Reklama

Výprask před diváky

René (Po, 8. 7. 2019 - 22:07)

mě je 35.a pokud mam prohřešek,tak mě mamka naseka na holou

Ľubica (Po, 8. 7. 2019 - 08:07)

Na zadok stále dostávam, hoci som už mala štyridsať. A vyzerá to tak, že ani v blízkej budúcnosti sa to nezmení. Do dvadsať päť rokov to zabezpečovala mama a teraz môj manžel. A prebieha to v súkromí, až na jeden prípad, keď nás pri tom prichytila moja sestra.

Lenka (Út, 9. 7. 2019 - 22:07)

Jo jo mam to stejne. Do 23 let mamina rakoskou na holou a ted manzel remenem.

Radim (St, 10. 7. 2019 - 00:07)

A to vás to s Lubicou baví? Já právě taky takové znal. I když, raději jsem je vyplácel jen rukou nejvýše pravítkem a ne zas tak moc. Skončilo to akorát tak na chvíli rudým zadečkem, žádné modřiny. Zato jsem netoleroval ani tanga, i ta musela dolů.

Lenka (St, 10. 7. 2019 - 17:07)

No protože jsem zvyklá od matky na rákosku a na opravdu pořádné výprasky s ní, tak pár řemenem od manžela je úplně v pohodě. sem tam si řeknu sama o pár na holou :)

Pavel (Čt, 11. 7. 2019 - 17:07)

A za co to jako bylo? Já to nechápu, i když taky jsem to zažil. Manželka si kdysi vzala půjčku a neřekla to a pak to nechala dojít skoro až do exekuce, než se to provalilo a musel jsem to uhradit. Stálo mě to měsíčné výplatu, hrubou. Tak jsem jí řekl, co by jako za to zasloužila. Ona sama řekla, že asi výprask na zadek. Dostala pak doma řemenem na holou, jen to mlaskalo.

Návštěvník (Čt, 11. 7. 2019 - 18:07)

Nekecej.Hrubou výplatu na ruku ani na účet nedostaneš.

Návštěvník (Čt, 11. 7. 2019 - 19:07)

Pro méně chápavé. Já tomu rozumím tak, jako že splácel měsíčně částku rovnající se jeho hrubé výplatě. To znamená více než dostal čistou výplatu.

Lenka (Čt, 11. 7. 2019 - 18:07)

jak za co? dostanu na prdel tak jednou týdně :)

Ľubica (St, 10. 7. 2019 - 13:07)

Väčšinou áno, od manžela dostávam na zadok zvyčajne rukou v rámci predohry, takže to vôbec nie je surové a už vôbec žiadne modriny. V poslednom čase sa mu síce zapáčili aj výchovné výprasky, no tie tiež nie sú nejaké drsné. Trošku bolesti, to áno, ale žiadne surovosti. To by som mu ani nedovolila.

Radim (So, 6. 7. 2019 - 09:07)

A v jakém nejvyšším věku jste dostávali výprasky na holou? Já tedy znám ženy, kterým bylo přes 40 nebo i 50 a výprask si přály. A bylo to vždy na holou. Pravda, bez diváků.

Chris (Pá, 5. 7. 2019 - 12:07)

Nakonec, když semnou skončily, tak mi máma ještě vyzula holinky z nohou, který sem nechtěl zrovna dát a dala je sestřence. Po mě hodila její holinky a já musel zbytek týdne na chatě chodit v sestřenky holinkách. A to ikdyž byly o číslo menší než ty moje. Bylo mi řečeno, zesi alespoň uvědomím co sem udělal a ať se uklidním a beru v potaz, že sem stále skoro nahý a můžu dostat daleko víc tim proutkem. Tak mi nezbylo než poslechnout. A obout sestřenky holinky.

Chris (Pá, 5. 7. 2019 - 12:07)

Já dostal před sestřenkou, její mámou a babičkou nařezáno za honění pinďoura, nebo spíš za to, že sem to udělal sestřence do její holinky. Byly jsme společně na zapůjčené chatě na houbách. Ráno šli ostatní do krámu na nákup pro pečivo a jiné. Mě nechali dospat samotného na chatě. Využil jsem situace a šel si ho po probuzení v klidu vyhonit. Šel jsem do chodby, abych viděl kdyby se vrátili. Jenže sem se tak do toho zabral, že jsem si nevšiml, ze se vrací. Až když jsem je uslyšel, že jsou téměř za dveřmi. To už sem byl v nejlepším a nevěděl kam s tim. Tak sem popadl sestřenky holinku a nastříkal ji to do vnitř. A rychle utekl. Myslel jsem, že to pak dojdu utřít ale nestihl jsem to, protože se rozhodlo, že se najíme a půjdem na houby než tam bude hodně lidí. K mojí smůle jsem to nestihl ani sestřence říct, všichni už byly obutí v holinkách a připraveni ale ona začala vyvádět, že má něco v holince. Vyzula se a všichni to zkoumaly a bylo jasno. Nikoho nezajímalo proč sem to udělal. Řekli mi ať mlčím. Máma došla ven a vrátila se s proutkem. Byla hrozne vytočená. Ohnula mě přes křeslo co bylo v chodbě té chaty. Sestřence řekla ať mi stáhne tepláky a slipy až k holinkam. Jak jsem se bránil, tak ji řekla ať mi přidrží i nohy. A než jsem se nadal proutek mi svištěl po zadku až jsem ho měl úplně rudý.

