Reklama

Pás cudnosti

Jiří (Út, 11. 6. 2019 - 11:06)

Tak ve čtvrtek jsme si naplánovali sexik u sestry v bytě.
Vezmu všechny pomůcky sebou a uvidím na co dojde.
Nechci už ani střīkat. Lepšī je sundat klec, namazat penis znecitlivujícím krémem a ošukat manželku. Pak nasadit klec zpátky a manželka ošuká zase mně.
Lepší a delší pocity než při stříkánī a vše co vyteče hned slízat.
TAK MI DRŽTE PALCE !!!

niceshape (Po, 10. 6. 2019 - 09:06)

Dnes jsem si dal pás cudnosti poprvé. Cool zážitek, nezkusíte taky?

mariand (Út, 9. 7. 2019 - 13:07)

Ďakujem za pomoc pri vysvetlení. Manželka nie je v polohe, že to akceptuje, ona to chce. A aj ja.

Návštěvník (Út, 9. 7. 2019 - 22:07)

Myslela jsem akceptování nošení dámských kalhotek

mariand (Út, 9. 7. 2019 - 23:07)

Veď aj ja som to vzťahoval ke kalhotkám.

mariand (Út, 9. 7. 2019 - 12:07)

Viem, že mám výnimočnú manželku. Nie preto, že ma prvychováva svojími metódami, ale preto, že mi rozumie, a teší ju to. Samozrejme potom aj mňa. Jednoducho partnerská chémia. Vraj sa tomu tak hovorí. A je to môj druhý vzťah. Už roky. Až po rozvode som pochopil, o čom to celé má byť a na čom celý vzťah treba postaviť, aby šťastie nebolo nikdy predstierané, ale skutočné. Prajem Ti, aby si to raz zažil a spoznal.

mariand (Út, 9. 7. 2019 - 12:07)

Ďakujem. Áno som chlap a tak to cítim vo všetkom. Aj v obliekaní. Ale ako spodné prádlo nenosím slipy, trenky, boxerky. Len dámske gaťky. A kupuje ich manželka, alebo spolu. A doteraz ani jedna predavačka s tým nemala problém a nevyvaľovala oči. Aj keď im je úplne jasné, kto ich bude nosiť vzhľadom k naším postavám. Väčšinou je to niečo jemné s čipkou. Ani 22 ročná s tým nemá problém. Vie to, akceptuje a nerieši. Manželka jej to jednoducho oznámila, porozprávali sa bezo mňa a život beží úplne normálne ďalej. Bez pretvárky a falše. Toto sú zásadné veci a nie, kto nosí aké prádlo. Dokázať byť vždy sám sebou.

Návštěvník (Út, 9. 7. 2019 - 13:07)

Super že máš manželku, která to akceptuje a nemá s tím problém. Co je to čipka po slovensky?

warp (Út, 9. 7. 2019 - 13:07)

čipka je krajka. u nás to nosí manželka...

mariand (Út, 9. 7. 2019 - 10:07)

Zbytočne Ti budem vysvetľovať, že v takom vzťahu je úplne bežné, že manželka je dosť inteligentná na to, že si v mnohých veciach nechá poradiť a prijme v pohode môj názor. Je to trvale zviazaný spoločný život do ktoręho prirodzene patrí práca, relax, spoločenský život, koníčky, nákupy, rodina a pod. Len laik si myslí, ža manželka nepotrebuje a nechce radu manžela. Zvyšok je presvedčenie o správnom životnom štýle, ktorý prospieva nie len manželom ako osabám, ale silne ovplyvňuje pozitívne aj ich vzťah.

mariand (Út, 9. 7. 2019 - 00:07)

Poznáte niekto stránky, kde sů zobrazené drobné tetovacie symboly na telo submisívneho manžela? Nie cucold. Prípadne pre dominantnú manželku, alebo prehľadné vysvetlenie zaužívaných symbolov. Napr, znak 'zelené v kartách' a v ňom Q,J,K,β,alfa,omega,femdom,dominant wife a pod. ? Chcem sa v tom zorientovať.

mariand (Po, 8. 7. 2019 - 22:07)

Pátram po názoroch iných manželiek, ktoré nemajú potrebu vladtniť manžela ako plaziaceho otroka, ktorého z rozmaru mučia, ale chcú si manžela prevychovať. Na všetko a bez reptania. Lebo si to tak prajú a sú presvedčené, že to tak má byť. A že to aj nakoniec vďaka vytrvalosti dosiahli. Chcem sa vnútorne pripraviť, aby som všetky jej postupy lepšie zvládal a dal jej nezávisle na mojej vôli to, čo práve bude odo mňa vyžadovať.

Návštěvník (Út, 9. 7. 2019 - 09:07)

Co tak nechat se úředně zbavit svéprávnosti?

luci (Út, 9. 7. 2019 - 23:07)

Uvědom si , že je to o deviaci a potom piš příspěvek !

mariand (St, 10. 7. 2019 - 00:07)

Luci, to patrili mne?

luci (St, 10. 7. 2019 - 01:07)

Ale ne , tomu s tou svéprávností.

láďa (Čt, 11. 7. 2019 - 21:07)

jsou tu zajímavé názory na pás cudnosti a i blbý příspěvky ale mám pocit že je to opravdu o hlavě a kdo chce nasadí a trochu i trpí nebo ne???já nevím ale po 30 letech soužití jsem zažil něco co se nedá popsat a to jen náhodnému setkání se z pásem cudnosti dnes jsi nedokážu představit jít na veřejnost bez pásu připadám si nahý poprvé to bylo na opak myslel jsem že všichni ví a koukají kdo z vás má podobné zážitky nebo zkušenosti??Jak jste vlastně k pasu cudnosti přišli?Internet?U mně složité a náhodné.

George39 (Čt, 11. 7. 2019 - 23:07)

Já jsem zkušel nosit plastový pás ještě před svatbou. Vždy šlo max o týden, protože jsem neměl komu dát klíčky.
Manželku jsem na to připravoval postupně. Teď už se s tím smířila a dělá mi klíčnici.
Začínám jí dále přesvědčovat , aby se nechala za mojí přítomnosti někým ošukat.
Téma cuckold mě hodně vzrušuje.

luci (Čt, 11. 7. 2019 - 23:07)

Pokud jsi na to opravdu připraven zorganizuj scénu tak aby k tomu došlo . Toho mého to někdy dostane tak ,že se udělá když to vidí. Jednou mi po takové akci řekl :když jsem viděl jak se tomu klukovi co se držel tvých stehen zkroutila huba , vykulil oči a zavil jak pes bylo mi jasné ,že to do tebe udělal a já se udělal taky. Ale zažila jsem akci ,kde hoch machroval a když to chlap do jeho krasavice pustil a on viděl v její vagině jeho sperma , tak se sesypal.

mariand (Út, 9. 7. 2019 - 10:07)

Aj Ty patríš madzi tých, ktorí pás cudnosti videli len na obrázku? Popremýšľaj prečo si v tejto diskusii a čo Ťa vedie k reakciám. Pocity? No vidíš. Reaguješ na všetky témy, alebo len na pás?

Reklama

Přidat komentář