lebce. To ví každý frenolog. Když třídu převezme nová třídní, stačí jí ohmatat dětem hlavy a hned ví, na koho si má dát pozor.

Návštěvník (Pá, 12. 7. 2019 - 19:07)

Konečně se dohodli o Šmardovi a odvolání Staňka.Více se dozvíme v pořadu Barandova hovory Zlán!

Návštěvník (Pá, 12. 7. 2019 - 18:07)

Tvrdý kapitalismus vždy ničí místní národy a dělá z nich satelity. To je příkladem všech zotročených na světě, snad s vyjma Hongkongu, který je specifický případ, protože to je pouze město provádějící obchod a nejde tam nic kromě území zotročit.

Rakato (Pá, 12. 7. 2019 - 20:07)

Můžeš být bez obav, k žalu ekonomů je po tvrdém kapitalismu v Evropě veta, už tady přitrouble provozujeme socialistický kapitalismus plný dotací, subvencí a dávek, ve kterém se blaze žije každému povaleči. A bude hůř - za pár let se dostaneme na skandinávskou úroveň socialismu, což znamená, že ty, co pracují, zdaní tak, že budou mít na holé živobytí, a menšinám a ručkám dozadu začnou vyplácet královskou apanáž. Holoto, smějte se, blahobyt přichází!

ShabbaTot-Jahoda (Pá, 12. 7. 2019 - 17:07)

Policie ČR vyšetřuje aktivistku,která na demonstraci nesla transparet a na něm byl napsáno-Zapálit Policii-...a toto je vyhrožování smrtí a to se nesmí,neb je to trestné!...Ale tato aktivistka je blondýnka...takže mě její IQ tak nějak nepřekvapuje...jenže ona má i pěkná a velká prsa a je to kus pěkné ženské...jo a včera jsem sledoval Novinky cz a pana Babiše jak byl na Pražském hradě se svou dcerkou...také blondýnkou....také moc pěkný kus pořádné ženské...já nevím proč jsou ty blondýnky tak pěkné,to je asi dané již přírodou

ShabbaTot-Jahoda (Pá, 12. 7. 2019 - 17:07)

tímto ale nechci házet všechny blondýnky do jednoho pytle!...Nízké IQ má pouze blondýnky aktivistka,ta se tak prostě chovala,protože chtít zapálit Policii není normální!...Ale jiné blondýnky jsou zcela jistě inteligentní...třeba moje neteř,také blondýnka a má vysoké IQ až tak,že je v nějaké Menza spolku s vysokým IQ a oni k tomu mají i svůj časopis a ona je tam i vyfocená

jahodo (Pá, 12. 7. 2019 - 22:07)

ty se svým IQ nesaháš té blondýně ani po kotníky. A navíc....ona něco dělá, ty jen meleš držkou

Návštěvník (Pá, 12. 7. 2019 - 16:07)

Pro ODSáky by se opět měli zavést tělesné testy. Jsi dítě ODSáka, zlobíš, šikanuješ, prásk bejkovcem...

Rakato (Pá, 12. 7. 2019 - 17:07)

Správně. A to výběrové trestání nazvěme pozitivní diskriminací, aby nám to prošlo. A ve škole vždy o stupeň horší známka pro děcko od socanů. Nejvíce bych ale trestal děti od TOPáků - na hrách a do kouta, nesedíš-li ve škole s rukami za zády. Dětem komunistů bych kroutil ušima a od Pirátů práskal pravítkem do dlaně. (Ale děti členů mnou nově založené strany bych hladil po hlavičce a říkal, jak jsou skvělé.) --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Humanistům, kterým se to zdá nesprávné, rovnou říkám - děti nám vyrůstají ve skleníku, zatímco potřebují tvrdou školu, že život není sranda a že není spravedlivý. Byla by to nejlepší příprava rozmazlených parchantů na budoucnost.

Návštěvník (Pá, 12. 7. 2019 - 16:07)

A ať si ODSácké děti a ODSáci nezvykají na nějaké jejich manýry ve školách. Proto třeba volit ČSSD, aby i dětem nevládli ředitelky ODSačky svými způsoby silnější bere vše.

Rakato (Pá, 12. 7. 2019 - 17:07)

Volby nevolby, hlavně je třeba změnit trend, kdy se řediteli škol stávají stále více ženy. Jsou měkké a do čela školní ZOO se nehodí. Změna by spočívala v to, že řediteli škol by byl vždy potetovaný muž, nejlépe zločinec, propuštěný z vězení, kde seděl za násilnou trestnou činnost. Garantuji, že až by takový potetovaný hromotluk s jizvou na tváři vkročil do třídy, špendlík bys slyšel spadnout. A byla by to trvalá autorita, kterou ženská třasořitka nikdy nemůže mít - i propadlíci by se počůrávali v ředitelně strachy, když by si je nový ředitel pozval na slovíčko. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jistě, autoritu můžeš mít i s pistolí u boku (uvažuje se o ozbrojení učitelů), ale která ženská je jako učitel Hnízdo? K pistoli patří i legenda, a zatímco učitelka či ředitelka by kuňkala něco o tom, že chodí trénovat na střelnici, borec z vězení by si nemusel nic vymýšlet - každý žák by věděl, že když ho naštve, tak kulka do čela.

Návštěvník (Pá, 12. 7. 2019 - 15:07)

Jistě spousta lidí volících pravici si své peníze vydělala prací, ale kolik jich je v poměru k těm nepoctivým?! Minimum,bohužel.

Návštěvník (Pá, 12. 7. 2019 - 15:07)

Správně, nenech na ODS niť suchou. Co trestný čin ve stavu úmyslu. Všechny ty převedené cíleně dělené krachy na státní dluh pomocí IPB?!

Návštěvník (Pá, 12. 7. 2019 - 15:07)

A já věřím i na Karmu, že tihle ODSáčtí a jiní pravicoví zloději si to jednou odskáčou a to ještě na tomto světě.

Návštěvník (Pá, 12. 7. 2019 - 15:07)

ODS od slova ODSedět, ODSouzen.
Dveře cel se otvírají, žádná amnestie pro nové ODSácké straky se konat nebude!

Reklama

Přidat komentář