Tomáš (Čt, 4. 7. 2019 - 16:07)

Pokecáš více Radko [email protected]

ZDENĚK (Út, 2. 7. 2019 - 19:07)

Nejhorší byla ta příprava na výprask,když jsem byl větší tak rodiče posílali kamarádku na chvilku za dveře,stejně jsem se styděl i když byla za dveřma protože to slyšela,asi tak do 4třídy se to neřešilo výprask jsem dostal předevšema holky kluci dostal jsem na zadek páskem prutem co bylo po ruce.Děti to braly jako normální,každemu se to někdy stalo,že dostal výprask.Jednou to jsem byl asi tak ve druhé třídě jsem dostal řemenem trochu víc než jindy protože jsem s kamarádkou něco vzal v samoobsluze bolelo to tak ,že jsem se ke konci výprasku pokakal.Styděl jsem se a měl jsem z toho větší trauma,než se samotného výprasku.

Jan (St, 3. 7. 2019 - 10:07)

U nás se to taky neřešilo. Nejhorší byly ale škodolibé holky, které bonzovaly, protože věděly, že dostaneme výprask. Jednou to došlo až tak daleko, že jedna spolužačka si i vymýšlela a naprášila na nás i něco, co jsme neudělali. Já a kámoš jsme dostali za to doma řemenem. Ale naštěstí jsme si to nenechali líbit a prokázalo se, že jsme nevinní. Tak si pan učitel pozval ji a její matku, že se nám má omluvit. Ta holka. Tak se omluvila, že už to nikdy neudělá a její matka ji přesto před námi naplácala na holý zadek. Tedy jen rukou, ale stejně brečela.

ZDENĚK (Út, 2. 7. 2019 - 19:07)

Nejhorší byla ta příprava na výprask,když jsem byl větší tak rodiče posílali kamarádku na chvilku za dveře,stejně jsem se styděl i když byla za dveřma protože to slyšela,asi tak do 4třídy se to neřešilo výprask jsem dostal předevšema holky kluci dostal jsem na zadek páskem prutem co bylo po ruce.Děti to braly jako normální,každemu se to někdy stalo,že dostal výprask.Jednou to jsem byl asi tak ve druhé třídě jsem dostal řemenem trochu víc než jindy protože jsem s kamarádkou něco vzal v samoobsluze bolelo to tak ,že jsem se ke konci výprasku pokakal.Styděl jsem se a měl jsem z toho větší trauma,než se samotného výprasku.

Jana (Út, 2. 7. 2019 - 16:07)

No já jsem výprasky nedostávala, zato zákazy, že nesmím večerníček, musím sedět doma a učit se a ne lítat s děckama aj. A to mě štvalo. Tak jsem jednou ve třetí třídě dostala poznámku a soudružka učitelka trvala, že to musí podepsat oba rodiče. Což mě štvalo, protože bylo pálení čarodějnic a já bych určitě dostala zaracha. Tam mě nenapadlo nic lepšího, než napodobit podpisy rodičů. Jenže učitelka asi za 2 dny náhodou potkala mou matku v konzumu a proto se na to celé přišlo. Tak byl doma děsný řev, že to je podvod a dostala jsem od otce na příkaz matky nařezáno řemenem na holý zadek. Mazec strašný. Naštěstí jsem jedináček a nebyl u toho nikdo.

Radka (St, 3. 7. 2019 - 09:07)

No, tak zákazy atd. Mě mamka dávala na výběr. Buď výprask na holou nebo zákazy. Upřimně jsem si většinou vybrala výprask na holou

Radka (St, 3. 7. 2019 - 10:07)

No tak pokud by to byl výprask pořádný a ne nějaké naplácání rukou nebo kdyby to bylo třeba před diváky, obzvláště kluky, asi by sis vybrala spíš zákaz.

Reklama

Přidat komentář